2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh :) serbest bhcg fazla çıkmış ya onu anlamadım :)
bildiğim kadarıyla çok birşey ifade etmiyor. kan sonucları cok kafa karıstırıcı olabiliyor sonunda ya amniyosentez yada yurt dısına gonderılen testlerdn istiyorlar ben sadece ultrasona gırdım ense kalnlıgına fılan bakıldı kan vermedım. Allaha emanet içini ferah tut bunlar sadece ihtimal ki senin sonucun gayet iyi gorunuyor cutoff değerlerin altında ense kalınlığın gayeg iyi

Valla benim önceki gebeligimde 9 aylikta otobüse biniyodum anlayipta yer veren olmuyodu ara ara hamileyim diye pankart felan mi taşısam diye dusunuyodum

ooh canım gözün aydın kız çocuğu ne tatlı olur şimdi bıcır bıcır

Günaydın canım ikili sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Allah gönlüne göre verdi sen hep kız istemiştin.Sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin

cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kizini

Hepinize çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Valla benim önceki gebeligimde 9 aylikta otobüse biniyodum anlayipta yer veren olmuyodu ara ara hamileyim diye pankart felan mi taşısam diye dusunuyodum
Haha :) kızkardeşimin öyleydi ilk gebeliğinde kimse anlamadı ikincide çok büyüdü MâşâAllah ilkinde nst ye girecekti son ayında hasta kim diye soruyorlarmış :)

Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
MâşâAllah canım gözün aydın benimki de haftaya çıkacak İnşâAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Ukizlar kac erkek kac kiz oldu bilen varmi
sayı bilemiyorum ama erkek ağırlıklı baya şuan :)
eşine koptum ya ben de trendyoldan 80 tl ye almıştm ama bidaha düşmedi o kdr bakıyorum denk gelirse yine alacağım.
Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
ban atemiz gibi geldi canım
Ayy nasıl rahatlıyorum böyle duyunca:) peki cinsiyet tahmini için hangi değer 50 altı olmalıydı
erkek ben de tututu ama tutmayanda var her şey zaten böyle oluyor

kızlar şöyle bişey yaşayan var mı ?
benim bebeğim erkek olacak Allah nasip ederse ve ben bu duruma hala tam anlamıyla alışamadım çok garipsiyorum. daha önceden hiç kız ya da erkek hissetmemiştim istek olarakta içimde biri yoktu ama bir oğlumun olacak olması bana çok garip geliyor. hep kız ağırlıklı ailede büyüdüğüm için midir nedendir tam bilemiyorum

aynennnn

Oo baya ıyı almıssın aldıgınızda urunun dısının korumasına falan dıkkat edın kızlar

Kızlar bu çatlaklar olayı biraz ırsi olabilir mi? Çünkü anneannemde , annemde ve bende hiç çatlak yok. İlk hamileliğimde sadece Johnsons baby bebek losyonu kullanmıştım o kadarcık

Haha :) kızkardeşimin öyleydi ilk gebeliğinde kimse anlamadı ikincide çok büyüdü MâşâAllah ilkinde nst ye girecekti son ayında hasta kim diye soruyorlarmış :)
Bundada aynı olacak galiba çok büyümedi şimdilik kıyafet sorunu çok olmuyo bi yandanda iyi oluyo

Cinsiyet tahmini icin nuba bakanlar var Canım ultrason çekildiyse
Başka bir yöntemden daha bahsedildi ama o da çürütüldü canım :)
bak onda da yanlış öıkan varmış :)
ay evet çok korktum yani biley yapacağımdan da değil ama anne yüreği işte şükür temiz o zaman

Yok yahu hayır yazmayayım dıyorum kızım var ıste 50altında dogru degıl
Yahu sen de her şeyi çürütüyorsun hahah bak bunu da çürüttün
MâşâAllah canım gözün aydın benimki de haftaya çıkacak İnşâAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız
amiiin inş herkes güzel sonuçlar alsın kuzum :)
aynen tutmayan da çokmuş aman inanmıycam bugün inş söyler doktor 14+4 üm

Kızlar bu çatlaklar olayı biraz ırsi olabilir mi? Çünkü anneannemde , annemde ve bende hiç çatlak yok. İlk hamileliğimde sadece Johnsons baby bebek losyonu kullanmıştım o kadarcık
Evet ırsiymiş benim annemde sadece bi gebeliğinde olmuş baya derin bi yırtık ablamlarda da az olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…