2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Evet canım çok hoş. Şu bulantılarım azalsın bende gidip bakmak istiyorum İnşâAllah

yan korkulugu çıkartınca da aslında ortadaki kademe de sabit durabiliyorsa anne yanı olarakda kullanılabilir ya da kendilignden sabitlenmiyorsa bi çözüm bulunabilir gibi geldi. bende anne yanı düşünüyordum açıkcası ama cok begendim bu modeli ikea ya gidip bakıcam en yakın zmnda :):)

Ama sanki ne kadar az girsek o kadar iyi de mi :)

Yaa dimi.bide gidip yakindan gorelim dedik esimle icine guzel bir yatak ve yanlara şık nevresime uygun koruyucuyla hos ve kullanisli olabilir : )

En yakın zamanda bende gidip bakıcam canım resimlerini çekelim hatta yükleriz burdan :) her ikea da her modelin görseli olmuyor denk gelmezsek bi de :):):)

Odasına geçene kadar dıyorsan ıyı gıbı onemlı olan ayaga kalktıgında dusmemesı ıkı yasına kadar demısısn boyu yetecek mı?
Bunu kullanan yok cevremde şu sepet gıbı sallanan besıkler olsa dırek almaaaaa derdım cunku coook kısa süre ıdare eder bosuna para derdım. Kuzende var cocuk hareketlenınce cok sakat

Canım bizim plan çocuğun odası olacak bakıcı odası olacak bizim odamız olacak bir süre ağır yatak almayalım tekerlekli bir yatak olsun diye düşünüyoruz duruma göre rahatça yeri değiştirilebilsin diye. Sizde taşıma durumu olmayacaksa bence gayet güzel ama tecrübeli kişiler ne der bilemiyorum:)

İnşâAllah canım gidip bakalım bende çok beğendim

Kızlar aklıma geldi benden size anne tavsiyesi bebegınızı asla ayakta sallayarak uyutmayın.
Zaten ayakta sallamak zararlıymıs ben öyle arastırmıstım. Hem ılerısı ıcın uykuya dalması çok kolay oluyor. Dıger türlü dısarda cafede mısafırlıkte her yerde ayak istiyor.
( herkesın fıkrı ayrı olabılır kendı tecrubemden yeni annişlere tavsiye )
Titresimli olursa oda guzel oluyor aklınızda olsun:)

Nt 1.30 yazıyor canım orda momlar ve riskler yazıyordu ya orda papp a düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor senin zaten düşük :) ama yüksek olursa sıkını olur mu diye benim için sorar mısın canım
Sorayım canım Pazartesi gidicem inşallah doktor anlayışlıdır sorabilirim ama için rahat olsun ben kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum.

Sorayım canım Pazartesi gidicem inşallah doktor anlayışlıdır sorabilirim ama için rahat olsun ben kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum.
Şuanda sıkıntı yokmuş zaten ilerki zamanlarda tehlike olabilir dedi teşekkür ederim canım sorunca beni bilgilendirirsin :*

kızlar sizin vitamininize ,değerlerinize ne kadarda bir bakılıyor
benim doktorum 9. hafta birkere baktı birdaha birşeye bakmadı
siz ne durumdasınız?

Annemde aynisi : ) o makine icini disini gosteriyor cok girme zararli o diyor
Kızlar bu konu beni de düşündürüyo aslında geçende yurt dışında yaşayan biri yazmış buralarda istediğiniz gibi ultrasyona giremiyoruz bebegimizi gördüğümüz ya 3dür ya 4dür . Muane parası dışında ultrasyon cihazı içinde ayrı yüksek bi fiyat veriliyormuş acaba kullanımı azaltmak adına uygulanmış bi uygulama olabilir mi diye düşünmedim değil açıkçası gerçi ben hiç sık ultrasyona da girmedim haftada bir yada 3 haftada 1 gitme taraftarı da değilim çok şükür rahat bi gebeliğim oldu beni iki hafta zorladı sadece bulantı kusma sonra geçti. Ayda 1 gidiyorum ya geçen aylara nazaran büyümesini görmek beni mest ediyo o yüzden ara ara değil ayda 1 görmek yetiyo bana

Çok kullanışlı bi modelmiş beğendim bende :)
bunun aynısını yegenım kullandı
hatta sımdı bana verecekler
bebek ilk dogdugunda bunda yatmıyor illa anne yanını istiyor
bunda 6 aydan bir bucuk yasa kadar yattı yeenım cunku sonrasında pek kullanıslı olmadı

aa öylemi sagol canm ya aslında benm anne yanını düşünmemin amacı yatak odasından salona vs taşıma kolaylıgı kenarının açılıp kapanması misafirlige bile gitsem arabaya atıp götürebilme gbi artı avantajlarından ama bu modelide cok begendim şimdi yine arada kaldım :)

ben böyle bir yatakta yanımda yatıracagım ilk 3-4 ay

Eklentiler

• 03001dcd042023c1120dfdac1d32b323-medium.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…