2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
ayni yıla denk geliyorsa ne oluyor
Kimin doğum günü en sonsa o olur mesrla benim ağustos eşimin temmuz eylülde hamile kaldım bu veriye göre kız ama benim bebeğim erkek :)
Bugün benim arkadaşım karın hemen çıkarsa kız, geç çıkarsa erkek dedi. Ne kadar doğru bilmem :)) kan yenilenmesini duymadım hiç
Canım benim erkek 10. Haftada çıktı karnım. :) o vücut tipiyle alakalı ama bence ben çok zayfım hemen gösterdi bebişim kendisin:)

O arkadaş kendisinden örnek olarak verdi sanırım :)) bence de ona bağlı değildir. Kiloya mide yapısına bağlıdır. Ben de cinsiyeti öğreneydim çok merak ediyorum

Aslen ığdırlıyım eşim başka memleket:) evlenmek için aynı şehirde çalışmalıydık,üniv aşkı bizimkisi sonra evlendik çok şükür bir sene kpss çalıştık ve sonra bebek
Hayırlısı olsun kuzum iyikide evlenmişsiniz bak :) bu arada bizimkide lise aşkı 10 yıldır tanışıyoruz 1 buçuk senedir evliyiz yani uzuuuun bi sevgililik zamanı geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…