Tamam canım hem pusetli hem de yataklı de miAma bebek arabasının aynısı gittigdiyorda falan indirime giriyor takip et.
Çarşamba netleşecek inşallah, bakalım :))Tatlılar kız, ekşiler erkek bence :)))))
Sakin olKimseyle muhabettim olmadığını nereden biliyorsun ? Ayrıca ilk mesajıma kimse cevap vermedi diye tekrar sormak istedim, çünkü herkes sürekli burayı takip edemeyebiliyor. Whatsapp grubu oluyor diye duymuştum, o yüzden merak ettim. Neyi ima etmeye çalışıyorsun sen hayırdır? Numaranı veya başkasının numarasını almak için mi yani? Bu nasıl absürt bir mesajdır ya sinir ettin. Birileriyle daha da muhabettim olsun diye sordum zaten whatsapp grubu, herkesin senin gibi tonla boş vakti olmayabiliyor ki gelsin buralara yazsın.
Güle güle kullan canım. Bende aynı tayt üstüne uzun kazak yada elbise olarak ilerleyeceğim pantolonlarım olmuyor zaten hamile pantolonu almıştım bir tane ama tuvalete sıkıştığın zaman indirmesi zulümOy oy maşallah sana , canım partem
Kilo almamak benim hoşuma da gidiyor , hatta bacaklarım bayağı incelmiş :) seve seve tayt giyiyorum. Tek düşüncem bebegim aç kalıyor mu acaba ya... Yeni yeni benden beslenmeye başladı ama kötü hissediyorum nedense.
Bugün eşimle çıktık bana bir kaç parça birşey aldık, anlaşılan ben bütün hamileliği tayt çizme ve uzun kazalarla geçireceğimgüzel memleketimin hiçbir giyim mağazasında şöyle modern ve spor genç işi hamile kıyafeti yok ya
Ben çok minicik bişey gördüm ama tabi doktor daha göremedim dediyse belki yanlış görmüşümdür :) inşallah kızdır ama emin ol hayırlı ve sağlıklı olcaksa oğluş olsun varsınkizlar erkek oldugunu nerden anliyosunuz ben hic anlamiyorum
Cinsiyeti belli mi :)aynı ben oglumda asiri tatli yiyodum bunda hic aramiyorum
Evet canım tabiki. Zaten puseti az bir süre kullanabiliyoruz hemen büyüdükleri için.Tamam canım hem pusetli hem de yataklı de mi
Benim minnoş ilk girdiğim de çok çok hareketliydi sürekli tekme atıp kendini yukarı itiyorduhemde nasıl inatçı sorma ikili bile 1 saatte anca yapılmıştı kadın diyo hadi bakim da görmek mümkün değil uyuyo dedi kısmet dedm ama içimden öyle mahcup oldum ki
hakkında hayırlısı kuzum sendr istersen 16 haftayı bekle
Cinsiyeti belli mi :)
Hepsini çektin mi canım ? Ve kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bunlar çok bilgim yokEvet canım tabiki. Zaten puseti az bir süre kullanabiliyoruz hemen büyüdükleri için.
Orası neresi acaba :)hayir canim burda drlar 5 aylikta söyluyor malesef 5 subatta ögrenicem
Sen daha çok vermişsin canım , inşallah bulantıların geçer de ağız tadıyla yemeğini yersin. Cilt kuruluğunu doktoruma danışmam gerek bakalım ne önerecek. Cidden kötü hissediyor insan. Ama beni guzellestirdi sanırım :)) ben mutluyum bir yandan. Gören bu aralar daha da güzelleşmişsin diyor banaBenimde ellerim ve vücudum kupkuru. Bende hâlâ kurtulamadım bulantıdan 6 kiloda ben verdim. Dudaklarım hep yara oldu. Bulantılara devam. Hiç bişey yiyemiyorum
Benım kalcamda biraz degişme var sankiiOy oy maşallah sana , canım partem
Kilo almamak benim hoşuma da gidiyor , hatta bacaklarım bayağı incelmiş :) seve seve tayt giyiyorum. Tek düşüncem bebegim aç kalıyor mu acaba ya... Yeni yeni benden beslenmeye başladı ama kötü hissediyorum nedense.
Bugün eşimle çıktık bana bir kaç parça birşey aldık, anlaşılan ben bütün hamileliği tayt çizme ve uzun kazalarla geçireceğimgüzel memleketimin hiçbir giyim mağazasında şöyle modern ve spor genç işi hamile kıyafeti yok ya
bıo oıl evet vallahı sabaha kadar tuttu benı ama dısarı cıkmadan önce sankı hemen emmıyor gıbı geldı kokusu falan guzel ben begendım@ParteMoralll
Bio güzel demi yağ ?
Bende bugün alacaktım unuttum ya , başlamam lazım. Nemlendirici olarak da kızımda Bioderma white kullanıyordum çok iyiydi ondan alacağım tekrar.
Orası neresi acaba :)
Yok balım , hiç bir tahmin yapmadı bende sormadım belki ondandir. Ben kızıma hamileyken ilk aylar özellikle deli gibi ekşi ve tuzlu yerdim. Tatlıyı 6. Aydan sonra aşırı tükettim :))Ben de tam tersi çok sevdiğim tatlı hoşuma gitmiyor. Tuzlu ekşi acı yiyorum. Cinsiyet için bir tahmin de bulundu mu doktor acaba alakası var mı:)
Sağ ol canımGüle güle kullan canım. Bende aynı tayt üstüne uzun kazak yada elbise olarak ilerleyeceğim pantolonlarım olmuyor zaten hamile pantolonu almıştım bir tane ama tuvalete sıkıştığın zaman indirmesi zulümve maalesef dediğin gibi düzgün birşey yok.
Benım kalcamda biraz degişme var sankiikızmı yoksa aynen öyle yaaa acayip kötüüü kıyafetler sınır oluyorum
bıo oıl evet vallahı sabaha kadar tuttu benı ama dısarı cıkmadan önce sankı hemen emmıyor gıbı geldı kokusu falan guzel ben begendımkendimi yaglamıs güreşci gibi hissettim
Bende sana kız gıbı hıssedıyorum ana usg görmeden tabı :) ay sağol kuzummmm senindee saglıklı olsunlar yeterrr....
Pamuk gibi olmuşsundur :))
Netten bir bakayım ben uyguna bulursam bir kaç tane alayım. Ne de olsa kullanacağız sürekli
Allah o güzel gönlüne göre verir inşallah :)) bende kız gibi hissediyorum benim miniği. İki süslü Pakize annesi olmak nasip olur umarım
Bende bugun bu karyolayi paylastim benim odamda yattigi sure icin bunu alacagiz anne yani olarakEki Görüntüle 2215525 Eki Görüntüle 2215526 Eki Görüntüle 2215534 Ben oda takımını İkea’dan yapacağım resimlerini de çektim sizler için yüklerim;
Bizim yanımızda 6 ay kadar yatacak ,odamız küçük olduğu için sadece anne yanı beşik alacağız.
Kendi odası için alacaklarımız da
Gardrobu+şifonyeri+karyolası
Karyolanın özelliği;
Yüksekliği 3 kademeli olarak ayarlanıyor.4 yaşına kadar rahat bir şekilde kullanılıyor.2 yaş sonrasında önündeki parmaklığı çıkacak ve en alt seviyeye gelecek
Diğerinin fotosunu çekmedim kuzum açıkcası çok fazla araştırmadım arkadaşım bebek arabaları konusunda baya bi araştırma yapmış buna ve kraft twiste karar vermiş ikiside aşağı yukarı aynı ama bu indirime girince bunu almış. Bende o nasılsa baya bi araştırdı diye çok araştırmadım ama kadın özelliklerini saydı aklıma yattı şeklinide çok sevdim.Hepsini çektin mi canım ? Ve kaç yaşına kadar kullanılabiliyor bunlar çok bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?