2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))
Uzun suredir oh bel agrisi yok diyorken birden olunca korktum
Ben sen geçen pazar günü yaşadım bu durumu. Kanamam olduktan sonra yerimden kalkmaması özen göstermiştim Pazar günü dayanamayıp gezdik ve iki gün boyunca bel ağrısı çektim ama hiçbir problem olmadı sonrasında içini rahat tut :)

Kac haftalikken bakiliyo ev tipine acaba biliyomusun

Kızlar görsele ikili test sonucumu ekledim sanırım sonucum iyi çıkmış anlıyorsanız bir bakar mısınız

Eklentiler

• A1349007-F4FA-4C35-AD90-C7238B37A4D0.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 46
Devlet hastanesi ayda 1 bakıyor mesela ay içinde tekrar gidip baktormak istesen bakmıyor Avrupa'da daha da azmis
Bende devlete gidiyorum

Her çarşamba gidiyorum görüyorum içim rahatlıyor

Doktorda bişey demiyor niye her hafta geliyosun diye

1 hafta sonra 3 ay olucak

Artık 3 haftada bir giderim heralde

Bende bebeğime omron ateş ölçer alicam canım temassız güvendiğim marka

Oy kıyamam o mercimeğe :) Bana da annem çok gitme girme zararlı falan dedi. Ben de eski toprak yani acaba doğru mu diye düşündüm

Cok sukur simdi daha iyi azaldi.
Cok gezmemek lazim anlasildi : )Allahtan kış evde durabilecegim

Hangi şehirdesin canım neden zor bulunuyor acaba?
Eşiniz İnşâAllah biraz daha anlayışlı olur bulantılı birisiyle yaşamak çok zor ben eşime öyle söylüyorum :) Benimle uğraşması çok zor çünkü :) bazen pes ettiği oluyor bi gün hastaneden geldik tam arabada çok midem kötü oldu lavaboya koşarken çantamı ayakkabıların üzerine koymuşum o anda onu mu düşüncem kıyamet koptu temizlik hastası manyak derecede bende öyleyim aslında :) o gün bağırdı çağırdı hiç ses etmedim o gece kanamam oldu ama nasıl yoğun hemen hastaneye gittik nasıl pişman olmuş ben seni üzdüm o yüzden oldu diyo bi vicdan yaptı ki sorma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…