2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Özeldeki doktorum birşey demedi ama devletteki ikiliyi yaptırırken daha randevu yazmıştı ne için olduğunuda söylemedi 25 aralıkta geliyorsun dedi. Onun içindir diye tahmin ediyorum.
Hıı yaptırsam mı bilemedim 3lü mü yaptırsam

Kızlar birşey söyleyeceğim ben bugün ikili sonucumu almaya gitmişken devletteki doktor detaylı ultrason için erkenden gün al bulamazsın dedi. Koca şişli eyfaln haftanesinde yokmuş detaylı ultrason baltalimanına git dedi. Özel doktorumu aradım ssklıya 615 tl dedi. Bulamazsın bilgisi nekadar doğru bilmiyorum ama haberiniz olsun

Cancağızım doğum yapan görüncemin yanında kaldım dün gece hastanede . Fena yorgunum ya
Sen nasılsın ?
bugun doktora gıdecektın dıye bılıyorum merak ettım... benn ıyı sayılır bogazım agrıyor bazende basım hafıften donuyor. :)

Ay öyle mi diyorsun kız anneleri anlar bence pembelere başlıyım iyisi mi
son nub bence öyle :) hayırlısı bakalım cıcı kız annesi olursun :)))

Benim doktorum kendim bakacagim ekstra bir gereklilik duyarsam ya ben yonlendiririm ya aklinda varsa bir yer oraya yonelirsin dedi.aklimda var biri ama umarim gerek kalmaz.

Reactions: BYV
rennie duo şurup verdi ac karnina icecekmisim biraz hafifletti ama tamamen kesilmedi. yatarken 2 yastıkla yat dedi ve de aksam 5 ten sonra meyve yeme dedi
hee rennıe bana da verdı yanma vs ıcın ama ben sureklı ıcmıyorum hatta 3 kere falan ıcmısımdır.
Bana da aksamları açmışım gibi mıde hafıften sınyal verıyor duymazdan gelıyorum..

Ebebekte bu çanta indirimde kızlar yorumlara bakıp online sitesinden aldım inşallah güzeldir. Fiyatı şuan baya uygun 65 tl düşüneniz varsa haber vermek istedim

Eklentiler

• 07CF5231-C3FB-4DD1-8EBE-D4C1B45913B8.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 57
Canım zofer denedin mi? İçerikleri aynı olsada markadan markaya değişiyor ben folik asit içiyordum premesis ile değiştirdim baya işe yaradı 12. Hafta bitinceye kadar kullanılıyor doktorum bırak demişti 2 gündür içmiyorum. Erkekler böyle canım sıkma canını biz çok bekledik bu bebeği bu 4. Tüp denememdi o yüzden eşimde artık hassaslaştı zor elde edilen bir gebelik birde kaybımız var. Bazen düşünüyorum ilk günden hamile kalsaydım belkide eşim bu kadar düşünceli olmazdı iki kez ameliyat oldum maddi manevi çok yıprandık o yüzden de artık bunlar bize şükür sebebi gibi geliyor ki öyle şükürler olsun bebeğim iyi olsun yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…