2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Eşin hadi eşya konusunda neyse zamanla babalıgı anlar derdım ama dıger konularda bana kırılma ama Allah esıne merhamet versin.
Okuduklarım benı gerçekten üzdü... insallah en yakın zamanda atlatırsın kımseye muhtac olmazsın.
Sımdıden boyle yapıyor da bunun ilerisi var onu bırak dogumdan sonrası var ılk gunler oda uyuyamaz kı gaz cıkarmaktan aglamardan sen eşini güzelce bir sars bence kendine gelsin! Ikınızın çocucuguu

Gözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzel Sağlıcakla gelsinler inşallah

Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça

Gözünaydin, ben de aynisini yaşadım, özel büyük ihtimalle kız dedi .1 hafta sonra devlet kesin kız, dedi. 2 yaşına gelse de tayt giydirsem şirin şirin yürüse diye bekliyorum simduden.

Seninde gözün aydın canım amin amin allah ozamanlarınıda göstersin inşallah

Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diye duyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer

Bende gocmenim arnavutum :)

Benim eşimde arnavut bende boşnağım kızım ne olcak şimdi

Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galiba sağlıklı olsunsa gizlesin canım

Kizlar bugun dayanamadim kontrole gittim kesin erkek dedi pipi gorduk cok sukur 14+2 olmusuz.

Gözün aydın canım

Bende alisamadim kiz bekledigimiz iicn hearalde

Senin de mi 4,69 bunlarda aynı çıktı bizim desene:))

Esiniz kac yaşında acaba

Selam kizlar ben bugun azcik gunes gorunce sabah 10 da evden ciktim bir dakika durmadan yilbasi alisverisi hediyelr derken magaza magaza gezdim.1 saat oncedr eve geldim. Simdide belim kopuyor agridan kendim ettim kendim buldum ama ilk haftalar disinda hic bel agrisi cekmemistim korktum simdi : (

Benimki 14+4 ama göstermedi gösterdi mi seninki
Evet canim bugun tesedufen bacak arasini acmis yatiodu direkt gorduk. Doktor soylemeden ben bile anladim. En azindan hazirliklarin hangi renk olacagi belli oldu. Gostermeyenler genelde kiz oluyor ama etkilemeyim seni

Arkadasim sakın gitme.her zorlugu seninle yasayip senin yasadigin sıkintilara sahit olmali yardimci olmali idrak etmeli

Evet canım seninle aynı gidiyorduk biz değil miEkledim sonucu
Aa ikili testi bile aynı günlerde (12+1) yaptırmışız crl de aynı :)) bi tek serbest beta hcg farklı 50 altı erkek üstü kız diyorlar ama benim doktor kız diye tahminde bulunmuştu :)

Eklentiler

• B0237A17-5A23-413B-BFF0-D7A1851E17DB.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 43
Reactions: BYV
İnş ya sabahtan beri aklımda ;(

Ohh ne güzel aradan çıkarmışsın herşeyi benim gözümde büyüyor ee o kadar dolaşmışsın canım ben o işi 10. Haftada falan yapmıştım çok gezmiştim akşamında mahvolmuştum normal canım endişe etme

Ben esime kizimin sezaryanini izlettim.gozunu kapata kapata izledi bayilcam diye diye izledi.bak ben bunlari yasayacagim o sebeple suan ki çizgini bozarsan eve kiza bana olan yardimlarini artirmazsan seni uykunda bogarim sonucta biliyorsun hormonlarim biraz sakat bu donemde demistim
Peki hayatim nasil istersen dedi.essegi saglam kaziga baglayayim da allahtan doktorumda kanamam oldugu donemde esiniz icin kanamadan daha sakincali birsey varsa stres uzuntu olacaktir dedi de adam stabil kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…