Sen bilirsin canım aslında doktor yönlendirse daha iyi biz neyin ne olduğunu hangisi daha iyi olur bilemiyoruz nette yazıodu tam da bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim 4 lü sanki daha ayrıntılı yazıoduBana sana bırakıyorum dedi tercih meselesi dedi ben de kararsız kaldım
3 il 4 arasında ne fark var? Hiç bilgim yok
Boyu ne ki acaba biraz küçük gibi geldi bana güzelmişEbebekte bu çanta indirimde kızlar yorumlara bakıp online sitesinden aldım inşallah güzeldir. Fiyatı şuan baya uygun 65 tl düşüneniz varsa haber vermek istedim
Canım biz konuşurken fenalaştım. Saatlerdir kafamı kaldıramadım. Anca anca iyi oldum. Öyle yapcam canım onu takmıyorum artık konuşmuyorum da kendisinden bişey de istemiyorum. Onun da canına minnetmiş çekti gitti salona saatlerdir tek başıma acı çekiyorum. Anlamıyo mu abarttığımı mı sanıyo anlamadım. Bu saatten sonra umrumda değil gerçi. Başka şehirlerde olan tanıdıklara sorayım canım onu araştırayım benO iki ilac cok zor bulunuyormus canim eczanede demislerdi ki kücük sehirlerde oluyormus genelde onu da varsa tanidik falan rica etmek lazim bende bulamamistim ama muadili bende ise yaradi iyi ki bunca stresin icinde de esini takma bosver zor zamanlar geciriyoruz illaki gececek o zaman durum cok farkli olur burda zofran kullananda arkadaslar vardi sanirim nerden aldigini sorabilirsin belki ? Istanbuldaysa gidilip alinir belki
Peki ilacı nasıl buldunuz nerden getirttiniz. Ben de arıyorum da bulamadım. Muadili olanlar işe yaramadı bende. Psikoloji kalmıyo canım. 12.haftaya girdim hafiflemedi desiz çok ağır geçirdiğiniz için ilaçlardan ümidi kesmiş olabilirsiniz ama işe yaramadı diye pes etmeyin. burda en çok midesi bulanan üyelerden biriydim ilk verilen hap zerre işe yaramadı ama zofran hayatımı kurtardı benim. arabada giderken yanımdaki kamyonun benim olduğum tarafı koparıp götürmesini bu şekilde kurtulmayı hayal ediyordum bulantıdan. psikoloji falan kalmamıştı. şu an zofranı bile bıraktım sabahları sadece 1 kez sarı su çıkarıyorum öksürükle o kadar.
Evet canım bide tükürük de kusturtuyo durduk yere. İnsan bıkıyor. Sen iyi ki heyeti alabilmişsin. Bende psikoloji falan kalmadı. Yani canım ben de anlamadım ben de verilmesini beklerdim. İnşallah canım amin. Sen kaçıncı haftadasınYok cnm ya benimde geçmedi bulantıdan daha beter olmaya başladı artık bulantı tukuruk nefes aldırmıyor ınsana.bu heyetı kıme verıyorlar anlamıyorum hasta ınsana verılmesı lazım.Allah yardımcımız olsun tez zamanda şifa bulalım inş
Aynen canım artık dayanamadım özel durum ama paylaştım burda şimdi daha kafa olarak iyiyim. Anlatmak da iyi geliyor. Bu hafta okula gittim ama mahvoldum. Olmadı iki üç gün rapor almayı düşünüyorum o arada ailemle kalayım. Ailemle aramız arabayla 40 dk. Yolculuk sıkıntı olmaz sanırım. Sağolasın canım amin inşallahAslında moralin biraz daha iyi olsa miden de olumlu tepki verir canım senin hem okuldakilerin tepkisi hem eşinin tepkisi duble olumsuz olmuşailenden birilerini çağır eğer imkanın varsa çünkü tek başına altından kalkabileceğin bir durum değil ki bu
Umarım en kısa zamanda geçer her şey
Ah bu doğunun mağduriyetiBende taa dogudayim ozel hastanede eski cihazlar
Günümüzde dörtlü test daha yaygın kullanılmaktadır çünkü başarı oranı üçlü teste göre daha yüksektir. Üçlü ve dörtlü testin amacı aynıdır tek fark dörtlü testte başarı oranının daha yüksek olmasıdır, bu nedenle burada bahsedilenler her iki test için de aynen geçerlidir. Bu testler doğum öncesi tarama testleridir, tarama testleri kesin tanı koyan testler değildir, bir hastalık hakkında tarama yapmaya ve şüpheli olguları tespit etmeye yararlar. Bu testleri yaptırmadan önce anne ve babanın testlerin neden yapıldığı, hangi konularda fayda sağlayacağı, hangi konularda fayda sağlamayacağı, test sonucunda hangi kararlar verilmek zorunda kalınabilir gibi konularda detaylı bilgi sahibi olmalıdır. Bu bilgilendirme sonrasında anne ve baba isterse bu testleri yaptırır, istemezse yaptırmayabilir, zorunlu değildir, ancak günümüzde aile uygun görürse bütün gebeliklerde önerilir.
Nette böyle bilgi buldum canım
Evet ama doktor da bana bıraktı neyse bakalım daha varSen bilirsin canım aslında doktor yönlendirse daha iyi biz neyin ne olduğunu hangisi daha iyi olur bilemiyoruz nette yazıodu tam da bilmiyorum yanlış yönlendirmiyim 4 lü sanki daha ayrıntılı yazıodu
Canım sen en son ne zaman gititn doktora boyuna kilosuna ne dediler ne kadardı günümüz yakın diye sordumSaolasın canım bende baktım az önce merak ettim. Şu ülkemizde bir garip yahu iş yapmış görünmek için ikili, üç, dörtlü sonuç olarak 4 lü iki ve üçü kapsıyormuş. Hrm anneye boşuna stress hem keseye zarar sigortada yapılsa bile yine bizim vergilerimizden gidiyor saçmaymışEee insan bilmiyorda özellikle ilk gebelik olunca ne diyorlarsa ok diyorsun
Canım inan ben de anlamadım ki niye böyle davranıyo. Gebelikten önce asla böyle biri değildi. Öyle olsa hamile kalmayı düşünmezdim. Gebeliğin ilk haftaları da normaldi. Ne zaman ben bulanti başladı elden ayaktan düştüm bişey oldu buna ki haklısın yani. Daha doğum var bebeğin uykuları gazı var. O zaman da rahatım bozuldu diye böyle yapacak heralde. Zaten sürekli artık hayatım böyle mi olacak diyip duruyo. Belki ondan da bu kadar vücudum kötü olabilir yani. Artık konuşmuyorum onunla kendisinden asla bişey de istemiyorum. Hatasını mı anlar hayatını mı yaşar bu saatten sonra kendi bilirEşin hadi eşya konusunda neyse zamanla babalıgı anlar derdım ama dıger konularda bana kırılma ama Allah esıne merhamet versin.
Okuduklarım benı gerçekten üzdü... insallah en yakın zamanda atlatırsın kımseye muhtac olmazsın.
Sımdıden boyle yapıyor da bunun ilerisi var onu bırak dogumdan sonrası var ılk gunler oda uyuyamaz kı gaz cıkarmaktan aglamardan sen eşini güzelce bir sars bence kendine gelsin! Ikınızın çocucuguu
Benimde bitiyor cnm raporum haftaya carsamba başlıyorum ama şimdiden nasıl yapıcam dıye korkmaya basladım.bende 11+5 im cnm.bu tükürükle nasıl ders anlatxam bakalımEvet canım bide tükürük de kusturtuyo durduk yere. İnsan bıkıyor. Sen iyi ki heyeti alabilmişsin. Bende psikoloji falan kalmadı. Yani canım ben de anlamadım ben de verilmesini beklerdim. İnşallah canım amin. Sen kaçıncı haftadasın
Ne kadar süredir evlisiniz ? Biz dün eşimle sohbet ederken bununla ilgili bir tespitte bulunduk da . İki buçuk yıllık evliyiz 31 yaşında evlendik çevre hemen çocuk tabi malum. biz istemedik çünkü birbirimize evde alışmamız gerek diye düşündük ne kadar aşk sevgi olsa da ortak ev yaşamı farklı birbirimizin türlü türlü huyunu öğrendik alışmak zaman aldı . Ve eşim itiraf etti aslında çok istiyordu o zamanlar çocuğu ben zaman geçsin demiştim. İlk aylarda hamile kalsaydın ikimiz de zorlanırdık diyor haklı da yemek Yok temizlik Yok gezme Yok romantizm Yok kafamı kaldıramıyorum kiAynen canım artık dayanamadım özel durum ama paylaştım burda şimdi daha kafa olarak iyiyim. Anlatmak da iyi geliyor. Bu hafta okula gittim ama mahvoldum. Olmadı iki üç gün rapor almayı düşünüyorum o arada ailemle kalayım. Ailemle aramız arabayla 40 dk. Yolculuk sıkıntı olmaz sanırım. Sağolasın canım amin inşallah
istanbul esenler'de hastanemin yanındaki eczanede vardı. doktor yazınca ilk girdiğim yerdi zor bulunan bir ilaç olduğunu bilmiyordum. randevuma daha iki hafta var sizin için yazdırmak isterdim :/Peki ilacı nasıl buldunuz nerden getirttiniz. Ben de arıyorum da bulamadım. Muadili olanlar işe yaramadı bende. Psikoloji kalmıyo canım. 12.haftaya girdim hafiflemedi de
Hani canım anlamıyorum ki gerçekten. Yani sonuna kadar destek olmaları gerekir. Onlar her ne düşünüyosa biz biyere kadar destek olabiliyoruz zaten zor durumdayız. Sen yine iyi idare etmişsin durumu canım. Ben iki aydır yatağa bağımlı kaldım. Zorunlu işe gittim ona da mahvoldum. İşten mahvolarak çıkıyodum bana kötü kötü bakıyodu of puf diyodu. Benimki doğunca kendisinin unutulacağından değil de iş yükünün artması esas onu strese sokuyomuş. Ben ennn başında çocuk istemiyodum o ikna etmişti beni. İşlerinin artacağını düşünmesi gerekiyodu. Bide sürekli ben pişman oldum deyip duruyo beni ekstra sinir ediyoGözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça
Seninde gözün aydın canım amin amin allah ozamanlarınıda göstersin inşallah
Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diyeduyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer
Benim eşimde arnavut bende boşnağım kızım ne olcak şimdi
Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galibasağlıklı olsunsa gizlesin canım
Gözün aydın canım
Canım iki aydır şahit herşeye. İçi taş olmuş gibi tanıyamıyorum. Benim kafa sağlığım açısından gitmem iyiArkadasim sakın gitme.her zorlugu seninle yasayip senin yasadigin sıkintilara sahit olmali yardimci olmali idrak etmeli
Canım benim bugün 15+0 bugün test sonucunu alırken devlette bir doktora gittim. Acayip hareketliydi durmuyordu yerinde boyunu ölçtürmedi doktor hatta annesi bu kız seni peşinden çok koşturacak dediCanım sen en son ne zaman gititn doktora boyuna kilosuna ne dediler ne kadardı günümüz yakın diye sordum
Zoferi bulamadım canım. Ama bulmaya kararlıyım olmadı başka ilden eczaneye kargolatcam kaç tutarsa tutsun. Canım biz de aslında iki yıl bekledik. Rahim filmi, klonemler, çatlatma iğneleri hiçbiriyle olmadı. Bu yaza tüp bebek yaptıracaktık. Ve bebeği esas isteyen de oydu. Şimdi ben pişman oldum deyip duruyor. Beni sinir etmesin daha yeni hamile arkadaşım eşi kendisiyle ilgilenmiyo diye eşini terketti düzelmezse aynısını yapmaktan çekinmem. Öncesinde böyle değildi. Benim bulantılarla böyle oldu. Doktor kontrolüne gidiyoruz ultrasonda bebeği görüyoruz gram umrunda değilCanım zofer denedin mi? İçerikleri aynı olsada markadan markaya değişiyor ben folik asit içiyordum premesis ile değiştirdim baya işe yaradı 12. Hafta bitinceye kadar kullanılıyor doktorum bırak demişti 2 gündür içmiyorum. Erkekler böyle canım sıkma canını biz çok bekledik bu bebeği bu 4. Tüp denememdi o yüzden eşimde artık hassaslaştı zor elde edilen bir gebelik birde kaybımız var. Bazen düşünüyorum ilk günden hamile kalsaydım belkide eşim bu kadar düşünceli olmazdı iki kez ameliyat oldum maddi manevi çok yıprandık o yüzden de artık bunlar bize şükür sebebi gibi geliyor ki öyle şükürler olsun bebeğim iyi olsun yeter ki
Ayy rapor bitimi dönmek de öyle zor oluyo ki bana. Ben tuvalet kağıdı taşıyorum tükürüp oraya çöpe atıyorum napim yoksa sınıfta kusarımBenimde bitiyor cnm raporum haftaya carsamba başlıyorum ama şimdiden nasıl yapıcam dıye korkmaya basladım.bende 11+5 im cnm.bu tükürükle nasıl ders anlatxam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?