2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

9 yıl oldu canım bizim tanıdım onu artık daha önce demiştim eşim daha önce evlenmiş boşanmış diye ben asla evlenmem yeniden ona göre dedi başından sonra evlilik işlemleri yapıyorduk hayatta düğün yapmam sade nikah diyordu bildiğiniz evden kız almalı konvoylu falan düğünümüz oldu. Hala der sen nasıl bir kadınsın evlenmem diyordum evlendik düğün olmaz diyordum yaptık bende benim ağzımdan hiç duydunmu bu lafları derim oda Allah var hayır der ee ozaman sus konuşma derim onu tanıyorum ne olursa ne tepki verir biliyorum benim şansım bu sanırım .yarın öbür günde diyecek çocuk yapmam diyordum yaptıkonu analiz et ve bir bulmaca gibi çöz onu hayatın kolaylaşır

Canım yeri gelir oturur kuru ekmek yersin ama bahane yapmazsın. Benim hayatım zordu babam iflas etti ve durumu toplayamadı çocukluğum yokluk içinde geçti yokluğu çok iyi bilirim ki şuanda ailemlerim kirasını falan ben karşılıyorum. Bu benim hayatla savaşım çalışmaktan hiç çekinmem veya gocunmam üniv kılen gitti tezgahtalıl yaptım garsonluk yaptım uykusuz kaldım çok çalıştım bu iş yerine girdim en alt seviyeden 8,5 yıldır burdayım hiç gocunmadım her işi yaptım ama herşeyide öğrendim şimdi 2 patrondan sonra tek müdür benim. Ki halada deli gibi çalışırım bir kadının kendi ayakları üstünde durması benim için çok önemli. Bu sayade yeri geldiğinde dik duruyorum. Ve hepinize tavsiye ederim çalışın.

Ben 15 sene boyunca ayni yerde calistim. Bu sure boyunca da bir gün hamile kalirsam calismayacagim dedim oyle de oldu aslinda denk geldi. Tazminatimi aldim ve ayrildim kolumda altin bilezigim 15 senelik is tecrubem var calismak istesigimde cok zorluk yasayacagimi sanmiyorum.Bende bir kadinin calismasi taraftariyim. Eger gercekten kendime guvenseydim hamilelikte de calisabilirdim ama bunyem zayif ve oyle bir cesaretim yoktu ama cocuguma iyi bir egitim verebilmek icin emzirme donemi biter bitmez ise girmeyi dusunuyorum

Harika bir tecrübe sahibisin ve zamanı geldiğinde herşey istediğin gibi ilerler umarım. Benim artım evim ile işim karşılıklı binalarda o yüzden çalışma ile ilgili olumsuz bir düşüncem olmadı çok zorlandığımda öğle yemeğinde eve gelip uyuyorum falan. Ben bakıcı tutacağım karşıklı olduğu için istediğim anda kontrol edebilirim diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı hakkımızda canım.

Bu çok iyi oldu işte, sağol vivi

Sakinligine anlayışına Bravo gercekten ama karşındaki De gerçekten zor Allah yardımcın olsun canim

Kızlar çok ultrasona girmek zararlı mı ? Sıklığı ne olmalı doktorlarınız bişey dedi mi
kalp sesini dinlemek ve renkli ultrason tarzı şeyler biraz zararlı. o yüzden çok uzun uzun dinletmez doktorlar. Diğer türlü de zaten başlarda biraz sık gidiyorsun. o da heyecandan, keseyi göreyim yok bebeği göreyim telaşı.. 15'de 1 çağırıyorlar sonra ayda 1'e dönüyor. 12. haftadan sonra ayda 1 çağırıyor artık.
Normal ultrasonun bir zararı yok diyorlar. Tabi bir kısım doktor var zararlı diyen ama zaten dediğim gibi kimse aşırıya kaçmıyor bu konuda. İhtiyacı kadar gidiyor. Ben kanama yaşadığım için daha sık gittim. Çok üzdü bu mercimek tanesi annesini zamanında, çok

5. Aydan sonra Allah korusun gelişim geriliği ,gebelik zehirlenmesi,preeklapsi olabilir ya da hiçbir şey olmayabilir denildi canım ama şuan anlaşılmaz 5.aydan sonra anlaşılır dedi
benim o papp değeri düşük 0,83 ama hesaplanan risk daha yüksek senden.. nasıl oluyo bişi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…