2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlginç gerçekten... Ama ne olursa olsun aspirin bir ilaç, ve böyle bir işlemin çok tehlikeli olabileceğini düşünüyorum ben. Ben olsam hele de hamileyken o konserveyi yemem.

Evet bende öyle yaptım 1 Ayı geçti yok hala ses

darısı benimde başıma inşallah :/
12haftadan sorna geçer diye bekliyordum, istifralarım hergün olmaya başladı :S bi an önce bitsin artıkk
senin beta hormonu bu hafta pik hafta demek ki
bende gecen hafta çok kötüydüm
inşaAllah geçer bir an evvel

Kir pidesi ve pogacayi cok rahat yiyorum ben bulanti yapmiyor ve tiksinmiyorum hic tabiki kiymalisindan yemiyorum. Yumurta ve süt urunlerini 2.5 aydir yiyemiyorum. Faydali evet ama beni kusturuyor. Ya birde herkesin hamileligi farkli sen niye kendine eziyet ediyorsun ki bizim eski isyerindeki abla 9 ay sadece leblebi yiyebildi ve serumla ilaclarla beslendi. Ama arkadasim sokakta doguracakti resmen o kadar rahatti bu isler hic belli olmuyor saglikla gelsin yeter ki bu arada makyaj falan yapsan belki gücun varsa kendini iyi hissedebilirsin yada cilt bakimina gidebilirsin ben gidicem doktorum izin verdi mesela birde milletin ne dusundugu neden umrundaki ben gecen gun esime surekli hastanelerdeyiz bu ne bicim hamilelik diyormusun benim icin dedim. Oda hayir tabiki sacmalama dedi. Yani aslinda anliyolardir bence seni ve durumunu hic banyo yapamayip su icemeyenler var canim bizim sesimizi cikarmamamiz lazim ama bulantilarda gecse süper olacak yani tamamen gecse :)

geçecek inanıyorum
az kaldı sizinde :)
benim 3.gün bulantısız
sizin de haftaya geçmeliiiii :)

Bence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…