Aspirinin kan sulandirici etkisini oldugunu biliyorum yalnizca ama boyle bir durumda yememen daha iyi olur gibi ilac nihayetinde ama uzman degilim istersen bir doktoruna danisabilirsincevap gelmiş pardon :)
vallahi aspirin bebeğe geçiyor mu bilmiyorum
yada domatesle birleştiğinde etkisini kaybediyor mu
Bence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?
Benim durumum fena degil canim 1 gun bulaniyor 3 gün bulanmiyor idare ediyorum yani cok sükür tabiki tamamen gecse super olur o ayri :) arkadasin durumu baya kotü ilaclarda fayda etmiyor birde calisiyor ona yazmistim bengeçecek inanıyorum
az kaldı sizinde :)
benim 3.gün bulantısız
sizin de haftaya geçmeliiiii :)
Gözünaydin, ben de aynisini yaşadım, özel büyük ihtimalle kız dedi .1 hafta sonra devlet kesin kız, dedim. 2 yaşına gelse de tayt giydirsem şirin şirin yürüse diye bekliyorum simdudenGünaydın kızlar. Ben dedim artık gidip sonuçlarımı alayım. İkili sonıcunu aldım herşey normal çok şükür. Bu arada baktık bebişime özeldeki dr büyük ihtimal kız demişti şimdi devletteki doktorda kız dedi
ben bulantı dönemindeyken almıştım 2 kiloya yakınBence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?
Ben de 1 kg aldım sadece ama ben çok dengeli besleniyorum,hamile kaldığımdan beri.Bence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?
umarım canımayy inşallah tarihlerimiz de aynıymış bu haftadan sonra geçerse çok seviniirmmm :)
Evet, tayt ve üstüne uzun bluza sardım ben de o sebeple. Bir de beli lastikli pantolon aldım ,o rahat oluyor. Şişko amcalar gibi beli lastikli pantolonbenim kilom aynı hiç almadım ama göbeğim çıktı normal pantolonlarımı bi aydır falan giyemiyorum rahatsız ediyordu :)
evet ben ikiniz için de demiştim canımBenim durumum fena degil canim 1 gun bulaniyor 3 gün bulanmiyor idare ediyorum yani cok sükür tabiki tamamen gecse super olur o ayri :) arkadasin durumu baya kotü ilaclarda fayda etmiyor birde calisiyor ona yazmistim ben
Kir pidesi ve pogacayi cok rahat yiyorum ben bulanti yapmiyor ve tiksinmiyorum hic tabiki kiymalisindan yemiyorum. Yumurta ve süt urunlerini 2.5 aydir yiyemiyorum. Faydali evet ama beni kusturuyor. Ya birde herkesin hamileligi farkli sen niye kendine eziyet ediyorsun ki bizim eski isyerindeki abla 9 ay sadece leblebi yiyebildi ve serumla ilaclarla beslendi. Ama arkadasim sokakta doguracakti resmen o kadar rahatti bu isler hic belli olmuyor saglikla gelsin yeter ki bu arada makyaj falan yapsan belki gücun varsa kendini iyi hissedebilirsin yada cilt bakimina gidebilirsin ben gidicem doktorum izin verdi mesela birde milletin ne dusundugu neden umrundaki ben gecen gun esime surekli hastanelerdeyiz bu ne bicim hamilelik diyormusun benim icin dedim. Oda hayir tabiki sacmalama dedi. Yani aslinda anliyolardir bence seni ve durumunu hic banyo yapamayip su icemeyenler var canim bizim sesimizi cikarmamamiz lazim ama bulantilarda gecse süper olacak yani tamamen gecse :)
Herkes bır teorıden bahsedıyor beklemen lazımParte benim ki 50 ,ne yapmam lazım
Evet, tayt ve üstüne uzun bluza sardım ben de o sebeple. Bir de beli lastikli pantolon aldım ,o rahat oluyor. Şişko amcalar gibi beli lastikli pantolon
benimde kızımda aldığım bir hamile taytım vardıEvet, tayt ve üstüne uzun bluza sardım ben de o sebeple. Bir de beli lastikli pantolon aldım ,o rahat oluyor. Şişko amcalar gibi beli lastikli pantolon
bu neyin teorisi ben kaçırmışımHerkes bır teorıden bahsedıyor beklemen lazım
Canım bende sipariş ettim sanıyordumPrima bebek bezi
Primaya üye olmuştum ama deneme paketi gelmedi diye şikayet ediyordum. meğersem sayfaya girip, kampanyalar kısmından deneme paketlerini çantama atmam gerekiyormuş
toplamda 8 adet bebek bezi gelecek. incelemek için güzel bir fırsat, tavsiye ederim.
Ben ilk zamanlar sadece ekmek peynir yagsiz kasarli tost yiyebiliyordum simdi bu ucundende nimet soylenmez ama tiksiniyorum yiyemiyorum. Hepimizin gececk insallah ilerde bakalim neler konusuyor olacagiz :))geçicekk inşallahh tek isteğimiz bu sanıırm şuan :)
söylediklerine sonuna kdr katılıyorum her kişide de değişiyor anlıkda değişiyor mesela elma ilk başlarda iyi geliyordu benm mide bulantıma ama son bi haftadır elma yiyince çıkarıyorum onuda uzun bi süre yemem sanırım :) ekmek ve hamur işi şuan daha çok bastırıyor :)
Aminnnevet ben ikiniz için de demiştim canım
sevindim senin için
inşallah tamamen sona erer artık :)
Ben biraz titizim kg konusunda,kadın Doğum doktorumuz zaten 8 haftalıkken diyetisyene yönlendirdi,bilinçli kg al,bebeğin alsın dedi.Ben de onun dediklerini uyguluyorum34 bedene rağmen diyet verdiyse baya özenli doktor kilo konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?