Hayırlısı olsun canım1.7 ensemiz çıktı. Kan 1 hafta sonraya eşim sordu pipi var mı diye ben hiç göremedim öyle bişey sanki kız gibi geldi bana ama yine de belli olmaz dedi doktor. Oldukça heyecanlandım. Bana hep erkek gibi gelirdi kız olduğunu duyunca çok mutlu oldum
Evet biyokimyasal riak 1/121 çıkmış. Diğer faktörler ile hesaplandığında 2010/1 mişpzt 3 lü ya da 4 lü test yaptırıcam ama neden bilmiyorumnifty pahalı bir test bildiğim kadarıyla. moralini bozma, bişi yok doktor sadece ihtimalerini vermiş sana. 1/121 dediğin biyokimyasal risk mi ne olarak geçiyor?
Sağlıkla doğsun da ne olursa olsun ama kız gerçekten anneye can yoldaşıHayırlısı olsun canım
Erkek evlat nasildir bilmiyorum ama kızım benim için can yoldaşı :) tokarimi ,takilarimi paylaşıyorum artık
O zaman mantıklı canım eskiden bana çok sade geliyodu beşik komidin falan ama odaya zaten yeterince aksesuar alınıyor halıdır perdedir lambadır duvar kağıdıdır isimli panolar vs derken oda zaten doluyor. Beşiğin üstü dalgalı gibi olanı vardı canım siz gördünüzmü ikeada onu?Kuzum odamız çok küçük bir de üç dolaplı;iki kapılı taraf askılı,diğer taraf raf sistemi ;oraya da battaniyelerini,havlularını koyarım diye düşündüm.Benim anne yanı beşiğimi arkadaşım verecek,o konuda masrafım olmayacak.Oda takımını babam alacak,Bebek arabasını bizim de kaynanam alacak.İyi günlerde kullanın,çok beğendim
Yaşadığım şehirde ilke bebe diye bi bebek mağazası var canım ordan aldım :)Ay nerde indirime girmiş canım tam istediğim gibi
İnşallah canımm çok sağol :)İstediğim beşik ve istediğim bebek arabası modeli bende önümüzdeki ay alıcam inş güle güle kullansın miniğin
Ultrasonda çok sağlıklı gözüktüğünü söylemişti doktorum hatta %50/60 sağlıklı gözüküyor istersen 2liyi de yaptırmayabilirsin demişti. Nt 0.80 mm boynu gayet ince ve burnu oluşmuştu. Yarın başka bir dra gidip ona göre testi yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. İnşallah bişeyi yoktur olduğunu düşünmüorum zaten ama tedirgin oluyor insanUltrason ölçümleriniz nasıldı?için rahat etmesi açısından maddi durumunuz iyiyse yaptırabilirsin sen bilir.bunlar tarama testleri biliyorsun ihtimal dahilinde hepsi.trizomy 13/18 ağırdır biraz, ultrason da belirti verir mutlaka.hiçbir şey yoktur içini ferah tut arkadaşım.
Oo canim sen hızlısın maşallah çok güzeller güle güle kullan bende bebek arabasını almak istiyorum ama daha bakmaya bile gidemedim. Senin annen kayinvalidem ne güzel almış. Benim kayinvalidem olsada yapmaz malesef sadece erkek torun ister:))Kızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.
Ne kadar güzel manzara . Neresi diye soracaktım sıvasmis bende erzincanliyim :) dikkat et kendine hasta olma yürürken falan:)Kar manzaraları isteyenlere
Hayırlısı olsun canim bende seninle aynı heyecanı paylaşıyorum bu aralar o kadar merak ediyorum ki 1 hafta kaldı hastaneye gitmeme .O kadar bekleyip göstermeyecek diye korkuyorum bendekızlar yazdım ne yazıkki araya karıştı.
Bugün ikili sonucumu sormak için gittim çıkmamış dediler bende cinsiyet için baktırayım dedim tabi aşırı katı bu durumda doktorum 16 haftadan önce kesinlikle bişey diyemem dedi o kadar yalvar yakar ikna ettim çikolata yedm öncesinde.
sonuç; yüzükoyun uyuyor onca ısrar boşa gtti
Senin ki tam bir inatçı keçi desenekızlar yazdım ne yazıkki araya karıştı.
Bugün ikili sonucumu sormak için gittim çıkmamış dediler bende cinsiyet için baktırayım dedim tabi aşırı katı bu durumda doktorum 16 haftadan önce kesinlikle bişey diyemem dedi o kadar yalvar yakar ikna ettim çikolata yedm öncesinde.
sonuç; yüzükoyun uyuyor onca ısrar boşa gtti
Yok dalgalı olandan yoktu,sadeyi gördük biz ,bak yakından da resmini atıyım.Çok inceledim çünkü bu beşiği,netten yorumlar da çok olumlu geldi.Şimdiye kadar içime sinen tek karyola bu olduO zaman mantıklı canım eskiden bana çok sade geliyodu beşik komidin falan ama odaya zaten yeterince aksesuar alınıyor halıdır perdedir lambadır duvar kağıdıdır isimli panolar vs derken oda zaten doluyor. Beşiğin üstü dalgalı gibi olanı vardı canım siz gördünüzmü ikeada onu?
Sonuçlardan anlamıyorum ama benim gittiğim doktor ,Türkiye’de bu alanda uzmanlaşmış birisi ;ben de arkadaşım sayesinde tanıştım.Onların ense kalınlığı 3.6 çıkmıştı,fetal DNA testi yapıldı.Sonra bizim doktoru bulduk ve doktorumuzun dediği “Türkiye standartları içerisinde 4 mm’ye kadar çok normal “dediUltrasonda çok sağlıklı gözüktüğünü söylemişti doktorum hatta %50/60 sağlıklı gözüküyor istersen 2liyi de yaptırmayabilirsin demişti. Nt 0.80 mm boynu gayet ince ve burnu oluşmuştu. Yarın başka bir dra gidip ona göre testi yaptırıp yaptırmamaya karar vereceğim. İnşallah bişeyi yoktur olduğunu düşünmüorum zaten ama tedirgin oluyor insan
benim de her yerim kupkuru. kolumun iç kısmına tırnağımla çizik atıyorum beyaz çizgi oluşuyor ve uzun süre gitmiyor. dudaklarım da dökülüyor pötür pötür. koparasım geliyor o derileri :) ben az su içmeye bağlıyorum en çok. siz içiyor musunuz?Ben aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum , krem de fayda etmiyorözellikle dudaklarim ve ellerim aşırı kuru, bir de ekşi ve acı asla yiyemiyorum anca tatlı olacak... Tuzlu yemek de midemi bulandırıyor. Tuhafım ya. Toplam da 3 kilo verdim 7. Haftadan bu yana. İştahım da açık değil , açlık bile hissetmiyorum . İki öğün anca yersem yiyorum .
Bende az su içiyorum canım , hem ondan hem sert havadan sanırım. Bir de bu ay ki gebelikte kansızlık olabiliyor , o da yapıyor olabilir. Özellikle dudaklarım sinir bozucu durumda benim. Dediğin gibi kabuk oluşuyor resmen. Şimdi pl peeling yaptım toz şeker ve balla ama fayda etmedi.benim de her yerim kupkuru. kolumun iç kısmına tırnağımla çizik atıyorum beyaz çizgi oluşuyor ve uzun süre gitmiyor. dudaklarım da dökülüyor pötür pötür. koparasım geliyor o derileri :) ben az su içmeye bağlıyorum en çok. siz içiyor musunuz?
Aynı benim de öyle ben de su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorum normalde günde 3 litre içerdim şuan 3 bardak ancakbenim de her yerim kupkuru. kolumun iç kısmına tırnağımla çizik atıyorum beyaz çizgi oluşuyor ve uzun süre gitmiyor. dudaklarım da dökülüyor pötür pötür. koparasım geliyor o derileri :) ben az su içmeye bağlıyorum en çok. siz içiyor musunuz?
kızlar sizin vitamininize ,değerlerinize ne kadarda bir bakılıyor
benim doktorum 9. hafta birkere baktı birdaha birşeye bakmadı
siz ne durumdasınız?
orası oyle ama su ınsanlarn dili yok mu?? ahh.. bn 16 haftayım hıc almadım ama kusmaktanda olabılırBence bu güzel bişey. Benim de ayva göbeğinden az buyuk, ne zaman karnın büyüyecek diyorlar, zaten sağlıklı besleniyorsan bence kafana takma.Zaten fazla fazla kilo alicaz ilerleyen günlerde. Ben şimdiden 1.3 kg. aldım.Sizler ne kadar aldınız kizlar?
bir de diş fırçasıyla fırçalamayı deneyin sonra lip balmla sürekli nemlendirin belki işe yarar. ben saldım uğraşmıyorum allah mide bulantısı vermesin gerisini çekebilirim, bu kadarına şükrediyorum :)Bende az su içiyorum canım , hem ondan hem sert havadan sanırım. Bir de bu ay ki gebelikte kansızlık olabiliyor , o da yapıyor olabilir. Özellikle dudaklarım sinir bozucu durumda benim. Dediğin gibi kabuk oluşuyor resmen. Şimdi pl peeling yaptım toz şeker ve balla ama fayda etmedi.
arkadaslar takılmayın yaa bunlar ıhtımal adamda zaten ıhtımal demıs yıne strestn baska bısey deıl Allaha dua etmek lazım bn sırf bunlarla ugrasmamak ıcın yaptrmadm cunku 2lisi 4lüsü temz cıkıp bıle down doğanı okudum Allah korusun. ihtimallerle canınızı sıkmayın hamılelıgınzn tadını cıkarın. Allah sagklıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsn. detaylıyı bnde cok merak edıyorm sankı o bana daha guvenılr gelıo gozle gorup bakabılıos dıe heraldeYa sorunca bana da söyle kuzum ya ben de kötü oldum ne bilim ilerde bir ihtimal sorun olabilr falan dedi korktum gün boyubenimki de iyi bir doktor opt. Ve seminerleri sürekli takip eden bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?