Valla beni yedi dünAnnemde aynisi : ) o makine icini disini gosteriyor cok girme zararli o diyor
Canım benimki böyle bakarmısın bi.Sen de resmi atar mısın canım her hastanenin değerlendirmesi farklı olabilir 0,94 o . Hatta ben hcg niye yüksek dedim ona bakmıyoruz moma bakıyorz dedi
Hemen hemen 3 haftada bir gidiyorum gibi.Valla beni yedi dünben de korktum ya eski tıprak sonuçta bişey biliyor diyorum da bakalım sorcam doktora
Bende aynı durumdayım canım bi doktor erkeğe benziyor dedi bi tanesi kız :) hakkımızdan en hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bende 13+3te gidicem ayın 20sinde kontrolüm var İnşâAllah güzel sonuçlar alırız şu 20li haftalara bi gelsek sağlıklaBi anda renkli acınca çok şaşırdımya anlamadığım bir doktor pipi gösteriyor diğeri kızı andırıyor diyor. Net bir şey demediler ama görümceme bu haftalarda kemik yapısı erkeğe benziyor dendi kızı oldu
Uni deterjan pek masum degil evet bende arastiriyordum harika oldu cok tesekkurlerbebek deterjanlarında hep uni baby markasını iyi bilirdim ancak ürünleri az da olsa kimyasal içeriyormuş baya arastırdım
sizinle de paylasmak ıstedım
fotoğrafını ekleyeceğim ürün tamamen doğal ben bu üründen alacağım
carrefour a 1 lt si 30 tl, en uygun fiyat bu
Düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor canım sende bence seninki o değer :)Canım benimki böyle bakarmısın bi.
Ben bu son ayda baya gittim yani 5 kere girmişimdir o yüzden endişe ettimHemen hemen 3 haftada bir gidiyorum gibi.
Zararli olsa cagirmazlar herhalde ama iste insana kusku duyduruyorlar
Benimki bacak arasını göstermiyor dedi burdaki doktorum kemik yapısı kızı andırıypr dedi,başka bir şehirde gitmiştim direkt pipi gösterdi bana anlamadım valla hahahBende aynı durumdayım canım bi doktor erkeğe benziyor dedi bi tanesi kız :) hakkımızdan en hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bende 13+3te gidicem ayın 20sinde kontrolüm var İnşâAllah güzel sonuçlar alırız şu 20li haftalara bi gelsek sağlıkla
Canım çok güzel bence kullanmadım ama İKEA'nın ürünlerini çok beğeniyorum hem yerde kaplamaz. Ama şöyle bişey var o yan korkuluğu çıksa iyi olur anne yanı beşik olsa kızkardeşin bi heves etti bambu beşik aldı sezaryen olduğu için eğilip kalkamadı bi kere bile yatıramadı içine bebeği benimde sezaryen olacak miyom ameliyatı olduğum için anne yanı beşik düşünüyorum İnşâAllah nasip olsunhttps://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Park yatak yerine bunu dusunduk esimle.1 1 bucuk yil bizim oda da yatsa bubidare edecek sonra odasini yapariz dedik.daha şık duruyor kademeli altta cekmece olmadigindan derinligi iyi.
Kullanan yada yakininda kullanan varsa fikir verebilir mi
Şimdiden bu bebişler bizi parmaklarında oynatıyor :)Benimki bacak arasını göstermiyor dedi burdaki doktorum kemik yapısı kızı andırıypr dedi,başka bir şehirde gitmiştim direkt pipi gösterdi bana anlamadım valla hahah
Benimde sezaryen olacak ilkinde ole oldugundan.Canım çok güzel bence kullanmadım ama İKEA'nın ürünlerini çok beğeniyorum hem yerde kaplamaz. Ama şöyle bişey var o yan korkuluğu çıksa iyi olur anne yanı beşik olsa kızkardeşin bi heves etti bambu beşik aldı sezaryen olduğu için eğilip kalkamadı bi kere bile yatırandadır içine bebeği benimde sezaryen olacak miyom ameliyatı olduğum için anne yanı beşik düşünüyorum İnşâAllah nasip olsun
O ense kalınlığı değilmi valla hiç anlamam ki bu işlerden :/ inşallah öyledir bide pazartesiki doktora sorayım ama bak ön tataftada şu kağıt var.Düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor canım sende bence seninki o değer :)
Bu aylardab sonra gidislerimiz bir rutine baglanir artik ins.daha rahat ederizBen bu son ayda baya gittim yani 5 kere girmişimdir o yüzden endişe ettim
Benim kanamam olmuştu bi kaç hafta önce günde iki üç kez girdim mecbur doktorum kalp atışını sık sık dinlemek bebeğe ısı gönderiyor o zararlı dedi. Geçen gün ikili test için hasekiye gittim ikili yapılmıyor burada dedi illa bi bakın ultrasonda dedim bakmak istemedi ayda bi kere olmalı ultrason dedi çok ısrar ettim bi 10 saniye bakın dedim baktı iyi bişey yok dedi şükür. Sonra her zaman gittiğim özel hastaneye gittim orada yaptırdım ikiliyi detaylı ultrasonda yatın saat inceledi eşim sordu doktora zararlı mı diye bilimsel bi açıklaması yok kanıt yok dedi yani bizim gibi pimpirik insanlar sürekli giriyor ben ilk bebeğimi kaybetmiştim8. Haftada öğrendiğimde 11. Haftadaydım o yüzden hep bi korku içimde Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllahKızlar çok ultrasona girmek zararlı mı ? Sıklığı ne olmalı doktorlarınız bişey dedi mi
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Park yatak yerine bunu dusunduk esimle.1 1 bucuk yil bizim oda da yatsa bubidare edecek sonra odasini yapariz dedik.daha şık duruyor kademeli altta cekmece olmadigindan derinligi iyi.
Kullanan yada yakininda kullanan varsa fikir verebilir mi
Yaa dimi.bide gidip yakindan gorelim dedik esimle icine guzel bir yatak ve yanlara şık nevresime uygun koruyucuyla hos ve kullanisli olabilir : )Çok kullanışlı bi modelmiş beğendim bende :)
Sormaaa :) yerim onu sağlıklı olsun daŞimdiden bu bebişler bizi parmaklarında oynatıyor :)
Bende bundan almayı düşünüyorum ama araştırma yapmadım açıkçası canım :)Şu benim yataga bir bakin belki cevrenizde kullanan varsa duymussunuzdur olumlu olumsuz birsey
Nt 1.30 yazıyor canım orda momlar ve riskler yazıyordu ya orda papp a düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor senin zaten düşük :) ama yüksek olursa sıkını olur mu diye benim için sorar mısın canımO ense kalınlığı değilmi valla hiç anlamam ki bu işlerden :/ inşallah öyledir bide pazartesiki doktora sorayım ama bak ön tataftada şu kağıt var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?