2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende sana kız gıbı hıssedıyorum ana usg görmeden tabı :) ay sağol kuzummmm senindee saglıklı olsunlar yeterrr....

hiç hamile gıbı degılım şu koca tekmelere geçsek artık
Amin
Hiç hissetmedin mi şimdiye kadar , ben hissediyorum 2 haftadır :))

Ben se şekline bayıldım açıkcsı almak istiyorum ben de yakalarsan indirimi

Ay bende diyorum ikili temiz çıksın sonra cinsiyet derdine düşerim.Ultrason ölçümünde doktor herşey harika dediği için biraz rahat takılıyorum ama şansıma labaratuvarda aksaklık olmuş 10güne sarktı, ki ben erken çıksın diye özelde yapmıştım. neyse hayırlısı temiz gelsin de beklemeye razıyım

Jazzquell Hiç hissetmedin mi şimdiye kadar , ben hissediyorum 2 haftadır :))[/QUOTE]
Bebegın yerini hıssedıyorum ıcerden toplanınca avucluyorum arada tık mık bıseyler oluyor öyle degıl ya gerçekk gümbürtülereeee hani şu cıkolata yıyıp muzık dınleyınce ıcerde kopan kısma gelsek en azından ıyı mı dıye endıse etmezdik

İnşallah beklediğini gibi gelir canım , valla en ufak olumsuzluk insanin gözünde dağ oluyor söz konusu bebekse eğer. Temiz çıkar kan sonuçların da hayırlı haber verirsin bize

Ölç öyle olunca...
benım degıl belkı senın öyledir
doktora söylersın ona göre
Canım düşük tansiyonum war zaten sağlık ocağında kontrol ediyorlar şimdilik bi sıkıntı yaratmaz dedi açlıktan mı iyice düşüyo diyorum acaba ama emi değilim doktora gittiğimde sormayı unuttum bidaha kş gidişimde sorucam mutlaka

Sağol canım amin İnşâAllah
Erkek bebek olunca güzelleştin derler belli miydi cinsiyet ?

Jazzquell Hiç hissetmedin mi şimdiye kadar , ben hissediyorum 2 haftadır :))
Bebegın yerini hıssedıyorum ıcerden toplanınca avucluyorum arada tık mık bıseyler oluyor öyle degıl ya gerçekk gümbürtülereeee hani şu cıkolata yıyıp muzık dınleyınce ıcerde kopan kısma gelsek en azından ıyı mı dıye endıse etmezdik[/QUOTE]
Ona da az kaldı cancağızım :))
Ben uyanık olduğu zaman hissediyorum , dediğin gibi bir de toplanmasını net hissediyorum .
Bu arada ben atamadım video , göndermiyor ya .

Ama
ben sordum normalden düşük tansiyonum diye gayet normal hamilelikte düşük olması dedi :)

Ona da az kaldı cancağızım :))
Ben uyanık olduğu zaman hissediyorum , dediğin gibi bir de toplanmasını net hissediyorum .
Bu arada ben atamadım video , göndermiyor ya .[/QUOTE]
Neyse saglık olsun zaten öğrencen yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…