Ayyy bayılırım lise aşıklarına nasip ya resmen:) Allah sizi hep mutlu etsin hiç sıkılma olmuyor de miHayırlısı olsun kuzum iyikide evlenmişsiniz bak :) bu arada bizimkide lise aşkı 10 yıldır tanışıyoruz 1 buçuk senedir evliyiz yani uzuuuun bi sevgililik zamanı geçirdik
hayirlisi olsun canim. benim de 2 hafta once birine yuzde 90 erkek dedi digeri gostermedi simdi cuma tekrar randevumuz var bakalim bu sefer gosterecek miBugün kontrolde bebeklerden birinin cinsiyeti belli oldu erkekDiğeri göstermedi, 2 hafta sonra tekrar bakacağız :)
Ates hamilelikte sakincali evet ama siz zamaninda gitmissiniz doktora Allahin izniyle birsey olmaz. Bulanti ne lanettir bilirim ilac aliyorum ben onun icin 8. Haftamdan beri sudan yana cok şukur ben bir sikinti yasamadim ama yasayan arkadaslar limon veya salatalik vs. Koyup daha rahat icebiliyorlarmis su hem kabiz icin hem bulanti icin hem bebek icin cok faydali kabiz maalesef hareketsizlikten gecmiyor ďusuk vs. Tehlikeniz yoksa yuruyus yapin birde ben kayisiyi geceden suya koyup sabah kalkip o kayisilari yiyip suyu iciyorum cok faydasini gordüm son olarakta benim vitaminim probiyotikli o iyi geliyor muhtemelen ama o olmasa da ben tiksiniyorum ama siz yapabilirsiniz kefir icin cok faydali hem size hem kabiz icin son olarakta her sabah 1 tatli kasigi pekmez yerim pekmez resmen dogal ilac tavsiye ederim.Çok teşekkür ederimAynen valla önceden ben de herşeye bakardım bayadır bırakmıştım ama sabah yine de bi bakayım dedim çok kötü oldum doktora da söyledim böyle şeyler okudum diye öyle bi etki yapmaz ama ilerlerse kanama yapar ondan önemsiyoruz dedi enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi sorun benim bulantımda var hiç bi şey yiyemiyorum azalacağına çoğaldı çok susamama rağmen su içemiyorum ve kabız da olmuşum herşey üstüste geliyor
Ben cok uzun zamandir geceleri yatamiyorum canim sanirim bizimki dogunca geceleri uyutmayacak bizi :)) benim aldigim ilac zofranin muadili oda zor bulunuyor. Ve 3 gundur ilac icmiyordum bugün cok bulantim oldu baya mahvetti beni ama cok sukur yiyip icebiliyorum herseyi yiyemiyorum sadeceO zaman gece içme canım uykusuzluk da mahvediyo bünyeyi. Bulması zor ilaç mıymış zofran gibi. Tüh olaya bak. Ben işe gittim bugün ama nasıl geçti bilmiyorum. Eve geldim yığıldım kaldım vücut toplayamadı kendini baya bi ağladım sakinleşemedim de. İşyeri beni mahvediyo. Haftaya rapor alcam. İki gün bile gitmesem vücut dinlenir. Bulantılar geçer diye bekliyorum ama hala aynı benim. Çok zayıfladım
Biz de lise askıyız eşimle 10 yıldır birlikteyiz 6 aylıkta evliyiz bir hafta sonda 4 aylık hamile olacağı. Biraz acele ettik bebek icinHayırlısı olsun kuzum iyikide evlenmişsiniz bak :) bu arada bizimkide lise aşkı 10 yıldır tanışıyoruz 1 buçuk senedir evliyiz yani uzuuuun bi sevgililik zamanı geçirdik
Bizim ki hala pirinç :)) ama 20 sinde ikili var ozaman 12 + 4 falan olacak doktor belki görürüz diyor :))Yerim o cekirdegi ismide guzelmis
2 hafta sonra ayrintili var bakalim son durum ne
Benim de geceleri zor geçiyo kuzum ağrıyla uyumak zor oluyo çünkü. Ayy sağ salim doğsunlar da inşallahBen cok uzun zamandir geceleri yatamiyorum canim sanirim bizimki dogunca geceleri uyutmayacak bizi :)) benim aldigim ilac zofranin muadili oda zor bulunuyor. Ve 3 gundur ilac icmiyordum bugün cok bulantim oldu baya mahvetti beni ama cok sukur yiyip icebiliyorum herseyi yiyemiyorum sadeceyani peynir sut ve turevlerinden tiksindim beyaz ekmek kokuyor bana tavuk bitti benim icin falan oyle bir durum son olarakta isi bırakma sansin yok saniyorum ama rapor almaya.ugras canim boyle cok zor oluyordur
Bio oil aldim bebe yagim var birde aktardan aldigim bir karisim var ben bu ucunu kullanicam dönüsumlu :)Merhaba kızlar 4 aydan itibaren çatlak için yağ kullanıcam öneriniz varmı acaba bio-oil almayi düşünüyorum
Sag salim gelsinler biz cekeriz birsey olmaz sayili gun cabuk gecer derler hem ben kahvaltida kir pidesi yiyorum kokusu yok karni. Tok tutuyor cok faydali degil ama acken daha cok bulanir o sebepten tercih edilebilir. 12. Haftamiza 3 4 gun kaldi ama tamamen gececek gibi durmuyor benimki suan is cok zordur ben gidemezdim sanirim calisamazdim cok saygi duyuyorum size o sebeptenBenim de geceleri zor geçiyo kuzum ağrıyla uyumak zor oluyo çünkü. Ayy sağ salim doğsunlar da inşallahben çok az şey yiyebiliyorum hala. Tavuk yemeyeli iki ay oldu rahat. Bu hafta akşam sadece bi dilim börek yedim o da kuru diye. Yoğurt ayran vs de yiyemiyorum kokuyor çok. İzne ayrılamıyorum canım ama işte iki hafta bi iki gün rapor bile çok rahatlatıyo beni. İşe gittiğim günler bildiğin fenalaşıyorum
Kir pidesi iyi mi geldi aaa hemen bende alayım. Mide bulandırmayan yiyecekleri takip ediyorum mecbur :) yumurta faydalı mesela ama yiyemiyorum yediğim anda çıkarıyorum mecbur böyle beslencez. Vitamin haplarına güveniyorum artık ordan beslenir. Benim hiç azalma yok 12.haftada geçecek gibi durmuyor. Arkadaşımın 16.haftada bitmiş ama ona da çok var ya. Benim işyerimde baya yeni doğum yapan var geçen seneden millet hiç raporsuz doğurana kadar okuldaydı. Hani öyle olunca ben kendimi garip hissediyorum açıkcası. Bide bi görsen öyle bakımsız öyle yüzüm çökük ki millet bana bakıyo böyle :)) bu şekilde olan bi iki kişi daha olaydı kafam rahat olurdu :) 2.5 aylık biri daha var böyle poşetle birsürü yemek getiriyo onları yiyo hareketli baya. Bilmiyorum kimse bana bişey demedi ama uzaktan bakınca kaldıramadığımı düşünmelerini istemem açıkçasıSag salim gelsinler biz cekeriz birsey olmaz sayili gun cabuk gecer derler hem ben kahvaltida kir pidesi yiyorum kokusu yok karni. Tok tutuyor cok faydali degil ama acken daha cok bulanir o sebepten tercih edilebilir. 12. Haftamiza 3 4 gun kaldi ama tamamen gececek gibi durmuyor benimki suan is cok zordur ben gidemezdim sanirim calisamazdim cok saygi duyuyorum size o sebepten
Bence göreceksiniz :)hayirlisi olsun canim. benim de 2 hafta once birine yuzde 90 erkek dedi digeri gostermedi simdi cuma tekrar randevumuz var bakalim bu sefer gosterecek mi
Sizin de 12.haftanin içi. Çok doğru söylüyorsunuz. Kesin diyen doktorun ultrason aleti milattan öncesinden kalmaydi. Bazı doktorlar gerçekten kailteli, önlerinde saygıyla egiliyorum. Kadın doğum sıkıntılı bir is. Sıradayken bir bakıyorum, herkes hamile, hepsinin psikolojik durumu da başka. Allah yardımcılari olsun.
Canım ben onu bilmiyorum ama zaten gebelik nedeniyle bir kaç kez istirahat raporu sundum idareye biliyorlar. Ayrıca ben süt izinlerimi kullandigim dönemde de kar tatilinden faydalanmıştım belge sunmadan emziren annelere de veriyorlar izin. Ben kamudayim bu arada.canim ya merak ediyorum kar tatili oldugunda hamileligimizi idareye bi raporla belgelendirmemiz gerekiyor mu nasil olacak
insallah hepimizinki saglikla sihhatle gelsinler de cinsiyeti ogreniriz cok muhim degilBence göreceksiniz :)
Tavsiyelerini deneyeceğim teşekkürler :)Ates hamilelikte sakincali evet ama siz zamaninda gitmissiniz doktora Allahin izniyle birsey olmaz. Bulanti ne lanettir bilirim ilac aliyorum ben onun icin 8. Haftamdan beri sudan yana cok şukur ben bir sikinti yasamadim ama yasayan arkadaslar limon veya salatalik vs. Koyup daha rahat icebiliyorlarmis su hem kabiz icin hem bulanti icin hem bebek icin cok faydali kabiz maalesef hareketsizlikten gecmiyor ďusuk vs. Tehlikeniz yoksa yuruyus yapin birde ben kayisiyi geceden suya koyup sabah kalkip o kayisilari yiyip suyu iciyorum cok faydasini gordüm son olarakta benim vitaminim probiyotikli o iyi geliyor muhtemelen ama o olmasa da ben tiksiniyorum ama siz yapabilirsiniz kefir icin cok faydali hem size hem kabiz icin son olarakta her sabah 1 tatli kasigi pekmez yerim pekmez resmen dogal ilac tavsiye ederim.
belli değil daha dimi?hadi bakalım
günaydınGünaydın herkeze
Benim de son adet tarihi 10 EylülÖyle tabi ama.isini gerçekten severek hakkıyla yapan doktorlarla karşılaştım çok şükür Inşallah sıkıntı yaşamam bu arada tahmini doğum tarihlerimiz de aynı benim son adet tarihi 10 eylül 22 eylülde aşılama yapıldı bakalım ne zaman doğacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?