Hıı yaptırsam mı bilemedim 3lü mü yaptırsamÖzeldeki doktorum birşey demedi ama devletteki ikiliyi yaptırırken daha randevu yazmıştı ne için olduğunuda söylemedi 25 aralıkta geliyorsun dedi. Onun içindir diye tahmin ediyorum.
Onu bilmiyorum, bana da doktor öksür dedi, zaten hafif oksurunce kiprasti.Ben dedim napsam acar bacaklarını dedi hiçbir şey yapacağın her şey kasılma yapar zararalı olabilir
Biz seninle yakiniz.beni 28inde detaylinicin cagirdi doktorumÖzeldeki doktorum birşey demedi ama devletteki ikiliyi yaptırırken daha randevu yazmıştı ne için olduğunuda söylemedi 25 aralıkta geliyorsun dedi. Onun içindir diye tahmin ediyorum.
Insaallah : )saglikli sevgi dolu musmutluu bir prensesin olurValla senin cimcime her eve lazım inşallah benim kızımda böyle düşünceli zeki ve duygusal olur. Öp annesi benim için
yok canım bugün sonuçları almaya gittiğimde başka bir doktora girdim gittiğim hastanede detaylı ultrason yokmuş.sizde yazdım hattaBiz seninle yakiniz.beni 28inde detaylinicin cagirdi doktorum
Tüh keşke ben de yapsaydım ama benimki çok hareketliydi aslındaOnu bilmiyorum, bana da doktor öksür dedi, zaten hafif oksurunce kiprasti.
bugun doktora gıdecektın dıye bılıyorum merak ettım... benn ıyı sayılır bogazım agrıyor bazende basım hafıften donuyor. :)Cancağızım doğum yapan görüncemin yanında kaldım dün gece hastanede . Fena yorgunum ya
Sen nasılsın ?
son nub bence öyle :) hayırlısı bakalım cıcı kız annesi olursun :)))Ay öyle mi diyorsun kız anneleri anlar bence pembelere başlıyım iyisi mi
Yerimmm onu pamuklara sarmalar sararım :))bugun doktora gıdecektın dıye bılıyorum merak ettım... benn ıyı sayılır bogazım agrıyor bazende basım hafıften donuyor. :)
son nub bence öyle :) hayırlısı bakalım cıcı kız annesi olursun :)))
Ya nasıl doktorlar göremiyorlar anlamıyorum 3 doktora gittim yahu üçü de mi göremez
Benim doktorum 2li yada 3lü yapmadı direk 4 lü yapıcaz dediHıı yaptırsam mı bilemedim 3lü mü yaptırsam
Bacak arasını açmıyormuşKiz o zaman
Erkek olsa görünürdü
Bana sana bırakıyorum dedi tercih meselesi dedi ben de kararsız kaldımBenim doktorum 2li yada 3lü yapmadı direk 4 lü yapıcaz dedi
3 il 4 arasında ne fark var? Hiç bilgim yokBenim doktorum 2li yada 3lü yapmadı direk 4 lü yapıcaz dedi
Bende taa dogudayim ozel hastanede eski cihazlarBen taaa doğudayım asıl mahrumiyet burdadır4 boyutlu güya cihazlar ama gazın da var net değil dediler
Ne ılacı verdı
Benim doktorum kendim bakacagim ekstra bir gereklilik duyarsam ya ben yonlendiririm ya aklinda varsa bir yer oraya yonelirsin dedi.aklimda var biri ama umarim gerek kalmaz.Kızlar birşey söyleyeceğim ben bugün ikili sonucumu almaya gitmişken devletteki doktor detaylı ultrason için erkenden gün al bulamazsın dedi. Koca şişli eyfaln haftanesinde yokmuş detaylı ultrason baltalimanına git dedi. Özel doktorumu aradım ssklıya 615 tl dedi. Bulamazsın bilgisi nekadar doğru bilmiyorum ama haberiniz olsun
hee rennıe bana da verdı yanma vs ıcın ama ben sureklı ıcmıyorum hatta 3 kere falan ıcmısımdır.rennie duo şurup verdi ac karnina icecekmisim biraz hafifletti ama tamamen kesilmedi. yatarken 2 yastıkla yat dedi ve de aksam 5 ten sonra meyve yeme dedi
Canım zofer denedin mi? İçerikleri aynı olsada markadan markaya değişiyor ben folik asit içiyordum premesis ile değiştirdim baya işe yaradı 12. Hafta bitinceye kadar kullanılıyor doktorum bırak demişti 2 gündür içmiyorum. Erkekler böyle canım sıkma canını biz çok bekledik bu bebeği bu 4. Tüp denememdi o yüzden eşimde artık hassaslaştı zor elde edilen bir gebelik birde kaybımız var. Bazen düşünüyorum ilk günden hamile kalsaydım belkide eşim bu kadar düşünceli olmazdı iki kez ameliyat oldum maddi manevi çok yıprandık o yüzden de artık bunlar bize şükür sebebi gibi geliyor ki öyle şükürler olsun bebeğim iyi olsun yeter kiYani canım konuşuyorum da bin kere söyledim hala aynı. Benim bulantılar başladıktan beri adama bişeyler oldu. Böyle davranarak kendisinden bişey istemememi mi istiyor napıyor bilmiyorum ki. Yataktan çıkamıyorum bi su istiyorum söylene söylene getiriyor. Ben bu şekilde hayatı yaşayamam deyip duruyor. Demek amansız hastalığa yakalansam bişey olsa çekip gidecek diye hissettiriyo. Bulantıyla birlikte bunlar da moralimi bozuyo. Hani inan her akşam acile gidelim desem kim bilir neler dicek. Daha bugün hastaneye gittik dönüşte yine aynı. Hayır sanki daha önce çocuğu oldu ne bu heyecansızlık. Ne isim umrunda değil ne bebek eşyaları umrunda değil hiçbişey umrunda değil. Ama böyle biri değildi ve şöyle bişey de var çocuğu esas isteyen beni ikna eden oydu. Ben ennn başta ne gerek var diyen biriydim. Anlamıyorum. İşleri artmış o psikolojisini bozuyomuş. Psikolojisini sctığım. Ay valla sinirlendim :) Hani bu şekil olmasa belki bu kadar kapana kısılmış gibi hissetmicem de. Görsen öyle büyük efor sarfediyorum ki ama yoruldum ben. İlaç tavsiyeni deniyeyim canım. Denediklerim işe yaramadı ama başka marka deneyeyim bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?