Evet çoğu insan kv kp ismini koydurmakla sıkıntı yaşar, bizde de türkçe isim kaygısı varo tamam onu anladim da kokenine kadar arastirmak baya degisik geldi canim :) bu konuyla ilgili birinin sıkıntı yasadigını ilkkez görüyorum .
Internette her okuduguna inanma canim acayip morali bozuluyor insanin ama ateş varsa doktora git ihmal etme lütfenGünaydın herkese, canım çok sıkkın dokunsanız ağlayabilirim, gece boyu ateşimi ölçtüm bi ara 39-40ı gördüm, ama şöyle bir durum var temassız ateş ölçer kullananlar bilir ben yorganın altında sıcağım ama ateş ölçer dışarda olduğundan, normalden fazla ölçtürünü düşündüm, of bilmiyorum ateşin bebeğe etkilerine bakma hatasında bulundum çok korkuyorum
Net bir ölçü ,aşağı yukarı bir rakam verdi mi ?Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
Cinsiyet için bile tahmin soramadım .
kızlar benim arkadaşıma da doktor 12 de %80 kız dedi. 16 da %100 kız dedi detaylıda erkek demiş devlet hastanesinde. emin misiniz doktorlar kız dedi demiş bişey dememiş doktor cevap vermemiş.. tekrar başka doktora gittiğinde 22. haftada yoo kesin kız bu hatta başka doktor çağıralım o da baksın demiş. öbür doktorda kız demiş. detaylıdaki doktor yanılmış yani
Burda yagmiyor cok istiyorum yagsin :)O taraflara gelmeye baslar bence :))))
benmkinin baya baya belliydi. yiğidin malı meydandır hesabıAl işteKızlar 14den sonra bebek pozisyon verdiğinde doktoru geçin siz bile görürsünüz o pipiyi.
Okumamalıymışım gerçekten o kadar canım sıkıldı ki , doktora gittim ilaç yazdı umarım hemen etki ederInternette her okuduguna inanma canim acayip morali bozuluyor insanin ama ateş varsa doktora git ihmal etme lütfen
Normaldir kuzum insallah hic canıni sikma sen onlar becerememisler baksanaKızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
benmkinin baya baya belliydi. yiğidin malı meydandır hesabıdeğişeceğini pek sanmıyorum o yüzden
Yok canım söylemedi , benim bıdık kıpır kıpırdı ne acı yakalaya bildi ne de net bir ölçü.Net bir ölçü ,aşağı yukarı bir rakam verdi mi ?
Hııı alıyım teşekkür ediyorum canımmLıerac gel catlak onleyıcıyle baslayabılırsın... catlaklarınız morarınca dıgerıne geçın... bıo da ıyıyms onuda al ıstersen ıkısını de kullan bısey kaybetmezsın daha ıyı olur. Ben az once aldım ıkısınıde gelır bı ıkı güne
Ben hamilelikten once cok arastirip okuyordum herseyi ne yenir ne icilir ates durumunda ne olur vs. Maalesef az cok yazanları biliyorum ama gercekten hic bakmamak lazim ona bakarsan bir kasik agrisi için bile milyon tane sey yaziyorlar hep bilgi kirliliği ilac almissin insallah birseyin kalmaz ates gece daha cok cikar olmazsa aksamlari ilik dus alabilirsin ihlamura aban ilaclarini ihmal etme canim simdiden cok gecmis olsunOkumamalıymışım gerçekten o kadar canım sıkıldı ki , doktora gittim ilaç yazdı umarım hemen etki eder
Yok canım söylemedi , benim bıdık kıpır kıpırdı ne acı yakalaya bildi ne de net bir ölçü.
Sağ ol canım benimNormaldir kuzum insallah hic canıni sikma sen onlar becerememisler baksana
Cogu insan kuranda geciyormu diye bakar sizin gercekten degisikmis :) biz takilmayiz oyle seylere benim ismim farsca kokenli mesela :)Evet çoğu insan kv kp ismini koydurmakla sıkıntı yaşar, bizde de türkçe isim kaygısı var
İsmin kökenini bulmak kolay, harf yapısından belli olur araştırmaya gerek yok. Mesela Ayşe, arapça kökenli isim. Bize uymaz.
Ben hemen takarim herkesi kendim gibi saniyorum tabi pazartesi haber ver ama mutlaka olurmuSağ ol canım benim
Moralim yerinde, ben emin olana kadar moral bozmam pek :) pazartesi hayırlısı bakalım.
O yüzden ayrıntılı ultrason önemli diyorum ona kadar inanmam cinsiyete :)Ayy kızlar arkadaşım 19 haftalık hamile bugüne kadar hep kız demişlerdi bugün erkek demişler şimdi söyledi bana şok oldummm
Yaaa ben onun ponçik ayaklarini yerim :)Ben de artik dayanamadım çorap bari alayım dedim eğer erkekse ona ceza giyecek bunları gosterseydi pipisini
Canım hiç endişe etme doktor ölçememiş baksana pazartesiye güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?