2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canim bugun tesedufen bacak arasini acmis yatiodu direkt gorduk. Doktor soylemeden ben bile anladim. En azindan hazirliklarin hangi renk olacagi belli oldu. Gostermeyenler genelde kiz oluyor ama etkilemeyim seni
Yok yok ben de öyle düşündüm zaten aman sağlıklı olsun eşim kız istiyor ben erkek

Kizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))
Uzun suredir oh bel agrisi yok diyorken birden olunca korktum

Yok yok ben de öyle düşündüm zaten aman sağlıklı olsun eşim kız istiyor ben erkek
Cok eski bir ultrasonla bakiyor benim doktor. Buyuksehirde yasionuz 4 boyutluya gidin hemen gorurler. Biz mahrumiyetteyiz aynen saglikli olsunlarda onemli degil. Ben sadece bikac kiyafet almak icin sevindim.

Cok eski bir ultrasonla bakiyor benim doktor. Buyuksehirde yasionuz 4 boyutluya gidin hemen gorurler. Biz mahrumiyetteyiz aynen saglikli olsunlarda onemli degil. Ben sadece bikac kiyafet almak icin sevindim.
Ben taaa doğudayım asıl mahrumiyet burdadır 4 boyutlu güya cihazlar ama gazın da var net değil dediler

Bir tane daha kız geliyor, oleyy. Benimki de göçmen kız olacak kısmetse

Reactions: BYV
Aa ikili testi bile aynı günlerde (12+1) yaptırmışız crl de aynı :)) bi tek serbest beta hcg farklı 50 altı erkek üstü kız diyorlar ama benim doktor kız diye tahminde bulunmuştu :)
İstesek bukadar denk gelmez canım. Bilmiyordum 50 altı yorumunu ama biri burda çürütmüştü bu tezi. Hayırlısıyla gelsinler inşallah

İnş ya sabahtan beri aklımda ;(
Olumlu düşün olumlu olsun hiç canını sıkma. Bak bana özeldeki doktorum ikilinin ultrason kısmı için herşey güzel dedi. Benim için bu yorum yetmişti. Ki kan sonuçlarım geçen hafta pazartesi çıkmıştı ben bugün gittim aldım çünkü onun iyi olduğunu düşünüyorum özellikle bu dönemde stress yaşama olacağı varsa okadar testte belli olmayanlarda var yada tam tersi olanlarda. Bu testle sadece fikir veriyor %100 sonuç vermiyor herşeyin hayırlısı Allahtan

Ben de bugün aldım ikili kan sonuçlarımı cidden alana kadar kalbim gümbür gümbür atıyordu dediğin gibi stres zararlı ya ağlayasım var bi de kendime saçmalama diyesim var :) bakalım haftaya bida çağırdı doktorum. 3lü ve 4 lüyü sana bırakıyorum dedi,yaptırcak mısınız

Kizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))
Uzun suredir oh bel agrisi yok diyorken birden olunca korktum
Valla senin cimcime her eve lazım inşallah benim kızımda böyle düşünceli zeki ve duygusal olur. Öp annesi benim için

Özeldeki doktorum birşey demedi ama devletteki ikiliyi yaptırırken daha randevu yazmıştı ne için olduğunuda söylemedi 25 aralıkta geliyorsun dedi. Onun içindir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…