- 3 Kasım 2018
- 178
- 167
- 18
- 38
Ben sen geçen pazar günü yaşadım bu durumu. Kanamam olduktan sonra yerimden kalkmaması özen göstermiştim Pazar günü dayanamayıp gezdik ve iki gün boyunca bel ağrısı çektimKizim yorgunluk kahvesi yapti kardesimm annemiz bana hediye almak icin gezmis hadi artik belini agritma diye masaj yapiyor :))
Uzun suredir oh bel agrisi yok diyorken birden olunca korktum
fetal doppler var biliyo musunalıyosun mesela, evde istediğin zaman bebeğin kalp atışını dinliyosun. çok pahalı bişi de değil, taş çatlasın 250..
Ya bu aralar hiç bebeği de hissetmediğimiz için zor aslında beklemesi. pzt randevum var, cinsiyet bile söyleyebilir, heyecan dorukta
Kızlar görsele ikili test sonucumu ekledim sanırım sonucum iyi çıkmış anlıyorsanız bir bakar mısınız
Çok sevindiimm çook teşekkür ederimsonuçlarında cutt of değerinin altındadır yazdıgı için iyi çıkmış canım :)
Bende devlete gidiyorumDevlet hastanesi ayda 1 bakıyor mesela ay içinde tekrar gidip baktormak istesen bakmıyor Avrupa'da daha da azmis
Papp a değeri az yüksek dedi o ilerde yani 5.aydan sonra preemklamsi,gelişim geriliği,gebelik zehirlenmesi yapabilir kontrol altında tutcaz dedi canımdoktor ne ihtimali var dedi ikili taramada ?
Doktor değil de annem diyor :) çok girme zararlıdiye ah annemmmYok doktorum bişey demedi. Ben hemen hemen her hafta giriyorum yapmayalım demedi
Aynen aynen :) ben ama sakinleştim biraz daha şokumu atlattım olmaz inş risk olursa da her şey AllahanBu donemde herseyi fazla takiyoruz bana dese bende senle ayni tepkiyi veririm eminim :) saglikla hayirlisiyla alalim kucaklarimiza insallah :)
Bende bebeğime omron ateş ölçer alicam canım temassız güvendiğim markaKızlar ateş ölçer konusunda tavsiyleriniz nelerdir?Ben hala iyileşemedim.Yatıyorum sürekli.Doktorum ateşin çıkarsa hemen gel dedi.Şimdi ateş ölçer alıcam,hem bebekte kullanırım,hem de kendime kullanırım.Temassız ateş ölçer lazım.Kendi alacağım markayı artık bulamıyorum.Baby-me temassız ateş ölçer alacaktım ancak e-Bebek mağazasında artık satılmıyor.Ya Braun alıcam ya da sizin önerileriniz varsa onlara da bakıcam.
Evet neden acabaDevlet hastanesi ayda 1 bakıyor mesela ay içinde tekrar gidip baktormak istesen bakmıyor Avrupa'da daha da azmis
Oy kıyamam o mercimeğe :) Bana da annem çok gitme girme zararlı falan dedi. Ben de eski toprak yani acaba doğru mu diye düşündümkalp sesini dinlemek ve renkli ultrason tarzı şeyler biraz zararlı. o yüzden çok uzun uzun dinletmez doktorlar. Diğer türlü de zaten başlarda biraz sık gidiyorsun. o da heyecandan, keseyi göreyim yok bebeği göreyim telaşı.. 15'de 1 çağırıyorlar sonra ayda 1'e dönüyor. 12. haftadan sonra ayda 1 çağırıyor artık.
Normal ultrasonun bir zararı yok diyorlar. Tabi bir kısım doktor var zararlı diyen ama zaten dediğim gibi kimse aşırıya kaçmıyor bu konuda. İhtiyacı kadar gidiyor. Ben kanama yaşadığım için daha sık gittim. Çok üzdü bu mercimek tanesi annesini zamanında, çok
Hiç bişi olmaz merak etmeZararlı mı bilmiyorum ama doktorum 3 hafta da bir çağrıyo beni
Ne yorum yaptı sana kuzum doktor? Bana riskin 5.aydan sonra olabilir dedi down sendromu riskin çok düşük dedi zaten
Ya aslında doktora bi sorsak zararlı mı diye ben de sorcamZararlı mı bilmiyorum ama doktorum 3 hafta da bir çağrıyo beni
Cok sukur simdi daha iyi azaldi.Ben sen geçen pazar günü yaşadım bu durumu. Kanamam olduktan sonra yerimden kalkmaması özen göstermiştim Pazar günü dayanamayıp gezdik ve iki gün boyunca bel ağrısı çektimama hiçbir problem olmadı sonrasında içini rahat tut :)
Hangi şehirdesin canım neden zor bulunuyor acaba?Zoferi bulamadım canım. Ama bulmaya kararlıyım olmadı başka ilden eczaneye kargolatcam kaç tutarsa tutsun. Canım biz de aslında iki yıl bekledik. Rahim filmi, klonemler, çatlatma iğneleri hiçbiriyle olmadı. Bu yaza tüp bebek yaptıracaktık. Ve bebeği esas isteyen de oydu. Şimdi ben pişman oldum deyip duruyor. Beni sinir etmesin daha yeni hamile arkadaşım eşi kendisiyle ilgilenmiyo diye eşini terketti düzelmezse aynısını yapmaktan çekinmem. Öncesinde böyle değildi. Benim bulantılarla böyle oldu. Doktor kontrolüne gidiyoruz ultrasonda bebeği görüyoruz gram umrunda değil
Annemde aynisi : ) o makine icini disini gosteriyor cok girme zararli o diyorDoktor değil de annem diyor :) çok girme zararlıdiye ah annemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?