- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Bır tane degıl bir çok teori geçmişi okuman lazımbu neyin teorisi ben kaçırmışım
Ben ilk zamanlar sadece ekmek peynir yagsiz kasarli tost yiyebiliyordum simdi bu ucundende nimet soylenmez ama tiksiniyorum yiyemiyorum. Hepimizin gececk insallah ilerde bakalim neler konusuyor olacagiz :))
Bi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendininahh ...
umarım o zaman geçer
çok zor bulantıyla çünkü..
bileklik fayda etti mi sana ? takmıştın sanki
Ben biraz titizim kg konusunda,kadın Doğum doktorumuz zaten 8 haftalıkken diyetisyene yönlendirdi,bilinçli kg al,bebeğin alsın dedi.Ben de onun dediklerini uyguluyorum
Sizin ikinci hamilwlik, deneyimlisinizbenimde kızımda aldığım bir hamile taytım vardı
onu giymeye başladım
beli ayarlanıyor
en küçük seviyede de olsa hamile hissedeyim dedim :))
Siz bebişinizin, sizin sağlıklı olmanıza odaklanin. Ben de dün işle ilgili sıkıntı yaşadım, sonra çok çabuk gecti, amaaann bebiş sağlıklı ya, bir de dilediğim gibi kız çocuğu geliyir, daha güzeli yok. Büyük resme bakmayı deneyin, çok güzel şeyler saklıdır eminim ki orda. Bebisler artık gülüşümuzu 15.hafta itibari ile hissediyorlarmis. Üzüntümüz yerine gülüşümuzu hissederler insallah hepBi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendinin
Benim ilk hamileliğim,tersine çok acemiyimSizin ikinci hamilwlik, deneyimlisinizne guzel .
Kır pidesi bende alayım kesinlikle canım. Makyaj yapamıyorum ayağa zor kalkıyorum. Cilt bakımı ne yaptırcan canım. Heh işte bak benim eş de bana destek olmuyo. Evet beni aç bırakmıyo yemek alıyo vs ama ne zaman hastaneye gitsek sanki onu dövmeye gitmişiz gibi davranıyo. Midem bulanıyo bana uzaktan öf püf diyo. Okuldan geliyorum vücut ağrısından ağlıyorum ne ağlıyosun ağlıyosun ağlayınca geçecek mi diyo. Böyle biri değildi niye böyle davranmaya başladı bilmiyorum. Beyefendinin psikolojisi bozulmuş öyle diyo. Sürekli hastaneye de gitmiyoruz gitsek beni iyice sinir edecek. Zaten zor yaşıyorum bunlarla birlikte iyice ne yapacağımı şaşırdım o değil iyice sinirlerim bozulduKir pidesi ve pogacayi cok rahat yiyorum ben bulanti yapmiyor ve tiksinmiyorum hic tabiki kiymalisindan yemiyorum. Yumurta ve süt urunlerini 2.5 aydir yiyemiyorum. Faydali evet ama beni kusturuyor. Ya birde herkesin hamileligi farkli sen niye kendine eziyet ediyorsun ki bizim eski isyerindeki abla 9 ay sadece leblebi yiyebildi ve serumla ilaclarla beslendi. Ama arkadasim sokakta doguracakti resmen o kadar rahatti bu isler hic belli olmuyor saglikla gelsin yeter ki bu arada makyaj falan yapsan belki gücun varsa kendini iyi hissedebilirsin yada cilt bakimina gidebilirsin ben gidicem doktorum izin verdi mesela birde milletin ne dusundugu neden umrundaki ben gecen gun esime surekli hastanelerdeyiz bu ne bicim hamilelik diyormusun benim icin dedim. Oda hayir tabiki sacmalama dedi. Yani aslinda anliyolardir bence seni ve durumunu hic banyo yapamayip su icemeyenler var canim bizim sesimizi cikarmamamiz lazim ama bulantilarda gecse süper olacak yani tamamen gecse :)
Kızınız mı olcak ne güzelSiz bebişinizin, sizin sağlıklı olmanıza odaklanin. Ben de dün işle ilgili sıkıntı yaşadım, sonra çok çabuk gecti, amaaann bebiş sağlıklı ya, bir de dilediğim gibi kız çocuğu geliyir, daha güzeli yok. Büyük resme bakmayı deneyin, çok güzel şeyler saklıdır eminim ki orda. Bebisler artık gülüşümuzu 15.hafta itibari ile hissediyorlarmis. Üzüntümüz yerine gülüşümuzu hissederler insallah hep
Canim boyle icinde kimyasal madde olmadan buhar siyah nokta temizligi falan oyle bir cilt bakimi yaptirmayi dusunuyorum yakin zamanda kir pidesi candir :) senin psikolojinin bozulmasi da aglaman da cok normal benim esim 1 haftaligina is icin antalyaya gitti normalde o gidince gezen tozan ben bir aglamisim bi aglamisim saatler surdü onu da sinir ettim yolda olabiliyor yani ama esinin boyle davranmasi cok yanlis olmus icinde bir can tasimak kolay mi seni en cok bu donemde el ustunde tutmasi lazim anneni falan cagirsan yada yakin bir arkadasin varsa onlar ilgilense esinle de bir konusma yapsan belki bazi seyleri daha net görebilir. Yani boyle davrandikca psikolojik olarak cokeceksin ve kendini iyi hissetmen daha zor olacak. Doktorum bulantisi gecipte korkudan tekrar bulanacak diye düşünmekten tekrar bulantisi olan hastalri oldugunu soylemisti moralini ve psikolojini iyi tutman vr stresten uzak durman gerekiyor canim siddetli bulanti yasarken zor biliyorum. Ama ben senin yerinde olsam piyasadaki bütün ilaclari denerdim. O da var iki ilac icen arkadaslar da var bunlari sana tavsiye etmiyorum yanlis anlama ama ben olsam oyle yapardim.Kır pidesi bende alayım kesinlikle canım. Makyaj yapamıyorum ayağa zor kalkıyorum. Cilt bakımı ne yaptırcan canım. Heh işte bak benim eş de bana destek olmuyo. Evet beni aç bırakmıyo yemek alıyo vs ama ne zaman hastaneye gitsek sanki onu dövmeye gitmişiz gibi davranıyo. Midem bulanıyo bana uzaktan öf püf diyo. Okuldan geliyorum vücut ağrısından ağlıyorum ne ağlıyosun ağlıyosun ağlayınca geçecek mi diyo. Böyle biri değildi niye böyle davranmaya başladı bilmiyorum. Beyefendinin psikolojisi bozulmuş öyle diyo. Sürekli hastaneye de gitmiyoruz gitsek beni iyice sinir edecek. Zaten zor yaşıyorum bunlarla birlikte iyice ne yapacağımı şaşırdım o değil iyice sinirlerim bozuldu
Mobbing diyelim. Hamilelik başından beri var. Kamudayim aslinda ama yine de var. Eylulde geldim ama bu yüzden tayin isteyecegim önümüzdeki ay. Bebis sağlıklı ya ,Allah büyük dertlerle uğraştırmasin diyorum . Kız evet, sizin belli mi?Kızınız mı olcak ne güzelişle ilgili ne sıkıntı yaşadınız. İnşallah canım inşallah herşey güzel olacak
Ben her guldugumde de agladigimda da hissettigini. dusunuyorum cunku belki psikolojiktir ama guldugumde agrilarim azalir agladigimda da ayyuka cikar :) Bu arada saglikla gelsin kiziniz insallah grubun nadir kizlarindan :))Siz bebişinizin, sizin sağlıklı olmanıza odaklanin. Ben de dün işle ilgili sıkıntı yaşadım, sonra çok çabuk gecti, amaaann bebiş sağlıklı ya, bir de dilediğim gibi kız çocuğu geliyir, daha güzeli yok. Büyük resme bakmayı deneyin, çok güzel şeyler saklıdır eminim ki orda. Bebisler artık gülüşümuzu 15.hafta itibari ile hissediyorlarmis. Üzüntümüz yerine gülüşümuzu hissederler insallah hep
İnşallah bulantılarıniz da biter. Biz gocmeniz, kızlar çok sevilir. Babam kızsa 10 tane doğur, diyorBen her guldugumde de agladigimda da hissettigini. dusunuyorum cunku belki psikolojiktir ama guldugumde agrilarim azalir agladigimda da ayyuka cikar :) Bu arada saglikla gelsin kiziniz insallah grubun nadir kizlarindan :))
Hiç azalmadı mı canım bulantın? Benim bi günüm diğerine uymuyor dün çok kötüydüm hiç bişey yiyemedim.dün Birisi yemek yapıp getirse keşke dedim ama böyle kokusuz sade fırında patates kendim de kalkıp yapamadım olsa yerdim belki açlıktan iyice kötü oldum bugünde iki tane kek yedim zorla meyve suyu falan İnşâAllah azalacak hayırlısıyla Rabbim kimseye muhtaç etmesin gerçekten çok zorBi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendinin
Bende gocmenim arnavutum :)İnşallah bulantılarıniz da biter. Biz gocmeniz, kızlar çok sevilir. Babam kızsa 10 tane doğur, diyor
Bi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendinin
Yani canım konuşuyorum da bin kere söyledim hala aynı. Benim bulantılar başladıktan beri adama bişeyler oldu. Böyle davranarak kendisinden bişey istemememi mi istiyor napıyor bilmiyorum ki. Yataktan çıkamıyorum bi su istiyorum söylene söylene getiriyor. Ben bu şekilde hayatı yaşayamam deyip duruyor. Demek amansız hastalığa yakalansam bişey olsa çekip gidecek diye hissettiriyo. Bulantıyla birlikte bunlar da moralimi bozuyo. Hani inan her akşam acile gidelim desem kim bilir neler dicek. Daha bugün hastaneye gittik dönüşte yine aynı. Hayır sanki daha önce çocuğu oldu ne bu heyecansızlık. Ne isim umrunda değil ne bebek eşyaları umrunda değil hiçbişey umrunda değil. Ama böyle biri değildi ve şöyle bişey de var çocuğu esas isteyen beni ikna eden oydu. Ben ennn başta ne gerek var diyen biriydim. Anlamıyorum. İşleri artmış o psikolojisini bozuyomuş. Psikolojisini sctığım. Ay valla sinirlendim :) Hani bu şekil olmasa belki bu kadar kapana kısılmış gibi hissetmicem de. Görsen öyle büyük efor sarfediyorum ki ama yoruldum ben. İlaç tavsiyeni deniyeyim canım. Denediklerim işe yaramadı ama başka marka deneyeyim bence deCanim boyle icinde kimyasal madde olmadan buhar siyah nokta temizligi falan oyle bir cilt bakimi yaptirmayi dusunuyorum yakin zamanda kir pidesi candir :) senin psikolojinin bozulmasi da aglaman da cok normal benim esim 1 haftaligina is icin antalyaya gitti normalde o gidince gezen tozan ben bir aglamisim bi aglamisim saatler surdü onu da sinir ettim yolda olabiliyor yani ama esinin boyle davranmasi cok yanlis olmus icinde bir can tasimak kolay mi seni en cok bu donemde el ustunde tutmasi lazim anneni falan cagirsan yada yakin bir arkadasin varsa onlar ilgilense esinle de bir konusma yapsan belki bazi seyleri daha net görebilir. Yani boyle davrandikca psikolojik olarak cokeceksin ve kendini iyi hissetmen daha zor olacak. Doktorum bulantisi gecipte korkudan tekrar bulanacak diye düşünmekten tekrar bulantisi olan hastalri oldugunu soylemisti moralini ve psikolojini iyi tutman vr stresten uzak durman gerekiyor canim siddetli bulanti yasarken zor biliyorum. Ama ben senin yerinde olsam piyasadaki bütün ilaclari denerdim. O da var iki ilac icen arkadaslar da var bunlari sana tavsiye etmiyorum yanlis anlama ama ben olsam oyle yapardim.
Yok canım geçmedi. Sana da çok geçmiş olsun canım. Mutfakta bişey yapacak hal kalmıyo ki. Dışardan kır pidesi söyle canım iyi geliyomuş bulantıya. İnsan yiyecek bişey de bulamıyo ki. Biri pişirse de yine yiyemiyo insan. Hiç olmadı kaşarlı tost ye canım bastırır birazHiç azalmadı mı canım bulantın? Benim bi günüm diğerine uymuyor dün çok kötüydüm hiç bişey yiyemedim.dün Birisi yemek yapıp getirse keşke dedim ama böyle kokusuz sade fırında patates kendim de kalkıp yapamadım olsa yerdim belki açlıktan iyice kötü oldum bugünde iki tane kek yedim zorla meyve suyu falan İnşâAllah azalacak hayırlısıyla Rabbim kimseye muhtaç etmesin gerçekten çok zor
Erkek diyesim geldine ola ki tahmin pıtırcığın cinsiyeti
Besbelli erkek bu :))
kızlar şöyle bişey yaşayan var mı ?
benim bebeğim erkek olacak Allah nasip ederse ve ben bu duruma hala tam anlamıyla alışamadım çok garipsiyorum. daha önceden hiç kız ya da erkek hissetmemiştim istek olarakta içimde biri yoktu ama bir oğlumun olacak olması bana çok garip geliyor. hep kız ağırlıklı ailede büyüdüğüm için midir nedendir tam bilemiyorum
Hamile kadına ne yapmışlar ya Allah bildiği gibi yapsın. Onlar yaptıklarının karşılığını çeker ama. Kesinlikle tayin iste bence de hakkın varsa kullan. Doğru diyosun Rabbim büyük dert vermesin. Bugün hastaneye gittim de daha erkenmiş cinsiyet için. Ama kız gibi duruyo dedi :) bi ay sonra tam belli olurmuşMobbing diyelim
Mobbing diyelim. Hamilelik başından beri var. Kamudayim aslinda ama yine de var. Eylulde geldim ama bu yüzden tayin isteyecegim önümüzdeki ay. Bebis sağlıklı ya ,Allah büyük dertlerle uğraştırmasin diyorum . Kız evet, sizin belli mi?
Evet değişik olmuş :) niye gözü kararmış kanın durmadığını gördüğü için mi yoksa ultrason fotosundan dolayı mı. Erkeklerin sağlam durup destek olmaları lazım. Kaç gündür ben onun moralini düzeltmeye çalışıyorum ne alakası varsa yaniAllah c c yardımcınız olsun. İnşaAllah zorlu dönemi hayırlısıyla atlatırsınız. bazı eşler bu konuda farklı etkilenebiliyorlar. Allah c c razı olsun benim eşim bana karşı çok ilgili çok hassas fakat bebekle ilgili henüz algılayamıyor sanırım. Bir bebegimiz olacagını, baba olacağını vs pek kestiremiyor. Salı günü kontole gitmiştik ve kontrolde benden 6-7 tüp kan aldılar hemşire stajyerdi sanırım ve çok bastırarak 3 tüpü zar zor aldı. bi kaç başka hemşire çağırdı ve onlardamardan çıkmışsın kaydırmışsın diyerek çekip çekip soktular iğneyi. acı eşiğim yüksektir fakat delik büyüdüğü için kanamam uzun sürdü. eşime sadece biraz uzun sürdü 6 tüp sonuçta dedim. sonra da ultrasondaki bebeğin fotoğrafını verdim. bir acayip oldu adam sonra. hastaneden zor çıkarabildik. adamın gözü kararmış bayılıcam ben galiba diyor.tutmaya çalışıyorum oturtup su veriyorum filan yemek yemeye götürüyorum... Çok ilginç bir gündü. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?