Cinsiyet tahmini icin nuba bakanlar var Canım ultrason çekildiyseAyy nasıl rahatlıyorum böyle duyunca:) peki cinsiyet tahmini için hangi değer 50 altı olmalıydı
erkekAyy nasıl rahatlıyorum böyle duyunca:) peki cinsiyet tahmini için hangi değer 50 altı olmalıydı
bildiğim kadarıyla çok birşey ifade etmiyor. kan sonucları cok kafa karıstırıcı olabiliyor sonunda ya amniyosentez yada yurt dısına gonderılen testlerdn istiyorlar ben sadece ultrasona gırdım ense kalnlıgına fılan bakıldı kan vermedım. Allaha emanet içini ferah tut bunlar sadece ihtimal ki senin sonucun gayet iyi gorunuyor cutoff değerlerin altında ense kalınlığın gayeg iyiOhh :) serbest bhcg fazla çıkmış ya onu anlamadım :)
Valla benim önceki gebeligimde 9 aylikta otobüse biniyodum anlayipta yer veren olmuyodu ara ara hamileyim diye pankart felan mi taşısam diye dusunuyodumCanım aynen bende çok zayıfladım o yüzden hiç göbek falan çıkmadı 12+3 içindeyim ama bi tanıdığımız geldi yanıma gelini 14 haftalıkmış onun baya karnı çıkmış dedi o gelinde zayıf yani :) neyse çıktığı günleri de görmek nasip olsun İnşâAllah sağlıkla
Yok yahu hayır yazmayayım dıyorum kızım var ıste 50altında dogru degılAyy nasıl rahatlıyorum böyle duyunca:) peki cinsiyet tahmini için hangi değer 50 altı olmalıydı
ooh canım gözün aydın kız çocuğu ne tatlı olur şimdi bıcır bıcır
Günaydın canım ikili sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Allah gönlüne göre verdi sen hep kız istemiştin.Sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasip etsin
cok sevindim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin kizini
Haha :) kızkardeşimin öyleydi ilk gebeliğinde kimse anlamadı ikincide çok büyüdü MâşâAllah ilkinde nst ye girecekti son ayında hasta kim diye soruyorlarmış :)Valla benim önceki gebeligimde 9 aylikta otobüse biniyodum anlayipta yer veren olmuyodu ara ara hamileyim diye pankart felan mi taşısam diye dusunuyodum
MâşâAllah canım gözün aydın benimki de haftaya çıkacak İnşâAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızKızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
sayı bilemiyorum ama erkek ağırlıklı baya şuan :)Ukizlar kac erkek kac kiz oldu bilen varmi
Yahıc gulecegım yoktu bende sasırdım meger esım eklemıs mustela ıslak mendıl sepete ındırımdeymıs ya dıyorum bende hedıye sandım cok güldüm alırsanız beklemeyın kızlar ama dıger gelen ufak denemeler normalde parayla satılıyor o hedıyeler de cok hoş :))) tavsıyem hala gecerlı guvenılır :)))
Bıde normalden daha uygun sankı
ban atemiz gibi geldi canımKızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
erkek ben de tututu ama tutmayanda varAyy nasıl rahatlıyorum böyle duyunca:) peki cinsiyet tahmini için hangi değer 50 altı olmalıydı
sayı bilemiyorum ama erkek ağırlıklı baya şuan :)
eşine koptum ya ben de trendyoldan 80 tl ye almıştm ama bidaha düşmedi o kdr bakıyorum denk gelirse yine alacağım.
ban atemiz gibi geldi canım
erkek ben de tututu ama tutmayanda varher şey zaten böyle oluyor
https://www.madam10.com/lierac-phytolastil-gel-200-ml-catlak-jeliaynennnn
Oo baya ıyı almıssın aldıgınızda urunun dısının korumasına falan dıkkat edın kızlar
Bundada aynı olacak galiba çok büyümedi şimdilik kıyafet sorunu çok olmuyo bi yandanda iyi oluyoHaha :) kızkardeşimin öyleydi ilk gebeliğinde kimse anlamadı ikincide çok büyüdü MâşâAllah ilkinde nst ye girecekti son ayında hasta kim diye soruyorlarmış :)
Başka bir yöntemden daha bahsedildi ama o da çürütüldü canım :)Cinsiyet tahmini icin nuba bakanlar var Canım ultrason çekildiyse
bak onda da yanlış öıkan varmış :)
ay evet çok korktum yani biley yapacağımdan da değil ama anne yüreği iştebildiğim kadarıyla çok birşey ifade etmiyor. kan sonucları cok kafa karıstırıcı olabiliyor sonunda ya amniyosentez yada yurt dısına gonderılen testlerdn istiyorlar ben sadece ultrasona gırdım ense kalnlıgına fılan bakıldı kan vermedım. Allaha emanet içini ferah tut bunlar sadece ihtimal ki senin sonucun gayet iyi gorunuyor cutoff değerlerin altında ense kalınlığın gayeg iyi
Evet kıyafetlerim hâlâ oluyor hatta kilo verdiğim için hepsi çok büyük sadece bi tane pantolonum oluyor belini katlayıp giyiyorum :)Bundada aynı olacak galiba çok büyümedi şimdilik kıyafet sorunu çok olmuyo bi yandanda iyi oluyo
Yahu sen de her şeyi çürütüyorsun hahahYok yahu hayır yazmayayım dıyorum kızım var ıste 50altında dogru degıl
amiiin inş herkes güzel sonuçlar alsın kuzum :)MâşâAllah canım gözün aydın benimki de haftaya çıkacak İnşâAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız
aynen tutmayan da çokmuş aman inanmıycam bugün inş söyler doktor 14+4 ümsayı bilemiyorum ama erkek ağırlıklı baya şuan :)
eşine koptum ya ben de trendyoldan 80 tl ye almıştm ama bidaha düşmedi o kdr bakıyorum denk gelirse yine alacağım.
ban atemiz gibi geldi canım
erkek ben de tututu ama tutmayanda varher şey zaten böyle oluyor
Evet ırsiymiş benim annemde sadece bi gebeliğinde olmuş baya derin bi yırtık ablamlarda da az olmuşKızlar bu çatlaklar olayı biraz ırsi olabilir mi? Çünkü anneannemde , annemde ve bende hiç çatlak yok. İlk hamileliğimde sadece Johnsons baby bebek losyonu kullanmıştım o kadarcık
Geçen hatta meraktan baktımYahu sen de her şeyi çürütüyorsun hahahbak bunu da çürüttün
amiiin inş herkes güzel sonuçlar alsın kuzum :)
aynen tutmayan da çokmuş aman inanmıycam bugün inş söyler doktor 14+4 üm
Hahah ya bakalım ben de çürütcem mi destekliycem miGeçen hatta meraktan baktımnapalım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?