2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bebek deterjanlarında hep uni baby markasını iyi bilirdim ancak ürünleri az da olsa kimyasal içeriyormuş baya arastırdım
sizinle de paylasmak ıstedım
fotoğrafını ekleyeceğim ürün tamamen doğal ben bu üründen alacağım
carrefour a 1 lt si 30 tl, en uygun fiyat bu

Eklentiler

• 9892253925426.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 108
13 te belli belirsiz hissettim şuan baya hissediyorum çok güzel bir his değil mi mucize resmen

13 te belli belirsiz hissettim şuan baya hissediyorum çok güzel bir his değil mi mucize resmen
aaa sen çok erken hissetmişsin
senin de tek tarafta mı
ben hissetmeden evvel hep solumda oldugunu bılıyordum sola yatınca bır rahatsızlık hissi oluyor çünkü

ben birkere hissettim daha devamı gelmedi şimdi beklıyorum sürekli:)

evet değişik yatıyordum hemen eşimin yanına kostum anlattım:)

doktordan geliyoruuum :)

bir kızım var şu an 3 buçuk yaşında
kıza benzetti yine :) şu an hiç çıkıntı yok dedi
1.5 cm ense kalınlığımız
5.5cm boyu kızcemin
hemen kızçe demeye alıştım galiba :)
ben erkek hissetmiştim hamileiliğim kızımdan farklı ilerliediği için ama sanırım yanılmışım :)
çok şükür bugünlerimize

Hayırlı olsun
ne güzel doktor yorum yapmıs
benım doktorum 16. haftadan evvel asla söylemıyor

İkincide daha erken hissediliyor muş canım oğlumu 18 . Haftasında hissetmiştim evet tek taraf sağda sürekli sağda hissettim şimdi ortalara doğru hissediyorum

Kızlar bişey sorucam. Biraz sakız yutsam bebeğime yapışır mı gibi olucak ama yazın konserve domates yapılır ya biz aspirinin toz haliyle yapıyoruz. Ondan yemem bebek için zararlı olur mu acaba

Yaaa ne tatlı ben hissetmiyorum hala

Kızlar bişey sorucam. Biraz sakız yutsam bebeğime yapışır mı gibi olucak ama yazın konserve domates yapılır ya biz aspirinin toz haliyle yapıyoruz. Ondan yemem bebek için zararlı olur mu acaba
Nasıl yani?????? Aspirinin toz haliyle konserve mi???
Aspirinle konserve yapıyorsanız bırakın bebeğinizi size de herkese de zararlı... Ya direkt zehirlenme sebebi bu... İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Aspirin bildiğin ilaç yani eczanede satılan ilaçla konserve mi yapıyorsunuz? Umarım yanlış anlamışımdır..

Yoo hayır aynen öyle aspirinin toz haliyle domates konservesi yapılıyo trakyada özellikle oldukça yaygındır.

Herkesin aynı olmuyo doğru diyosun ama işte insan kendini değişik hissediyor. Ben daha önce rapor almıştım bu hafta gittim ama nasıl gittim. Bide benim okulumda baya kişi doğum yaptı hepsinin çok iyi geçti. Bu senekiler de öyle. Bi ben böyle yıkık moddayım :) ama yapcak bişey yok. Haftaya yine iki gün olmadı mecbur rapor alcam. Geceleri ben de ayaktayım mide ağrısından uyuyamıyorum. Sona kadar kalmayı ben de düşünmüyorum 32 de ayrılırım. İnşallah 2.trimestr da rahatlarız ben baya yıprandım açıkçası

ne yaptığınızı ben anlamadım ama :)
domates konvervesine mi koyuyorsunuz canım ?

canım geçmedi mi bulantıların ?
benim bugün 3.günüm bulantısız
umarım geçer seninkisi de artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…