2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Jazzquell çikolata yiyip mi gittin yoksa canım İçini ferah tut her şey güzel çıkar inş. Ben de yarın ikili kan sonuçlarını alacam kalbim gümbür gümbür
Kahvaltı da tatlıdan başka birşey yiyemiyorum :) ondan olsa gerek. Sağ ol canım benim
İnşallah seninde kan sonuçların güzel çıkar

amin Allah c c razı olsun. İnşaAllah saglıkla hayırla kavusuruz hepimiz

Selam kızlar ben yine işlere daldım bakamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün öğlen yemeğine geldim eve bir uzandım 2 saat uyumuşum. Rüyamıydı gerçekmi anlamadım ama yatarken birden karnımda birşey hissettim içimde acayip bir duygu oluştu kalbim pır pır elimi karnıma götürdüm gülümsüyordum uyandım aynı haldeydim gülümsüyordum elimde karnımdaydı. Gerçekmiydi bilmiyorum ama çok garip bir duygu yaşadım.

Cok mu kipir kipirdi tam sirt ustu aci yakalayamamislardir hersey ins yolundadir : )

Yapmaaaaaa herkese yayinladik cinsiyet partimizi ay ne gulerim bide evde kizimla esim cekirdek demeyi birakti ismiyle seviyorlar
Haha benim eşimde mercimek diyodu oğluşum aslanım erkeğim diye seviyo valla kız deyip erkek çıkması çok oluyomuş ama erkek deyip kız biraz zor gibi :))

Vitamin gece icersem uyutmuyor canim gunduz icersem de cok bulanti yapiyor ilacim da bitti yine bulamiyoruz bide o var :) sen nasilsin ?
O zaman gece içme canım uykusuzluk da mahvediyo bünyeyi. Bulması zor ilaç mıymış zofran gibi. Tüh olaya bak. Ben işe gittim bugün ama nasıl geçti bilmiyorum. Eve geldim yığıldım kaldım vücut toplayamadı kendini baya bi ağladım sakinleşemedim de. İşyeri beni mahvediyo. Haftaya rapor alcam. İki gün bile gitmesem vücut dinlenir. Bulantılar geçer diye bekliyorum ama hala aynı benim. Çok zayıfladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…