Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
Cinsiyet için bile tahmin soramadım .
Aynen elimde olsa ultrason cihaziyla uyuycam hayatim boyunca hicbirsey icin bu kadar korkup heycanlanmadim her defsanda doktor senn kalp atisindan bebegi duyamiyrm diyor cok sukur :) kesnlikle dogduktan sonrda hasta mi atesimi var bitmez kaygılar :)O kadar iyi anlıyorum ki seni. Benim de ilk bebeğim. Ara sıra dediğin gibi ağrılar da oluyor. Ama içimizi rahat tutmak için çaba sarfetmeliyiz. Annelik daha karnımızdayken başlıyor ve sanırım ömrümüz olduğu sürece hep onlar için endişe edeceğiz :) ben mesela bir görsem rahatlayacağım diyorum, gördükten iki gün sonra yine aynı şeyi söylüyorum :)
Çok teşekkür ederimBen hamilelikten once cok arastirip okuyordum herseyi ne yenir ne icilir ates durumunda ne olur vs. Maalesef az cok yazanları biliyorum ama gercekten hic bakmamak lazim ona bakarsan bir kasik agrisi için bile milyon tane sey yaziyorlar hep bilgi kirliliği ilac almissin insallah birseyin kalmaz ates gece daha cok cikar olmazsa aksamlari ilik dus alabilirsin ihlamura aban ilaclarini ihmal etme canim simdiden cok gecmis olsun
Aynen kız olsun erkek olsun ne olursa olsun ama ilk öğrendiğimiz gibi kalsın
Canın pipisi küçükmüş gözükmemiş ama emin olmadan söylenmemesi gerekiyor demi. Bide iyi bi doktora gidiyo yani ben duyunca çok şaşırdım 19 haftalık bide. 2 arkadaşımda 20. Haftasında erkek olcağını öğrendiler önce kız denip buda 3. Oldu valla
kızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
:) umarım hemencecik geçerAyy cidden cinsiyet değişmesi bı değişik gelir insana ama hayırlısı olsun tabi :) Erkeklerde çok yanılma payı yoktur bence ben de gördüm bacak arasını gösterdi yani bebis neyle karıştırabilir ki onu
Jazzquell bebiş hareketli olduğu için ölçüm yapamamış inşallah pazartesi biraz daha uslu olur da bebiş rahat rahat ölçüm yapar doktorun sen de hayırlı sağlıklı haber alırsın
Mikan iyi ki gitmişsin en azından ilaçla daha kolay atlatacaksın bu süreci :)
Aaa o nasıl bir yönteeeem :))kızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
Doktora durumu yazdım hemen gel dedi ben de apar topar gittim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi, tahlil yapıldı gribal enfeksiyon varmış ilaç yazdı ateş bir iki gün daha sürebilir dedi ama sonrasında devam ederse haberleşelim dedi, öyle işte berbat bir gündü hüngür hüngür ağlayasım var
Teşekkür ederimAaa o nasıl bir yönteeeem :))
Nasıl yani? Hamileyken mi bu kadar zayifladiniz?Dene bakalım :) ben baya kilo verdim 5 ay ayda 67den 56ya düştüm henüz göbek falan yok:) bir iki aya anca çıkar galiba İnşâAllah sağlıkla
benimki de farsça kökenli.. çok ta memnunum hiç te umrumda olmaz gerisi.Cogu insan kuranda geciyormu diye bakar sizin gercekten degisikmis :) biz takilmayiz oyle seylere benim ismim farsca kokenli mesela :)
Ben daha önce baktım ona canım kız çıkmıştı benimki Çin takvimi de kız gösteriyor doktor da kız dedi ama burda okuduklarımdan sonra acaba diyorum.. Bi de parti yaptık instagram da paylaştım. Hep kızım diye seviyoruz değişirse şok olurum herhalde :)kızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
Bende kötü hissetmiyorum emin olmak için yönlendirdi doktorum. Hayırlısı artık .Sıkma canını, çok hareketli olduğu için yakalayamamış işte açıyı, ölçüyü de alamamış. Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım
Canım yok bacak arasını açmış ama doktor anlayamamış kaç kez gidiliyo 19 haftaya kadar bi açmaz iki açmaz demekki doktor anlayamadı.Bence bebek bacak arasını açmamış o haftaya kadar aslında, doktor da göremiyorum dememiş kız demiş. Çünkü ben oğlumda 16. haftada çok net pipi gördüm.
Aynen canım bende valla kıyafet falan almadım zaten daha. Haaa kafamda aldıklarım var o ayrı hahahahO yüzden ayrıntılı ultrason önemli diyorum ona kadar inanmam cinsiyete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?