Ayy nasıl diyebiliyolar bunu ya inanmıyorum benim eşimin ailesinde de kız yok ama kayınvalidem hiç öyle bir şey demedi hatta ben anne size kız torun hiç gelmiyomuş bide dedim kayınvalidem olsun sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti dedi.Olmaz mı canım olur tabi benimki erkek olduğu belli olunca kaynanam aradı telefonda ilk dediği bize kız nasip olmaz zaten dedi. Ben bunu bulduğuma şükrediyorum ne tedaviler geçirdim haspam kalkmış bana kız olmaz diyo. Ilk torunları bide he şimdi de arayıp sormuyolar besiktir karyoladır bizden para çıkmasın diye baya 20 gün oldu aramıyorlar
Benim de 1/147 yakın birbirine
Peki sana drun birşey dedi mi nifty testten va bahsetti mi yoksa normal mi dedi
Masallahselam kizlar bizimde bu gun dr randevumuz vardi 3 aylik ultrasyona girdim minigimi ilk defa gördüm
Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)Ben aşırı cilt kuruluğu yaşıyorum , krem de fayda etmiyorözellikle dudaklarim ve ellerim aşırı kuru, bir de ekşi ve acı asla yiyemiyorum anca tatlı olacak... Tuzlu yemek de midemi bulandırıyor. Tuhafım ya. Toplam da 3 kilo verdim 7. Haftadan bu yana. İştahım da açık değil , açlık bile hissetmiyorum . İki öğün anca yersem yiyorum .
Tatlılar kız, ekşiler erkek bence :)))))Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)
Masallahbir erkek daha mı gelıyor acaba
Ben hamileliğimin ilk zamanlarında yaşadım,offf ya inşallah tekrarlamaz,çok zorduBenım baş donmelerım başladıhafıf hafıf yokluyor sizde var mı ?
olmaz mı. 3-4 gündür tansiyonum düşüyor başım dönüyor ilkimde de vardı tansiyon düşmesi bunda da tam gaz devamBenım baş donmelerım başladıhafıf hafıf yokluyor sizde var mı ?
Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)
Gozun aydin : )Kızlar Nift testim çıktı sonuçlar güzel çok şükür.Herhangi bir sıkıntı görülmemişti zaten ense,ikili güzel di.Biraz yaş riskim var sadece.3 hafta sonunda şükür çıktı.
Dikkat ettım 6 mesajın var 2si kızlar whatsapp grubunuz var mı????? Hayır burda da degılsın kımseyle muhabbet yok ne bu whatspp whatspp merak ettım.
Aa evet aklima gelmemisti ole yapayim.ic yatagini kalin alirim ilk zamanlar egilmem gerekmez fazla.Bence çok güzel. Küçük bir öneri, gitmeden önce yatağınızın yerden yüksekliğini ölçüp not alın, gidince yatağı da ölçerseniz kullanışlılığına daha rahat karar verebilirsiniz :)
Oyy maşallah çok tatlı bi oğluş :)selam kizlar bizimde bu gun dr randevumuz vardi 3 aylik ultrasyona girdim minigimi ilk defa gördüm
Oy oy maşallah sana , canım partembenım ıstahım guzel sabah kahvaltı öğlen meyve aksam yemek kuruyems vs...
asırı degıl hemen doyuyorum. Hıc kg almadımm çok sevınıyorum ne yalan söylımm
Bıo yu sevdım dun surdum sabah cıldım nemlı geldı yumusacık hoşuma gıttı...i
Zaten ılk nubda dık gorunmus dıgerlerınde yok bızımkı sallama tahmın :)) ınsallah saglıklı gonlunden geçen olsunnya kız olaydi iyiydisaglikli olsunda en önemlisi bir oglum var ikincimin kız olmasini cok istiyorum rabbim hakkimizda hayırlisini nasip etsin
Bende yoktu gece saga sola donerken bıle oluyorBen hamileliğimin ilk zamanlarında yaşadım,offf ya inşallah tekrarlamaz,çok zordu
ya ben ölçüuorum degısıklık yok:/ gecen egıldım hatta gerıye dogru düşüyordum masayı tuttum sok oldmolmaz mı. 3-4 gündür tansiyonum düşüyor başım dönüyor ilkimde de vardı tansiyon düşmesi bunda da tam gaz devam
Oyy maşallah çok tatlı bi oğluş :)
Yerim onuuu :))gösterir annesi merak etme nazlı bir kızdır belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?