Haklısın canım bi kız bi erkek önümüzdeki hafalar kesinleşir inşKeşke ben de sormasaydım ya karman çorman oldum
Hayır canım ense kalınlığı değil PAP-A değerinden bahsediyoruz. Benim ense kalınlığı 1.1 diFetal DNA testi mi yaptırdınız?
Kır pidesi bende alayım kesinlikle canım. Makyaj yapamıyorum ayağa zor kalkıyorum. Cilt bakımı ne yaptırcan canım. Heh işte bak benim eş de bana destek olmuyo. Evet beni aç bırakmıyo yemek alıyo vs ama ne zaman hastaneye gitsek sanki onu dövmeye gitmişiz gibi davranıyo. Midem bulanıyo bana uzaktan öf püf diyo. Okuldan geliyorum vücut ağrısından ağlıyorum ne ağlıyosun ağlıyosun ağlayınca geçecek mi diyo. Böyle biri değildi niye böyle davranmaya başladı bilmiyorum. Beyefendinin psikolojisi bozulmuş öyle diyo. Sürekli hastaneye de gitmiyoruz gitsek beni iyice sinir edecek. Zaten zor yaşıyorum bunlarla birlikte iyice ne yapacağımı şaşırdım o değil iyice sinirlerim bozuldu
Eşin hadi eşya konusunda neyse zamanla babalıgı anlar derdım ama dıger konularda bana kırılma ama Allah esıne merhamet versin.Yani canım konuşuyorum da bin kere söyledim hala aynı. Benim bulantılar başladıktan beri adama bişeyler oldu. Böyle davranarak kendisinden bişey istemememi mi istiyor napıyor bilmiyorum ki. Yataktan çıkamıyorum bi su istiyorum söylene söylene getiriyor. Ben bu şekilde hayatı yaşayamam deyip duruyor. Demek amansız hastalığa yakalansam bişey olsa çekip gidecek diye hissettiriyo. Bulantıyla birlikte bunlar da moralimi bozuyo. Hani inan her akşam acile gidelim desem kim bilir neler dicek. Daha bugün hastaneye gittik dönüşte yine aynı. Hayır sanki daha önce çocuğu oldu ne bu heyecansızlık. Ne isim umrunda değil ne bebek eşyaları umrunda değil hiçbişey umrunda değil. Ama böyle biri değildi ve şöyle bişey de var çocuğu esas isteyen beni ikna eden oydu. Ben ennn başta ne gerek var diyen biriydim. Anlamıyorum. İşleri artmış o psikolojisini bozuyomuş. Psikolojisini sctığım. Ay valla sinirlendim :) Hani bu şekil olmasa belki bu kadar kapana kısılmış gibi hissetmicem de. Görsen öyle büyük efor sarfediyorum ki ama yoruldum ben. İlaç tavsiyeni deniyeyim canım. Denediklerim işe yaramadı ama başka marka deneyeyim bence de
doktordan geliyoruuum :)
bir kızım var şu an 3 buçuk yaşında
kıza benzetti yine :) şu an hiç çıkıntı yok dedi
1.5 cm ense kalınlığımız
5.5cm boyu kızcemin
hemen kızçe demeye alıştım galiba :)
ben erkek hissetmiştim hamileiliğim kızımdan farklı ilerliediği için ama sanırım yanılmışım :)
çok şükür bugünlerimize
Bence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?
Gözünaydin, ben de aynisini yaşadım, özel büyük ihtimalle kız dedi .1 hafta sonra devlet kesin kız, dedi. 2 yaşına gelse de tayt giydirsem şirin şirin yürüse diye bekliyorum simduden.
Bi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendinin
Bende gocmenim arnavutum :)
Bebişim :) yine göstermedi cinsiyet yalnız doktor net bir şey yok ama kızı andırıyor kemik yapısı dedi bilmiyorum artık:) ve bugün kendi doktorum pap değerin biraz yüksek dedi [3,24]. İlerde 5.aydan sonra risk olabilir dedi korkuttu beni. Onun dışında özel 2 doktor daha gezdim ve biraz rahatladım. Bütün doktorlar bacak arası kapalı diyor
Kizlar bugun dayanamadim kontrole gittim kesin erkek dedi pipi gorduk cok sukur 14+2 olmusuz.
bana önce kızı andırıyor demşti 12-13 hafta civarı kesin erkek dedi oğlum oldu :)Kız gibi duruyor dediyse kızdır. Kızda değişiklik olmuyormuş. Allah guzel kalbine göre versin insallah saglicakla
kızlar şöyle bişey yaşayan var mı ?
benim bebeğim erkek olacak Allah nasip ederse ve ben bu duruma hala tam anlamıyla alışamadım çok garipsiyorum. daha önceden hiç kız ya da erkek hissetmemiştim istek olarakta içimde biri yoktu ama bir oğlumun olacak olması bana çok garip geliyor. hep kız ağırlıklı ailede büyüdüğüm için midir nedendir tam bilemiyorum
Senin de mi 4,69 bunlarda aynı çıktı bizim desene:))Gözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça
Seninde gözün aydın canım amin amin allah ozamanlarınıda göstersin inşallah
Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diyeduyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer
Benim eşimde arnavut bende boşnağım kızım ne olcak şimdi
Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galibasağlıklı olsunsa gizlesin canım
Gözün aydın canım
Gözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça
Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diyeduyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer
Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galibasağlıklı olsunsa gizlesin canım
Gözün aydın canım
Evet canim bugun tesedufen bacak arasini acmis yatiodu direkt gorduk. Doktor soylemeden ben bile anladim. En azindan hazirliklarin hangi renk olacagi belli oldu. Gostermeyenler genelde kiz oluyor ama etkilemeyim seniBenimki 14+4 ama göstermedigösterdi mi seninki
Evet canım seninle aynı gidiyorduk biz değil miSenin de mi 4,69 bunlarda aynı çıktı bizim desene:))
Bır sorun yoktur korkma ayrıca senın kızın olcak daha fazla merak etmeeeBenimki 14+4 ama göstermedigösterdi mi seninki
Arkadasim sakın gitme.her zorlugu seninle yasayip senin yasadigin sıkintilara sahit olmali yardimci olmali idrak etmeliHani diyorum bu hal tavır ne diye. Bulantıyı engelleyemiyomuş vücudum acırken durduramıyormuş ona stres oluyomuş. Yani zaten bulantı durdurmasını isteyen yok ki destek olsa yetecek. Çok konuştum kavga da ettim yani adamın karakterine cidden bişey oldu. İyice fenalaştı vücudum haftaya düzelmezse raporlu olduğum sürede ailemin yanına mı gitsem diye düşündüm. Arabayla 40 dk dayanabilirim sanırım. O da takılsın burda. Zaten artık yardım istemiyorum ona rağmen böyle. Evde iş yaptığı zaman yarım saattir. Geri kalan zamanda kendi kafasına göre zaten. Hastaneye gittiğimiz yok bana bişey yaptığı yok. Bulanıyo söyleyemiyorum da artık. O da beni stres sahibi yaptı işte. Zofran zoferi burda bulamadım ama başka ilçeden bulabilirim belki. Muadili işe yaramadı ama belki o işe yarar doğru
Aa ikili testi bile aynı günlerde (12+1) yaptırmışız crl de aynı :)) bi tek serbest beta hcg farklı 50 altı erkek üstü kız diyorlar ama benim doktor kız diye tahminde bulunmuştu :)Evet canım seninle aynı gidiyorduk biz değil miEkledim sonucu
50 canım 16 yaş var aramızdaEsiniz kac yaşında acaba
İnş ya sabahtan beri aklımda ;(Gözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Gözün aydın canım
İkili test sonucunda yazıyor canımPap ne ? Degerlerinizi yazmissiniz benim ole bisiyim yapilmadi galiba
Ohh ne güzel aradan çıkarmışsın herşeyi benim gözümde büyüyorSelam kizlar ben bugun azcik gunes gorunce sabah 10 da evden ciktim bir dakika durmadan yilbasi alisverisi hediyelr derken magaza magaza gezdim.1 saat oncedr eve geldim. Simdide belim kopuyor agridan kendim ettim kendim buldum ama ilk haftalar disinda hic bel agrisi cekmemistim korktum simdi : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?