AminBende sana kız gıbı hıssedıyorum ana usg görmeden tabı :) ay sağol kuzummmm senindee saglıklı olsunlar yeterrr....
hiç hamile gıbı degılım şu koca tekmelere geçsek artık
Aaa niye öyke gec söylüyorlar orda da ikili tarama falan var mı :)ingilteredeyim ne yazikki :/
Ben se şekline bayıldım açıkcsıDiğerinin fotosunu çekmedim kuzum açıkcası çok fazla araştırmadım arkadaşım bebek arabaları konusunda baya bi araştırma yapmış buna ve kraft twiste karar vermiş ikiside aşağı yukarı aynı ama bu indirime girince bunu almış. Bende o nasılsa baya bi araştırdı diye çok araştırmadım ama kadın özelliklerini saydı aklıma yattı şeklinide çok sevdim.
Ayağa kalkınca anlık baş dönmelerim war özellikle sabah ve öğlene kadar devam ediyor tansiyon sanırım benim kiBenım baş donmelerım başladıhafıf hafıf yokluyor sizde var mı ?
Ay bende diyorum ikili temiz çıksın sonra cinsiyet derdine düşerim.Ultrason ölçümünde doktor herşey harika dediği için biraz rahat takılıyorum ama şansıma labaratuvarda aksaklık olmuş 10güne sarktı, ki ben erken çıksın diye özelde yapmıştım. neyse hayırlısı temiz gelsin de beklemeye razıyımBenim minnoş ilk girdiğim de çok çok hareketliydi sürekli tekme atıp kendini yukarı itiyordudedi bekle 10 dk sonra yine bakalım, bekleyip girdim bu sefer de sırtını dönmüş uyuyordu . Uyandıramadık . 15 daha bekle sonra gel dedi . Yine aynıydı sırtı dönük . Ölçüm yapamadı bir türlü zaten
Perinatoloji ye randevum var pazartesi günü ikili için bakalım ne diyecekler
Cinsiyet için mi bekle diyorsun , valla zerre merak etmiyorum . Şu an odaklandım ikili teste . Sağlıktan ötesi yok benim için .
Aaa niye öyke gec söylüyorlar orda da ikili tarama falan var mı :)
Bende son 20 gündür aşırı var , ayağa kalktığımda gözüm kararıyor , düşmemek için bir yere tutunup bekliyorum geçmesiniBenım baş donmelerım başladıhafıf hafıf yokluyor sizde var mı ?
Ölç öyle olunca...Ayağa kalkınca anlık baş dönmelerim war özellikle sabah ve öğlene kadar devam ediyor tansiyon sanırım benim ki
İnşallah beklediğini gibi gelir canım , valla en ufak olumsuzluk insanin gözünde dağ oluyor söz konusu bebekse eğer. Temiz çıkar kan sonuçların da hayırlı haber verirsin bizeAy bende diyorum ikili temiz çıksın sonra cinsiyet derdine düşerim.Ultrason ölçümünde doktor herşey harika dediği için biraz rahat takılıyorum ama şansıma labaratuvarda aksaklık olmuş 10güne sarktı, ki ben erken çıksın diye özelde yapmıştım. neyse hayırlısı temiz gelsin de beklemeye razıyım
İnşallah hepimiz canım benimİnşallah beklediğini gibi gelir canım , valla en ufak olumsuzluk insanin gözünde dağ oluyor söz konusu bebekse eğer. Temiz çıkar kan sonuçların da hayırlı haber verirsin bize
Canım düşük tansiyonum war zaten sağlık ocağında kontrol ediyorlar şimdilik bi sıkıntı yaratmaz dedi açlıktan mı iyice düşüyo diyorum acaba ama emi değilim doktora gittiğimde sormayı unuttum bidaha kş gidişimde sorucam mutlakaÖlç öyle olunca...
benım degıl belkı senın öyledir
doktora söylersın ona göre
Sağol canım amin İnşâAllahSen daha çok vermişsin canım , inşallah bulantıların geçer de ağız tadıyla yemeğini yersin. Cilt kuruluğunu doktoruma danışmam gerek bakalım ne önerecek. Cidden kötü hissediyor insan. Ama beni guzellestirdi sanırım :)) ben mutluyum bir yandan. Gören bu aralar daha da güzelleşmişsin diyor bana
Bebegın yerini hıssedıyorum ıcerden toplanınca avucluyorum arada tık mık bıseyler oluyor öyle degıl ya gerçekk gümbürtülereeee hani şu cıkolata yıyıp muzık dınleyınce ıcerde kopan kısma gelsekJazzquell Hiç hissetmedin mi şimdiye kadar , ben hissediyorum 2 haftadır :))
Yok canım belli değil , şu haftaya kadar tahmin bile yapmadı doktorlar.Sağol canım amin İnşâAllah
Erkek bebek olunca güzelleştin derler belli miydi cinsiyet ?
Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin İnşâAllah canım hepimizeYok canım belli değil , şu haftaya kadar tahmin bile yapmadı doktorlar.
Belki pazartesi birşey derler tabi ben unutmaz sorarsam :)
O ikili tarama sanırım canım :)bi tek down sendromu testi dediler ben yaptirmak istemedim
ben sordum normalden düşük tansiyonum diye gayet normal hamilelikte düşük olması dedi :)Canım düşük tansiyonum war zaten sağlık ocağında kontrol ediyorlar şimdilik bi sıkıntı yaratmaz dedi açlıktan mı iyice düşüyo diyorum acaba ama emi değilim doktora gittiğimde sormayı unuttum bidaha kş gidişimde sorucam mutlaka
Amin, Allah duanı kabul etsin canımRabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin İnşâAllah canım hepimize
Ona da az kaldı cancağızım :))Bebegın yerini hıssedıyorum ıcerden toplanınca avucluyorum arada tık mık bıseyler oluyor öyle degıl ya gerçekk gümbürtülereeee hani şu cıkolata yıyıp muzık dınleyınce ıcerde kopan kısma gelseken azından ıyı mı dıye endıse etmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?