2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynı benim de öyle ben de su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorum normalde günde 3 litre içerdim şuan 3 bardak ancak
:) ben kbb'ye gitmiştim seneler önce. doktor boğazıma bakınca "kızım sen hiç hayatında su içmedin mi?" demişti. artık ne kadar kırmızıysa. o günden beri hergün sayarak sekiz on bardak içiyordum zorla da olsa ama hamile kalınca çok bulantılı günler geçirdim yeni yeni insan oluyorum. iki üç bardak içmeye başladım. geçerler inşallah ya allah kusma bulantı vermesin bunlar hallolur :)

Yaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?

Yok dalgalı olandan yoktu,sadeyi gördük biz ,bak yakından da resmini atıyım.Çok inceledim çünkü bu beşiği,netten yorumlar da çok olumlu geldi.Şimdiye kadar içime sinen tek karyola bu oldu
Evet bende bundan alıcam büyük ihtimal bak benim dediğim dalgalı şöyle.

Eklentiler

• 2C0E1D40-008E-4B35-BFC5-B945CBFBBDB6.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 121
Amin canım , mide bulantısı vermesin dediği gibi bende kurulugu çekmeye razıyım :))

Sivas'ın soğuğu da soğuktur , bir Erzincanlı olarak iyi bilirim :) çok çok dikkat et canım benim, Allah'a emanetsin iki canla
Valla dikkat ediyorum ama tatil de olmuyor yarın kurs var yine gideceğim inşallah birşey olmadan geçiririz kış i

Valla dikkat ediyorum canım şimdilik sıkıntı yok insallah sıkıntı olmadan atlatırim kışı

Kesinlikle canım o kadar haklısın ki ve yazdığın da içimi rahatlattı cidden :) her şey allahtan ama inanki benimki meslekten gelen korku. Cinsiyeti de gösterse kuzum tamamdr :)

benım ıstahım guzel sabah kahvaltı öğlen meyve aksam yemek kuruyems vs...
asırı degıl hemen doyuyorum. Hıc kg almadımm çok sevınıyorum ne yalan söylımm
Bıo yu sevdım dun surdum sabah cıldım nemlı geldı yumusacık hoşuma gıttı...i

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım baya uğraştırıyo inşallah sağ salim gelir de doğunca uğraştırmaz yaramazım :)))

Yaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?
Olmaz mı canım olur tabi benimki erkek olduğu belli olunca kaynanam aradı telefonda ilk dediği bize kız nasip olmaz zaten dedi. Ben bunu bulduğuma şükrediyorum ne tedaviler geçirdim haspam kalkmış bana kız olmaz diyo. Ilk torunları bide he şimdi de arayıp sormuyolar besiktir karyoladır bizden para çıkmasın diye baya 20 gün oldu aramıyorlar

Senin ki tam bir inatçı keçi desene
Bende ikili de videoya aldım birazcık ortası boştu sanırım ikinci kızım yolda
hemde nasıl inatçı sorma ikili bile 1 saatte anca yapılmıştı kadın diyo hadi bakim da görmek mümkün değil uyuyo dedi kısmet dedm ama içimden öyle mahcup oldum ki
hakkında hayırlısı kuzum sendr istersen 16 haftayı bekle

Benimde ellerim ve vücudum kupkuru. Bende hâlâ kurtulamadım bulantıdan 6 kiloda ben verdim. Dudaklarım hep yara oldu. Bulantılara devam. Hiç bişey yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…