2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım bence de endişe etme doktor net birşey dememiş ve bebek hareketliydi diyorsun birşey çıkmayacak inşallah.

Ayy cidden cinsiyet değişmesi bı değişik gelir insana ama hayırlısı olsun tabi :) Erkeklerde çok yanılma payı yoktur bence ben de gördüm bacak arasını gösterdi yani bebis neyle karıştırabilir ki onu
Jazzquell bebiş hareketli olduğu için ölçüm yapamamış inşallah pazartesi biraz daha uslu olur da bebiş rahat rahat ölçüm yapar doktorun sen de hayırlı sağlıklı haber alırsın
Mikan iyi ki gitmişsin en azından ilaçla daha kolay atlatacaksın bu süreci :)

Aynen elimde olsa ultrason cihaziyla uyuycam hayatim boyunca hicbirsey icin bu kadar korkup heycanlanmadim her defsanda doktor senn kalp atisindan bebegi duyamiyrm diyor cok sukur :) kesnlikle dogduktan sonrda hasta mi atesimi var bitmez kaygılar :)

Jazzquell çikolata yiyip mi gittin yoksa canım İçini ferah tut her şey güzel çıkar inş. Ben de yarın ikili kan sonuçlarını alacam kalbim gümbür gümbür

Çok teşekkür ederim Aynen valla önceden ben de herşeye bakardım bayadır bırakmıştım ama sabah yine de bi bakayım dedim çok kötü oldum doktora da söyledim böyle şeyler okudum diye öyle bi etki yapmaz ama ilerlerse kanama yapar ondan önemsiyoruz dedi enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi sorun benim bulantımda var hiç bi şey yiyemiyorum azalacağına çoğaldı çok susamama rağmen su içemiyorum ve kabız da olmuşum herşey üstüste geliyor

Aynen kız olsun erkek olsun ne olursa olsun ama ilk öğrendiğimiz gibi kalsın

aynı fikirdeyim valla :)

zor durum valla bi de cinsiyet öğrenince ona göre hazırlıklar yapılıyor ister istemez sanırım ben cinsiyet partisini biraz dha ertelicem kesin olsun die :)

:) umarım hemencecik geçer

geçmiş olsun canım kolay atlatırsın inş.

Kizlar nasil gidiyor? Ben 14. haftama girdim gobegim bayagi belirgin ama kilo olarak hamile kaldigim kilodan -1 kg. Oyle bulantidan yemek yiyememe falan durumum olmadi. Bu normal mi?

Son düzenleme:
kızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
Ben daha önce baktım ona canım kız çıkmıştı benimki Çin takvimi de kız gösteriyor doktor da kız dedi ama burda okuduklarımdan sonra acaba diyorum.. Bi de parti yaptık instagram da paylaştım. Hep kızım diye seviyoruz değişirse şok olurum herhalde :)

Sıkma canını, çok hareketli olduğu için yakalayamamış işte açıyı, ölçüyü de alamamış. Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum canım
Bende kötü hissetmiyorum emin olmak için yönlendirdi doktorum. Hayırlısı artık .
Sağ ol iyi dileklerin için canım

Bence bebek bacak arasını açmamış o haftaya kadar aslında, doktor da göremiyorum dememiş kız demiş. Çünkü ben oğlumda 16. haftada çok net pipi gördüm.
Canım yok bacak arasını açmış ama doktor anlayamamış kaç kez gidiliyo 19 haftaya kadar bi açmaz iki açmaz demekki doktor anlayamadı.

Merhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı, sat a göre 1 hafta geriden geliyordu yavrucak. Ama haftasını yakalamış 12+2'deymişiz elhamdülillah. Progestan, demir ilacı ve folik asit kullaniyordum. Bunları kesti ve reGenesis Max diye bir ilaç verdi. Vitamin veriyorum bundan sonra bunu kullan dedi. Demir ve folik asiti keserim de daha önce bir düşük yaptığım için progestanı kesmesinden tedirgin oldum. Ama bunda da vardır demek ki bir hayır. Bebis icin Hareketli gayet güzel gelişmiş dedi. :) bana sorsanız tam bir kocakafa o kadar şaşkınım ki. Daha önceki görüşümde çok küçüktü kalp atışını görmüştüm. Simdi biraz şekle büründüğü icin her bakışımda Yaradan'a hamd ediyorum. Yaradılışımiza hayret ediyorum. bir ay sonra kontrole çağırdı hem de cinsiyeti öğrenirsin dedi. Işte bizim durumumuz bu şekilde.

Resimde aşağıda bir kistim var. Onun kaybolacağını söyledi. Çok rahatladım. Rabb'imiz kimseye yaşatmasın. Çok ağrılı bir kist. Inşallah tamamen de yok olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…