Ayyy kafam karıştı ya,hiçbirisine inanmıycam.Kız kardeşime yaptım,3.5 yaşında oğlumuz var Kız çıktı,kendime yaptım Kız çıktı,Çin takviminde de erkek çıkıyor
Ayy evet insan çok şaşırıyor önce fasulyeye benziyor sonra bebiş oluyor bende ultrason ekranına şok olmuş bakıyordum
Ne kadar şükür etsek gerçekten hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Selam kızlar ben yine işlere daldım bakamadım buraya. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bugün öğlen yemeğine geldim eve bir uzandım 2 saat uyumuşum. Rüyamıydı gerçekmi anlamadım ama yatarken birden karnımda birşey hissettim içimde acayip bir duygu oluştu kalbim pır pır elimi karnıma götürdüm gülümsüyordum uyandım aynı haldeydim gülümsüyordum elimde karnımdaydı. Gerçekmiydi bilmiyorum ama çok garip bir duygu yaşadım.
Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
Cinsiyet için bile tahmin soramadım .
Haha benim eşimde mercimek diyodu oğluşum aslanım erkeğim diye seviyo valla kız deyip erkek çıkması çok oluyomuş ama erkek deyip kız biraz zor gibi :))
O zaman gece içme canım uykusuzluk da mahvediyo bünyeyi. Bulması zor ilaç mıymış zofran gibi. Tüh olaya bak. Ben işe gittim bugün ama nasıl geçti bilmiyorum. Eve geldim yığıldım kaldım vücut toplayamadı kendini baya bi ağladım sakinleşemedim de. İşyeri beni mahvediyo. Haftaya rapor alcam. İki gün bile gitmesem vücut dinlenir. Bulantılar geçer diye bekliyorum ama hala aynı benim. Çok zayıfladım