2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya hıc gulecegım yoktu bende sasırdım meger esım eklemıs mustela ıslak mendıl sepete ındırımdeymıs ya dıyorum bende hedıye sandım cok güldüm alırsanız beklemeyın kızlar ama dıger gelen ufak denemeler normalde parayla satılıyor o hedıyeler de cok hoş :))) tavsıyem hala gecerlı guvenılır :)))
Bıde normalden daha uygun sankı

Özelden link atar Mısın canım ben de hediyeli yerden istiyim

Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım

Eklentiler

• 466AB029-9016-46DD-B010-B161F87FBE28.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 77
Biz de lise askıyız eşimle 10 yıldır birlikteyiz 6 aylıkta evliyiz bir hafta sonda 4 aylık hamile olacağı. Biraz acele ettik bebek icin
Oyy evet ya sizin erken olmuş kuzum ama olsun nasip böyleymiş. Uzun süre birlikte olmak güzel en azından herşeyini biliyosun onun :)

Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
Bence sonucun guzel ınsallah guzel haberlerle gelırsın
Hahahah eşin mi olsun artık gelmiş tamam canım:*
evet esım oda güldü bana
Al al catlama :*

Merhaba kızlar bende 3ayımı geçtimde çatlakları önlemek icin normal bitkisel yağlar kullanan varmı çok alerjik bünyem düşük önleyici ilaç bile alerji yaptı birkaç sitede önerilen yağlar var ama hatta oluşmuş çatlakları da iyilestirme yönünde cilde faydalı yenileyen yaglar emin olamadm direk çatlak önleyici yağlar kremler çoğu kişide işe yaramayabiliyormuş bende alerjiden cesaret edemedim onerinizi bekliyorum

Selam kızlar hepinize sağlıklı günler diliyorum
Güzel haberlerinizi okuyorum ben daha ne ikili test oldum ne cinsiyet tahmini hepsi haftaya cuma servikal serklaj ameliyatından önce yapılacak ve ameliyata giricem baya heyecanlı stresliyim bana bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…