2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doktorlar bebe yağı ya da badem yağı öneriyorlar diğer yağlar hem pahalı hem de bilimsel bi kanıtlaması yokmuş
Ben lıerac kremden cok memnun kaldm (ilk doktorum tavsıye etmıstı) bio da cok ovuyorlar ıkısını de kullancam. Badem yagıda surerız ne olcak :)

Ben lıerac kremden cok memnun kaldm (ilk doktorum tavsıye etmıstı) bio da cok ovuyorlar ıkısını de kullancam. Badem yagıda surerız ne olcak :)
Benim onca zaman ugrasip bitirdigim tuyler osman aga seklinde geri geldi : ((badem yagi tetikliyormus hani kaşa falan suruluyor ya ciksin diye

Dene bakalım :) ben baya kilo verdim 5 ay ayda 67den 56ya düştüm henüz göbek falan yok:) bir iki aya anca çıkar galiba İnşâAllah sağlıkla

Dene bakalım :) ben baya kilo verdim 5 ay ayda 67den 56ya düştüm henüz göbek falan yok:) bir iki aya anca çıkar galiba İnşâAllah sağlıkla
Denedım onaylıyorum :))
Hamıleyken mı verdın? Anlamadım orasını eger normalde dıyorsan ben 4,5 ay gbı sürede 22kg vermiştim 9,5kg su hamılelıge gerısı evlenınce almıstım hepsını verıp hamıle kaldıgım kılonunda altına dusmustum darısı buna ınsallah :)

Benim onca zaman ugrasip bitirdigim tuyler osman aga seklinde geri geldi : ((badem yagi tetikliyormus hani kaşa falan suruluyor ya ciksin diye
Evet bende oyuzden onu pek sürmek ıstemıyorum ya :/ normal kremımı kakao yaglı aldım vaseline ama yapıs yapıs hıc sevmıyorm öyle:/ normal kullandıgım vaselıne oyle degıldı...
Sımdı bıo ıle lıerac verıcem baslarım yavastan :)

Kızlar doktordan geldim cinsiyeti göstermedi yaaa 3 hafta sonra gel 4 tarama yapçaz dedi gelişimi çok iyiymiş 81 mm olmuş 12 gün geç döllenme gününün 1 haftasını kapatmış resim atayım tahmin yapın hele bana

Eklentiler

• 20181212_133643.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 149
  • 20181212_133638.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 134
Hoşgeldin canım,ben bu resimlerden hiç anlamıyorum,ama his olarak söyleyim.”erkek “bence .Bu arada arkadaşım da Kolon Hastanesinde yapmıştı

Hoşgeldin canım,ben bu resimlerden hiç anlamıyorum,ama his olarak söyleyim.”erkek “bence .Bu arada arkadaşım da Kolon Hastanesinde yapmıştı
Hadi yaa bakalım anlayanlar da bi yorum yapsınlar çoğunluk ne çıkıcak bende şiddetle kız hissediyorum oğlumuda kolan hastanesinde doğurdum kısmetse bunuda burda

İki hafta önceki ultrason görüntülerim. Cinsiyet tahmini olan var mı :) aslında doktorum tahminde bulundu ama yanılma olabiliyormuş o yüzden kafam karıştı. Tahmini olan varsa yazarsa sevinirim :)

Eklentiler

• IMG_20181212_135950.webp
    28 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20181212_135842.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20181212_135836.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20181212_135830.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 71
Ayyy nasil sevindim bunu duyduğuma çok çok teşekkür ederim canim enerjimiz tutmuştur büyük ihtimal :)
Canımmm
Aman gelmesin canım kendini çok zinde hissettiriyor ama decavit kullanıyordum ben ona geçince bir iyilik geldi :))
Bana da gelsin o iyilik lütfen :) her boş zamanımda kafamı koyacak yastık arıyorum.
Oğlum üşütmüş sanırım uyuyamıyor birtürlü burnu akıyo çeşme gibi 1:30 randevum war çok heycanlıyım bu arada
Canım çok geçmiş olsun kuzuna benimki boyuma geldi hala o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor.
Annelik,ömür boyu o endişeler kaygılar hiç bitmeyecek.

Canım çok geçmiş olsun ateşten korkarım hep doktora git bence.

İstanbul a Kar lapa lapaa yagıyor
Size kar bize yine soğuğu
Çok geçmiş olsun ikinizede.Kış ayı hastalık maalesef.
Gözün aydın canım maşallah hiç anlamam cinsiyetten Allah gönlünden geçeni verirsin.

Saol canım benim amin inş

ikili test yapılmış mıydı ikinci çocuğunuza? tekrar hamile olduğunuzda amniyosentez yaptırarak bunu net olarak öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…