2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar çatlak olmadın ye ne kullanmam lazım bana söyler misiniz alayım

Kızlar çatlak olmadın ye ne kullanmam lazım bana söyler misiniz alayım
Lıerac gel catlak onleyıcıyle baslayabılırsın... catlaklarınız morarınca dıgerıne geçın... bıo da ıyıyms onuda al ıstersen ıkısını de kullan bısey kaybetmezsın daha ıyı olur. Ben az once aldım ıkısınıde gelır bı ıkı güne

Yok canım normal vermedim kiloları Haziran ayında bi düşük yapmıştım oda çok bulantılı bi hamilelikti sonrasında tekrar mucizem beni buldu çok şükür Rabbime işte yine bulantılar başladı öyle kilo verdim normalde zor kilo veririm :)

Anladım cok sukur yenıden mucızen senınle kılo onemlı degıl ya verılır abartmadan hamılelıgın tadını cıkaralım

Ayy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm
Ayy işte bunları duyunca kafam karışıyor. Kız erkek farketmez tabiki ama kızım diye severken birden erkek olduğunu öğrenmek zor Bi durum.

Ayy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm

Gerçekten

Hani erkek olunca bide dha erkenden anlıyorlardı cinsiyet öğrenip partiler yapmayı düşünüoruz başımıza böle bişey gelmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…