- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Doktorlar bebe yağı ya da badem yağı öneriyorlar diğer yağlar hem pahalı hem de bilimsel bi kanıtlaması yokmuşMerhaba kızlar 4 aydan itibaren çatlak için yağ kullanıcam öneriniz varmı acaba bio-oil almayi düşünüyorum
Ben lıerac kremden cok memnun kaldm (ilk doktorum tavsıye etmıstı) bio da cok ovuyorlar ıkısını de kullancam. Badem yagıda surerız ne olcak :)Doktorlar bebe yağı ya da badem yağı öneriyorlar diğer yağlar hem pahalı hem de bilimsel bi kanıtlaması yokmuş
Benim onca zaman ugrasip bitirdigim tuyler osman aga seklinde geri geldi : ((badem yagi tetikliyormus hani kaşa falan suruluyor ya ciksin diyeBen lıerac kremden cok memnun kaldm (ilk doktorum tavsıye etmıstı) bio da cok ovuyorlar ıkısını de kullancam. Badem yagıda surerız ne olcak :)
Dene bakalım :) ben baya kilo verdim 5 ay ayda 67den 56ya düştüm henüz göbek falan yok:) bir iki aya anca çıkar galiba İnşâAllah sağlıklaBen lıerac kremden cok memnun kaldm (ilk doktorum tavsıye etmıstı) bio da cok ovuyorlar ıkısını de kullancam. Badem yagıda surerız ne olcak :)
Denedım onaylıyorum :))Dene bakalım :) ben baya kilo verdim 5 ay ayda 67den 56ya düştüm henüz göbek falan yok:) bir iki aya anca çıkar galiba İnşâAllah sağlıkla
Evet bende oyuzden onu pek sürmek ıstemıyorum ya :/ normal kremımı kakao yaglı aldım vaseline ama yapıs yapıs hıc sevmıyorm öyle:/ normal kullandıgım vaselıne oyle degıldı...Benim onca zaman ugrasip bitirdigim tuyler osman aga seklinde geri geldi : ((badem yagi tetikliyormus hani kaşa falan suruluyor ya ciksin diye
Birde zeytinyağı da ise yariyomus ben ikisinide kullanıcamBunu kullaniyorum bende ilkinde de kullanmistim zor bulunuyordu bide o zaman.az ccok en ise yarayan bu
Ben de Johnson’s kullanıyorum,ben onun kokusuna bayılıyorum.Duştan çıktıktan sonra nemli nemli sürüyorum.Lierac da aldım,ama henüz kullanmadımBen olası çatlaklar için Johnson's Baby kullanıyorum yağ olarak, tavsiye ederim :))
Hoşgeldin canım,ben bu resimlerden hiç anlamıyorum,ama his olarak söyleyim.”erkek “bence .Bu arada arkadaşım da Kolon Hastanesinde yapmıştıKızlar doktordan geldim cinsiyeti göstermedi yaaa 3 hafta sonra gel 4 tarama yapçaz dedi gelişimi çok iyiymiş 81 mm olmuş 12 gün geç döllenme gününün 1 haftasını kapatmış resim atayım tahmin yapın hele bana
Sabah görunce kızımla evın ıcınde koşturduko kar gördü ama geçen sene çok bekledı kar kar dıye oyuzden cok sevındıkkk
Hadi yaa bakalım anlayanlar da bi yorum yapsınlar çoğunluk ne çıkıcak bende şiddetle kız hissediyorumHoşgeldin canım,ben bu resimlerden hiç anlamıyorum,ama his olarak söyleyim.”erkek “bence .Bu arada arkadaşım da Kolon Hastanesinde yapmıştı
Aaaaa sen de mi Ankara’dasın ?Ben sabah sekiz buçukta yağdığını gördüm,uyandığımda da kesilmişti.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Aynı biz sabah Ankarada da güzel yağdı geçen sene göremedik doğru dürüst bu yüzden oğlan çıldırdı :)
Aaaaa sen de mi Ankara’dasın ?Ben sabah sekiz buçukta yağdığını gördüm,uyandığımda da kesilmişti.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
CanımmmAyyy nasil sevindim bunu duyduğuma çok çok teşekkür ederim canim enerjimiz tutmuştur büyük ihtimal :)
Bana da gelsin o iyilik lütfen :) her boş zamanımda kafamı koyacak yastık arıyorum.Aman gelmesin canım kendini çok zinde hissettiriyor ama decavit kullanıyordum ben ona geçince bir iyilik geldi :))
Canım çok geçmiş olsun kuzuna benimki boyuma geldi hala o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor.Oğlum üşütmüş sanırım uyuyamıyor birtürlü burnu akıyo çeşme gibi 1:30 randevum war çok heycanlıyım bu arada
Annelik,ömür boyu o endişeler kaygılar hiç bitmeyecek.O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim de ilk bebeğim. Ara sıra dediğin gibi ağrılar da oluyor. Ama içimizi rahat tutmak için çaba sarfetmeliyiz. Annelik daha karnımızdayken başlıyor ve sanırım ömrümüz olduğu sürece hep onlar için endişe edeceğiz :) ben mesela bir görsem rahatlayacağım diyorum, gördükten iki gün sonra yine aynı şeyi söylüyorum :)
Canım çok geçmiş olsun ateşten korkarım hep doktora git bence.Günaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum
Size kar bize yine soğuğuİstanbul a Kar lapa lapaa yagıyor
Çok geçmiş olsun ikinizede.Kış ayı hastalık maalesef.Günaydın kızlar ;
Dün bütün geceyi acil de geçirdik.Eşim çok fena üşütmüş.Gece tekrar kalbim ağrıyor diyince acile gittik.Ekg filan çekildi.Allaha çok şükür birşey çıkmadı.Evde ikimizde yatıyoruz.Maske filan taktım ama aynı evin içinde fayda etmezki.Ve ben her sene grip aşısı olurdum.Gribim zor geçerdi.Benim için bu kış çok zor geçecek
Gözün aydın canım maşallah hiç anlamam cinsiyetten Allah gönlünden geçeni verirsin.Kızlar doktordan geldim cinsiyeti göstermedi yaaa 3 hafta sonra gel 4 tarama yapçaz dedi gelişimi çok iyiymiş 81 mm olmuş 12 gün geç döllenme gününün 1 haftasını kapatmış resim atayım tahmin yapın hele bana
Liv Hospital’da çok güzel ;benim eşimin iş yerinin de Memorial ile anlaşması varAynen cnm 8.30-9.30 arası yağdı. Liv Hospital benim hastanem.
Saol canım benim amin inşCanımmm
Bana da gelsin o iyilik lütfen :) her boş zamanımda kafamı koyacak yastık arıyorum.
Canım çok geçmiş olsun kuzuna benimki boyuma geldi hala o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor.
Annelik,ömür boyu o endişeler kaygılar hiç bitmeyecek.
Canım çok geçmiş olsun ateşten korkarım hep doktora git bence.
Size kar bize yine soğuğu
Çok geçmiş olsun ikinizede.Kış ayı hastalık maalesef.
Gözün aydın canım maşallah hiç anlamam cinsiyetten Allah gönlünden geçeni verirsin.
ikili test yapılmış mıydı ikinci çocuğunuza? tekrar hamile olduğunuzda amniyosentez yaptırarak bunu net olarak öğrenebilirsiniz.Daun sendromlu çoçuğu olan annelerin ondan sonrakı çocuklarıda Daun sendromlu doğuyormu?rica ederim bilgisi olanlar benimle bölüşün..2ci çoçuğum Daun doğdu.10aylikken kaybettim...şimdi yine Anne olmak istiyorum ama çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?