2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Herkesin mi? Güldüm :) Ne sapıkça bir düşünce sende ki. Yasak deseydi birisi veya yok deseydi 2.yi zaten sormazdım. Senin gibi 13000 defa yazmamışız buralara, bilmiyoruz olamaz mı?

Ban yemek istemezsin tabi, 3 yılda 13000 mesaj yazdığına göre yemek yaparken bile buralarda geziyorsun. Anlıyorum senide.

Hadi ya iyi ozaman normalse. Gittiğimde bende sorarım benim doktorum ne dicek yüksek olmasında daha iyi düşük olması benim bildiğimde canım.
Aynen bana başka nir doktor da zaten yüksekmolsa sıkıntı var derdik düşük olması çok iyi dedi ki benim normal tansiyonum 12/8 falandı şu sıralar 10/6 9/5 fala oluyor düşün

Burda bın tane sapık gelıp gıdıyor nerden bılelım senın kadın oldugunu?sen degıl herkes ıcın geçerli. Ya sen neyi ıspatmaya calısıyorsun komikmisin? allahım koştur koştur üyelik açmış herkesın görecegı yerde numara dileniyor gelmiş hala konusuyorsun cok komıksın dıkkatlı ol cok dolusun ya tanımadıgın kişilere numaranı verme başına bela alırsın.
Ayrıca burda mesaj yazanı kendince aşagılayıp üyelik alıp numara istemek ne oluyor? Kendinle çelişiyorsun hadı başka formlarda kendıne arkadas bulursun belkıı hayırlı ısler sana :)))

Ona da az kaldı cancağızım :))
Ben uyanık olduğu zaman hissediyorum , dediğin gibi bir de toplanmasını net hissediyorum .
Bu arada ben atamadım video , göndermiyor ya .
Neyse saglık olsun zaten öğrencen yakında [/QUOTE]
Aynen :)
Belli olsun da , mağazalar indirime girecek haftaya bir kaç birşey alayım :)

Sadece tek üyenin değil herkesin aklına aynı şey geldi arkadaşım. Aylardır bir muhabbetimiz, paylaşımımız var ve sen konuya direk WhatsApp istemekle giriyorsun. Açıkçası diğer arkadaş kadar bende şüpheli bakıyorum sana.

Feeling07 iyi günlerde kullanın çok güzeller.o fiyata yatak,korumalik vs.dahil mi?çok iyiymiş fiyatı

Ben de sepet beşik düşünüyorum bazı arkadaşlar tavsiye etmemiş.neden acaba???az süre kullanıldığı için mi ,kullanışlı mı değil?

Sankı hakaret ettık yahu kımsede bısey demıyor kaç mesajı var whatsapp ıstemıs kım olursa olsun ben gıdıp verecek halım yok olur bırı verır vs dıye tepkı verdım zaten yoksa benım ısım olmaz! Burda yasakk!!!
Hayır muhatap almayacagım ınsanlara yorum hakkı doğuyor. Internet ortamı ıste herkes kendını nimetten sayıyor

Yaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?

Eltimle kayinvalidem bizdeydi . Ben kız istiyorum saglikli olsunda dedim eltim anne duydun mu bu kız istiyor mus dedi kayinvalidem de erkek çıkıp size supriz yapacak falan dedi . Valla ben ve eşim benim ailem kız diye oluyorlar ama nasip sağlıklı olsunda

whatsapp grubu var mı kızlar hamilelik ile ilgili

Sizin nezdinizde bilmeyen herkese kuralları hatırlatmış olalım. Kullanım Sözleşmemiz ve Forum Manifestomuzda belirtildiği üzere:

"WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!"

ek. 5- Sosyal medya grupları(Facebook, Whatsapp vb.) için iletişim bilgisi paylaşılması, bu gruplara davetler uyarısız üyelik iptali ile sonuçlanır.

Bu sebeple lütfen whatsapp vb gruplar olup olmadığını sormayınız, kurulması, kurulan gruplara davet etmek vb yasaktır.

Boşver gülüm şu fakeyi
Ben yeni gördüm yazışmaları , bir de kendi yazdığı mesajın faturasını sana kesmeye çalışmış , dengesiz sanırım. İnsan yanlış anlaşıldığında alttan alır bir açıklama yapmaya çalışır, bu hemen suçlama yoluyla ters psikoloji uygulamaya kalkmış . Benden yedi bile. Boşver.

Aynen biz doğrudan şaşmayalım

:)))

Fotoğrafta gözüken herşey dahil bu fiyata canım :))

Bizde de benim taraf erkek eşimin tarafı kız istiyordu ama istek sadece erkek olcağını duyduklarında da sevindiler. Sonuçta herşeyin hayırlısı ayrıca kız istemende ne varmışki eltin bu kız istiyomuş diyo sinir oldum. Doktor bişey dedimi peki cinsiyet hakkında?

Aynen bana başka nir doktor da zaten yüksekmolsa sıkıntı var derdik düşük olması çok iyi dedi ki benim normal tansiyonum 12/8 falandı şu sıralar 10/6 9/5 fala oluyor düşün
Hamilelikten önce 7/5 i bile görmüştüm benimde bu aralar 9/6 10/5 civarı gidio

Güzel günlerde kullan canım
İkisi de çok güzel. Beşiğin yuvarlak olanında kızım da almıştım. Çok şık bir beşik .

Güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın almakla :) güzel günlerde kullansın bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…