Özele gittim, 4 hafta sonra gel dedi, devlet de 4 hafta sonra gel, dedi. Bence de doktordan doktoradir.Bende şuan için devlete gidiyorum 3 haftada bir çağırıyor, devlet hastanesi ayda bir bakıyor diye bi durum yok hastaneden hastaneye değişiyor olabilir :)
He canım zaten sen koy dicek kocan ismi benim daha cinsiyet belli değil tartışıyoruzDimi yaBenim bi de tüp bebek. Bütün zorlugu ben cektim. İsim koyma hakkı benimdir
Ben en.baslarda haftada 1 hatta daha sık gittigim oluyordu düsük tehlikesi vardi. Cok sükür atlattik sayilir az bir zamanimiz kaldi . Ama mesela 15 gündür gitmedim. Elimde olsa makinayi eve getiririm o ayri :)) ama zamanla duzene oturuyor dedigin gibi once 15gunde 1 e sonra ayda 1e donuyorkalp sesini dinlemek ve renkli ultrason tarzı şeyler biraz zararlı. o yüzden çok uzun uzun dinletmez doktorlar. Diğer türlü de zaten başlarda biraz sık gidiyorsun. o da heyecandan, keseyi göreyim yok bebeği göreyim telaşı.. 15'de 1 çağırıyorlar sonra ayda 1'e dönüyor. 12. haftadan sonra ayda 1 çağırıyor artık.
Normal ultrasonun bir zararı yok diyorlar. Tabi bir kısım doktor var zararlı diyen ama zaten dediğim gibi kimse aşırıya kaçmıyor bu konuda. İhtiyacı kadar gidiyor. Ben kanama yaşadığım için daha sık gittim. Çok üzdü bu mercimek tanesi annesini zamanında, çok
Zararlı mı bilmiyorum ama doktorum 3 hafta da bir çağrıyo beniKızlar çok ultrasona girmek zararlı mı ? Sıklığı ne olmalı doktorlarınız bişey dedi mi
benim o papp değeri düşük 0,83 ama hesaplanan risk daha yüksek senden.. nasıl oluyo bişi anlamadım
Öncelikle amin canım, inşallah tek temennimiz bu.. Ben ikili testi yaptırırken de neye güvendim bilmiyorum ama en ufak bir endişe taşımadım. Benim sonucumda sıkıntı yok ama yaştan ötürü 3'lü testte yapılacak bana. Doğumda 33 olucamtek başına bi değere bakmıyorlar diye biliyorum cıkan değerlerin ortalaması gibi farklı bi şekilde değerleniyor risk olayı bende çok endişe etmiştim değer burdaki arkadaşlara göre çok yüksekti, ama doktorunuz ne diyorsa bence en doğrusu odur birbirimizin değerlerine bakarak sadece kendimizi strese sokuyoruz sanırım.. umarım bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırızz
Öncelikle amin canım, inşallah tek temennimiz bu.. Ben ikili testi yaptırırken de neye güvendim bilmiyorum ama en ufak bir endişe taşımadım. Benim sonucumda sıkıntı yok ama yaştan ötürü 3'lü testte yapılacak bana. Doğumda 33 olucam
fetal doppler var biliyo musunBen en.baslarda haftada 1 hatta daha sık gittigim oluyordu düsük tehlikesi vardi. Cok sükür atlattik sayilir az bir zamanimiz kaldi . Ama mesela 15 gündür gitmedim. Elimde olsa makinayi eve getiririm o ayri :)) ama zamanla duzene oturuyor dedigin gibi once 15gunde 1 e sonra ayda 1e donuyor
Canım hayatta fevri kararlar almamaya dikkat ederim. Ben yengeç burcuyum eşimde koç. Koçlar zordur. Hep onların dediği doğrudur bencildir inatçıdır dengesizdir takıntılıdır ama bir okadar sevgi doludur şevkatlidir vicdanı vardır bir olay olduğunda sözde doğruluğuna asla laf ettirmez ama düşününce yine doğruluğunu iddia eder ama yapılması gerekeni yapr sanki lütufmuş gibide gözüne sokar. Her ne kadar zor bir insan olsada arada sevgi ve saygı varsa alıyorsun birşekilde. Kızımında yengeç burcu olmasını isterdim ama malesef ikizler olacakSakinligine anlayışına Bravo gercekten ama karşındaki De gerçekten zor Allah yardımcın olsun canim
ben de hastanenin sisteminden baktım ama bişi anlamadım. araştırmadım da kaldı öyle.. ki normalde çok araştırırım. Tek korktuğum şeker testi.. tatlıyı severim benDoktor yaptır dedikçe bütün testleri bende yaptırırm ama endişe taşımamış olman çok güzelmiş ben normalde rahat bi insanıımdır ama sonucu almadan önce bu degerler vardı sadece e nabızda grafikde çıkmamıştı stres yapıp agladığımı biliyorum herkesin o kdr düşük benm neden yüksek kesin bişey var diye boşuna bi dünya endişe yaptım ama işte bişey cıkmadı çok şükür :):):)
Canım hayatta fevri kararlar almamaya dikkat ederim. Ben yengeç burcuyum eşimde koç. Koçlar zordur. Hep onların dediği doğrudur bencildir inatçıdır dengesizdir takıntılıdır ama bir okadar sevgi doludur şevkatlidir vicdanı vardır bir olay olduğunda sözde doğruluğuna asla laf ettirmez ama düşününce yine doğruluğunu iddia eder ama yapılması gerekeni yapr sanki lütufmuş gibide gözüne sokar. Her ne kadar zor bir insan olsada arada sevgi ve saygı varsa alıyorsun birşekilde. Kızımında yengeç burcu olmasını isterdim ama malesef ikizler olacak
ben de hastanenin sisteminden baktım ama bişi anlamadım. araştırmadım da kaldı öyle.. ki normalde çok araştırırım. Tek korktuğum şeker testi.. tatlıyı severim benşeker çıkar da diyet verirse diye korkuyorum
Hahah ilk defa duyuyorum :)) niye aklima soktun sen simdi :)) o degilde hareketlerini hissetmeye baslayinca daha rahat oluruz eminim. Benim 8 gün kaldi ikiliye 12+4 falan olcaz. Bizde bir tahmin bekliyoruz doktordan :))fetal doppler var biliyo musunalıyosun mesela, evde istediğin zaman bebeğin kalp atışını dinliyosun. çok pahalı bişi de değil, taş çatlasın 250..
Ya bu aralar hiç bebeği de hissetmediğimiz için zor aslında beklemesi. pzt randevum var, cinsiyet bile söyleyebilir, heyecan dorukta
Evet kesinlikle cihaz da önemli. Ben o konuda şanslıyım çok net görebiliyorum bebeğimi hatta en son gidişimde 11 haftalık olduğu halde renkli bile görebildim :)Doktor kadar ultrason cigazida onemli gittigim doktorlarin cigazlar hepsi eski model dogru duzgun goremiyoruz bile
Bende yengeç olarak çocuğumun yengeç olmasını istemezdim tam tersi inşallah benim kadar hassas içine atan biri olmaz :))Canım hayatta fevri kararlar almamaya dikkat ederim. Ben yengeç burcuyum eşimde koç. Koçlar zordur. Hep onların dediği doğrudur bencildir inatçıdır dengesizdir takıntılıdır ama bir okadar sevgi doludur şevkatlidir vicdanı vardır bir olay olduğunda sözde doğruluğuna asla laf ettirmez ama düşününce yine doğruluğunu iddia eder ama yapılması gerekeni yapr sanki lütufmuş gibide gözüne sokar. Her ne kadar zor bir insan olsada arada sevgi ve saygı varsa alıyorsun birşekilde. Kızımında yengeç burcu olmasını isterdim ama malesef ikizler olacak
Ben acile gittim baktiramadim dr.a ya 1 ay dolmadan bakamayiz dedi banaBende şuan için devlete gidiyorum 3 haftada bir çağırıyor, devlet hastanesi ayda bir bakıyor diye bi durum yok hastaneden hastaneye değişiyor olabilir :)
Ben acile gittim baktiramadim dr.a ya 1 ay dolmadan bakamayiz dedi bana
Canim onun bir ay gecmesiyle alakasi yok kalabalik oluyor diye acillerde bakmak istemiyorlar. Yine randevu alip kadin doguma gidebilirsin.Ben acile gittim baktiramadim dr.a ya 1 ay dolmadan bakamayiz dedi bana
Ben hamileliğinizin zorlu geçtiğini görüyordum ama semptomları yaşamadığım için söyleyecek bir şey bulamayıp sessiz kalıyordum. Ama en azından şunu söyleyebilirim ki bu kadar zorluğa rağmen çok güçlü davranıyorsunuz. Eş konusuna gelince, benim eşimin de bazen kafası karışıyor. Evliliğimizin başından beri bebek istediği halde hamileliğimin başlarında bazen tuhaf davrandı ve ben de üzüldüm, heyecanlanmıyor musun mutlu değil misin diye sorguladım. Kısa sürdü çok şükür ama anladığım kadarıyla sizdeki problem eşinizden daha güçlü olmanız. Mutlaka eninde sonunda bu bulantılar da geçecek eşiniz de kafasını toparlayacak. Acaba sizinle paylaşmadığı sorunlar yaşıyor olabilir mi? Belki hiç aklınıza gelmeyen çok başka şeylere kafasını takmış olabilir. Tabi bunlar böyle davranması için gerekçe değil ama belki kendince bir açıklaması vardır. Biran önce bulantılarınızın geçmesini diliyorumBi çare diye bileklik aldım canım da hiç işe yaramadı. Bulantı geçsin cidden rahatlıcam. Hem iş açısından hem eş açısından. İki aydır ben böyle olunca adamın karakteri değisti. Destek yerine o da kötü oluyomuş psikolojisi bozulmuş beyfendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?