2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yer olarak birsey diyemem ama en yakin arkadasim isvicrede cocugu o kadar iyi egitim aliyorki yani ihtimal olsa dusunmem giderim diyorum hep :) yani imkan varsa burda da yaparsin tabi o ayri ama burda ekstra dil kursu ekstra yuzme kursu vs. Hersey ekstra olmak zorundaya orda 5 yasinda basliyorlar egitime cocuk okulda ogreniyor yuzmeyi de ingilizceyi de birde olanaklari bir tik daha iyi tabiki ama bu sadece benim dusuncem canim sen yasamis insansin sonucta istememekte haklisin

Kızlar çok ultrasona girmek zararlı mı ? Sıklığı ne olmalı doktorlarınız bişey dedi mi

Gönlüne göre olsun canım ailede varsa renkli göz bir ihtimal olabilir. Birde bir kocakarı inancı biliyorum eğer ilk tek attığında kimin gözüne bakarsan ona benzermiş topla etrafına renkli gözlüleri
Ayyy hicte yok aksi gibi nerde kara gozlu kara kurular hep cevremde :))) en iyisi telefona resim indireyim de ona bakayim bari :))) o tutmazsa bizde cok zor ihtimal benim ailede hic yok esimin ailesinde 1 kiside var :))

Bulantı bilekliği ben de aldım da hiçbi işe yaramadı. Herbal drops hiç duymadıydım alayım onu kesinlikle. 15 tatili iple çekiyorum gelse baya baya iyi olcam gerçekten de. İki hafta dinlenirim. Benimki de ultrasona bakmaya geliyo da hiç umursamıyo öyle ya. Sanki yirminci çocuğu olmuş gibi. Hayır yani böyle biri gerçekten değildi şaşkınım çok

eğitim yönünden kıyas yapabildiğim için
evet eğitimi iyidir.
yüzmeyi okulda öğrendim
ingilizce ilkokulda konuşurduk
ama yurt dışında rahatlıkla ingilizce konuşulabilmesinin en önemli özelliği dil ailelerinin aynı olması
yapı aynı yapı
türkçe bambaşka bir dil yapısına sahip
haliyle burda çocuklar zorlanıyor
işte biz o yüzden yurt dişi görevi düşünüyoruz
çouklarımız en az 5 yıl orda eğitim görebilsin diye.
bende 5 yıl okudum ama hayatımın temelini almış olduğumu düşünüyorum.

doktor ne ihtimali var dedi ikili taramada ?

Yani disari cik elinden geliyorsa yakin dostlarinla bulus onun disinda birseyler yap yani ilginin ondan gittigini farkettikce o sana yanasacak ilgi gosterecek cunku bu hep boyledir. Ikili testin ne zaman benim 22 aralikta ? Bu arada ilaci bulmaya calis bence sana cok iyi gelecek bulanti insanin psikolojisini mahveden birsey beni hungur hungur aglattigini bilirim. Ben ilac sayesinde hayata dondum ozamanlar simdide hafifledi cok sükür ama hamileligin her aninda ayri bir durum var bulanti geciyor baska birsey cikiyor ilerde de dogum diye dert yanacagiz zor ama guzel zamanlar tabi bulantim cokken boyle dusunemiyordum herseye sinirliydim ve ağlıyordum bu sebepten hic sikma canini ufak ufak yapmaya calis bazi seyleri bazi seyleri ufak ufak yemeyi dene ayrica benim gibi koku hassasiyetinde varsa benim doktorun onerisi iki eline de cok sevdigin kokulari ya sur yada yaninda tasi seni rahatsiz eden bir koku oldugunda bunlari kokla demisti benim cok isime yaradi surekli cantamda tursu ve nane var bayiliyorum.kokularina :))

Bu donemde herseyi fazla takiyoruz bana dese bende senle ayni tepkiyi veririm eminim :) saglikla hayirlisiyla alalim kucaklarimiza insallah :)

Benzer şeyleri bende duydum canım yok bu dönemde çocuk mu olurmuş yok kriz varmış falan bana boşanalım benim çocuğumu doğuramazsın istemiyorım dedi git başkasıyla evlen ondan çocuk yap dedi ben öğle yemeğindeydim tek dediğim ben bu çocuğu doğracam git boşanma davası aç ekonomi konusuda sakın açma evimiz var arabamız var senin gelirin var bırak ben her ay 6000 lira kazanıyorum millet bir asgari ücretle aile geçindiriyor belki hayat standartım biraz düşer ama zaten senden nafakada istemiyorum ben kendim herşeye yeterim dedim işe gittim. Eve geldim akşam sanki öğlen bunlar konuşulmamış gibi gayet normal konuşuyor plan yapıyor. Onu az çok tanıyorum en başından hiç özel hastanede doğuracam diye konuşmadım devlete gittim bugün bana diyor özel hastaneden doğum fiyatı al devlette yapma sakın diyor. Günün sonunda ben demedim o dedi gün gelirse konuşmaya hakkı yok. Ama bunun olması için sana iş düşüyor. Geçen gün geldim eşimle konuşuyoruz dedim altımda 2000 liraya çalışan elemanım eşine özel hastanede doğum yaptırcakmış dedim oğlum devlette bu imkan var neden okadar para vereceksin bu krizde bebek doğduğunda ona harcarsın dediğimi söyledim oda yok devlette odası olmayan ilgilenmeyecekler yanyana yatan kadınlar yakın almıyorlar istemiyorum dedi diye anlattım falan 2 gün sonra kendisi özelden fiyat al dedi yolunu yapmayı öğrenmelisin

Ayy onu dicektim olaylardan demeyi unuttum. Doktor bugün yaptı ikili testi 11+6 olmuş. Kan verdim bi hafta sonra çıkacakmış. Öyle yapıyım canım düzelsin diye onunla çok ilgilendim ters tepti. Zaten artık ilgilenmek içimden de gelmiyo. İlacı araştırcam canım olmadı kendime kargolatcam. İnsan gerçekten mahvoluyo. Çaresizlikten ağlıyo insan elden bişey gelmeyince. Koku hassasiyetim de var canım bişey kokunca direk çıkarıyorum. Nane fikrine bayıldım onu kesinlikle uygulayayım. Doktorun çok iyi öneriler vermiş süper :) benim doktor 16 ya kadar beklicen diyo sadece :))

Kesinlikle katiliyorum. Surekli yasamak zorunda degilsin ama egitiminin bir kismini orda almasi yada alabiliyor olmasi kesinlikle cok onemli burda o asamaya gelmek evet dil yapisiyla da alakasi var ama bir tik daha zor cok kucuk yasta egitim almaya baslarsa ancak o seviyeye gelebiliyorlar ve benim kendi evlâdım icin istedigim dil öğrenmesi bence cok onemli

evet haklısın küçükken oluşuyor temel
inşaAllah hayal ettiğimiz gibi olur :)

Sen olayı çok iyi idare etmişsin canım. İkna etmemeye çalışmak gerekiyo demek ki. Başkası olsa senin gibi güzel davranamazdı eşin çok net konuşmuş. Yani o bana para muhabbeti açınca bozuluyorum açıkcası işte doktora çok gitti ilaçlara çok gitti deyince. Yani ben de çalışıyorum sonuçta bu kadar para hesabı niye yani. Özel hastane olayı için de güzel stratejik davranmışsın. Ne bileyim benimki ilk defa böyle absurd davranınca ne yapacağımı bilemedim. Bana hep dediği işte çocuktan pişmanim bide hayatım artik böyle olamaz dayanamam. Sürekli bunları söylüyor

Ben baya agliyordum gidince doktora mecbur kalip ya ilac ya oneri veriyordu gatibim napsin :)) seni dirayetli gormusse doktorun ondan oyle demistir ikili testin hayirli olsun saglikli sonuclar alirsin insallah canim benim ense kalinligi falan nasil cikti birsey dedimi cinsiyet tahmini yaptimi ? Ben gittigimde 12+5 olacak ikili test icin cok heyecanliyim bu arada yarin eczaneye gidecegim ilacim bitti senin ilacida sorarim bulursam kargolarimda canim yarin yazarim sana en son gittigimde yoktu ama bir ihtimal :)

Ben calismiyorum suan esim 3000 kazaniyor biz hicbirseyi sorun etmiyoruz yavas yavas yapariz diyoruz seninki de masallah durumunuz cok sukur iyiymis ekonomiyi beklersek hic cocuk yapmamamiz lazim resmen:)) calisan kadin guclu kadin iste bende dogumdan 1 2 sene sonra ise girmeyi dusunuyorum Allah nasip ederse cunku kadin gercekten kendi ayaklari ustunde durmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…