Valla şimdi gördüm bu mesajı. Seni niye ilgilendiriyor arkadaşın burda fazla takılması? Yemek yaparken bile buralarda geziyorsun demek ne demek? Gaynana kesildi başımızaHerkesin mi? Güldüm :) Ne sapıkça bir düşünce sende ki. Yasak deseydi birisi veya yok deseydi 2.yi zaten sormazdım. Senin gibi 13000 defa yazmamışız buralara, bilmiyoruz olamaz mı?
Ban yemek istemezsin tabi, 3 yılda 13000 mesaj yazdığına göre yemek yaparken bile buralarda geziyorsun. Anlıyorum senide.
Sağol canımm kırcamide ilke bebe var ordan aldım :)Feeling07 Canım hayırlı olsun çok güzeller.Sağlıklı,mutlu günlerde kullanman dileğiyle...
Hangi mağazadan aldınız?
Benimde tansiyonum hep düşük canım 8/5 9/5 civarı benim çok bulantım var wc dışında kalkmıyorum kalkınca başım dönüyor açlıktan galiba bide çok yatmaktan galibaAynen bana başka nir doktor da zaten yüksekmolsa sıkıntı var derdik düşük olması çok iyi dedi ki benim normal tansiyonum 12/8 falandı şu sıralar 10/6 9/5 fala oluyor düşün
Canım bişey sorcam imzanda bebeğin kaç gr olduğu yazıyor ya ultrasonda ölçüm yapılıyor mu ne zaman ölçüm yapılıyor acaba? Bizden önde haftan o yüzden sordum:)Sağol canımm kırcamide ilke bebe var ordan aldım :)
Canım gram olarak bi önceki gittiğimde söyledi ama kaç gr dedi hatırlamıyorum şuan suyumun iyi olduğunu söyledi. Önce gr ve su bilgisi vermiyordu. Yani en son gittiğimde 14 haftalık falandımCanım bişey sorcam imzanda bebeğin kaç gr olduğu yazıyor ya ultrasonda ölçüm yapılıyor mu ne zaman ölçüm yapılıyor acaba? Bizden önde haftan o yüzden sordum:)
Olur tabi ki, neden olmasın .Sağol canımm :) Bende bunu çok beğeniyodum cinsiyet daha belli değildi biz bunu aldığımızda ama ikisinede olur bence :)
Günaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Yok canım ağrım sızım bu zamana kadar da hiç olmamıştı neden oldu bu şimdi hiç anlamadımKendini çok mu yordun acaba ,pembe olması düşündürücü inşallah bisey olmaz, adet sancisina benzer bir ağrı sızı varmı
Geçmiş olsun canım sen doktoru aramaya ulaşmaya devam et yollar açılana kadar da yerinden kalma dinlen inş bişey olmazGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Doktoruna telefonla ulaşamaz mısın? Az olduğu için önemli bişi değildir bence iyi düşünGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
İnşallah canımGeçmiş olsun canım sen doktoru aramaya ulaşmaya devam et yollar açılana kadar da yerinden kalma dinlen inş bişey olmaz
Ulaşamıyorum canım bende kendimi öyle rahatlatıyorum az ve devamı gelmedi diye çokta korkuyorum yollar çok kötü bir yere gitmek isteyenler hep yolda kaldı böyle olmasa hemen çıkardık ve 1.5 saat yol gidecegiz benim doktorum da haftasonu çalışmıyor gidersem onu da bulamayacagim büyük ihtimalle devam etmezse pazartesi yı bekleyeceğim ama günler nasıl geçer bilmiyorumDoktoruna telefonla ulaşamaz mısın? Az olduğu için önemli bişi değildir bence iyi düşün
Günaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Biraz dan gideceğiz canım bir şekilde bakalım inşallah gidebiliriz progestan fitil kullanıyordum bitti bende 12. Haftaya girdim diye yenisini almadım doktora gidince sorar duruma göre devam ederim diyeYatarak en doğrusunu yapmışsınız. Progestan iğne veriyorlar bir de bunun için, başka çözüm yok. İğne yaptıracağınız bi acil var mı?
Günaydın geçmiş olsun içini ferah tut sen inşallah ciddi bişey değildir devam ederse mutlaka git bence amaGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Senin zamanlarında çok öğrenen oldu canımHamisler benle ayni olupta cinsiyetini öğrenen var mi. Ilk bebegim çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?