2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gerçekten

Hani erkek olunca bide dha erkenden anlıyorlardı cinsiyet öğrenip partiler yapmayı düşünüoruz başımıza böle bişey gelmez inşallah
Canın pipisi küçükmüş gözükmemiş ama emin olmadan söylenmemesi gerekiyor demi. Bide iyi bi doktora gidiyo yani ben duyunca çok şaşırdım 19 haftalık bide. 2 arkadaşımda 20. Haftasında erkek olcağını öğrendiler önce kız denip buda 3. Oldu valla

Doktora durumu yazdım hemen gel dedi ben de apar topar gittim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi, tahlil yapıldı gribal enfeksiyon varmış ilaç yazdı ateş bir iki gün daha sürebilir dedi ama sonrasında devam ederse haberleşelim dedi, öyle işte berbat bir gündü hüngür hüngür ağlayasım var

Doktora 2 gün once gittim yine bu sebepten canim arayipta konustum normal diyor doktorum ikiliye kadar gitmeyeyim birdaha diyorum artik

o tamam onu anladim da kokenine kadar arastirmak baya degisik geldi canim :) bu konuyla ilgili birinin sıkıntı yasadigını ilkkez görüyorum .

Bunlar detaylıdan sonra mı ogrenıyorlar yoksa detaylıda mı?
Aslında kızlar ben hep söyledım bana yuksek dedıgı halde olmayabılır dıyorum. Bence cıdden beklemek ve hemen ınanmamak lazım.

Ayy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm
yaa inanmıyorum böyle şeyler duymak beni çok korkutuyor ya
Gerçekten

Hani erkek olunca bide dha erkenden anlıyorlardı cinsiyet öğrenip partiler yapmayı düşünüoruz başımıza böle bişey gelmez inşallah
bizde parti fln yaptık deiştiğini düşünemiyorm yani..
çok geçmiş olsn canım inşallah hemen toparlarsn

Aslında kızlar ben hep söyledım bana yuksek dedıgı halde olmayabılır dıyorum. Bence cıdden beklemek ve hemen ınanmamak lazım.
Detaylıya haftaya giricekmiş detaylıdan önce normal muanede pipisini görmüşler doktor kesin demiş canım

Detaylıyı mı bekleyelim yani ;kontrollerimiz artık ayda bir oluyor,ben 16.haftamda kontrole gidicem,yine 1 ay sonra da kontrolümüz olacak,onda da ayrıntılı ultrasyon ister büyük ihtimalle.20.haftadan sonra paylaşmak daha iyi galiba

Detaylıya haftaya giricekmiş detaylıdan önce normal muanede pipisini görmüşler doktor kesin demiş canım
bebek büyüyor
detaylı zamanları kocaman artık bebek oluyor. Oyuzden yanılma payı da ortadan kalkıyor.
Bence bütün doktorlar beklemeli 16dan 20den sonra söylemeli :))

bak burası karıstı

kızlar benim arkadaşıma da doktor 12 de %80 kız dedi. 16 da %100 kız dedi detaylıda erkek demiş devlet hastanesinde. emin misiniz doktorlar kız dedi demiş bişey dememiş doktor cevap vermemiş.. tekrar başka doktora gittiğinde 22. haftada yoo kesin kız bu hatta başka doktor çağıralım o da baksın demiş. öbür doktorda kız demiş. detaylıdaki doktor yanılmış yani

Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
Cinsiyet için bile tahmin soramadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…