2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Lütfen öyle düşünme her hamilelik bir olmuyor, ben bu hafta rapor aldım artık bitik durumdayım, geçen sene zümrem hamileydi maşallahı vardı derslerini de kurslarını da hiç aksatmadı ki aramızda yaş farkı var, sözde 30 dan önceki hamilelikler kolay olur ama ben her gün eklem ağrısıyla uyanıyorum zaten kesintisiz uykuyu tamamen unuttum, bu bebiş geceleri uyumayacak heralde bünyemi ona alıştırıyor diyorum, böyle giderse 32 de çalışamaz raporu alırım, ama 2. Tremestr de güzel bir döneme geçeceğimizi umuyorum hala

Ben en son gittiğimde ilk kez bebeğimin hareket ettiğini gördüm ve heyecandan mutluluktan gülme krizine girdim, ultrason karnımda durmadı doktor gülmemin geçmesini beklemek zorunda kaldı

Bence en güzel tarafından bakalım annesi zaten sağlıklıdır, bu vesile ile pazartesi bebeğinizi tekrar göreceksiniz :)

kızlar günaydın dün aksam bir arkadaşımla buluştum aramızda 3-4 hafta bişey var ama benim göbeğim hiç yok nerdeyse arkadaşım sanki 7 aylık mübarek insan bir tuhaf oluyor artık bende hamile gibi takılmak istiyorum

Kızlar dün kremlerimi siparis etmıstım sımdı geldı :)
Lıerac gel ve bıo oıl aldım... yanında hedıye olarak
Buyuk 70lık MUSTELA ıslak mendıl gondermısler bebişime
Yanında ufak denemek ıcın mustela bebekkrem, mınıdolın bebekrem,lıerac gel deneme gondermısler hosuma gıttı :))
Ürünler koruma bantlı güvenli almak ısteyenlere tavsıye ederımmmm

ooh canım gözün aydın kız çocuğu ne tatlı olur şimdi bıcır bıcır

canım günaydın nereden almıştın ? ben de lierac kullanıyorum şuanda

Günaydın canım ikili sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Allah gönlüne göre verdi sen hep kız istemiştin.Sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin

Dermoeczanem den aldım canm daha oncede almıstm hem lıerac hem baska kremler guvenılır dıye yazmak ıstedım.
Fiyatları nasıldı peki ?İki ay öncesi aldım ben eczanedeki satış fiyatı 180 liraydı,trendyolda bir indirim yakaladım 110 liraya aldım.Bu arada sana Ne güzel hediyeler göndermişler,bana hiçbirşey göndermediler

Canım aynen bende çok zayıfladım o yüzden hiç göbek falan çıkmadı 12+3 içindeyim ama bi tanıdığımız geldi yanıma gelini 14 haftalıkmış onun baya karnı çıkmış dedi o gelinde zayıf yani :) neyse çıktığı günleri de görmek nasip olsun İnşâAllah sağlıkla

Hayırlı olsun canım. Bu haftalarda mı başlamak gerekiyor benim henüz göbek falan çıkmadı

Bıo oıl 125ml : 46,56
Lıerac 200ml : 99,43 (normal fıyatı 102 tlmiş )
Havale olunca daha karlı olmuş.

cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…