5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canımPAP değeri yüksek olunca ne oluyormuş? Benim 4 küsür doktorum herşey normal dedi
Israrla gösteryor canım ya seninki ne diyordu acaba tahminenBizim bebişler baya saklıyor kendini yaapap ne anlama geliyor canım duymadım hiç.
Bi anda renkli acınca çok şaşırdımAyyy ultrasyon resmini yiyim ,ne tatlı Maşallah kız gibi hissettim.Bu işin ehli doktorlar kemik yapısından anlıyorlar,bana da doktorum kemik yapısından erkek demişti
Bence canını hiç sıkma, internette araştırdığım kadarıyla pap a düşük olması kötüymüş asıl. Benim doktorum doçent eğer öyle sıkıntılı bir durum olsa demez mi.5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canımama şuan anlaşılmaz 5.aydan sonra anlaşılır dedi
Tahmin yapmadı canım parti yapıcamızı söyledim kağıda yazın dedim oyüzden tahmin yaptıysada söylemedi o yüzdenIsrarla gösteryor canım ya seninki ne diyordu acaba tahminen
Der tabii başka bir doktora da gittim sıkıntı yok 4ün üstünde olunca biraz sıkıntılı diyoruz ama ihtimal düşük dediBence canını hiç sıkma, internette araştırdığım kadarıyla pap a düşük olması kötüymüş asıl. Benim doktorum doçent eğer öyle sıkıntılı bir durum olsa demez mi.
Keşke ben de sormasaydım ya karman çorman oldumTahmin yapmadı canım parti yapıcamızı söyledim kağıda yazın dedim oyüzden tahmin yaptıysada söylemedi o yüzden
Benimki 14+4 ama göstermediKizlar bugun dayanamadim kontrole gittim kesin erkek dedi pipi gorduk cok sukur 14+2 olmusuz.
Çarşamba günü gideceğim inşallah ben de sorarım doktorumaDer tabii başka bir doktora da gittim sıkıntı yok 4ün üstünde olunca biraz sıkıntılı diyoruz ama ihtimal düşük dediasıl başka bir doktor amniyotik bant var falan dedi onu da 2.doktora daha sordum 3.doktor öyle bir şey yok dedi kendi doktorum öyle bir şey görmedi çok üzüldüm de sonra içimi ferahlattılar
Ama senin haftan çok ilerde artık çok net gözükür Ben kimseye ultrasyon resminden yorum yapmadım,çünkü net bir şekilde göremedim.Seninki çok netti bir de jazquell arkadaşımızınki netti.Ona erkek demiştim sana da kız diyorum.Kız derlerse beni de etiketleBi anda renkli acınca çok şaşırdımya anlamadığım bir doktor pipi gösteriyor diğeri kızı andırıyor diyor. Net bir şey demediler ama görümceme bu haftalarda kemik yapısı erkeğe benziyor dendi kızı oldu
Bana söyle olur muÇarşamba günü gideceğim inşallah ben de sorarım doktoruma
Ya nasıl doktorlar göremiyorlar anlamıyorum 3 doktora gittim yahu üçü de mi göremezAma senin haftan çok ilerde artık çok net gözükür Ben kimseye ultrasyon resminden yorum yapmadım,çünkü net bir şekilde göremedim.Seninki çok netti bir de jazquell arkadaşımızınki netti.Ona erkek demiştim sana da kız diyorum.Kız derlerse beni de etiketle
Tabiki söyleyeceğim üzme kendini benim 4.69 düşün. Benim daha kötü ona bakarsan :) ama hiç sanmıyorum bir problem olduğunuBana söyle olur mu
Aslında moralin biraz daha iyi olsa miden de olumlu tepki verir canım senin hem okuldakilerin tepkisi hem eşinin tepkisi duble olumsuz olmuşYani canım konuşuyorum da bin kere söyledim hala aynı. Benim bulantılar başladıktan beri adama bişeyler oldu. Böyle davranarak kendisinden bişey istemememi mi istiyor napıyor bilmiyorum ki. Yataktan çıkamıyorum bi su istiyorum söylene söylene getiriyor. Ben bu şekilde hayatı yaşayamam deyip duruyor. Demek amansız hastalığa yakalansam bişey olsa çekip gidecek diye hissettiriyo. Bulantıyla birlikte bunlar da moralimi bozuyo. Hani inan her akşam acile gidelim desem kim bilir neler dicek. Daha bugün hastaneye gittik dönüşte yine aynı. Hayır sanki daha önce çocuğu oldu ne bu heyecansızlık. Ne isim umrunda değil ne bebek eşyaları umrunda değil hiçbişey umrunda değil. Ama böyle biri değildi ve şöyle bişey de var çocuğu esas isteyen beni ikna eden oydu. Ben ennn başta ne gerek var diyen biriydim. Anlamıyorum. İşleri artmış o psikolojisini bozuyomuş. Psikolojisini sctığım. Ay valla sinirlendim :) Hani bu şekil olmasa belki bu kadar kapana kısılmış gibi hissetmicem de. Görsen öyle büyük efor sarfediyorum ki ama yoruldum ben. İlaç tavsiyeni deniyeyim canım. Denediklerim işe yaramadı ama başka marka deneyeyim bence de
Fetal DNA testi mi yaptırdınız?Tabiki söyleyeceğim üzme kendini benim 4.69 düşün. Benim daha kötü ona bakarsan :) ama hiç sanmıyorum bir problem olduğunu
Evet doğrı bi de stressiz gebelik gecirmek lazımTabiki söyleyeceğim üzme kendini benim 4.69 düşün. Benim daha kötü ona bakarsan :) ama hiç sanmıyorum bir problem olduğunu
Cancağızım doğum yapan görüncemin yanında kaldım dün gece hastanede . Fena yorgunum yaJazzquell canım ne yaptın?
Ne ılacı verdıbu arada bir de benim özellikle yemekten sonra sanki hic yemek yememiscesine aclik hissetme yanma mide kazinmasi hislerim vardi megerse reflüymus bu. ilac verdi.ayni durumda olan varsa soyleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?