2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sakin ol yavaşşşş gazın fazla gelmiş galıba...
Yenı acmışsın hemen whatspp varmı whatsapp varmı???? Neyi ıma etcem dümdüz elalemden numara istemışsin ki ogün herkesin dikkatini çektin..
Ayrıca burdakılerı gruplastırıp whatsppa toplamak vs YASAK!!!!!
Hııhıu okadaaaaar doluu vaktin varkiii tanımadıgın ınsanlardan numara ısteyecek kadar BOŞSUN hadi canımm ban yemek istemıyorum...:)

Güle güle kullan canım. Bende aynı tayt üstüne uzun kazak yada elbise olarak ilerleyeceğim pantolonlarım olmuyor zaten hamile pantolonu almıştım bir tane ama tuvalete sıkıştığın zaman indirmesi zulüm ve maalesef dediğin gibi düzgün birşey yok.

Benim minnoş ilk girdiğim de çok çok hareketliydi sürekli tekme atıp kendini yukarı itiyordu dedi bekle 10 dk sonra yine bakalım, bekleyip girdim bu sefer de sırtını dönmüş uyuyordu . Uyandıramadık . 15 daha bekle sonra gel dedi . Yine aynıydı sırtı dönük . Ölçüm yapamadı bir türlü zaten
Perinatoloji ye randevum var pazartesi günü ikili için bakalım ne diyecekler

Cinsiyet için mi bekle diyorsun , valla zerre merak etmiyorum . Şu an odaklandım ikili teste . Sağlıktan ötesi yok benim için .

Benimde ellerim ve vücudum kupkuru. Bende hâlâ kurtulamadım bulantıdan 6 kiloda ben verdim. Dudaklarım hep yara oldu. Bulantılara devam. Hiç bişey yiyemiyorum
Sen daha çok vermişsin canım , inşallah bulantıların geçer de ağız tadıyla yemeğini yersin. Cilt kuruluğunu doktoruma danışmam gerek bakalım ne önerecek. Cidden kötü hissediyor insan. Ama beni guzellestirdi sanırım :)) ben mutluyum bir yandan. Gören bu aralar daha da güzelleşmişsin diyor bana

Benım kalcamda biraz degişme var sankii kızmı yoksaaynen öyle yaaa acayip kötüüü kıyafetler sınır oluyorum
@ParteMoralll
Bio güzel demi yağ ?
Bende bugün alacaktım unuttum ya , başlamam lazım. Nemlendirici olarak da kızımda Bioderma white kullanıyordum çok iyiydi ondan alacağım tekrar.
bıo oıl evet vallahı sabaha kadar tuttu benı ama dısarı cıkmadan önce sankı hemen emmıyor gıbı geldı kokusu falan guzel ben begendım kendimi yaglamıs güreşci gibi hissettim

Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)
Yok balım , hiç bir tahmin yapmadı bende sormadım belki ondandir. Ben kızıma hamileyken ilk aylar özellikle deli gibi ekşi ve tuzlu yerdim. Tatlıyı 6. Aydan sonra aşırı tükettim :))
Bence cinsiyetle alakası yok mu yeme içmenin, bebeğin belki tat duyusu devreye giriyor hamilelikte.

Sağ ol canım
Sende güzel günlerde kullan aldıklarını
Hamile pantolonları hoş gelmedi gözüme almıştım hm den iade ettim geri.
Tayt en güzeli , en rahatı . Dediğin gibi üstüne de uzun v yaka kazak falan enfes oluyor :))
Ben bir kaç tane de uzun gömlek alırım üstüne hırka falan güzel kombin olur

Pamuk gibi olmuşsundur :))
Netten bir bakayım ben uyguna bulursam bir kaç tane alayım. Ne de olsa kullanacağız sürekli
Allah o güzel gönlüne göre verir inşallah :)) bende kız gibi hissediyorum benim miniği. İki süslü Pakize annesi olmak nasip olur umarım

Bende sana kız gıbı hıssedıyorum ana usg görmeden tabı :) ay sağol kuzummmm senindee saglıklı olsunlar yeterrr....

hiç hamile gıbı degılım şu koca tekmelere geçsek artık

Bende bugun bu karyolayi paylastim benim odamda yattigi sure icin bunu alacagiz anne yani olarak

Hepsini çektin mi canım ? Ve kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bunlar çok bilgim yok
Diğerinin fotosunu çekmedim kuzum açıkcası çok fazla araştırmadım arkadaşım bebek arabaları konusunda baya bi araştırma yapmış buna ve kraft twiste karar vermiş ikiside aşağı yukarı aynı ama bu indirime girince bunu almış. Bende o nasılsa baya bi araştırdı diye çok araştırmadım ama kadın özelliklerini saydı aklıma yattı şeklinide çok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…