2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hani birsey dicem de olmayacak eşiniz sonucta :) erkekler cocugu kucagina alana kadar baba olacagini anlamazlar bizimki gibi bir duygu degisimine girmezlermis gerci benim esim panik atak tam tersi ama geneli boyle oluyormus hadi bu konudaki heyecansizligini ona baglayalimda size boyle davranmasi anlasilir gibi degil bide hayatinizin en ozel doneminde umalim da duzelsin belki senin durumuna uzuldugunden falan boyle davraniyordur olamazmi ? Herkes farkli bir tepki verir sonucta ama bana kalirsa siz ihtimaliniz varsa bir yakininizdan bir sure yardim isteyin oda biraz uzaklassin belki hersey daha kolay olur hem sizin hem onun icin ilac konusunda da en iyileri zofran zofer premesis diye duymustum ama doktorunuza danismadan bence almayin günde kac alinacagini mg o belirlesin daha uygun olur ayrica gelmek istemiyorsa tek gidin hastaneye onun bir psikolojisi bozuksa sizin iki bozuk haa bu konuya benim tavrim cok baska olurdu ama onu tavsiye edemem size yapici olmaya calistim elimden geldigince

bu arada bir de benim özellikle yemekten sonra sanki hic yemek yememiscesine aclik hissetme yanma mide kazinmasi hislerim vardi megerse reflüymus bu. ilac verdi.ayni durumda olan varsa soyleyim dedim

Sağol canım. Bi deneyim ya evde yapılınca kokuyo inanılmaz bi koku hassasiyetim var sabah eşim kendine ekmek kızartmış o koku bile mahvetti tosttan çok tiksinmiştim ekmek kokusu var ya

ben bu erkeklerin bu triplerini anlamiyorum. ilgi mi cekmeye calisiyorlar kiskaniyorlar mi nedir benim ki de bazen oyle oluyo ki benden daha hamile moda giriyor midesi bulaniyor yaniyor uykusu geliyor umursamiyor. kendi halinde takiliyor genelde sorunca da erkekler hissetmezmis diyor simdi neye heyecanlaniyim diyor onu da öğrenmiş. ben kendi haline birakiyorum gormezden geliyorum aman bi de sinirlendirip beni strese sokmasin diye

Cnm benimde bulantılar geçmedi hala.heyet işini naptın ben senin yerınde olsam doktorumu zorlardım evde daha rahat edersın bıraz nefes almıs olurdun.Tükürük işin nasıl oldu

Hani diyorum bu hal tavır ne diye. Bulantıyı engelleyemiyomuş vücudum acırken durduramıyormuş ona stres oluyomuş. Yani zaten bulantı durdurmasını isteyen yok ki destek olsa yetecek. Çok konuştum kavga da ettim yani adamın karakterine cidden bişey oldu. İyice fenalaştı vücudum haftaya düzelmezse raporlu olduğum sürede ailemin yanına mı gitsem diye düşündüm. Arabayla 40 dk dayanabilirim sanırım. O da takılsın burda. Zaten artık yardım istemiyorum ona rağmen böyle. Evde iş yaptığı zaman yarım saattir. Geri kalan zamanda kendi kafasına göre zaten. Hastaneye gittiğimiz yok bana bişey yaptığı yok. Bulanıyo söyleyemiyorum da artık. O da beni stres sahibi yaptı işte. Zofran zoferi burda bulamadım ama başka ilçeden bulabilirim belki. Muadili işe yaramadı ama belki o işe yarar doğru

Ben de öyle yapcam canım artık umursamayıp görmezden gelicem. Böyle gitmiyo çünkü. Bak benim eşte de o var. Ayy kötüyüm ayy başım dönüyo saçma sapan böyle. haklısın bak belki kıskanıp ilgi çekmeye çalışıyolardır bilemedim. Ama bundan sonra ilgilenmem daha da onla

Cnm benimde bulantılar geçmedi hala.heyet işini naptın ben senin yerınde olsam doktorumu zorlardım evde daha rahat edersın bıraz nefes almıs olurdun.Tükürük işin nasıl oldu
Heyet alamadım canım ya. Doktorum da yüzümün halini görüyo da işte onda sorun çıkarıyolarmış sanırım. Ben de iyice fenalaştıkça iki üç günlük rapor alcam artık. Ayy tükürük de aynen devam nefret geldi. Çaresi de yok geçmiyo da. Senin geçti mi

O iki ilac cok zor bulunuyormus canim eczanede demislerdi ki kücük sehirlerde oluyormus genelde onu da varsa tanidik falan rica etmek lazim bende bulamamistim ama muadili bende ise yaradi iyi ki bunca stresin icinde de esini takma bosver zor zamanlar geciriyoruz illaki gececek o zaman durum cok farkli olur burda zofran kullananda arkadaslar vardi sanirim nerden aldigini sorabilirsin belki ? Istanbuldaysa gidilip alinir belki

Benimki oyle yaptiginda benden rol calmaya kalkma diyorum :))

siz çok ağır geçirdiğiniz için ilaçlardan ümidi kesmiş olabilirsiniz ama işe yaramadı diye pes etmeyin. burda en çok midesi bulanan üyelerden biriydim ilk verilen hap zerre işe yaramadı ama zofran hayatımı kurtardı benim. arabada giderken yanımdaki kamyonun benim olduğum tarafı koparıp götürmesini bu şekilde kurtulmayı hayal ediyordum bulantıdan. psikoloji falan kalmamıştı. şu an zofranı bile bıraktım sabahları sadece 1 kez sarı su çıkarıyorum öksürükle o kadar.

Yok cnm ya benimde geçmedi bulantıdan daha beter olmaya başladı artık bulantı tukuruk nefes aldırmıyor ınsana.bu heyetı kıme verıyorlar anlamıyorum hasta ınsana verılmesı lazım.Allah yardımcımız olsun tez zamanda şifa bulalım inş

Ben en son gittiğimde ilk kez bebeğimin hareket ettiğini gördüm ve heyecandan mutluluktan gülme krizine girdim, ultrason karnımda durmadı doktor gülmemin geçmesini beklemek zorunda kaldı
Doktor kadar ultrason cigazida onemli gittigim doktorlarin cigazlar hepsi eski model dogru duzgun goremiyoruz bile

Bebişim :) yine göstermedi cinsiyet yalnız doktor net bir şey yok ama kızı andırıyor kemik yapısı dedi bilmiyorum artık:) ve bugün kendi doktorum pap değerin biraz yüksek dedi [3,24]. İlerde 5.aydan sonra risk olabilir dedi korkuttu beni. Onun dışında özel 2 doktor daha gezdim ve biraz rahatladım. Bütün doktorlar bacak arası kapalı diyor

Eklentiler

• F7B27541-1375-4BB9-B15E-AB38FA3091DE.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 77
  • 900890C9-130D-413E-B0EC-FB5FA60C404A.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 81
PAP değeri yüksek olunca ne oluyormuş? Benim 4 küsür doktorum herşey normal dedi

Bizim bebişler baya saklıyor kendini yaa pap ne anlama geliyor canım duymadım hiç.

Ayyy ultrasyon resmini yiyim ,ne tatlı Maşallah kız gibi hissettim.Bu işin ehli doktorlar kemik yapısından anlıyorlar,bana da doktorum kemik yapısından erkek demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…