İnş ya onu istiyorumBu aylardab sonra gidislerimiz bir rutine baglanir artik ins.daha rahat ederiz
Evet canım çok hoş. Şu bulantılarım azalsın bende gidip bakmak istiyorum İnşâAllahBenimde sezaryen olacak ilkinde ole oldugundan.
Icinde ki ilk katin yuksekligini gidip gormek lazim yatagi koyunca yuksege kalkarsa egilip kalkmak kolay olabilir.en azindan 2 yila kadar idare edecek birsey istiyorum anne yanlari daha az sure kullaniliyor kizimda ole bir durum yasadim.odasini yapana kadar yetsin bana.
Park yataktan daha guzel hos en azindan.
Canım çok güzel bence kullanmadım ama İKEA'nın ürünlerini çok beğeniyorum hem yerde kaplamaz. Ama şöyle bişey var o yan korkuluğu çıksa iyi olur anne yanı beşik olsa kızkardeşin bi heves etti bambu beşik aldı sezaryen olduğu için eğilip kalkamadı bi kere bile yatıramadı içine bebeği benimde sezaryen olacak miyom ameliyatı olduğum için anne yanı beşik düşünüyorum İnşâAllah nasip olsun
Ama sanki ne kadar az girsek o kadar iyi de mi :)Benim kanamam olmuştu bi kaç hafta önce günde iki üç kez girdim mecbur doktorum kalp atışını sık sık dinlemek bebeğe ısı gönderiyor o zararlı dedi. Geçen gün ikili test için hasekiye gittim ikili yapılmıyor burada dedi illa bi bakın ultrasonda dedim bakmak istemedi ayda bi kere olmalı ultrason dedi çok ısrar ettim bi 10 saniye bakın dedim baktı iyi bişey yok dedi şükür. Sonra her zaman gittiğim özel hastaneye gittim orada yaptırdım ikiliyi detaylı ultrasonda yatın saat inceledi eşim sordu doktora zararlı mı diye bilimsel bi açıklaması yok kanıt yok dedi yani bizim gibi pimpirik insanlar sürekli giriyor ben ilk bebeğimi kaybetmiştim8. Haftada öğrendiğimde 11. Haftadaydım o yüzden hep bi korku içimde Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah
Yok canım kimse yoktu önceki kontrol gunume baktirdi 1 ay olmamış 1 ay geçmeden bakamayiz dediCanim onun bir ay gecmesiyle alakasi yok kalabalik oluyor diye acillerde bakmak istemiyorlar. Yine randevu alip kadin doguma gidebilirsin.
Yaa dimi.bide gidip yakindan gorelim dedik esimle icine guzel bir yatak ve yanlara şık nevresime uygun koruyucuyla hos ve kullanisli olabilir : )
Odasına geçene kadar dıyorsan ıyı gıbı onemlı olan ayaga kalktıgında dusmemesı ıkı yasına kadar demısısn boyu yetecek mı?Benimde sezaryen olacak ilkinde ole oldugundan.
Icinde ki ilk katin yuksekligini gidip gormek lazim yatagi koyunca yuksege kalkarsa egilip kalkmak kolay olabilir.en azindan 2 yila kadar idare edecek birsey istiyorum anne yanlari daha az sure kullaniliyor kizimda ole bir durum yasadim.odasini yapana kadar yetsin bana.
Park yataktan daha guzel hos en azindan.
Canım bizim plan çocuğun odası olacak bakıcı odası olacak bizim odamız olacak bir süre ağır yatak almayalım tekerlekli bir yatak olsun diye düşünüyoruz duruma göre rahatça yeri değiştirilebilsin diye. Sizde taşıma durumu olmayacaksa bence gayet güzel ama tecrübeli kişiler ne der bilemiyorum:)https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Park yatak yerine bunu dusunduk esimle.1 1 bucuk yil bizim oda da yatsa bubidare edecek sonra odasini yapariz dedik.daha şık duruyor kademeli altta cekmece olmadigindan derinligi iyi.
Kullanan yada yakininda kullanan varsa fikir verebilir mi
İnşâAllah canım gidip bakalım bende çok beğendimyan korkulugu çıkartınca da aslında ortadaki kademe de sabit durabiliyorsa anne yanı olarakda kullanılabilir ya da kendilignden sabitlenmiyorsa bi çözüm bulunabilir gibi geldi. bende anne yanı düşünüyordum açıkcası ama cok begendim bu modeli ikea ya gidip bakıcam en yakın zmnda :):)
Aynen İnşâAllah artık bi rutine gireriz stres olmadan doktorum 15 günde bi çağırdı ama ne hikmetse öğrendiğimden beri her hafta gidiyorumAma sanki ne kadar az girsek o kadar iyi de mi :)
Ne güzel bebişini hep görüyorsun :)Aynen İnşâAllah artık bi rutine gireriz stres olmadan doktorum 15 günde bi çağırdı ama ne hikmetse öğrendiğimden beri her hafta gidiyorum
Sorayım canım Pazartesi gidicem inşallah doktor anlayışlıdır sorabilirim ama için rahat olsun ben kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum.Nt 1.30 yazıyor canım orda momlar ve riskler yazıyordu ya orda papp a düzeltilmiş mom 1,43 yazıyor senin zaten düşük :) ama yüksek olursa sıkını olur mu diye benim için sorar mısın canım
Şuanda sıkıntı yokmuş zaten ilerki zamanlarda tehlike olabilir dediSorayım canım Pazartesi gidicem inşallah doktor anlayışlıdır sorabilirim ama için rahat olsun ben kötü bişey olduğunu hiç sanmıyorum.
Çok şükür hep sağlıkla görelim İnşâAllahNe güzel bebişini hep görüyorsun :)
Kızlar bu konu beni de düşündürüyo aslında geçende yurt dışında yaşayan biri yazmış buralarda istediğiniz gibi ultrasyona giremiyoruz bebegimizi gördüğümüz ya 3dür ya 4dür . Muane parası dışında ultrasyon cihazı içinde ayrı yüksek bi fiyat veriliyormuş acaba kullanımı azaltmak adına uygulanmış bi uygulama olabilir mi diye düşünmedim değil açıkçasıAnnemde aynisi : ) o makine icini disini gosteriyor cok girme zararli o diyor
bunun aynısını yegenım kullandıÇok kullanışlı bi modelmiş beğendim bende :)
bunun aynısını yegenım kullandı
hatta sımdı bana verecekler
bebek ilk dogdugunda bunda yatmıyor illa anne yanını istiyor
bunda 6 aydan bir bucuk yasa kadar yattı yeenım cunku sonrasında pek kullanıslı olmadı
ben böyle bir yatakta yanımda yatıracagım ilk 3-4 ayaa öylemi sagol canm ya aslında benm anne yanını düşünmemin amacı yatak odasından salona vs taşıma kolaylıgı kenarının açılıp kapanması misafirlige bile gitsem arabaya atıp götürebilme gbi artı avantajlarından ama bu modelide cok begendim şimdi yine arada kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?