2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
cevap gelmiş pardon :)
vallahi aspirin bebeğe geçiyor mu bilmiyorum
yada domatesle birleştiğinde etkisini kaybediyor mu
Aspirinin kan sulandirici etkisini oldugunu biliyorum yalnizca ama boyle bir durumda yememen daha iyi olur gibi ilac nihayetinde ama uzman degilim istersen bir doktoruna danisabilirsin

benim kilom aynı hiç almadım ama göbeğim çıktı normal pantolonlarımı bi aydır falan giyemiyorum rahatsız ediyordu :)

geçecek inanıyorum
az kaldı sizinde :)
benim 3.gün bulantısız
sizin de haftaya geçmeliiiii :)
Benim durumum fena degil canim 1 gun bulaniyor 3 gün bulanmiyor idare ediyorum yani cok sükür tabiki tamamen gecse super olur o ayri :) arkadasin durumu baya kotü ilaclarda fayda etmiyor birde calisiyor ona yazmistim ben

Gözünaydin, ben de aynisini yaşadım, özel büyük ihtimalle kız dedi .1 hafta sonra devlet kesin kız, dedim. 2 yaşına gelse de tayt giydirsem şirin şirin yürüse diye bekliyorum simduden.

ben bulantı dönemindeyken almıştım 2 kiloya yakın
şimdi vermişim yine 1 kg
yani güncel 53 kiloyum
benim de minicik bir karnım var :)

Ben de 1 kg aldım sadece ama ben çok dengeli besleniyorum,hamile kaldığımdan beri.
Her sabah mutlaka yumurtamı yerim
Gece yatmadan önce ballı sütümü içerim
Ara öğünlerde meyve,yoğurt yiyorum.Pilav ya da makarna 4 kaşık yerim sadece.Haftada bir börek,kızartma yerim.Doktor liste verdi,ona göre ilerliyorum.34 beden ile hamile kaldım,hala aynıyım.Sadece önümde küçük bir topum var

benim kilom aynı hiç almadım ama göbeğim çıktı normal pantolonlarımı bi aydır falan giyemiyorum rahatsız ediyordu :)
Evet, tayt ve üstüne uzun bluza sardım ben de o sebeple. Bir de beli lastikli pantolon aldım ,o rahat oluyor. Şişko amcalar gibi beli lastikli pantolon

Benim durumum fena degil canim 1 gun bulaniyor 3 gün bulanmiyor idare ediyorum yani cok sükür tabiki tamamen gecse super olur o ayri :) arkadasin durumu baya kotü ilaclarda fayda etmiyor birde calisiyor ona yazmistim ben
evet ben ikiniz için de demiştim canım
sevindim senin için
inşallah tamamen sona erer artık :)

geçicekk inşallahh tek isteğimiz bu sanıırm şuan :)

söylediklerine sonuna kdr katılıyorum her kişide de değişiyor anlıkda değişiyor mesela elma ilk başlarda iyi geliyordu benm mide bulantıma ama son bi haftadır elma yiyince çıkarıyorum onuda uzun bi süre yemem sanırım :) ekmek ve hamur işi şuan daha çok bastırıyor :)

Evet, tayt ve üstüne uzun bluza sardım ben de o sebeple. Bir de beli lastikli pantolon aldım ,o rahat oluyor. Şişko amcalar gibi beli lastikli pantolon
benimde kızımda aldığım bir hamile taytım vardı
onu giymeye başladım
beli ayarlanıyor
en küçük seviyede de olsa hamile hissedeyim dedim :))

Canım bende sipariş ettim sanıyordum tamamladım işlemi bu sefer oldu teşekkürler

Ben ilk zamanlar sadece ekmek peynir yagsiz kasarli tost yiyebiliyordum simdi bu ucundende nimet soylenmez ama tiksiniyorum yiyemiyorum. Hepimizin gececk insallah ilerde bakalim neler konusuyor olacagiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…