14+4 hala net değil yabana önce kızı andırıyor demşti 12-13 hafta civarı kesin erkek dedi oğlum oldu :)
Himm ben direkt fetal dna yaptirdim o test yok bende zaten : )o sebeple bilemedim adiniİkili test sonucunda yazıyor canım
Aa, hep tam tersini duydum. Daha yeniyiz bu islerdebana önce kızı andırıyor demşti 12-13 hafta civarı kesin erkek dedi oğlum oldu :)
Yok yok ben de öyle düşündüm zaten aman sağlıklı olsun eşim kız istiyor ben erkekEvet canim bugun tesedufen bacak arasini acmis yatiodu direkt gorduk. Doktor soylemeden ben bile anladim. En azindan hazirliklarin hangi renk olacagi belli oldu. Gostermeyenler genelde kiz oluyor ama etkilemeyim seni
Kizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))Ohh ne güzel aradan çıkarmışsın herşeyi benim gözümde büyüyoree o kadar dolaşmışsın canım ben o işi 10. Haftada falan yapmıştım çok gezmiştim akşamında mahvolmuştum normal canım endişe etme
İhtimal söylemiştir ama?14+4 hala net değil yakafayı yedirtecek bu çocuk
Ay öyle mi diyorsun kız anneleri anlar bence pembelere başlıyım iyisi miBır sorun yoktur korkma ayrıca senın kızın olcak daha fazla merak etmeee
Bacağını açmıyor ama kızı andırıyor kemik yapısı dediİhtimal söylemiştir ama?İnsan çok merak ediyor.
Cok eski bir ultrasonla bakiyor benim doktor. Buyuksehirde yasionuz 4 boyutluya gidin hemen gorurler. Biz mahrumiyetteyiz aynen saglikli olsunlarda onemli degil. Ben sadece bikac kiyafet almak icin sevindim.Yok yok ben de öyle düşündüm zaten aman sağlıklı olsun eşim kız istiyor ben erkek
Pembeler cok guzel amaAy öyle mi diyorsun kız anneleri anlar bence pembelere başlıyım iyisi mi
Ben taaa doğudayım asıl mahrumiyet burdadırCok eski bir ultrasonla bakiyor benim doktor. Buyuksehirde yasionuz 4 boyutluya gidin hemen gorurler. Biz mahrumiyetteyiz aynen saglikli olsunlarda onemli degil. Ben sadece bikac kiyafet almak icin sevindim.
Aay hiç alışveriş yapmadım daha nasıl bilmemPembeler cok guzel amakizimda ne guzel ne heyecanla almistim.
Maviler sinirli erkek bebek giyimi sinirli bir goz attimda
Bir tane daha kız geliyor, oleyy. Benimki de göçmen kız olacak kısmetseGözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça
Seninde gözün aydın canım amin amin allah ozamanlarınıda göstersin inşallah
Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diyeduyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer
Benim eşimde arnavut bende boşnağım kızım ne olcak şimdi
Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galibasağlıklı olsunsa gizlesin canım
Gözün aydın canım
İstesek bukadar denk gelmez canım. Bilmiyordum 50 altı yorumunu ama biri burda çürütmüştü bu tezi. Hayırlısıyla gelsinler inşallahAa ikili testi bile aynı günlerde (12+1) yaptırmışız crl de aynı :)) bi tek serbest beta hcg farklı 50 altı erkek üstü kız diyorlar ama benim doktor kız diye tahminde bulunmuştu :)
Kemik yapısından benimki de kız tahmin etmişti. Bir sonraki hafta ultrasonda oksurunce brn, hemen açtı bacakları zilli kizimBacağını açmıyor ama kızı andırıyor kemik yapısı dedi
Olumlu düşün olumlu olsun hiç canını sıkma. Bak bana özeldeki doktorum ikilinin ultrason kısmı için herşey güzel dedi. Benim için bu yorum yetmişti. Ki kan sonuçlarım geçen hafta pazartesi çıkmıştı ben bugün gittim aldım çünkü onun iyi olduğunu düşünüyorum özellikle bu dönemde stress yaşama olacağı varsa okadar testte belli olmayanlarda var yada tam tersi olanlarda. Bu testle sadece fikir veriyor %100 sonuç vermiyor herşeyin hayırlısı Allahtanİnş ya sabahtan beri aklımda ;(
Ben dedim napsam acar bacaklarını dedi hiçbir şey yapacağın her şey kasılma yapar zararalı olabilirKemik yapısından benimki de kız tahmin etmişti. Bir sonraki hafta ultrasonda oksurunce brn, hemen açtı bacakları zilli kizim
Ben de bugün aldım ikili kan sonuçlarımı cidden alana kadar kalbim gümbür gümbür atıyorduOlumlu düşün olumlu olsun hiç canını sıkma. Bak bana özeldeki doktorum ikilinin ultrason kısmı için herşey güzel dedi. Benim için bu yorum yetmişti. Ki kan sonuçlarım geçen hafta pazartesi çıkmıştı ben bugün gittim aldım çünkü onun iyi olduğunu düşünüyorum özellikle bu dönemde stress yaşama olacağı varsa okadar testte belli olmayanlarda var yada tam tersi olanlarda. Bu testle sadece fikir veriyor %100 sonuç vermiyor herşeyin hayırlısı Allahtan
Valla senin cimcime her eve lazım inşallah benim kızımda böyle düşünceli zeki ve duygusal olur. Öp annesi benim içinKizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))
Uzun suredir oh bel agrisi yok diyorken birden olunca korktum
Özeldeki doktorum birşey demedi ama devletteki ikiliyi yaptırırken daha randevu yazmıştı ne için olduğunuda söylemedi 25 aralıkta geliyorsun dedi. Onun içindir diye tahmin ediyorum.Ben de bugün aldım ikili kan sonuçlarımı cidden alana kadar kalbim gümbür gümbür atıyordudediğin gibi stres zararlı ya ağlayasım var bi de kendime saçmalama diyesim var :) bakalım haftaya bida çağırdı doktorum. 3lü ve 4 lüyü sana bırakıyorum dedi,yaptırcak mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?