- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
3.600 liraya filan gelecek maliyeti ama ben İKEA’nın tarzını çok sevdiğim için İkea’dan alıyorum.Bir de kullanacağı oda 5 yaşına kadar ,5 yaşından sonra kendi tarzını kullanmak isteyecek.En azından 5 yaşına kadar benim istediğimi kullansıntoplamda ne kadara gelecek maliyeti? ben de ikea dan yapacaktım ama vazgeçtim çilek ten düşünüyorum şimdi.
Beşik ve komidin bende aynısını alıcam sanırım ama dolabı çok beğenemedim kuzm küçük gibi geldi sanki gerçi oda küçükse böylesi en mantıklısı tabi güzel günlerde kullanın inşallahEki Görüntüle 2215525 Eki Görüntüle 2215526 Eki Görüntüle 2215534 Ben oda takımını İkea’dan yapacağım resimlerini de çektim sizler için yüklerim;
Bizim yanımızda 6 ay kadar yatacak ,odamız küçük olduğu için sadece anne yanı beşik alacağız.
Kendi odası için alacaklarımız da
Gardrobu+şifonyeri+karyolası
Karyolanın özelliği;
Yüksekliği 3 kademeli olarak ayarlanıyor.4 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor.2 yaş sonrasında önündeki parmaklığı çıkacak ve en alt seviyeye gelecek
İkea'nın tarzını bende beğeniyorum ama çilekte indirimi görünce çark ettim hemen3.600 liraya filan gelecek maliyeti ama ben İKEA’nın tarzını çok sevdiğim için İkea’dan alıyorum.Bir de kullanacağı oda 5 yaşına kadar ,5 yaşından sonra kendi tarzını kullanmak isteyecek.En azından 5 yaşına kadar benim istediğimi kullansın
Beşiğim sundwick serisi ama gardropı boy ve en olarak o kadar küçüktü ki ;sanırım Bebek kendisi dolabın içinden birşeyler alsın diye tasarlamışlar.Sadece yatağını başka bir yerden alıcam,çünkü yataklarını beğenmedim.Senin takımın da çok güzel,bir de yakından bak bakalımİkea'nın tarzını bende beğeniyorum ama çilekte indirimi görünce çark ettim hemenHatta pzt gidip bakıcam çünkü ay sonunda indirim bitiyo. benim setim de 3,350 'ye gelecek. Alttaki takımı düşündüm ama seninki gibi beşik olacak, büyüyen karyola kullanışsız diyorlar o yüzden düşünmüyorum. bir de çamaşırlık diye geçiyo öyle bir parça var toplamda 3 parça.
sen bebek odası takımıyla sınırlı kalmamışsın o yüzden kullanışlı bir seçim olmuş. normalde ben sundvik serisini alacaktım bu setin gardrobu 1,188 tl ve ölçüleri çok küçük. Hayırlı uğurlu olsun bebişlerin odaları, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize
Eki Görüntüle 2215550 Eki Görüntüle 2215551
Kuzum odamız çok küçük bir de üç dolaplı;iki kapılı taraf askılı,diğer taraf raf sistemi ;oraya da battaniyelerini,havlularını koyarım diye düşündüm.Benim anne yanı beşiğimi arkadaşım verecek,o konuda masrafım olmayacak.Oda takımını babam alacak,Bebek arabasını bizim de kaynanam alacak.İyi günlerde kullanın,çok beğendimKızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.
Kesinlikle katılıyorumm bende ayağımda sallamaya alıştırdım 20 günlüktü uykusuzluk beni mahvetti bianda geldiler sallıyım alışırsa alışssın dedim ama öylr bi pişman oldum ki ayağımdan indirdiğim an uyunan bir oğlum olmuştu bunu kesinlikle ve kesinlikle sallamadan uyutucamKızlar aklıma geldi benden size anne tavsiyesi bebegınızı asla ayakta sallayarak uyutmayın.
Zaten ayakta sallamak zararlıymıs ben öyle arastırmıstım. Hem ılerısı ıcın uykuya dalması çok kolay oluyor. Dıger türlü dısarda cafede mısafırlıkte her yerde ayak istiyor.
( herkesın fıkrı ayrı olabılır kendı tecrubemden yeni annişlere tavsiye )
Titresimli olursa oda guzel oluyor aklınızda olsun:)
Ultrason ölçümleriniz nasıldı?için rahat etmesi açısından maddi durumunuz iyiyse yaptırabilirsin sen bilir.bunlar tarama testleri biliyorsun ihtimal dahilinde hepsi.trizomy 13/18 ağırdır biraz, ultrason da belirti verir mutlaka.hiçbir şey yoktur içini ferah tut arkadaşım.Selam kızlar drdan geliyorum ikili test sonucumda değerler cutoff un altındadır yazıyordu, drum down için olan değerlerimin normal olduğunu ama trisomy değerinin kan değerimde biraz yüksek çıktığını söyledi 1/121. Nifty testi yaptırabilirsin yada 16. Haftanda 4lü testi yaptırabilirsin dedi. Aramızda yaptıranlar vardı napmalıyım moralim yerle bir oldu
Kar manzaraları isteyenlereyaaa nasıl özledim karı görmeyi var ya anlatamam. Hani ne aşeriyosun, ne getirelim deseler.. Beni kar olan yere götürün derim.
Benim yerime de izle pencereden
Benimde 8 haftalıktı sanırım yapıldı herşey iyi çıktı bir daha yapmadıda vitaminde vermedikızlar sizin vitamininize ,değerlerinize ne kadarda bir bakılıyor
benim doktorum 9. hafta birkere baktı birdaha birşeye bakmadı
siz ne durumdasınız?
Ne kadar güzel bir manzara , hangi il burası canımKar manzaraları isteyenlere
Evet evet ben söyleyınce eskıler ya da yapanlr hadi canım falan dıyordu ama kendılıgınden dalınca da sasırıyorlardı.. hele bır arkadas battanıyede kocasıyla sallarmıs oda cafede bulusunca orda bıle sallıyordu ortuyleKesinlikle katılıyorumm bende ayağımda sallamaya alıştırdım 20 günlüktü uykusuzluk beni mahvetti bianda geldiler sallıyım alışırsa alışssın dedim ama öylr bi pişman oldum ki ayağımdan indirdiğim an uyunan bir oğlum olmuştu bunu kesinlikle ve kesinlikle sallamadan uyutucam
Sivas canim izlemesi güzel de bu kar da okula gidip geliyorum yolda gidişimi görenler penguen gibi diyorNe kadar güzel bir manzara , hangi il burası canım
Yaaaaaaaaaa bızde bıdaha gelmediiii gelsinn özledikk beyaz beyazzzz misssss ne güzellllKar manzaraları isteyenlere
Ay nerde indirime girmiş canım tam istediğim gibiKızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.
İstediğim beşik ve istediğim bebek arabası modeli bende önümüzdeki ay alıcam inş güle güle kullansın miniğinKızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Sivas'ın soğuğu da soğuktur , bir Erzincanlı olarak iyi bilirim :) çok çok dikkat et canım benim, Allah'a emanetsin iki canlaSivas canim izlemesi güzel de bu kar da okula gidip geliyorum yolda gidişimi görenler penguen gibi diyoreee 2 canlı olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?