ben böyle bir yatakta yanımda yatıracagım ilk 3-4 ay
bu da güzelBenimde aklimda bu vardi kiz olursa visne curugu rengi var cok tatli :))
Kızlar ben de şunları beğendim beşik için
Kullanan oldu mu bunlar nasıl ? Bi tanesi anne yanı beşikte oluyor
Bende cok gitme taraftari degildim.ilk once hafif kanamamdan dolayi sonra bu fetal dna olayindan biraz ust uste geldi 2 haftabsonra detaylim var sonrasinda ayda 1 olur sanirim.Kızlar bu konu beni de düşündürüyo aslında geçende yurt dışında yaşayan biri yazmış buralarda istediğiniz gibi ultrasyona giremiyoruz bebegimizi gördüğümüz ya 3dür ya 4dür . Muane parası dışında ultrasyon cihazı içinde ayrı yüksek bi fiyat veriliyormuş acaba kullanımı azaltmak adına uygulanmış bi uygulama olabilir mi diye düşünmedim değil açıkçasıgerçi ben hiç sık ultrasyona da girmedim haftada bir yada 3 haftada 1 gitme taraftarı da değilim çok şükür rahat bi gebeliğim oldu beni iki hafta zorladı sadece bulantı kusma sonra geçti. Ayda 1 gidiyorum ya geçen aylara nazaran büyümesini görmek beni mest ediyo o yüzden ara ara değil ayda 1 görmek yetiyo bana
Hayir tasima olayi yok bizimle yattigi surede kullanip kendi odasina gectiginde bosta kalacak bir besik olacak bizim icinCanım bizim plan çocuğun odası olacak bakıcı odası olacak bizim odamız olacak bir süre ağır yatak almayalım tekerlekli bir yatak olsun diye düşünüyoruz duruma göre rahatça yeri değiştirilebilsin diye. Sizde taşıma durumu olmayacaksa bence gayet güzel ama tecrübeli kişiler ne der bilemiyorum:)
Aman uzak kalsin sepetlere heveslenip kizimda kullandim.kullanamadim daha dogrusu.Odasına geçene kadar dıyorsan ıyı gıbı onemlı olan ayaga kalktıgında dusmemesı ıkı yasına kadar demısısn boyu yetecek mı?
Bunu kullanan yok cevremde şu sepet gıbı sallanan besıkler olsa dırek almaaaaa derdım cunku coook kısa süre ıdare eder bosuna para derdım. Kuzende var cocuk hareketlenınce cok sakat
Evet evet yapalim kim giderse once.: )En yakın zamanda bende gidip bakıcam canım resimlerini çekelim hatta yükleriz burdan :) her ikea da her modelin görseli olmuyor denk gelmezsek bi de :):):)
Bu çok güzelmiş cok begendim :)Benimde aklimda bu vardi kiz olursa visne curugu rengi var cok tatli :))
Benim yaz kış farketmiyor, köpeğim var yürüyüşlerinde eşlik etmek istiyorum oyunlar oynamak istiyorum onunla. Ama bir süre daha yapamayacağım galiba :)Cok sukur simdi daha iyi azaldi.
Cok gezmemek lazim anlasildi : )Allahtan kış evde durabilecegim
Bence çok güzel. Küçük bir öneri, gitmeden önce yatağınızın yerden yüksekliğini ölçüp not alın, gidince yatağı da ölçerseniz kullanışlılığına daha rahat karar verebilirsiniz :)https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
Park yatak yerine bunu dusunduk esimle.1 1 bucuk yil bizim oda da yatsa bubidare edecek sonra odasini yapariz dedik.daha şık duruyor kademeli altta cekmece olmadigindan derinligi iyi.
Kullanan yada yakininda kullanan varsa fikir verebilir mi
hiç bişey demedi bana. sonuçlar iyi dedi geçti. pzt de 3lü test yapacak. yaşım 33 olacak doğumda yaştan dolayı mı riskli gördü başka bişi mi bilmiyorum. pzt bilgi veririmNe yorum yaptı sana kuzum doktor? Bana riskin 5.aydan sonra olabilir dedi down sendromu riskin çok düşük dedi zaten
İnsalİnş cnmBende bel ağrısı ve gögüs sertliği yalafım sonra hamile olduğumu öğrendiğim inşallah sende de öyle olur rabbim gönlüne göre versin inşallah
toplamda ne kadara gelecek maliyeti? ben de ikea dan yapacaktım ama vazgeçtim çilek ten düşünüyorum şimdi.Eki Görüntüle 2215525 Eki Görüntüle 2215526 Eki Görüntüle 2215534 Ben oda takımını İkea’dan yapacağım resimlerini de çektim sizler için yüklerim;
Bizim yanımızda 6 ay kadar yatacak ,odamız küçük olduğu için sadece anne yanı beşik alacağız.
Kendi odası için alacaklarımız da
Gardrobu+şifonyeri+karyolası
Karyolanın özelliği;
Yüksekliği 3 kademeli olarak ayarlanıyor.4 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor.2 yaş sonrasında önündeki parmaklığı çıkacak ve en alt seviyeye gelecek
Ayy insallah cnm çok istiyorum rabbim hayirlisini nasip etsin tabihamilelikten önce ara ara sancı giriyordu,
normalde yüzümde bi iki tane sivilce çıkardı adetten önce ama o ay kabar kabar bisürü küçük sivilce gbi şeyler çıktı :)
sivilcesi çok çıkanlarında tam tersi oldugunu okumuştum internetten.
kişiden kişiye belirtiler çok farklılık gösterebiliyor inş. güzel haberler alırsın :)
pzt 3 lü ya da 4 lü test yaptırıcam ama neden bilmiyorumSelam kızlar drdan geliyorum ikili test sonucumda değerler cutoff un altındadır yazıyordu, drum down için olan değerlerimin normal olduğunu ama trisomy değerinin kan değerimde biraz yüksek çıktığını söyledi 1/121. Nifty testi yaptırabilirsin yada 16. Haftanda 4lü testi yaptırabilirsin dedi. Aramızda yaptıranlar vardı napmalıyım moralim yerle bir oldu
Tamam canım inş sıkıntı yokturhiç bişey demedi bana. sonuçlar iyi dedi geçti. pzt de 3lü test yapacak. yaşım 33 olacak doğumda yaştan dolayı mı riskli gördü başka bişi mi bilmiyorum. pzt bilgi veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?