Teşekkür ederim :)Gozun aydin : )
Sakin olyavaşşşş gazın fazla gelmiş galıba...
Yenı acmışsın hemen whatspp varmı whatsapp varmı???? Neyi ıma etcem dümdüz elalemden numara istemışsin ki ogün herkesin dikkatini çektin..
Ayrıca burdakılerı gruplastırıp whatsppa toplamak vs YASAK!!!!!
Hııhıu okadaaaaar doluu vaktin varkiii tanımadıgın ınsanlardan numara ısteyecek kadar BOŞSUN hadi canımm ban yemek istemıyorum...:)
Hadi ya iyi ozaman normalse. Gittiğimde bende sorarım benim doktorum ne dicek yüksek olmasında daha iyi düşük olması benim bildiğimde canım.Ama
ben sordum normalden düşük tansiyonum diye gayet normal hamilelikte düşük olması dedi :)
Aynen bana başka nir doktor da zaten yüksekmolsa sıkıntı var derdik düşük olması çok iyi dedi ki benim normal tansiyonum 12/8 falandı şu sıralar 10/6 9/5 fala oluyor düşünHadi ya iyi ozaman normalse. Gittiğimde bende sorarım benim doktorum ne dicek yüksek olmasında daha iyi düşük olması benim bildiğimde canım.
Burda bın tane sapık gelıp gıdıyor nerden bılelım senın kadın oldugunu?sen degıl herkes ıcın geçerli. Ya sen neyi ıspatmaya calısıyorsun komikmisin?Herkesin mi? Güldüm :) Ne sapıkça bir düşünce sende ki. Yasak deseydi birisi veya yok deseydi 2.yi zaten sormazdım. Senin gibi 13000 defa yazmamışız buralara, bilmiyoruz olamaz mı?
Ban yemek istemezsin tabi, 3 yılda 13000 mesaj yazdığına göre yemek yaparken bile buralarda geziyorsun. Anlıyorum senide.
Neyse saglık olsun zaten öğrencen yakındaOna da az kaldı cancağızım :))
Ben uyanık olduğu zaman hissediyorum , dediğin gibi bir de toplanmasını net hissediyorum .
Bu arada ben atamadım video , göndermiyor ya .
Sadece tek üyenin değil herkesin aklına aynı şey geldi arkadaşım. Aylardır bir muhabbetimiz, paylaşımımız var ve sen konuya direk WhatsApp istemekle giriyorsun. Açıkçası diğer arkadaş kadar bende şüpheli bakıyorum sana.Kimseyle muhabettim olmadığını nereden biliyorsun ? Ayrıca ilk mesajıma kimse cevap vermedi diye tekrar sormak istedim, çünkü herkes sürekli burayı takip edemeyebiliyor. Whatsapp grubu oluyor diye duymuştum, o yüzden merak ettim. Neyi ima etmeye çalışıyorsun sen hayırdır? Numaranı veya başkasının numarasını almak için mi yani? Bu nasıl absürt bir mesajdır ya sinir ettin. Birileriyle daha da muhabettim olsun diye sordum zaten whatsapp grubu, herkesin senin gibi tonla boş vakti olmayabiliyor ki gelsin buralara yazsın.
Sankı hakaret ettık yahu kımsede bısey demıyor kaç mesajı var whatsapp ıstemıs kım olursa olsun ben gıdıp verecek halım yok olur bırı verır vs dıye tepkı verdım zaten yoksa benım ısım olmaz! Burda yasakk!!!Sadece tek üyenin değil herkesin aklına aynı şey geldi arkadaşım. Aylardır bir muhabbetimiz, paylaşımımız var ve sen konuya direk WhatsApp istemekle giriyorsun. Açıkçası diğer arkadaş kadar bende şüpheli bakıyorum sana.
Yaa o ne demek canım? Torunun erkeği kızı mı olur neden öyle? Bu arada sizin cinsiyet bellimi?
whatsapp grubu var mı kızlar hamilelik ile ilgili
Boşver gülüm şu fakeyiSankı hakaret ettık yahu kımsede bısey demıyor kaç mesajı var whatsapp ıstemıs kım olursa olsun ben gıdıp verecek halım yok olur bırı verır vs dıye tepkı verdım zaten yoksa benım ısım olmaz! Burda yasakk!!!
Hayır muhatap almayacagım ınsanlara yorum hakkı doğuyor. Internet ortamı ıste herkes kendını nimetten sayıyor
Aynen biz doğrudan şaşmayalımBoşver gülüm şu fakeyi
Ben yeni gördüm yazışmaları , bir de kendi yazdığı mesajın faturasını sana kesmeye çalışmış , dengesiz sanırım. İnsan yanlış anlaşıldığında alttan alır bir açıklama yapmaya çalışır, bu hemen suçlama yoluyla ters psikoloji uygulamaya kalkmış . Bendenyedi bile. Boşver.
Fotoğrafta gözüken herşey dahil bu fiyata canım :))Feeling07 iyi günlerde kullanın çok güzeller.o fiyata yatak,korumalik vs.dahil mi?çok iyiymiş fiyatı
Ben de sepet beşik düşünüyorum bazı arkadaşlar tavsiye etmemiş.neden acaba???az süre kullanıldığı için mi ,kullanışlı mı değil?
Bizde de benim taraf erkek eşimin tarafı kız istiyordu ama istek sadece erkek olcağını duyduklarında da sevindiler. Sonuçta herşeyin hayırlısı ayrıca kız istemende ne varmışki eltin bu kız istiyomuş diyo sinir oldum. Doktor bişey dedimi peki cinsiyet hakkında?Eltimle kayinvalidem bizdeydi . Ben kız istiyorum saglikli olsunda dedim eltim anne duydun mu bu kız istiyor mus dedi kayinvalidem de erkek çıkıp size supriz yapacak falan dedi . Valla ben ve eşim benim ailem kız diye oluyorlar ama nasip sağlıklı olsunda
Hamilelikten önce 7/5 i bile görmüştüm benimde bu aralar 9/6 10/5 civarı gidioAynen bana başka nir doktor da zaten yüksekmolsa sıkıntı var derdik düşük olması çok iyi dedi ki benim normal tansiyonum 12/8 falandı şu sıralar 10/6 9/5 fala oluyor düşün
Güzel günlerde kullan canımKızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.
Güle güle kullan canım çok iyi yapmışsın almakla :) güzel günlerde kullansın bebişinKızlar bende beşik ve bebek arabasını aldım desemaslında bebek arabası almaya gitmiştik ama orda yatak odasına koyucağım 6 ay kullanıcağım beşik indirime girmiş baya annemde almak istedi. Bebek arabasını kayınvalidem beşiği annem aldı.
Beşik 699 tlden 399 tlye düşmüş. Bebek arabasıda 2500den 1700e düşmüş. Bebek arabasını normalde almayı hiç düşünmüyodum ama arkadaşım aynı bebek arabasını 1 ay önce 2bine almış indirime girmiş bende bunu duyunca gittim bakmak için o gün benim şansımada 2 günlüğüne 1700e düşmüş görünce şaşırdım almak istedim. Pierre cardin twist diye geçiyor araba.
Sağol canımm :) Bende bunu çok beğeniyodum cinsiyet daha belli değildi biz bunu aldığımızda ama ikisinede olur bence :)Güzel günlerde kullan canım
İkisi de çok güzel. Beşiğin yuvarlak olanında kızım da almıştım. Çok şık bir beşik .
Sağol canım inşallahhGüle güle kullan canım çok iyi yapmışsın almakla :) güzel günlerde kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?