2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
toplamda ne kadara gelecek maliyeti? ben de ikea dan yapacaktım ama vazgeçtim çilek ten düşünüyorum şimdi.
3.600 liraya filan gelecek maliyeti ama ben İKEA’nın tarzını çok sevdiğim için İkea’dan alıyorum.Bir de kullanacağı oda 5 yaşına kadar ,5 yaşından sonra kendi tarzını kullanmak isteyecek.En azından 5 yaşına kadar benim istediğimi kullansın

Beşik ve komidin bende aynısını alıcam sanırım ama dolabı çok beğenemedim kuzm küçük gibi geldi sanki gerçi oda küçükse böylesi en mantıklısı tabi güzel günlerde kullanın inşallah

İkea'nın tarzını bende beğeniyorum ama çilekte indirimi görünce çark ettim hemen Hatta pzt gidip bakıcam çünkü ay sonunda indirim bitiyo. benim setim de 3,350 'ye gelecek. Alttaki takımı düşündüm ama seninki gibi beşik olacak, büyüyen karyola kullanışsız diyorlar o yüzden düşünmüyorum. bir de çamaşırlık diye geçiyo öyle bir parça var toplamda 3 parça.
sen bebek odası takımıyla sınırlı kalmamışsın o yüzden kullanışlı bir seçim olmuş. normalde ben sundvik serisini alacaktım bu setin gardrobu 1,188 tl ve ölçüleri çok küçük. Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin odaları, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize

Kızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desem aslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.

Eklentiler

• 62EB177C-8124-4440-8D04-1C3AE5090BE3.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 155
  • EE2CC72B-0FE1-4381-B0D7-3658F98AF73E.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 160
  • 5F749793-1A09-48DD-B4A3-94999FEB5CF8.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 148
Odalar yapılmaya başlanmış masallah Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bize de fikir oluyor bu tarz alanlar paylaşırsa güzel olur neden onu tercih ettiğini falan da belirtebilir

Beşiğim sundwick serisi ama gardropı boy ve en olarak o kadar küçüktü ki ;sanırım Bebek kendisi dolabın içinden birşeyler alsın diye tasarlamışlar.Sadece yatağını başka bir yerden alıcam,çünkü yataklarını beğenmedim.Senin takımın da çok güzel,bir de yakından bak bakalım

Kuzum odamız çok küçük bir de üç dolaplı;iki kapılı taraf askılı,diğer taraf raf sistemi ;oraya da battaniyelerini,havlularını koyarım diye düşündüm.Benim anne yanı beşiğimi arkadaşım verecek,o konuda masrafım olmayacak.Oda takımını babam alacak,Bebek arabasını bizim de kaynanam alacak.İyi günlerde kullanın,çok beğendim

Kesinlikle katılıyorumm bende ayağımda sallamaya alıştırdım 20 günlüktü uykusuzluk beni mahvetti bianda geldiler sallıyım alışırsa alışssın dedim ama öylr bi pişman oldum ki ayağımdan indirdiğim an uyunan bir oğlum olmuştu bunu kesinlikle ve kesinlikle sallamadan uyutucam

Ultrason ölçümleriniz nasıldı?için rahat etmesi açısından maddi durumunuz iyiyse yaptırabilirsin sen bilir.bunlar tarama testleri biliyorsun ihtimal dahilinde hepsi.trizomy 13/18 ağırdır biraz, ultrason da belirti verir mutlaka.hiçbir şey yoktur içini ferah tut arkadaşım.

yaaa nasıl özledim karı görmeyi var ya anlatamam. Hani ne aşeriyosun, ne getirelim deseler.. Beni kar olan yere götürün derim.
Benim yerime de izle pencereden
Kar manzaraları isteyenlere

Eklentiler

• SAVE_20181214_171113.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG-20181212-WA0011.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 49
Evet evet ben söyleyınce eskıler ya da yapanlr hadi canım falan dıyordu ama kendılıgınden dalınca da sasırıyorlardı.. hele bır arkadas battanıyede kocasıyla sallarmıs oda cafede bulusunca orda bıle sallıyordu ortuyle hanı benımkı de uyumadı krizlere girdi ama kesınlıkle tercıh etmıyorum.

kızlar yazdım ne yazıkki araya karıştı.
Bugün ikili sonucumu sormak için gittim çıkmamış dediler bende cinsiyet için baktırayım dedim tabi aşırı katı bu durumda doktorum 16 haftadan önce kesinlikle bişey diyemem dedi o kadar yalvar yakar ikna ettim çikolata yedm öncesinde.
sonuç; yüzükoyun uyuyor onca ısrar boşa gtti

Ay nerde indirime girmiş canım tam istediğim gibi

İstediğim beşik ve istediğim bebek arabası modeli bende önümüzdeki ay alıcam inş güle güle kullansın miniğin

1.7 ensemiz çıktı. Kan 1 hafta sonraya eşim sordu pipi var mı diye ben hiç göremedim öyle bişey sanki kız gibi geldi bana ama yine de belli olmaz dedi doktor. Oldukça heyecanlandım. Bana hep erkek gibi gelirdi kız olduğunu duyunca çok mutlu oldum

Sivas canim izlemesi güzel de bu kar da okula gidip geliyorum yolda gidişimi görenler penguen gibi diyor eee 2 canlı olunca
Sivas'ın soğuğu da soğuktur , bir Erzincanlı olarak iyi bilirim :) çok çok dikkat et canım benim, Allah'a emanetsin iki canla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…