2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy nasıl diyebiliyolar bunu ya inanmıyorum benim eşimin ailesinde de kız yok ama kayınvalidem hiç öyle bir şey demedi hatta ben anne size kız torun hiç gelmiyomuş bide dedim kayınvalidem olsun sağlıklı olsun da hiç önemli değil cinsiyeti dedi.

selam kizlar bizimde bu gun dr randevumuz vardi 3 aylik ultrasyona girdim minigimi ilk defa gördüm

Eklentiler

• IMG-20181214-WA0030.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG-20181214-WA0024.webp
    27 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20181214-WA0026.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 67
Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)

Dikkat ettım 6 mesajın var 2si kızlar whatsapp grubunuz var mı????? Hayır burda da degılsın kımseyle muhabbet yok ne bu whatspp whatspp merak ettım.

Kimseyle muhabettim olmadığını nereden biliyorsun ? Ayrıca ilk mesajıma kimse cevap vermedi diye tekrar sormak istedim, çünkü herkes sürekli burayı takip edemeyebiliyor. Whatsapp grubu oluyor diye duymuştum, o yüzden merak ettim. Neyi ima etmeye çalışıyorsun sen hayırdır? Numaranı veya başkasının numarasını almak için mi yani? Bu nasıl absürt bir mesajdır ya sinir ettin. Birileriyle daha da muhabettim olsun diye sordum zaten whatsapp grubu, herkesin senin gibi tonla boş vakti olmayabiliyor ki gelsin buralara yazsın.

Aa evet aklima gelmemisti ole yapayim.ic yatagini kalin alirim ilk zamanlar egilmem gerekmez fazla.

Oy oy maşallah sana , canım partem
Kilo almamak benim hoşuma da gidiyor , hatta bacaklarım bayağı incelmiş :) seve seve tayt giyiyorum. Tek düşüncem bebegim aç kalıyor mu acaba ya ... Yeni yeni benden beslenmeye başladı ama kötü hissediyorum nedense.
Bugün eşimle çıktık bana bir kaç parça birşey aldık, anlaşılan ben bütün hamileliği tayt çizme ve uzun kazalarla geçireceğim güzel memleketimin hiçbir giyim mağazasında şöyle modern ve spor genç işi hamile kıyafeti yok ya

ya kız olaydi iyiydi saglikli olsunda en önemlisi bir oglum var ikincimin kız olmasini cok istiyorum rabbim hakkimizda hayırlisini nasip etsin
Zaten ılk nubda dık gorunmus dıgerlerınde yok bızımkı sallama tahmın :)) ınsallah saglıklı gonlunden geçen olsunn
Ben hamileliğimin ilk zamanlarında yaşadım,offf ya inşallah tekrarlamaz,çok zordu
Bende yoktu gece saga sola donerken bıle oluyor hatta sırt ustu yatmam mumkun degıl.... amaan amaan ınsallah olmaz yaa
olmaz mı. 3-4 gündür tansiyonum düşüyor başım dönüyor ilkimde de vardı tansiyon düşmesi bunda da tam gaz devam
ya ben ölçüuorum degısıklık yok:/ gecen egıldım hatta gerıye dogru düşüyordum masayı tuttum sok oldm pazartesı doktora soylerım normldır muhtemelen pff

@ParteMoralll
Bio güzel demi yağ ?
Bende bugün alacaktım unuttum ya , başlamam lazım. Nemlendirici olarak da kızımda Bioderma white kullanıyordum çok iyiydi ondan alacağım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…