Canın pipisi küçükmüş gözükmemiş ama emin olmadan söylenmemesi gerekiyor demi. Bide iyi bi doktora gidiyo yani ben duyunca çok şaşırdım 19 haftalık bide. 2 arkadaşımda 20. Haftasında erkek olcağını öğrendiler önce kız denip buda 3. Oldu vallaGerçekten
Hani erkek olunca bide dha erkenden anlıyorlardı cinsiyet öğrenip partiler yapmayı düşünüoruz başımıza böle bişey gelmez inşallah
Canımmm
Bana da gelsin o iyilik lütfen :) her boş zamanımda kafamı koyacak yastık arıyorum.
Canım çok geçmiş olsun kuzuna benimki boyuma geldi hala o hasta olunca dünya başıma yıkılıyor.
Annelik,ömür boyu o endişeler kaygılar hiç bitmeyecek.
Canım çok geçmiş olsun ateşten korkarım hep doktora git bence.
Size kar bize yine soğuğu
Çok geçmiş olsun ikinizede.Kış ayı hastalık maalesef.
Gözün aydın canım maşallah hiç anlamam cinsiyetten Allah gönlünden geçeni verirsin.
Geç öğrenmem iyi olcak sanırımAyy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm
Icmeye calis diyor bulanti yapmamasi lazim diyor 1 kere daha deneyecegım bakalimİyi düşünmüşsün canım. Doktor geri döndü mü mesaja
Doktora 2 gün once gittim yine bu sebepten canim arayipta konustum normal diyor doktorum ikiliye kadar gitmeyeyim birdaha diyorum artikcanım geçmiş olsun öncelikle. iğne batması gibi ağrın var sanırım. ben rahmin büyümesinden kaynaklı diye biliyorum o ağrıları. ben de hamilelik belirtisi olarak yaşamıştım o iğne batmasını. araştırdığımda rahmin büyümesi olarak bulmuştum. korkma bişi olmaz ama doktora git yine tabi, maksat için rahat etsin
ooo ne takıntı hem de..isim koymaktan daha büyük sıkıntı yaşadım ben de bu türklük mevzusuyla ilgili, burası yeri değil, bir derdim var'a anlatmam lazım
biz türküz, isim de türkçe olacak mantığı işte
Bunlar detaylıdan sonra mı ogrenıyorlar yoksa detaylıda mı?Canın pipisi küçükmüş gözükmemiş ama emin olmadan söylenmemesi gerekiyor demi. Bide iyi bi doktora gidiyo yani ben duyunca çok şaşırdım 19 haftalık bide. 2 arkadaşımda 20. Haftasında erkek olcağını öğrendiler önce kız denip buda 3. Oldu valla
Zor kısmı gitmistir umarim hamileligin
Herşey Bebişler için canım imkanın varsa yat dinlen mecbur ev işleri falan oluyor zaten istemesende sabretcez bakalım yolu yarılamasak da 3 de 1 ilk kısmı gitti bile
yaa inanmıyorum böyle şeyler duymak beni çok korkutuyor yaAyy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm
bizde parti fln yaptık deiştiğini düşünemiyorm yani..Gerçekten
Hani erkek olunca bide dha erkenden anlıyorlardı cinsiyet öğrenip partiler yapmayı düşünüoruz başımıza böle bişey gelmez inşallah
çok geçmiş olsn canım inşallah hemen toparlarsnDoktora durumu yazdım hemen gel dedi ben de apar topar gittim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi, tahlil yapıldı gribal enfeksiyon varmış ilaç yazdı ateş bir iki gün daha sürebilir dedi ama sonrasında devam ederse haberleşelim dedi, öyle işte berbat bir gündü hüngür hüngür ağlayasım var
Teşekkür ederim inşallah :)yaa inanmıyorum böyle şeyler duymak beni çok korkutuyor ya
bizde parti fln yaptık deiştiğini düşünemiyorm yani..
çok geçmiş olsn canım inşallah hemen toparlarsn
Bencede canımGeç öğrenmem iyi olcak sanırım
Detaylıya haftaya giricekmiş detaylıdan önce normal muanede pipisini görmüşler doktor kesin demiş canımBunlar detaylıdan sonra mı ogrenıyorlar yoksa detaylıda mı?
Aslında kızlar ben hep söyledım bana yuksek dedıgı halde olmayabılır dıyorum. Bence cıdden beklemek ve hemen ınanmamak lazım.
Güzel haberlerini bekliyoruz canimGünaydın
Öğlene doğru ikili testim var, güzel haberlerle gelirim inşallah
Detaylıyı mı bekleyelim yani ;kontrollerimiz artık ayda bir oluyor,ben 16.haftamda kontrole gidicem,yine 1 ay sonra da kontrolümüz olacak,onda da ayrıntılı ultrasyon ister büyük ihtimalle.20.haftadan sonra paylaşmak daha iyi galibaBunlar detaylıdan sonra mı ogrenıyorlar yoksa detaylıda mı?
Aslında kızlar ben hep söyledım bana yuksek dedıgı halde olmayabılır dıyorum. Bence cıdden beklemek ve hemen ınanmamak lazım.
Ben ilk hamileliğimde kullandim..
Catlagim olmadi :) 13 kg almistim.
bebek büyüyorDetaylıya haftaya giricekmiş detaylıdan önce normal muanede pipisini görmüşler doktor kesin demiş canım
Detaylıya haftaya giricekmiş detaylıdan önce normal muanede pipisini görmüşler doktor kesin demiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?