2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sen de resmi atar mısın canım her hastanenin değerlendirmesi farklı olabilir 0,94 o . Hatta ben hcg niye yüksek dedim ona bakmıyoruz moma bakıyorz dedi
Canım benimki böyle bakarmısın bi.

Eklentiler

• F45C796B-AF90-46E1-84CF-BA3FA02EE56F.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 49
Bende aynı durumdayım canım bi doktor erkeğe benziyor dedi bi tanesi kız :) hakkımızdan en hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bende 13+3te gidicem ayın 20sinde kontrolüm var İnşâAllah güzel sonuçlar alırız şu 20li haftalara bi gelsek sağlıkla

Uni deterjan pek masum degil evet bende arastiriyordum harika oldu cok tesekkurler

Benimki bacak arasını göstermiyor dedi burdaki doktorum kemik yapısı kızı andırıypr dedi,başka bir şehirde gitmiştim direkt pipi gösterdi bana anlamadım valla hahah

Canım çok güzel bence kullanmadım ama İKEA'nın ürünlerini çok beğeniyorum hem yerde kaplamaz. Ama şöyle bişey var o yan korkuluğu çıksa iyi olur anne yanı beşik olsa kızkardeşin bi heves etti bambu beşik aldı sezaryen olduğu için eğilip kalkamadı bi kere bile yatıramadı içine bebeği benimde sezaryen olacak miyom ameliyatı olduğum için anne yanı beşik düşünüyorum İnşâAllah nasip olsun

Benimde sezaryen olacak ilkinde ole oldugundan.
Icinde ki ilk katin yuksekligini gidip gormek lazim yatagi koyunca yuksege kalkarsa egilip kalkmak kolay olabilir.en azindan 2 yila kadar idare edecek birsey istiyorum anne yanlari daha az sure kullaniliyor kizimda ole bir durum yasadim.odasini yapana kadar yetsin bana.
Park yataktan daha guzel hos en azindan.

Düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor canım sende bence seninki o değer :)
O ense kalınlığı değilmi valla hiç anlamam ki bu işlerden :/ inşallah öyledir bide pazartesiki doktora sorayım ama bak ön tataftada şu kağıt var.

Eklentiler

• AB9230E9-74A8-4B7C-9919-64BAC4E44AC9.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar çok ultrasona girmek zararlı mı ? Sıklığı ne olmalı doktorlarınız bişey dedi mi
Benim kanamam olmuştu bi kaç hafta önce günde iki üç kez girdim mecbur doktorum kalp atışını sık sık dinlemek bebeğe ısı gönderiyor o zararlı dedi. Geçen gün ikili test için hasekiye gittim ikili yapılmıyor burada dedi illa bi bakın ultrasonda dedim bakmak istemedi ayda bi kere olmalı ultrason dedi çok ısrar ettim bi 10 saniye bakın dedim baktı iyi bişey yok dedi şükür. Sonra her zaman gittiğim özel hastaneye gittim orada yaptırdım ikiliyi detaylı ultrasonda yatın saat inceledi eşim sordu doktora zararlı mı diye bilimsel bi açıklaması yok kanıt yok dedi yani bizim gibi pimpirik insanlar sürekli giriyor ben ilk bebeğimi kaybetmiştim8. Haftada öğrendiğimde 11. Haftadaydım o yüzden hep bi korku içimde Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah

O ense kalınlığı değilmi valla hiç anlamam ki bu işlerden :/ inşallah öyledir bide pazartesiki doktora sorayım ama bak ön tataftada şu kağıt var.
Nt 1.30 yazıyor canım orda momlar ve riskler yazıyordu ya orda papp a düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor senin zaten düşük :) ama yüksek olursa sıkını olur mu diye benim için sorar mısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…