Lütfen öyle düşünme her hamilelik bir olmuyor, ben bu hafta rapor aldım artık bitik durumdayım, geçen sene zümrem hamileydi maşallahı vardı derslerini de kurslarını da hiç aksatmadı ki aramızda yaş farkı var, sözde 30 dan önceki hamilelikler kolay olur ama ben her gün eklem ağrısıyla uyanıyorum zaten kesintisiz uykuyu tamamen unuttum, bu bebiş geceleri uyumayacak heralde bünyemi ona alıştırıyor diyorum, böyle giderse 32 de çalışamaz raporu alırım, ama 2. Tremestr de güzel bir döneme geçeceğimizi umuyorum halaKir pidesi iyi mi geldi aaa hemen bende alayım. Mide bulandırmayan yiyecekleri takip ediyorum mecbur :) yumurta faydalı mesela ama yiyemiyorum yediğim anda çıkarıyorum mecbur böyle beslencez. Vitamin haplarına güveniyorum artık ordan beslenir. Benim hiç azalma yok 12.haftada geçecek gibi durmuyor. Arkadaşımın 16.haftada bitmiş ama ona da çok var ya. Benim işyerimde baya yeni doğum yapan var geçen seneden millet hiç raporsuz doğurana kadar okuldaydı. Hani öyle olunca ben kendimi garip hissediyorum açıkcası. Bide bi görsen öyle bakımsız öyle yüzüm çökük ki millet bana bakıyo böyle :)) bu şekilde olan bi iki kişi daha olaydı kafam rahat olurdu :) 2.5 aylık biri daha var böyle poşetle birsürü yemek getiriyo onları yiyo hareketli baya. Bilmiyorum kimse bana bişey demedi ama uzaktan bakınca kaldıramadığımı düşünmelerini istemem açıkçası
Haklisin simdiden badanasindan halisina perdesine oda yapip ne kadar sure sonra yatacagi belirsz sekilde bos bekletmeye gerek yok.
Bir anne yani yetecek gidisata gorede yapilir ileride.
Evett benimde fikrim kesin degisir bu oda bos duracagina bekleyip bunu alsaydim diyecegim seyler cikabilir : )fikrin icin tesekkurler
Ben en son gittiğimde ilk kez bebeğimin hareket ettiğini gördüm ve heyecandan mutluluktan gülme krizine girdim, ultrason karnımda durmadı doktor gülmemin geçmesini beklemek zorunda kaldıAynen elimde olsa ultrason cihaziyla uyuycam hayatim boyunca hicbirsey icin bu kadar korkup heycanlanmadim her defsanda doktor senn kalp atisindan bebegi duyamiyrm diyor cok sukur :) kesnlikle dogduktan sonrda hasta mi atesimi var bitmez kaygılar :)
Bunu ilk defa duyuyorum :)kızlar kan yenilenmesine göre cinsiyet hesabı yaptınz mı bu da baya tutan bi yöntemmiş
Bence en güzel tarafından bakalım annesi zaten sağlıklıdır, bu vesile ile pazartesi bebeğinizi tekrar göreceksiniz :)Kızlar ben ikiliden geldim ama net birşeyle değil , enseyi bir türlü net şekilde olcemediler. Doktorum bana biraz kalın gibi geldi ama emin olamadığım için perinatolojiye yönlendirdi. Pazartesi gideceğim. İnşallah herşey normaldir
Cinsiyet için bile tahmin soramadım .
ooh canım gözün aydın kız çocuğu ne tatlı olur şimdi bıcır bıcırGünaydın kızlar. Ben dedim artık gidip sonuçlarımı alayım. İkili sonıcunu aldım herşey normal çok şükür. Bu arada baktık bebişime özeldeki dr büyük ihtimal kız demişti şimdi devletteki doktorda kız dedi
canım günaydın nereden almıştın ? ben de lierac kullanıyorum şuandaKızlar dün kremlerimi siparis etmıstım sımdı geldı :)
Lıerac gel ve bıo oıl aldım... yanında hedıye olarak
Buyuk 70lık MUSTELA ıslak mendıl gondermısler bebişime
Yanında ufak denemek ıcın mustela bebekkrem, mınıdolın bebekrem,lıerac gel deneme gondermısler hosuma gıttı :))
Ürünler koruma bantlı güvenli almak ısteyenlere tavsıye ederımmmm
Dermoeczanem den aldım canm daha oncede almıstm hem lıerac hem baska kremler guvenılır dıye yazmak ıstedım.canım günaydın nereden almıştın ? ben de lierac kullanıyorum şuanda
Günaydın canım ikili sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Allah gönlüne göre verdi sen hep kız istemiştin.Sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsinGünaydın kızlar. Ben dedim artık gidip sonuçlarımı alayım. İkili sonıcunu aldım herşey normal çok şükür. Bu arada baktık bebişime özeldeki dr büyük ihtimal kız demişti şimdi devletteki doktorda kız dedi
Fiyatları nasıldı peki ?İki ay öncesi aldım ben eczanedeki satış fiyatı 180 liraydı,trendyolda bir indirim yakaladım 110 liraya aldım.Bu arada sana Ne güzel hediyeler göndermişler,bana hiçbirşey göndermedilerDermoeczanem den aldım canm daha oncede almıstm hem lıerac hem baska kremler guvenılır dıye yazmak ıstedım.
Canım aynen bende çok zayıfladım o yüzden hiç göbek falan çıkmadı 12+3 içindeyim ama bi tanıdığımız geldi yanıma gelini 14 haftalıkmış onun baya karnı çıkmış dedi o gelinde zayıf yani :) neyse çıktığı günleri de görmek nasip olsun İnşâAllah sağlıklakızlar günaydın dün aksam bir arkadaşımla buluştum aramızda 3-4 hafta bişey var ama benim göbeğim hiç yok nerdeyse arkadaşım sanki 7 aylık mübarek insan bir tuhaf oluyor artık bende hamile gibi takılmak istiyorum
Hayırlı olsun canım. Bu haftalarda mı başlamak gerekiyor benim henüz göbek falan çıkmadıKızlar dün kremlerimi siparis etmıstım sımdı geldı :)
Lıerac gel ve bıo oıl aldım... yanında hedıye olarak
Buyuk 70lık MUSTELA ıslak mendıl gondermısler bebişime
Yanında ufak denemek ıcın mustela bebekkrem, mınıdolın bebekrem,lıerac gel deneme gondermısler hosuma gıttı :))
Ürünler koruma bantlı güvenli almak ısteyenlere tavsıye ederımmmm
Bıo oıl 125ml : 46,56Fiyatları nasıldı peki ?İki ay öncesi aldım ben eczanedeki satış fiyatı 180 liraydı,trendyolda bir indirim yakaladım 110 liraya aldım.Bu arada sana Ne güzel hediyeler göndermişler,bana hiçbirşey göndermediler
cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kiziniGünaydın kızlar. Ben dedim artık gidip sonuçlarımı alayım. İkili sonıcunu aldım herşey normal çok şükür. Bu arada baktık bebişime özeldeki dr büyük ihtimal kız demişti şimdi devletteki doktorda kız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?