Lıerac gel catlak onleyıcıyle baslayabılırsın... catlaklarınız morarınca dıgerıne geçın... bıo da ıyıyms onuda al ıstersen ıkısını de kullan bısey kaybetmezsın daha ıyı olur. Ben az once aldım ıkısınıde gelır bı ıkı güne
Denedım onaylıyorum :))
Hamıleyken mı verdın? Anlamadım orasını eger normalde dıyorsan ben 4,5 ay gbı sürede 22kg vermiştim 9,5kg su hamılelıge gerısı evlenınce almıstım hepsını verıp hamıle kaldıgım kılonunda altına dusmustum darısı buna ınsallah :)
Yok canım normal vermedim kiloları Haziran ayında bi düşük yapmıştım oda çok bulantılı bi hamilelikti sonrasında tekrar mucizem beni buldu çok şükür Rabbime işte yine bulantılar başladı öyle kilo verdim normalde zor kilo veririm :)
Yok canım normal vermedim kiloları Haziran ayında bi düşük yapmıştım oda çok bulantılı bi hamilelikti sonrasında tekrar mucizem beni buldu çok şükür Rabbime işte yine bulantılar başladı öyle kilo verdim normalde zor kilo veririm :)
Merrhaba hanımlar hayırlı sabahlar :)
Tecrübeli annelere sorum olacaktı.
Sol göğsümden sıvı geliyor nedir sizde normal bir durum mu hemen doktoruma yazdım cevap vermedi henüz sizlere de danşmak istedim