Ayyy canim kiyamam sana ya ama cogu gitti azi kaldi insallah sonucunda gelecek güzelliklere odaklan sen bosver :) o da zamanla anlar seni cokta mesafe koyma araniza ama belli bir sure bir yakinin yardimina gelse fena olmaz bence canim yemeyi icmeyi nasil yapiyorsunuz cok zor ben kokuya mumkun degil dayanamiyorum mesela mutfakla ilisigim kesik calisiyorsun bir yardimci tutsan yada birileri en azindan toparlayana kadar yaninda dursa biraz daha iyi hissedersin canimCanım biz konuşurken fenalaştım. Saatlerdir kafamı kaldıramadım. Anca anca iyi oldum. Öyle yapcam canım onu takmıyorum artık konuşmuyorum da kendisinden bişey de istemiyorum. Onun da canına minnetmiş çekti gitti salona saatlerdir tek başıma acı çekiyorum. Anlamıyo mu abarttığımı mı sanıyo anlamadım. Bu saatten sonra umrumda değil gerçi. Başka şehirlerde olan tanıdıklara sorayım canım onu araştırayım ben
Şimdiye kadar ben bu berbat halimleyken onunla kendimden çok ilgilendim. Noldu neyin var niye psikolojin bozuk vs diye. Ama karşılığı benim kötü anlarımda laf yemem oldu. Bendeki sabır bitti. Bugün itibariyle asla ondan tek bişey istemiyorum onunla konuşmuyorum da. Biraz afalladı noluyo diye de bu hiçbişey değil kendisini toplaması lazım. Ben bulantıdan mahvoluyorum o gelmiş bana abartıyosun diyo. Tüm kredileri bitti artık. Kendisini toplar umarım yoksa da kendi bilir. Zaten destek olmuyodu. Haklısın canım yazdım rahatladım valla işin içinden çıkamıyodum. Görümcen ayrılınca size sardı dimi. Ben de görümcelerimden hoşlanmıyorumAman sıkma canını lütfen ya ;yazmak istemedim ama yanlış anlama da lütfen eşine “ciddi anlamda sinirlendim.Eşini sarsman gerekiyor tatlım farkındasın demi bu durumun.Burda herkesin binbir türlü sıkıntısı var.Ben eşimle severek evlendim ama bu yaz boşanmanın eşliğinden döndük.Ve sebep de ne biliyomusun “eşinden ayrılmış görümcem ve kızı “ben burda bazen yazıyorum .Sevmiyorum falan filan diye ,işte işin iç yüzü buydu.En güzel günlerimin burnundan getirdiler o yüzden onlara hakkımı asla ve asla helal etmem.Bunu sen yap demiyorum;ama eşinin seni kaybetme korkusunu yaşaması lazım.Sallama,tınlama,ona ihtiyacın olmadığını belirt.Mis gibi kolunda altın bileziğin var,ne güzel öğretmenlik yapıyorsun.Ben hamile olunca mesleğimi de bırakmak zorunda kaldım.O yüzden sana tavsiyem bu günler bir daha gelmeyecek,tadını çıkart
Senin kizi yerim ben gruba kizlarda gelmeye basladi sonunda :) yari bosnak yari arnavut nasil guzel birsey olacak kimbilir :)Gözün aydın canım cimcimeler çoğalıyor çok güzelSağlıcakla gelsinler inşallah
Valla ben abarttım canım 48,5 ile başladım 54,5 oldum. 6 kilo aldım. Bunun %80i göbek %10 gögüs %10 kalça
Seninde gözün aydın canım amin amin allah ozamanlarınıda göstersin inşallah
Valla canım erkek milleti anlaşılmıyor. Biliyorsun biz daha başında yaşadık istemiyorum diyordu o zaman atlattık sonra yaklaşık 3 hafta önce yine yaşadık aldır aldır ben bu dünyaya çok getirmek istemiyorum sen istiyorsan boşanalım git başkasıyla evlen ondan yap falan sonra akşamında istiyorumlar tam dengesizler şimdi bugün kız netleşti akşam işten geldim gelmiş sarılıyor kızımın annesi diyeduyguları çok karışık bak ben allaha şükür hiç bir zorlu etki yaşamadım sadece yorgunluk var onda bile surat yapıyor belki sen daha şimdiden böylesen doğunca tamamen unutcan beni falan. Zaman berin birbirinize ve bu arada inşallah bulantında geçer rahatlarsın canım bu aradada salın üzme kendini ve bebeğini herşey yoluna girer
Benim eşimde arnavut bende boşnağım kızım ne olcak şimdi
Bende bugün aldım sonuçlarımı bende 4,69 ve devletteki doktor herşey yolunda dedi canım. Özeldekine daha gitmedim. Ama sıkma canını bak diğer drlar kötü birşey dememiş için ferah tut. Utangaç olacak seninki galibasağlıklı olsunsa gizlesin canım
Gözün aydın canım
ah bu erkeklere ne oluyor..Şimdiye kadar ben bu berbat halimleyken onunla kendimden çok ilgilendim. Noldu neyin var niye psikolojin bozuk vs diye. Ama karşılığı benim kötü anlarımda laf yemem oldu. Bendeki sabır bitti. Bugün itibariyle asla ondan tek bişey istemiyorum onunla konuşmuyorum da. Biraz afalladı noluyo diye de bu hiçbişey değil kendisini toplaması lazım. Ben bulantıdan mahvoluyorum o gelmiş bana abartıyosun diyo. Tüm kredileri bitti artık. Kendisini toplar umarım yoksa da kendi bilir. Zaten destek olmuyodu. Haklısın canım yazdım rahatladım valla işin içinden çıkamıyodum. Görümcen ayrılınca size sardı dimi. Ben de görümcelerimden hoşlanmıyorum
Yani canım şimdiye kadar niye böyle olduğunu çözemediğim için ben ona destek oldum. Karşılık olarak bana kötü zamanlarımda laf söyledi. Yok haklısın canım bundan sonra sadece kendimle ilgilencem. Belki benim bi türlü toplarlanamamın vücudumun sürekli fenalaşmasının sebebi budur yani. Tek destek yok tek başıma bu şekilde belki vücut böyle tepki veriyodu. Bundan sonra öyle davrancam canım umarım kendisini düzeltirHiç hoş olmamış evet umarım biran önce toparlar kendini . Senin şuan stressiz ve moralli olman lazım bencillik yapıp kendini düşüneceksin mecbur bebeğin için . Ama yanlış anlama da eşinin bir sarsılması bir uyarı alması lazım sizi kaybetme korkusu duyması lazım . Şuan o evde en önemli kişiler bebeğin ve sensin
aaa ne güzel melezler var burda demek :)Senin kizi yerim ben gruba kizlarda gelmeye basladi sonunda :) yari bosnak yari arnavut nasil guzel birsey olacak kimbilir :)
Haziran gelsin bebeğim doğsun herşey güzel olacak inşallah :) bilmiyorum canım şuan onunla gram konuşasım yok açıkcası çok kırgınım. Yemek evde pişmiyo canım. Akşamları ya ekmek peynir ya meyve ya leblebi geçiyo öyle. O da işyerinde yiyo. Ayarlayabilirsem iki üç gün ailemle kalcam bakalım inşallah canımAyyy canim kiyamam sana ya ama cogu gitti azi kaldi insallah sonucunda gelecek güzelliklere odaklan sen bosver :) o da zamanla anlar seni cokta mesafe koyma araniza ama belli bir sure bir yakinin yardimina gelse fena olmaz bence canim yemeyi icmeyi nasil yapiyorsunuz cok zor ben kokuya mumkun degil dayanamiyorum mesela mutfakla ilisigim kesik calisiyorsun bir yardimci tutsan yada birileri en azindan toparlayana kadar yaninda dursa biraz daha iyi hissedersin canim
Hiç bilmiorum ben de bana ideal gibi geldi işimi görür inşallah. Çok hızlılar hemen kargolamışlar elime geçince yazarım sanaBoyu ne ki acaba biraz küçük gibi geldi bana güzelmiş
Ailenin gelme imkani yokmu kendi evinde daha rahat etmezmisin ki ? Hersey düzelir canim kendini hic strese sokma unutma anne mutlu bebek mutluHaziran gelsin bebeğim doğsun herşey güzel olacak inşallah :) bilmiyorum canım şuan onunla gram konuşasım yok açıkcası çok kırgınım. Yemek evde pişmiyo canım. Akşamları ya ekmek peynir ya meyve ya leblebi geçiyo öyle. O da işyerinde yiyo. Ayarlayabilirsem iki üç gün ailemle kalcam bakalım inşallah canım
Aynen canım bu şekilde olmaları bana da değişik geldi. Destek olmaları gerekirken bu şekilde davranış beklemiyodum. Benimki direk bu bulantıların böyle olacağını bilsem pişman oldum çok dedi. Şimdiki için dedi bunu. İkinci için de asla olmazmış aynı şeyleri çekemezmiş. Sanki kendisi kusuyo da yani. Amin canım inşallahah bu erkeklere ne oluyor..
sanırsın onlar hamile...
maalesef bu durum yaşanabiliyor çokça, herşey bir anda değişiyor diye
eşim şakayla karışık bu bulantılardan dolayı biz 3.yü yapmayalım demişti de bir ters bakmıştım ona
velhasıl bazen patavatsız vurdumduymaz olabiliyorlar
senin durumun belli.. inşaAllah yağtığı hatanın farkına varır bir an önce.
Ben arnavutum esim erzincanli :) ama cocuk arnavut olsun anasina ceksin :)) cokta bencilim bu arada pomak ne ben bilmiyorum ?aaa ne güzel melezler var burda demek :)
benim eşim pomak
ben kendim de melezim , annem avusturyalı babam türk
evlatlarımız da ne oluyor tam olarak bilmiyorum
işyerinde yemek yeme imkanı varsa o konuda şanslısın en azından canım.Haziran gelsin bebeğim doğsun herşey güzel olacak inşallah :) bilmiyorum canım şuan onunla gram konuşasım yok açıkcası çok kırgınım. Yemek evde pişmiyo canım. Akşamları ya ekmek peynir ya meyve ya leblebi geçiyo öyle. O da işyerinde yiyo. Ayarlayabilirsem iki üç gün ailemle kalcam bakalım inşallah canım
Senin kizi yerim ben gruba kizlarda gelmeye basladi sonunda :) yari bosnak yari arnavut nasil guzel birsey olacak kimbilir :)
Evde kalma yeri sıkıntısı var canım o yüzden. Bence de aslında kendi evim daha rahat. Haklısın kuzumAilenin gelme imkani yokmu kendi evinde daha rahat etmezmisin ki ? Hersey düzelir canim kendini hic strese sokma unutma anne mutlu bebek mutlu
pomak da bir ırk canımBen arnavutum esim erzincanli :) ama cocuk arnavut olsun anasina ceksin :)) cokta bencilim bu arada pomak ne ben bilmiyorum ?
benzemez mi hiç :)Eşimde bende sarışın renkli gözlüyüz %99,9 bize benzemesi lazım. Ufak bir cimcimeBahtı güzel olsun inşallah
Benim iki çocuk olcağı için en büyük çantalara bakıyorumHiç bilmiorum ben de bana ideal gibi geldi işimi görür inşallah. Çok hızlılar hemen kargolamışlar elime geçince yazarım sana
sizde hakikaten hamile olan eşin :)Aynen canım bu şekilde olmaları bana da değişik geldi. Destek olmaları gerekirken bu şekilde davranış beklemiyodum. Benimki direk bu bulantıların böyle olacağını bilsem pişman oldum çok dedi. Şimdiki için dedi bunu. İkinci için de asla olmazmış aynı şeyleri çekemezmiş. Sanki kendisi kusuyo da yani. Amin canım inşallah
Evet canım aynen dediğin gibi oldu,ayrılınca bize sardı.Çocuğunun babası hayattayken,babası ölmüş gibi davranıyordu.Çocuğunun okul toplantısına benim eşim gidiyordu falan filan.Ben biraz baskın bir karakterim.Ben yazın resti çektim,kendi ablası mı önemli,yoksa ben mi?Anladı ,yani onun kirli donlarını ablası yıkamıyordu.Her gün pastasına,tuzlusuna kadar kimse yapmıyordu.Biraz da göz dağı vermek gerekiyor sanırım.Altından arabasını da aldım.Hiç ona ihtiyacım yok,doktoruma da kendim gidiyorum.Bayan hemcinslerime tek tavsiyem “Dik dursunlar “Biz de ailelerimizin göz bebekleriydik.Onlar bizi üzsünler diye evlenmedik.Bak ondan sonra akıllandı,Bebek yaptımŞimdiye kadar ben bu berbat halimleyken onunla kendimden çok ilgilendim. Noldu neyin var niye psikolojin bozuk vs diye. Ama karşılığı benim kötü anlarımda laf yemem oldu. Bendeki sabır bitti. Bugün itibariyle asla ondan tek bişey istemiyorum onunla konuşmuyorum da. Biraz afalladı noluyo diye de bu hiçbişey değil kendisini toplaması lazım. Ben bulantıdan mahvoluyorum o gelmiş bana abartıyosun diyo. Tüm kredileri bitti artık. Kendisini toplar umarım yoksa da kendi bilir. Zaten destek olmuyodu. Haklısın canım yazdım rahatladım valla işin içinden çıkamıyodum. Görümcen ayrılınca size sardı dimi. Ben de görümcelerimden hoşlanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?