- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
:) ben kbb'ye gitmiştim seneler önce. doktor boğazıma bakınca "kızım sen hiç hayatında su içmedin mi?" demişti. artık ne kadar kırmızıysa. o günden beri hergün sayarak sekiz on bardak içiyordum zorla da olsa ama hamile kalınca çok bulantılı günler geçirdim yeni yeni insan oluyorum. iki üç bardak içmeye başladım. geçerler inşallah ya allah kusma bulantı vermesin bunlar hallolur :)Aynı benim de öyle ben de su içemiyorum ondan olduğunu düşünüyorum normalde günde 3 litre içerdim şuan 3 bardak ancak
Yaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?Oo canim sen hızlısın maşallah çok güzeller güle güle kullan bende bebek arabasını almak istiyorum ama daha bakmaya bile gidemedim. Senin annen kayinvalidem ne güzel almış. Benim kayinvalidem olsada yapmaz malesef sadece erkek torun ister:))
Ne kadar güzel manzara . Neresi diye soracaktım sıvasmis bende erzincanliyim :) dikkat et kendine hasta olma yürürken falan:)
Hayırlısı olsun canim bende seninle aynı heyecanı paylaşıyorum bu aralar o kadar merak ediyorum ki 1 hafta kaldı hastaneye gitmeme .O kadar bekleyip göstermeyecek diye korkuyorum bende
Evet bende bundan alıcam büyük ihtimal bak benim dediğim dalgalı şöyle.Yok dalgalı olandan yoktu,sadeyi gördük biz ,bak yakından da resmini atıyım.Çok inceledim çünkü bu beşiği,netten yorumlar da çok olumlu geldi.Şimdiye kadar içime sinen tek karyola bu oldu
Burada bol bol var cok güzel izlemesi o yagisi felan bende bayiliyorumYaaaaaaaaaa bızde bıdaha gelmediiii gelsinn özledikk beyaz beyazzzz misssss ne güzellll
Amin canım , mide bulantısı vermesin dediği gibi bende kurulugu çekmeye razıyım :))bir de diş fırçasıyla fırçalamayı deneyin sonra lip balmla sürekli nemlendirin belki işe yarar. ben saldım uğraşmıyorum allah mide bulantısı vermesin gerisini çekebilirim, bu kadarına şükrediyorum :)
Valla dikkat ediyorum ama tatil de olmuyor yarın kurs var yine gideceğim inşallah birşey olmadan geçiririz kış iSivas'ın soğuğu da soğuktur , bir Erzincanlı olarak iyi bilirim :) çok çok dikkat et canım benim, Allah'a emanetsin iki canla
Hangi sehirdesiniz ins istanbuldur :)Evet kesinlikle cihaz da önemli. Ben o konuda şanslıyım çok net görebiliyorum bebeğimi hatta en son gidişimde 11 haftalık olduğu halde renkli bile görebildim :)
Doktora gore benimde pazar 10 haftalık olcak :) geriden geliyormuz 4 gun falan :)Evet kesinlikle cihaz da önemli. Ben o konuda şanslıyım çok net görebiliyorum bebeğimi hatta en son gidişimde 11 haftalık olduğu halde renkli bile görebildim :)
Valla dikkat ediyorum canım şimdilik sıkıntı yok insallah sıkıntı olmadan atlatırim kışıOo canim sen hızlısın maşallah çok güzeller güle güle kullan bende bebek arabasını almak istiyorum ama daha bakmaya bile gidemedim. Senin annen kayinvalidem ne güzel almış. Benim kayinvalidem olsada yapmaz malesef sadece erkek torun ister:))
Ne kadar güzel manzara . Neresi diye soracaktım sıvasmis bende erzincanliyim :) dikkat et kendine hasta olma yürürken falan:)
Hayırlısı olsun canim bende seninle aynı heyecanı paylaşıyorum bu aralar o kadar merak ediyorum ki 1 hafta kaldı hastaneye gitmeme .O kadar bekleyip göstermeyecek diye korkuyorum bende
Yerel bi yer yani tüh :)Yaşadığım şehirde ilke bebe diye bi bebek mağazası var canım ordan aldım :)
Kesinlikle canım o kadar haklısın ki ve yazdığın da içimi rahatlattı cidden :) her şey allahtan ama inanki benimki meslekten gelen korku. Cinsiyeti de gösterse kuzum tamamdr :)arkadaslar takılmayın yaa bunlar ıhtımal adamda zaten ıhtımal demıs yıne strestn baska bısey deıl Allaha dua etmek lazım bn sırf bunlarla ugrasmamak ıcın yaptrmadm cunku 2lisi 4lüsü temz cıkıp bıle down doğanı okudum Allah korusun. ihtimallerle canınızı sıkmayın hamılelıgınzn tadını cıkarın. Allah sagklıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsn. detaylıyı bnde cok merak edıyorm sankı o bana daha guvenılr gelıo gozle gorup bakabılıos dıe heralde
gösterir annesi merak etme nazlı bir kızdır belkideKesinlikle canım o kadar haklısın ki ve yazdığın da içimi rahatlattı cidden :) her şey allahtan ama inanki benimki meslekten gelen korku. Cinsiyeti de gösterse kuzum tamamdr :)
benım ıstahım guzel sabah kahvaltı öğlen meyve aksam yemek kuruyems vs...Ben aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum , krem de fayda etmiyorözellikle dudaklarim ve ellerim aşırı kuru, bir de ekşi ve acı asla yiyemiyorum anca tatlı olacak... Tuzlu yemek de midemi bulandırıyor. Tuhafım ya. Toplam da 3 kilo verdim 7. Haftadan bu yana. İştahım da açık değil , açlık bile hissetmiyorum . İki öğün anca yersem yiyorum .
valla canım baya uğraştırıyo inşallah sağ salim gelir de doğunca uğraştırmaz yaramazım :)))Oo canim sen hızlısın maşallah çok güzeller güle güle kullan bende bebek arabasını almak istiyorum ama daha bakmaya bile gidemedim. Senin annen kayinvalidem ne güzel almış. Benim kayinvalidem olsada yapmaz malesef sadece erkek torun ister:))
Olmaz mı canım olur tabi benimki erkek olduğu belli olunca kaynanam aradı telefonda ilk dediği bize kız nasip olmaz zaten dedi. Ben bunu bulduğuma şükrediyorum ne tedaviler geçirdim haspam kalkmış bana kız olmaz diyo. Ilk torunları bide he şimdi de arayıp sormuyolar besiktir karyoladır bizden para çıkmasın diye baya 20 gün oldu aramıyorlarYaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?
hemde nasıl inatçı sorma ikili bile 1 saatte anca yapılmıştı kadın diyo hadi bakim da görmek mümkün değil uyuyo dedi kısmet dedm ama içimden öyle mahcup oldum kiSenin ki tam bir inatçı keçi desene
Bende ikili de videoya aldım birazcık ortası boştusanırım ikinci kızım yolda
Benimde ellerim ve vücudum kupkuru. Bende hâlâ kurtulamadım bulantıdan 6 kiloda ben verdim. Dudaklarım hep yara oldu. Bulantılara devam. Hiç bişey yiyemiyorumBen aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum , krem de fayda etmiyorözellikle dudaklarim ve ellerim aşırı kuru, bir de ekşi ve acı asla yiyemiyorum anca tatlı olacak... Tuzlu yemek de midemi bulandırıyor. Tuhafım ya. Toplam da 3 kilo verdim 7. Haftadan bu yana. İştahım da açık değil , açlık bile hissetmiyorum . İki öğün anca yersem yiyorum .
Benim de 1/147 yakın birbirineEvet biyokimyasal riak 1/121 çıkmış. Diğer faktörler ile hesaplandığında 2010/1 miş
Ama bebek arabasının aynısı gittigdiyorda falan indirime giriyor takip et.Yerel bi yer yani tüh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?