2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
o tamam onu anladim da kokenine kadar arastirmak baya degisik geldi canim :) bu konuyla ilgili birinin sıkıntı yasadigını ilkkez görüyorum .
Evet çoğu insan kv kp ismini koydurmakla sıkıntı yaşar, bizde de türkçe isim kaygısı var
İsmin kökenini bulmak kolay, harf yapısından belli olur araştırmaya gerek yok. Mesela Ayşe, arapça kökenli isim. Bize uymaz.

Internette her okuduguna inanma canim acayip morali bozuluyor insanin ama ateş varsa doktora git ihmal etme lütfen

Net bir ölçü ,aşağı yukarı bir rakam verdi mi ?

Al işte Kızlar 14den sonra bebek pozisyon verdiğinde doktoru geçin siz bile görürsünüz o pipiyi.

Normaldir kuzum insallah hic canıni sikma sen onlar becerememisler baksana

Hııı alıyım teşekkür ediyorum canımm yan etkisi kimyasal bileşeni olmaz de mi bunların

Okumamalıymışım gerçekten o kadar canım sıkıldı ki , doktora gittim ilaç yazdı umarım hemen etki eder
Ben hamilelikten once cok arastirip okuyordum herseyi ne yenir ne icilir ates durumunda ne olur vs. Maalesef az cok yazanları biliyorum ama gercekten hic bakmamak lazim ona bakarsan bir kasik agrisi için bile milyon tane sey yaziyorlar hep bilgi kirliliği ilac almissin insallah birseyin kalmaz ates gece daha cok cikar olmazsa aksamlari ilik dus alabilirsin ihlamura aban ilaclarini ihmal etme canim simdiden cok gecmis olsun

Cogu insan kuranda geciyormu diye bakar sizin gercekten degisikmis :) biz takilmayiz oyle seylere benim ismim farsca kokenli mesela :)

Canım hiç endişe etme doktor ölçememiş baksana pazartesiye güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…