2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar ben de şunları beğendim beşik için
Kullanan oldu mu bunlar nasıl ? Bi tanesi anne yanı beşikte oluyor

Eklentiler

• C792CF0A-DB8A-4DE1-AC4E-0B0E0EC5D66E.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 71D89782-59C6-4DEC-AB82-DDD6D7FF2CBF.webp
    84,7 KB · Görüntüleme: 71
  • CF6DB931-9A6B-4F50-9278-B2981F1978AA.webp
    152,7 KB · Görüntüleme: 73
Bende cok gitme taraftari degildim.ilk once hafif kanamamdan dolayi sonra bu fetal dna olayindan biraz ust uste geldi 2 haftabsonra detaylim var sonrasinda ayda 1 olur sanirim.

Hayir tasima olayi yok bizimle yattigi surede kullanip kendi odasina gectiginde bosta kalacak bir besik olacak bizim icin

Aman uzak kalsin sepetlere heveslenip kizimda kullandim.kullanamadim daha dogrusu.
2 yas diyorum ama kalmaz o kadar 1 yil bir bucuk yila odasina gider.
Altinda cekmece olmadigindan derinligi daha iyi gibi kademe olayida iyi.icimize sindi simdilik bakalim.bi gidip yakindan

Selam kızlar drdan geliyorum ikili test sonucumda değerler cutoff un altındadır yazıyordu, drum down için olan değerlerimin normal olduğunu ama trisomy değerinin kan değerimde biraz yüksek çıktığını söyledi 1/121. Nifty testi yaptırabilirsin yada 16. Haftanda 4lü testi yaptırabilirsin dedi. Aramızda yaptıranlar vardı napmalıyım moralim yerle bir oldu

Bence çok güzel. Küçük bir öneri, gitmeden önce yatağınızın yerden yüksekliğini ölçüp not alın, gidince yatağı da ölçerseniz kullanışlılığına daha rahat karar verebilirsiniz :)

Ben oda takımını İkea’dan yapacağım resimlerini de çektim sizler için yüklerim;
Bizim yanımızda 6 ay kadar yatacak ,odamız küçük olduğu için sadece anne yanı beşik alacağız.
Kendi odası için alacaklarımız da
Gardrobu+şifonyeri+karyolası
Karyolanın özelliği;
Yüksekliği 3 kademeli olarak ayarlanıyor.4 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor.2 yaş sonrasında önündeki parmaklığı çıkacak ve en alt seviyeye gelecek

Ne yorum yaptı sana kuzum doktor? Bana riskin 5.aydan sonra olabilir dedi down sendromu riskin çok düşük dedi zaten
hiç bişey demedi bana. sonuçlar iyi dedi geçti. pzt de 3lü test yapacak. yaşım 33 olacak doğumda yaştan dolayı mı riskli gördü başka bişi mi bilmiyorum. pzt bilgi veririm

toplamda ne kadara gelecek maliyeti? ben de ikea dan yapacaktım ama vazgeçtim çilek ten düşünüyorum şimdi.

Ayy insallah cnm çok istiyorum rabbim hayirlisini nasip etsin tabi

pzt 3 lü ya da 4 lü test yaptırıcam ama neden bilmiyorum nifty pahalı bir test bildiğim kadarıyla. moralini bozma, bişi yok doktor sadece ihtimalerini vermiş sana. 1/121 dediğin biyokimyasal risk mi ne olarak geçiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…