- 25 Ağustos 2018
- 84
- 159
- 8
o nasıl oluyor ilk defa duydum :)
Aaa o nasıl bir yönteeeem :))
ben de parti fln yaptm kuzum çin tutmadı rus takvimi erkekti benmBen daha önce baktım ona canım kız çıkmıştı benimki Çin takvimi de kız gösteriyor doktor da kız dedi ama burda okuduklarımdan sonra acaba diyorum.. Bi de parti yaptık instagram da paylaştım. Hep kızım diye seviyoruz değişirse şok olurum herhalde :)
http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=20146.0
şurda yazıyor kızlar benmki tutmadı ama kız çıkıyor bana
ben de parti fln yaptm kuzum çin tutmadı rus takvimi erkekti benmya değişmez inşallah öyle düşünelim doktor kesin dedi sonuçta
belli değil daha dimi?Kız çıktı, Çin ve Rus takvimine göre de kız çıkıyor
Ayyy kafam karıştı ya,hiçbirisine inanmıycam.Kız kardeşime yaptım,3.5 yaşında oğlumuz var Kız çıktı,kendime yaptım Kız çıktı,Çin takviminde de erkek çıkıyorhttp://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=20146.0
şurda yazıyor kızlar benmki tutmadı ama kız çıkıyor bana
ben de parti fln yaptm kuzum çin tutmadı rus takvimi erkekti benmya değişmez inşallah öyle düşünelim doktor kesin dedi sonuçta
Benim nasipse oğlum olacak inşallah :) Onun ultrason resmine benzettim sağlıkla gelsin inşallah :)Kızlar doktordan geldim cinsiyeti göstermedi yaaa 3 hafta sonra gel 4 tarama yapçaz dedi gelişimi çok iyiymiş 81 mm olmuş 12 gün geç döllenme gününün 1 haftasını kapatmış resim atayım tahmin yapın hele bana
Hangi semtteki Kolan hastanesinde doğum yaptınız acaba ?Hadi yaa bakalım anlayanlar da bi yorum yapsınlar çoğunluk ne çıkıcak bende şiddetle kız hissediyorumoğlumuda kolan hastanesinde doğurdum kısmetse bunuda burda
ayni yıla denk geliyorsa ne oluyorkızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
Sağol canım. Aynen tabi ki sağlık olsun keşke bende biraz bişeyler yiyebilsem kilo önemli değilAnladım cok sukur yenıden mucızen senınlekılo onemlı degıl ya verılır abartmadan hamılelıgın tadını cıkaralım
Evet canım ilk hamileliğimde verdim o bebeğimi kaybettim. İkinci kez çok şükür nasip etti Rabbim. benim çok ağır bulantım oluyor kusuyorum sürekli hiç bişey yiyemiyorumNasıl yani? Hamileyken mi bu kadar zayifladiniz?
Çok saol canım hepimizin ki inşBenim nasipse oğlum olacak inşallah :) Onun ultrason resmine benzettim sağlıkla gelsin inşallah :)
Silivri canımHangi semtteki Kolan hastanesinde doğum yaptınız acaba ?
Bende Bayrampaşa Kolan da yaptırmıştım İkili testimi memnun kaldım
Ayy evet insan çok şaşırıyor önce fasulyeye benziyor sonra bebiş oluyor bende ultrason ekranına şok olmuş bakıyordumMerhaba kızlar. Dün kontrolüm vardı, sat a göre 1 hafta geriden geliyordu yavrucak. Ama haftasını yakalamış 12+2'deymişiz elhamdülillah. Progestan, demir ilacı ve folik asit kullaniyordum. Bunları kesti ve reGenesis Max diye bir ilaç verdi. Vitamin veriyorum bundan sonra bunu kullan dedi. Demir ve folik asiti keserim de daha önce bir düşük yaptığım için progestanı kesmesinden tedirgin oldum. Ama bunda da vardır demek ki bir hayır. Bebis icin Hareketli gayet güzel gelişmiş dedi. :) bana sorsanız tam bir kocakafao kadar şaşkınım ki. Daha önceki görüşümde çok küçüktü kalp atışını görmüştüm. Simdi biraz şekle büründüğü icin her bakışımda Yaradan'a hamd ediyorum. Yaradılışımiza hayret ediyorum. bir ay sonra kontrole çağırdı hem de cinsiyeti öğrenirsin dedi. Işte bizim durumumuz bu şekilde.
Resimde aşağıda bir kistim var. Onun kaybolacağını söyledi. Çok rahatladım. Rabb'imiz kimseye yaşatmasın. Çok ağrılı bir kist. Inşallah tamamen de yok olacak.Eki Görüntüle 2214844
Demi insan tuhaf oluyo :) banada geçen hafta kadın doğumcum erkek dedi ikili testte ayrıntılı ultrasondaki doktor dün kıza benziyor dedi kafamız karıştı iyiceAynen kız olsun erkek olsun ne olursa olsun ama ilk öğrendiğimiz gibi kalsın
Ay olarak kiminki sonraysa o belirliyormuş.Mesela ben Eylül,eşim Temmuz doğumlu.En son benim hücre yenilenmem olduğu için ,benimkini alıyorayni yıla denk geliyorsa ne oluyor
içime doğanı söylüyorum prenses bence :))Hadi yaa bakalım anlayanlar da bi yorum yapsınlar çoğunluk ne çıkıcak bende şiddetle kız hissediyorumoğlumuda kolan hastanesinde doğurdum kısmetse bunuda burda
erkek gibiİki hafta önceki ultrason görüntülerim. Cinsiyet tahmini olan var mı :) aslında doktorum tahminde bulundu ama yanılma olabiliyormuş o yüzden kafam karıştı. Tahmini olan varsa yazarsa sevinirim :)
BendensinAynen canım bende valla kıyafet falan almadım zaten daha. Haaa kafamda aldıklarım var o ayrı hahahah
Geçmiş olsun, umarım zamanla azalır. Benim de 12.haftadan sonra azaldı. Sizin de azalır insallah.Evet canım ilk hamileliğimde verdim o bebeğimi kaybettim. İkinci kez çok şükür nasip etti Rabbim. benim çok ağır bulantım oluyor kusuyorum sürekli hiç bişey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?