2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlı sağlıklı olsunda ne olduğu mühim degil :)

Kızlar geçen gün kan idrar tahlili vermiştim sonuçlarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ,doktor antibiyotik verdi ama oda bebeğe zarar verir diye korkuyorum, kullanmazsan erken Doğum olabilir dedi korktum bende bu durumu yaşayan var mı

Prima bebek bezi
Primaya üye olmuştum ama deneme paketi gelmedi diye şikayet ediyordum. meğersem sayfaya girip, kampanyalar kısmından deneme paketlerini çantama atmam gerekiyormuş
toplamda 8 adet bebek bezi gelecek. incelemek için güzel bir fırsat, tavsiye ederim.

Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
anlamıyorum ama inş güzel çıkmıştır sonuçların canım

Doktorun verdiyse kullan tabi ki de. İlerlerse daha kötü bol da su iç geçmiş olsun

Canım bildiğim enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli daha gecen eczacı arkadaşımla konuştuk bunu

ikisini birden mi kullanacaksın nasıl olacak? yoksa sırayla mı

Benimde henüz gelmedi baya oldu. Siparişiniz verildi diyor adres falan hep yazdım ama çantaya nasıl ekleniyormuş?

Benimde henüz gelmedi baya oldu. Siparişiniz verildi diyor adres falan hep yazdım ama çantaya nasıl ekleniyormuş?
birkaç hafta içinde diyor. ne kadar oldu sen sipariş vereli?
ben çok önceleri üye olmuşum. bugün sayfaya girdim. kampanyalar kısmından ücretsiz 2 paket ürün sepete ekledim. 1 nolu dan 4 adet, 2 nolu dan 4 adet bez

bende yaptım ama gelmedi hala bakalım ne zmn gelicek :)

bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz
ben iki gün evvel yani 15. haftada ilk kez hissettim
resmen alt karıın bölgeöde sol tarafıma içeriden ittirir gibi bir baskı oldu
5 dakika falan sürdü çok acayipti
o kadar minnacık şey nasıl hiissedilebiliyor
ileride resmen halay cekerler sanki, çok acayip bir his

yaa ne güzel bi duygudurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…