- 18 Ekim 2018
- 877
- 1.052
- 28
- 36
Canım biz dört yıldır evliyiz. Zamanında klomenle çatlatma iğneleriyle olmadı bizim. Ve o çok istiyodu ben istemeyen taraftım ikna etti beni. Biliyosun o tedaviler de çok can yakıcı. Şimdi ben onun istediği oldu diye daha ilgili olur diye beklerken saçmaladı resmen. Böyle olacağını tahmin etmemişmiş. Ona da dedim acıları çeken benim psikolojisi sözde bozulan sensin diyeNe kadar süredir evlisiniz ? Biz dün eşimle sohbet ederken bununla ilgili bir tespitte bulunduk da . İki buçuk yıllık evliyiz 31 yaşında evlendik çevre hemen çocuk tabi malum. biz istemedik çünkü birbirimize evde alışmamız gerek diye düşündük ne kadar aşk sevgi olsa da ortak ev yaşamı farklı birbirimizin türlü türlü huyunu öğrendik alışmak zaman aldı . Ve eşim itiraf etti aslında çok istiyordu o zamanlar çocuğu ben zaman geçsin demiştim. İlk aylarda hamile kalsaydın ikimiz de zorlanırdık diyor haklı da yemek Yok temizlik Yok gezme Yok romantizm Yok kafamı kaldıramıyorum ki
Rahata alismasin diye gitme dedim.sadece senin yasadigin zorluktan bunalima girdiyse bebek gelince ne yapacakCanım iki aydır şahit herşeye. İçi taş olmuş gibi tanıyamıyorum. Benim kafa sağlığım açısından gitmem iyi
Canım ilk defa duydum benimkide papp-a 6.6 baya yüksek seninkine göre ama doktor gayet normal dedi herşeye :/ neye göre öyle söylediki anlamadım.5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canımama şuan anlaşılmaz 5.aydan sonra anlaşılır dedi
Canım eczanenin ismini gidersen bana söylesen olur mu. Hatırlıyo musun ismini. Hesaplarına yükleyip kendime kargolatayım. Evet canım o ilacı bulmak öyle zor ki anlatamam. Sağolasın canım benim ince düşüncen içinistanbul esenler'de hastanemin yanındaki eczanede vardı. doktor yazınca ilk girdiğim yerdi zor bulunan bir ilaç olduğunu bilmiyordum. randevuma daha iki hafta var sizin için yazdırmak isterdim :/
Canım üzülme lütfen bebek de etkilenir. Belki o da kendince zor bir dönemden geçiyordur veya söyleyemediği bir sıkıntısı vardır. Eminim ki geçici bir durumdur. İnşallah hemen geçer bu zor süreç. Seni anlıyorum çok zordur tabi, kendini yalnız hissettiriyordur ama bence geçici bir süreç buZoferi bulamadım canım. Ama bulmaya kararlıyım olmadı başka ilden eczaneye kargolatcam kaç tutarsa tutsun. Canım biz de aslında iki yıl bekledik. Rahim filmi, klonemler, çatlatma iğneleri hiçbiriyle olmadı. Bu yaza tüp bebek yaptıracaktık. Ve bebeği esas isteyen de oydu. Şimdi ben pişman oldum deyip duruyor. Beni sinir etmesin daha yeni hamile arkadaşım eşi kendisiyle ilgilenmiyo diye eşini terketti düzelmezse aynısını yapmaktan çekinmem. Öncesinde böyle değildi. Benim bulantılarla böyle oldu. Doktor kontrolüne gidiyoruz ultrasonda bebeği görüyoruz gram umrunda değil
Zaten onu da diyo. Bebek gelince napcam ben diyo evde işler olcak sen ameliyatlı olcan diyo şaka gibi. Bunları önceden düşünmesi gerekiyodu. Şimdi de iş yaptığı yok gerçi canım iş dediği iki üç günde bi patates haşlayıp bulaşık yıkamak. Sporuna devam ediyo arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyo hayatında değişen hemen hemen bişey de yok. Bugün hastaneye gittik ultrasonda bebeği gördü gram umursamıyo böyle değildi bu adam bulantılardan sonra değişti. Pişman olmuşmuş öyle diyo. Birlikte vakit geçirmemiz lazım bu güzel günlerde ama hiç konuşmuyoruz artıkRahata alismasin diye gitme dedim.sadece senin yasadigin zorluktan bunalima girdiyse bebek gelince ne yapacak
Destege ihtiyacin olacak hem kendin icin hem bebek icin.
Neden delirmiş heyecanla gule eglene gecireceginiz zamanlarda.
Benim de 14+4 tü ultrasonda 15 çıktı sanırım 110 gramdı kuzummCanım benim bugün 15+0 bugün test sonucunu alırken devlette bir doktora gittim. Acayip hareketliydi durmuyordu yerinde boyunu ölçtürmedi doktor hatta annesi bu kız seni peşinden çok koşturacak dedikilosuna 80 gram dedi. Önümüzdeki hafta özeldekine giderim o detaylı bilgi verir canım
İnşallah dediğin gibi olur canım. Bilmiyorum ki dediği sebepler saçma yani ne varsa keşke söyleseydi. Buraya yazdım rahatladım baya ama. İki aydır bununla uğraşmak da çok yoruyodu beniCanım üzülme lütfen bebek de etkilenir. Belki o da kendince zor bir dönemden geçiyordur veya söyleyemediği bir sıkıntısı vardır. Eminim ki geçici bir durumdur. İnşallah hemen geçer bu zor süreç. Seni anlıyorum çok zordur tabi, kendini yalnız hissettiriyordur ama bence geçici bir süreç bu
Papp a ya göre canım ya hiçbirinizi ürkütmek istemedim cidden sadece kıyaslamak için kafam dağılsın ye yazdım buraya da telaş etmeyin lütfenCanım ilk defa duydum benimkide papp-a 6.6 baya yüksek seninkine göre ama doktor gayet normal dedi herşeye :/ neye göre öyle söylediki anlamadım.
Cok iyi anliyorum seni emin ol.ben ilk gebeligimde sacma bir duruma gelmistim eski esimle.kendi hayatini yasayan bekar bi tip olmustu.tabi bizim biraz onceside vardi vs.Zaten onu da diyo. Bebek gelince napcam ben diyo evde işler olcak sen ameliyatlı olcan diyo şaka gibi. Bunları önceden düşünmesi gerekiyodu. Şimdi de iş yaptığı yok gerçi canım iş dediği iki üç günde bi patates haşlayıp bulaşık yıkamak. Sporuna devam ediyo arkadaşlarıyla görüşmeye devam ediyo hayatında değişen hemen hemen bişey de yok. Bugün hastaneye gittik ultrasonda bebeği gördü gram umursamıyo böyle değildi bu adam bulantılardan sonra değişti. Pişman olmuşmuş öyle diyo. Birlikte vakit geçirmemiz lazım bu güzel günlerde ama hiç konuşmuyoruz artık
O umursamıyorsa sen de umursamıyormuş gibi davran bence cnm. O düşünsün neden böyle yapıyor diyeİnşallah dediğin gibi olur canım. Bilmiyorum ki dediği sebepler saçma yani ne varsa keşke söyleseydi. Buraya yazdım rahatladım baya ama. İki aydır bununla uğraşmak da çok yoruyodu beni
Hani canım öncesinde böyle davransa hamile kalmazdım bile. Ne zaman bulantılar başladı o değişti. Şimdiye kadar onun duygularına onun yaptıklarına rağmen destek olmaya çalıştım. Şimdi kendimi geri çektim. Kendini düzeltir umarım. Amin canım inşallahCok iyi anliyorum seni emin ol.ben ilk gebeligimde sacma bir duruma gelmistim eski esimle.kendi hayatini yasayan bekar bi tip olmustu.tabi bizim biraz onceside vardi vs.
Biraz sarsmalisin kendine gelmesi lazim.bu cocuk ayni zamanda onunda ne demek bu vurdumduymaz tavirlar.insaallah en kisa zamanda islah olur da yaptığı yanlistan doner
Evet canım bugün öyle yapmaya başladım. Bundan sonrasını kendi bilir artık. Ben bu halimle elimen geleni yaptım. Bi ara gece sürekli tuvalete kalkıyodum ona bile laf ediyodu. Uykusu açılıyomuş beyefendinin. Yani bebekle birlikte ne olacağını düşündü ki yaniO umursamıyorsa sen de umursamıyormuş gibi davran bence cnm. O düşünsün neden böyle yapıyor diye
Aman sıkma canını lütfen ya ;yazmak istemedim ama yanlış anlama da lütfen eşine “ciddi anlamda sinirlendim.Eşini sarsman gerekiyor tatlım farkındasın demi bu durumun.Burda herkesin binbir türlü sıkıntısı var.Ben eşimle severek evlendim ama bu yaz boşanmanın eşliğinden döndük.Ve sebep de ne biliyomusun “eşinden ayrılmış görümcem ve kızı “ben burda bazen yazıyorum .Sevmiyorum falan filan diye ,işte işin iç yüzü buydu.En güzel günlerimin burnundan getirdiler o yüzden onlara hakkımı asla ve asla helal etmem.Bunu sen yap demiyorum;ama eşinin seni kaybetme korkusunu yaşaması lazım.Sallama,tınlama,ona ihtiyacın olmadığını belirt.Mis gibi kolunda altın bileziğin var,ne güzel öğretmenlik yapıyorsun.Ben hamile olunca mesleğimi de bırakmak zorunda kaldım.O yüzden sana tavsiyem bu günler bir daha gelmeyecek,tadını çıkartİnşallah dediğin gibi olur canım. Bilmiyorum ki dediği sebepler saçma yani ne varsa keşke söyleseydi. Buraya yazdım rahatladım baya ama. İki aydır bununla uğraşmak da çok yoruyodu beni
Benim doktorumda opt. Yani bana dediki 3. Ve 4. Tarama testine bile gerek yok yaşın genç dedi. Ama seninkinin iki katı benim şimdi sen öyle deyince bi kötü oldum. Pazartesi devlete gidicem bide o doktora sorayım en iyisi ben.Papp a ya göre canım ya hiçbirinizi ürkütmek istemedim cidden sadece kıyaslamak için kafam dağılsın ye yazdım buraya da telaş etmeyin lütfenben ettim zaten bugün. Öyle dedi bana bilmiyorum ki
Ya sorunca bana da söyle kuzum ya ben de kötü oldum ne bilim ilerde bir ihtimal sorun olabilr falan dedi korktum gün boyuBenim doktorumda opt. Yani bana dediki 3. Ve 4. Tarama testine bile gerek yok yaşın genç dedi. Ama seninkinin iki katı benim şimdi sen öyle deyince bi kötü oldum. Pazartesi devlete gidicem bide o doktora sorayım en iyisi ben.
Yok canım , pazartesi gideceğim :)bugun doktora gıdecektın dıye bılıyorum merak ettım... benn ıyı sayılır bogazım agrıyor bazende basım hafıften donuyor. :)
son nub bence öyle :) hayırlısı bakalım cıcı kız annesi olursun :)))
Kesinlikle direk 4lüde yapılabilir yani ilk hamileliğimde de 2 ve 3 lü yaptırmamıştım doktorum şuankiyle aynı ozaman diğerleriyle aynı olup olmadığını bilmiyordum daha kapsamlı demişti 4 lü test insan bilmeyince doktorun dediğine sorgusuz inanıyorSaolasın canım bende baktım az önce merak ettim. Şu ülkemizde bir garip yahu iş yapmış görünmek için ikili, üç, dörtlü sonuç olarak 4 lü iki ve üçü kapsıyormuş. Hrm anneye boşuna stress hem keseye zarar sigortada yapılsa bile yine bizim vergilerimizden gidiyor saçmaymışEee insan bilmiyorda özellikle ilk gebelik olunca ne diyorlarsa ok diyorsun
Hiç hoş olmamış evet umarım biran önce toparlar kendini . Senin şuan stressiz ve moralli olman lazım bencillik yapıp kendini düşüneceksin mecbur bebeğin için . Ama yanlış anlama da eşinin bir sarsılması bir uyarı alması lazım sizi kaybetme korkusu duyması lazım . Şuan o evde en önemli kişiler bebeğin ve sensinCanım biz dört yıldır evliyiz. Zamanında klomenle çatlatma iğneleriyle olmadı bizim. Ve o çok istiyodu ben istemeyen taraftım ikna etti beni. Biliyosun o tedaviler de çok can yakıcı. Şimdi ben onun istediği oldu diye daha ilgili olur diye beklerken saçmaladı resmen. Böyle olacağını tahmin etmemişmiş. Ona da dedim acıları çeken benim psikolojisi sözde bozulan sensin diye
İnşallah kötü bişey değildir ben araştırdım ama sadece papp yüksekliği demek kötü bişey değilmiş. Acaba haftaya göre bebeğin boyutuna göre veya beta hcgye göre bağlı bir değeremi bakıyorlar. Sana öyle deyip benim iki katı yüksek olup hiç bişey dememesi tuhaf çünkü demi.Ya sorunca bana da söyle kuzum ya ben de kötü oldum ne bilim ilerde bir ihtimal sorun olabilr falan dedi korktum gün boyubenimki de iyi bir doktor opt. Ve seminerleri sürekli takip eden bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?