2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hayırlısı olsun canım
Erkek evlat nasildir bilmiyorum ama kızım benim için can yoldaşı :) tokarimi ,takilarimi paylaşıyorum artık

Evet biyokimyasal riak 1/121 çıkmış. Diğer faktörler ile hesaplandığında 2010/1 miş

O zaman mantıklı canım eskiden bana çok sade geliyodu beşik komidin falan ama odaya zaten yeterince aksesuar alınıyor halıdır perdedir lambadır duvar kağıdıdır isimli panolar vs derken oda zaten doluyor. Beşiğin üstü dalgalı gibi olanı vardı canım siz gördünüzmü ikeada onu?

Ultrasonda çok sağlıklı gözüktüğünü söylemişti doktorum hatta %50/60 sağlıklı gözüküyor istersen 2liyi de yaptırmayabilirsin demişti. Nt 0.80 mm boynu gayet ince ve burnu oluşmuştu. Yarın başka bir dra gidip ona göre testi yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. İnşallah bişeyi yoktur olduğunu düşünmüorum zaten ama tedirgin oluyor insan

Oo canim sen hızlısın maşallah çok güzeller güle güle kullan bende bebek arabasını almak istiyorum ama daha bakmaya bile gidemedim. Senin annen kayinvalidem ne güzel almış. Benim kayinvalidem olsada yapmaz malesef sadece erkek torun ister:))
Kar manzaraları isteyenlere
Ne kadar güzel manzara . Neresi diye soracaktım sıvasmis bende erzincanliyim :) dikkat et kendine hasta olma yürürken falan:)
Hayırlısı olsun canim bende seninle aynı heyecanı paylaşıyorum bu aralar o kadar merak ediyorum ki 1 hafta kaldı hastaneye gitmeme .O kadar bekleyip göstermeyecek diye korkuyorum bende

Senin ki tam bir inatçı keçi desene
Bende ikili de videoya aldım birazcık ortası boştu sanırım ikinci kızım yolda

Yok dalgalı olandan yoktu,sadeyi gördük biz ,bak yakından da resmini atıyım.Çok inceledim çünkü bu beşiği,netten yorumlar da çok olumlu geldi.Şimdiye kadar içime sinen tek karyola bu oldu

Eklentiler

• C50409CB-3B5E-415A-AC8E-E7ABD8552828.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 130
Sonuçlardan anlamıyorum ama benim gittiğim doktor ,Türkiye’de bu alanda uzmanlaşmış birisi ;ben de arkadaşım sayesinde tanıştım.Onların ense kalınlığı 3.6 çıkmıştı,fetal DNA testi yapıldı.Sonra bizim doktoru bulduk ve doktorumuzun dediği “Türkiye standartları içerisinde 4 mm’ye kadar çok normal “dedi

Ben aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum , krem de fayda etmiyor özellikle dudaklarim ve ellerim aşırı kuru, bir de ekşi ve acı asla yiyemiyorum anca tatlı olacak... Tuzlu yemek de midemi bulandırıyor. Tuhafım ya. Toplam da 3 kilo verdim 7. Haftadan bu yana. İştahım da açık değil , açlık bile hissetmiyorum . İki öğün anca yersem yiyorum .

benim de her yerim kupkuru. kolumun iç kısmına tırnağımla çizik atıyorum beyaz çizgi oluşuyor ve uzun süre gitmiyor. dudaklarım da dökülüyor pötür pötür. koparasım geliyor o derileri :) ben az su içmeye bağlıyorum en çok. siz içiyor musunuz?

Bende az su içiyorum canım , hem ondan hem sert havadan sanırım. Bir de bu ay ki gebelikte kansızlık olabiliyor , o da yapıyor olabilir. Özellikle dudaklarım sinir bozucu durumda benim. Dediğin gibi kabuk oluşuyor resmen. Şimdi pl peeling yaptım toz şeker ve balla ama fayda etmedi.

Bugün devletteki doktoruma gittim. Diğer doktorum 12+0 da kız demişti burda değişkenleri görünce üzülmüştüm bu doktorum da kız dedi :) :) giderken çikolata yedim maşallah her açıdan gösterdi kendini. Ama ultrason resmi kapkara Malesef devletteki hep böyle oluyor. Diğer doktorum ferrum diye demir ilacı vermişti bu doktor onu önermiyoruz dedi gerçekten kullanmaya başladıktan sonra bulantılarım olmuştu..

Aynı benim de öyle ben de su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorum normalde günde 3 litre içerdim şuan 3 bardak ancak

kızlar sizin vitamininize ,değerlerinize ne kadarda bir bakılıyor
benim doktorum 9. hafta birkere baktı birdaha birşeye bakmadı
siz ne durumdasınız?

Benim kalp atışı haftası kan idrar yapıldı yani 6+2 iken. 1 ay sonra tekrar yapıldı yani 11. Hafta gibi. 20. Hafta detaylı ultrasonumun yapılacağı gün tekrar kan idrar yapılacak. Sadece d vitaminim az çıktı, diğerlerinde sorun yok.

orası oyle ama su ınsanlarn dili yok mu?? ahh.. bn 16 haftayım hıc almadım ama kusmaktanda olabılır

bir de diş fırçasıyla fırçalamayı deneyin sonra lip balmla sürekli nemlendirin belki işe yarar. ben saldım uğraşmıyorum allah mide bulantısı vermesin gerisini çekebilirim, bu kadarına şükrediyorum :)

Ya sorunca bana da söyle kuzum ya ben de kötü oldum ne bilim ilerde bir ihtimal sorun olabilr falan dedi korktum gün boyu benimki de iyi bir doktor opt. Ve seminerleri sürekli takip eden bir doktor
arkadaslar takılmayın yaa bunlar ıhtımal adamda zaten ıhtımal demıs yıne strestn baska bısey deıl Allaha dua etmek lazım bn sırf bunlarla ugrasmamak ıcın yaptrmadm cunku 2lisi 4lüsü temz cıkıp bıle down doğanı okudum Allah korusun. ihtimallerle canınızı sıkmayın hamılelıgınzn tadını cıkarın. Allah sagklıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsn. detaylıyı bnde cok merak edıyorm sankı o bana daha guvenılr gelıo gozle gorup bakabılıos dıe heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…