- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
çok teşekkür ederim
yanıltmak şaşırtmak istemiyordur seninkisi :)
neticede yüzde yüz olmuyor.[/QUOTE
yanılacak bir durum yok
bebeğim zaten tüp bebek
dr cinsiyetı en basından beri biliyor
Yok canım geçmedi azalmadı da. Doktor 16.haftaya kadar beklicen dedi. Çok uzun sürdü benim bulantılarcanım geçmedi mi bulantıların ?
benim bugün 3.günüm bulantısız
umarım geçer seninkisi de artık
ahh ...Yok canım geçmedi azalmadı da. Doktor 16.haftaya kadar beklicen dedi. Çok uzun sürdü benim bulantılar
evet işte deli ediyor beni:)aaa
buna rağmen söylememesi garipmiş ama
sanırım bozulmasın diye o asprin.Rendeyelip tuz ve aspirin karıştırıp direkt kavanozluyoruz
canım geçmedi mi bulantıların ?
benim bugün 3.günüm bulantısız
umarım geçer seninkisi de artık
Evet bende öyle yaptım 1 Ayı geçti yok hala sesbirkaç hafta içinde diyor. ne kadar oldu sen sipariş vereli?
ben çok önceleri üye olmuşum. bugün sayfaya girdim. kampanyalar kısmından ücretsiz 2 paket ürün sepete ekledim. 1 nolu dan 4 adet, 2 nolu dan 4 adet bez
Evet öyle oldu ben sadece birini seçmiştim sonra ikincisini de seçtim bi ara sleepyde de vardısiparişiniz verildi diyorsa tamam cnm sen ztn yapmışsın demektir benimde baya oldu yapalı uzun sürüyor herhalde gönderimleri
Ya bencede söylemesinler:) geçen hafta erkek dedi benim doktorum detaylıdaki doktorda kıza benziyor dedi kafa karışıklığından başka bişey değil:)Hayırlı olsun
ne güzel doktor yorum yapmıs
benım doktorum 16. haftadan evvel asla söylemıyor
Ya bencede söylemesinler:) geçen hafta erkek dedi benim doktorum detaylıdaki doktorda kıza benziyor dedi kafa karışıklığından başka bişey değil:)
Parte benim ki 50 ,ne yapmam lazımGeçen hatta meraktan baktımnapalım :))))
senin beta hormonu bu hafta pik hafta demek kidarısı benimde başıma inşallah :/
12haftadan sorna geçer diye bekliyordum, istifralarım hergün olmaya başladı :S bi an önce bitsin artıkk
sonuna kadar haklısınevet işte deli ediyor beni:)
Kir pidesi ve pogacayi cok rahat yiyorum ben bulanti yapmiyor ve tiksinmiyorum hic tabiki kiymalisindan yemiyorum. Yumurta ve süt urunlerini 2.5 aydir yiyemiyorum. Faydali evet ama beni kusturuyor. Ya birde herkesin hamileligi farkli sen niye kendine eziyet ediyorsun ki bizim eski isyerindeki abla 9 ay sadece leblebi yiyebildi ve serumla ilaclarla beslendi. Ama arkadasim sokakta doguracakti resmen o kadar rahatti bu isler hic belli olmuyor saglikla gelsin yeter ki bu arada makyaj falan yapsan belki gücun varsa kendini iyi hissedebilirsin yada cilt bakimina gidebilirsin ben gidicem doktorum izin verdi mesela birde milletin ne dusundugu neden umrundaki ben gecen gun esime surekli hastanelerdeyiz bu ne bicim hamilelik diyormusun benim icin dedim. Oda hayir tabiki sacmalama dedi. Yani aslinda anliyolardir bence seni ve durumunu hic banyo yapamayip su icemeyenler var canim bizim sesimizi cikarmamamiz lazim ama bulantilarda gecse süper olacak yani tamamen gecse :)Kir pidesi iyi mi geldi aaa hemen bende alayım. Mide bulandırmayan yiyecekleri takip ediyorum mecbur :) yumurta faydalı mesela ama yiyemiyorum yediğim anda çıkarıyorum mecbur böyle beslencez. Vitamin haplarına güveniyorum artık ordan beslenir. Benim hiç azalma yok 12.haftada geçecek gibi durmuyor. Arkadaşımın 16.haftada bitmiş ama ona da çok var ya. Benim işyerimde baya yeni doğum yapan var geçen seneden millet hiç raporsuz doğurana kadar okuldaydı. Hani öyle olunca ben kendimi garip hissediyorum açıkcası. Bide bi görsen öyle bakımsız öyle yüzüm çökük ki millet bana bakıyo böyle :)) bu şekilde olan bi iki kişi daha olaydı kafam rahat olurdu :) 2.5 aylık biri daha var böyle poşetle birsürü yemek getiriyo onları yiyo hareketli baya. Bilmiyorum kimse bana bişey demedi ama uzaktan bakınca kaldıramadığımı düşünmelerini istemem açıkçası
geçecek inanıyorumKir pidesi ve pogacayi cok rahat yiyorum ben bulanti yapmiyor ve tiksinmiyorum hic tabiki kiymalisindan yemiyorum. Yumurta ve süt urunlerini 2.5 aydir yiyemiyorum. Faydali evet ama beni kusturuyor. Ya birde herkesin hamileligi farkli sen niye kendine eziyet ediyorsun ki bizim eski isyerindeki abla 9 ay sadece leblebi yiyebildi ve serumla ilaclarla beslendi. Ama arkadasim sokakta doguracakti resmen o kadar rahatti bu isler hic belli olmuyor saglikla gelsin yeter ki bu arada makyaj falan yapsan belki gücun varsa kendini iyi hissedebilirsin yada cilt bakimina gidebilirsin ben gidicem doktorum izin verdi mesela birde milletin ne dusundugu neden umrundaki ben gecen gun esime surekli hastanelerdeyiz bu ne bicim hamilelik diyormusun benim icin dedim. Oda hayir tabiki sacmalama dedi. Yani aslinda anliyolardir bence seni ve durumunu hic banyo yapamayip su icemeyenler var canim bizim sesimizi cikarmamamiz lazim ama bulantilarda gecse süper olacak yani tamamen gecse :)
Bence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takmakızlar günaydın dün aksam bir arkadaşımla buluştum aramızda 3-4 hafta bişey var ama benim göbeğim hiç yok nerdeyse arkadaşım sanki 7 aylık mübarek insan bir tuhaf oluyor artık bende hamile gibi takılmak istiyorum
İnsan hep ister Canım fıtratı gereği :))Kesinlikle önce olsun diyorduk oldu sonra sağlıklı hayırlı olsun diyorduk şimdi cinsiyet seciyoruz sanki
senin beta hormonu bu hafta pik hafta demek ki
bende gecen hafta çok kötüydüm
inşaAllah geçer bir an evvel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?