2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yok sordum diğer değerleri zaten yükliyim sen de bak onlar iyi dedi sıkıntı yok dedi

Eklentiler

• 02AFFD7A-0600-45E5-A1D4-52B4CD8DC048.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 38
Evde kalma yeri sıkıntısı var canım o yüzden. Bence de aslında kendi evim daha rahat. Haklısın kuzum sen nasılsın canım
Evet artik evleri o kadar kücük yapip oyle fahis fiyatlara satiyorlar ki nerde birini agirlayacaksin. Benim cok degisken ya 2 gün iyiysem 3. Gün solugu hastanede alabiliyorum. Ama yinede eskisi kadar kötu degilim sükürler olsun yani sebze yemeklerinin hepsini yiyebiliyorum mesela onceden tek ogun ve sadece yagsiz kasarsiz tost yiyebiliyordum. Birde arada arkadaslarinla bulus zorda olsa disari cikmaya calis kulakligini takip yürüyüs yap psikoloji cok onemli ben genelde evde yataga ne kadar gomulsem o kadar kotü hissediyorum kendimi bulantim varsa da cikiyordum o yuzden hani biliyorum bu soledigim cok zor geliyor ama mutlaka farki anlarsin canim bazen sadece temiz hava bile insana cok iyi geliyor. Benim esimde panik atak en ufak seyde kendi telaslaniyor ve senide telasa sokuyor. Ayrica bazen kipirdamami bile istemiyor doktor yuruyus yapma dedi diye zor bas ediyorum. Bunlarin ortasi yokmu ya cok merak ediyorum :))

Desene international ailesiniz :)) senin cocuklar ne oluyor bende bilemedim valla :) ama sunu biliyorum turkiyeden baska yerde yasama sansim olsa cocuklarin egitimi icin giderdim oyle bir dusunceniz yok mu ?

Çok iyi yapmışsın. Okul toplantısına çağırması da ayıp olmuş. Bazısı erkek kardeşe direk evin erkeği sıfatını yapıştırıyor. Aslında sadece kardeşi yani. Eşinin anlamasına sevindim. Böyle durumda benimki anlamazdı da eminim yani. Ama kendi bilir gerçekten. Zaten tek başıma zor günleri geçirdim bundan sonrasına da kendim takılabilirim. Düzelmesini umuyorum bakalım. Bebek için tek başına mı hastaneye gidiyosun. Aslında bundan sonra ben de öyle yapsam olacak. Zaten gelince moralimi bozuyor

Eşimde bende sarışın renkli gözlüyüz %99,9 bize benzemesi lazım. Ufak bir cimcimeBahtı güzel olsun inşallah
Renkli göz en kiskandigim seylerden biri :)) ben baya kara kuru biseyim. Esimde beyaz tenli bugday gibi :) ama beklentimiz mavi göz nasil olcaksa :))

Evet canım aynen evleri hiç kullanışlı yapmıyorlar. Bebek odası yapcam mecbur bi kısım eşyayı atcam. Atacaklarım yeni değil gerçi benim bekarlık eşyalarım. Sebze yemeklerini yiyebiliyosan iyi olmuşsun canım çok sevindim. Benim işte hala tek öğün yiyorum. Tost yiyorum genelde. Yürümeyi hiç denemedim canım okulda bile arada gözüm kararıyor. Aslında 15 dk bile çıkmak kar haklısın. Seninki iyi bence canım olsun :)

Evde kalma yeri sıkıntısı var canım o yüzden. Bence de aslında kendi evim daha rahat. Haklısın kuzum sen nasılsın canım
Canım benden sana naçizane bir tavsiye. Bazen insan hayatında hiç beklemediği durumlarla karşılaşıyor malesef bu bazen eşimden bazen anne babasından bazen evlattan ama kadın öyle bir varlıkki herşeyin üstesinden gelir. Şöyle bir otur düşün eşini tanıyan sensin taktik geliştirmen lazım. Bulaşık yıkadı diyemi laf ediyor git plastik tabak bardak çatal bıçak al. Hayatım ben malesef bazı konularda bu dönemde yetersiz kalıyorum ve senin elinden geleni yapıp destek olduğunu biliyorum ama sende yoruluyorsun işte ben senin rahat etmeni istiyorum o yüzden ben düzelene kadar böyle de. Kendisi bir kullanacak iki kullanacak üçüncüye yok deyip bulaşığa girişecek. Evin müsait mi bilmiyorum gece uyanmandan şikayetmi ediyor hayatım sen uyu dinlen de git diğer odaya bırak yalnız kalsın sende bu arada kafanı dinle ne bileyim sen ona ceza verirken ona sen hep onu düşünüyormuşsun izlenimi ver kendini suçlu hissetmesini sağla. Onu tanıyıp yönlendirmenin yollarını bulursun umarım canım

Benim beta hcgde 63 yazıyor seninkinde 0.93 yazıyor o nasıl oluyor ki canm yani 93 mü demek
Sen de resmi atar mısın canım her hastanenin değerlendirmesi farklı olabilir 0,94 o . Hatta ben hcg niye yüksek dedim ona bakmıyoruz moma bakıyorz dedi

Ben ilgiyi sevmiyorum canim bu hani simariklik olarak gelebilir ama gercekten fazla ilgiye tahammulum yok. Yetistirilme durumum farkli diyemi nedir bilmem şükürler olsun esimden cok raziyim heleki bu surecte adam kendini paraladi ama boyle fazla ustume dusunce bogasim geliyor :)) sen de esini uyar yani cok yanlis davraniyor derdi ne acaba ? Bu arada al eline bir sise su giyin kalin kalin evine yakin biyerlerde cik yuruyuse benim de goz kararmalarim var bas donmeside var biraz kotu hissedince yere comel yada otur sadece kendini fazla yormadan yavas yavas yurumek cok iyi geliyor beni cok rahatlatiyor. Tabiki dusuk tehliken yoksa canim. Benim riskliydi biraz bana en fazla 15 dakika izin veriyor doktorum. Bir sikintin yoksa biraz daha uzun yurunebilir ayrica cok bulantim oldugu zamanlar yemekleri temiz havada yemeyi deniyordum bir tik daha kolay oluyordu canim onu da deneyebilirsin vitamin kullaniyorsun degil mi ? Bide sen devlete mi gidiyorsun ?

Doğru diyosun canım bunu yapayım. Aslında yapmadığı şeyleri de yaptım diyo. Bulaşık haftada bi yıkamıştır evde bişey pişmiyo çünkü. Uyku için bi gece hep uyudum ki istisna bi durumdu. O gece uyuyamamış onda bile beni suçladı. Bunlar bitiyo maddiyata kafayı takıyo. Bebek eşyaları pahalı diye. O bitiyo hastane masrafları çok diyo. Yani bebekle ne olacaktı ki. Bak diyorum yazın tüp bebek yaptıracaktık nerden baksan en az 15 bin kardayız diyorum değişen bişey yok. Zayıflamış onda bile beni suçluyo. Ben yiyemediğimden yiyememiş .yani hep negatif hep bişeylerden şikayetçi. Bulantılardan önce böyle değildi ama

Ben iki tane hastaneye gidiyorum.Birisi Hacettepe ona mecbur tek başıma gidiyorum,hafta içi olduğu için.İzinlerini Doğum da kullanmasını istiyorum.Özele de zaten ayda bir gidiyoruz ,cumartesi gidiyoruz .Özele benimle birlikte geliyor.Özelde bebeği videoya alır,resimlerini çeker.On beş tatile az kaldı,yakında kar tatilleri de başlar,bizim burda bile lapa lapa kar yağıyor.Sen de kendini toparlarsın.Bir de ben de bulantı bilekliği almıştım,hiçbir işe yaramadı.Bulantımı geçiren tek birşey oldu,şimdi resmini yüklüycem ama mutlaka doktoruna danış,ondan sonra iç.Aktarda satılıyor,fiyatı da 5 lira,resim yüklemedi,hata veriyor.İsmi Herbal Drops

Desene international ailesiniz :)) senin cocuklar ne oluyor bende bilemedim valla :) ama sunu biliyorum turkiyeden baska yerde yasama sansim olsa cocuklarin egitimi icin giderdim oyle bir dusunceniz yok mu ?
biraz öyle
biz eşimin işinde yurt dışı görevi düşünüyoruz
ama yurt dışında yaşamayı hayır
benim çocukluğum avusturyada geçti
oralarda da yaşamak kolay değil
dünyanın çivisi çıktı çünkü :)

Renkli göz en kiskandigim seylerden biri :)) ben baya kara kuru biseyim. Esimde beyaz tenli bugday gibi :) ama beklentimiz mavi göz nasil olcaksa :))
Gönlüne göre olsun canım ailede varsa renkli göz bir ihtimal olabilir. Birde bir kocakarı inancı biliyorum eğer ilk tek attığında kimin gözüne bakarsan ona benzermiş topla etrafına renkli gözlüleri

Şurda bi değer var ya 3,24 yazıyor o canım ama ne işe yarar bilmiyorum
Bu ikili testle alakali birsey mi cunku ben daha yaptirmadim onu 22 aralikta randevum insallah birsey yoktur ama canim ya onlar ihtimalleri soluyorlar sadece benim bebegim icin dis gebelik dediler 5 hafta sadece agladim. Ama cok sukur 11+4 oldu bizim yavru :)) sen elinden geleni yap gerisi Allahtan kuzum hic uzme kendini onlar bizden daha güclüler :)

Uyardım canım ona göre o mükemmelmiş. Dolayısıyla düzelme niyeti yoktu. Sonradan düzelir umarım. Derdi ne bilmiyorum valla canım çok sordum hep saçma cevaplar verdi. Dışarıya arada çıkayım canım bu fikir iyi biraz dolanır gelirim. Düşük tehlikem yok canım ama 15 dk bile gezinsem iyidir yani. Devlete bi kere gittim boş gebelik dediler ondan bidaha gitmedim canım. Özele gidiyorum şimdi

İkili taramada kuzum . Ya öyle adam bana yüzde yüz olacak da demedi dedğin gibi ihtimal dedi . Ama anlık şok olduk eşimle onu gec atlatıyorum sanırım :) inş hepimizin sonuçları güzel olur sağlıcakla kucağımıza alıeız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…