2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
PAP değeri yüksek olunca ne oluyormuş? Benim 4 küsür doktorum herşey normal dedi
5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canım ama şuan anlaşılmaz 5.aydan sonra anlaşılır dedi

Ayyy ultrasyon resmini yiyim ,ne tatlı Maşallah kız gibi hissettim.Bu işin ehli doktorlar kemik yapısından anlıyorlar,bana da doktorum kemik yapısından erkek demişti
Bi anda renkli acınca çok şaşırdım ya anlamadığım bir doktor pipi gösteriyor diğeri kızı andırıyor diyor. Net bir şey demediler ama görümceme bu haftalarda kemik yapısı erkeğe benziyor dendi kızı oldu

5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canım ama şuan anlaşılmaz 5.aydan sonra anlaşılır dedi
Bence canını hiç sıkma, internette araştırdığım kadarıyla pap a düşük olması kötüymüş asıl. Benim doktorum doçent eğer öyle sıkıntılı bir durum olsa demez mi.

Bence canını hiç sıkma, internette araştırdığım kadarıyla pap a düşük olması kötüymüş asıl. Benim doktorum doçent eğer öyle sıkıntılı bir durum olsa demez mi.
Der tabii başka bir doktora da gittim sıkıntı yok 4ün üstünde olunca biraz sıkıntılı diyoruz ama ihtimal düşük dedi asıl başka bir doktor amniyotik bant var falan dedi onu da 2.doktora daha sordum 3.doktor öyle bir şey yok dedi kendi doktorum öyle bir şey görmedi çok üzüldüm de sonra içimi ferahlattılar

Çarşamba günü gideceğim inşallah ben de sorarım doktoruma

Ama senin haftan çok ilerde artık çok net gözükür Ben kimseye ultrasyon resminden yorum yapmadım,çünkü net bir şekilde göremedim.Seninki çok netti bir de jazquell arkadaşımızınki netti.Ona erkek demiştim sana da kız diyorum.Kız derlerse beni de etiketle

Ya nasıl doktorlar göremiyorlar anlamıyorum 3 doktora gittim yahu üçü de mi göremez

Kızlar ateş ölçer konusunda tavsiyleriniz nelerdir?Ben hala iyileşemedim.Yatıyorum sürekli.Doktorum ateşin çıkarsa hemen gel dedi.Şimdi ateş ölçer alıcam,hem bebekte kullanırım,hem de kendime kullanırım.Temassız ateş ölçer lazım.Kendi alacağım markayı artık bulamıyorum.Baby-me temassız ateş ölçer alacaktım ancak e-Bebek mağazasında artık satılmıyor.Ya Braun alıcam ya da sizin önerileriniz varsa onlara da bakıcam.

Aslında moralin biraz daha iyi olsa miden de olumlu tepki verir canım senin hem okuldakilerin tepkisi hem eşinin tepkisi duble olumsuz olmuş ailenden birilerini çağır eğer imkanın varsa çünkü tek başına altından kalkabileceğin bir durum değil ki bu
Umarım en kısa zamanda geçer her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…