2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
oov kocaman yollamısım resmi onu nasıl düzelticiim telefondaydı resim telefondan yolladım o yüzden mi öyle oldu ki

o nasıl oluyor ilk defa duydum :)

Aaa o nasıl bir yönteeeem :))

http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=20146.0
şurda yazıyor kızlar benmki tutmadı ama kız çıkıyor bana

ben de parti fln yaptm kuzum çin tutmadı rus takvimi erkekti benm ya değişmez inşallah öyle düşünelim doktor kesin dedi sonuçta

Selam kızlar pazartesi akşamı bebemola diye bir siteden şu cicileri aldım oğluşa. Kitikate diye bir markanın hastane çıkış setini ve tulumu 166 tlye aldım. Hastane çıkış setleri çok pahalı biraz araştırma yaptım bu markanın gots belgesi varmış kullandığı pamuk avrupa standardlarındaymış vs. Neyse siparişim bugün teslim edildi, ürünlerim gayet güzel, kargo sürecinde fln firma hep maille bilgilendirme yaptı site güvenilir bir siteymiş yani sizle de paylaşmak istedim

Eklentiler

• 39B063B6-673F-49D9-A4D1-6771D9F73EFC.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 143
  • 44E22AA4-AF96-4188-81AF-24D9D7422A0D.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 134
Benim nasipse oğlum olacak inşallah :) Onun ultrason resmine benzettim sağlıkla gelsin inşallah :)

Hadi yaa bakalım anlayanlar da bi yorum yapsınlar çoğunluk ne çıkıcak bende şiddetle kız hissediyorum oğlumuda kolan hastanesinde doğurdum kısmetse bunuda burda
Hangi semtteki Kolan hastanesinde doğum yaptınız acaba ?
Bende Bayrampaşa Kolan da yaptırmıştım İkili testimi memnun kaldım

Ayy evet insan çok şaşırıyor önce fasulyeye benziyor sonra bebiş oluyor bende ultrason ekranına şok olmuş bakıyordum
Ne kadar şükür etsek gerçekten hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…