Kızlar geçen gün kan idrar tahlili vermiştim sonuçlarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ,doktor antibiyotik verdi ama oda bebeğe zarar verir diye korkuyorum, kullanmazsan erken Doğum olabilir dedi korktum bende bu durumu yaşayan var mı
Prima bebek bezi
Primaya üye olmuştum ama deneme paketi gelmedi diye şikayet ediyordum. meğersem sayfaya girip, kampanyalar kısmından deneme paketlerini çantama atmam gerekiyormuş
toplamda 8 adet bebek bezi gelecek. incelemek için güzel bir fırsat, tavsiye ederim.
Kızlarrr ikili sonucumu henüz aldım,öğleden sonra doktora gitcem. Öncesinde merakımı giderir misiniz sıkıntı yok de mi ??? Mesleğimden dolayı hep bu korkularım
Kızlar geçen gün kan idrar tahlili vermiştim sonuçlarda idrar yolu enfeksiyonu çıktı ,doktor antibiyotik verdi ama oda bebeğe zarar verir diye korkuyorum, kullanmazsan erken Doğum olabilir dedi korktum bende bu durumu yaşayan var mı
Kızlar dün kremlerimi siparis etmıstım sımdı geldı :)
Lıerac gel ve bıo oıl aldım... yanında hedıye olarak
Buyuk 70lık MUSTELA ıslak mendıl gondermısler bebişime
Yanında ufak denemek ıcın mustela bebekkrem, mınıdolın bebekrem,lıerac gel deneme gondermısler hosuma gıttı :))
Ürünler koruma bantlı güvenli almak ısteyenlere tavsıye ederımmmm
Prima bebek bezi
Primaya üye olmuştum ama deneme paketi gelmedi diye şikayet ediyordum. meğersem sayfaya girip, kampanyalar kısmından deneme paketlerini çantama atmam gerekiyormuş
toplamda 8 adet bebek bezi gelecek. incelemek için güzel bir fırsat, tavsiye ederim.
birkaç hafta içinde diyor. ne kadar oldu sen sipariş vereli?
ben çok önceleri üye olmuşum. bugün sayfaya girdim. kampanyalar kısmından ücretsiz 2 paket ürün sepete ekledim. 1 nolu dan 4 adet, 2 nolu dan 4 adet bez
Prima bebek bezi
bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz
ben iki gün evvel yani 15. haftada ilk kez hissettim
resmen alt karıın bölgeöde sol tarafıma içeriden ittirir gibi bir baskı oldu
5 dakika falan sürdü çok acayipti
o kadar minnacık şey nasıl hiissedilebiliyor
ileride resmen halay cekerler sanki, çok acayip bir his
bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz
ben iki gün evvel yani 15. haftada ilk kez hissettim
resmen alt karıın bölgeöde sol tarafıma içeriden ittirir gibi bir baskı oldu
5 dakika falan sürdü çok acayipti
o kadar minnacık şey nasıl hiissedilebiliyor
ileride resmen halay cekerler sanki, çok acayip bir his