Merhaba, ilaçsız geçmiyor malesef. Ben de çok sıkıntılıyım enfeksiyondan, doktor üromisin saşe verdi tek kullanımlık, hatta içmek istemedim 2 hafta evde beklettim doktorum kızdı enfeksiyon da geçmedi internet yöntemleriyle şimdi ekstradan bir de donaxyl fitil kullanıyorum mecburen geçmedi başka türlü başladımMerhaba, gece acile gittim idrar yolu enfeksiyonundan. Doktor Cipro diye bi ilac yazmış eve geldim şöyle bir propektusu okuyayım dedim Hamilelere onerilmez yazıyor. Hemen kendi doktorumu aradım sakın kullanma dedi. Iyi ki acildeki doktora güvenip icmemisim. Allah muhafaza.
Kızlar bu illet ilacsiz nasil gecer ne yapmaliyim
Günaydın, tam da aynı gündeyiz. Geçen pazartesi ozeldeki doktor kiz tahmin etmişti, bu pazartesi devletteki doktor kesin kiZ,dedi. Hayırlısı olsun sana da.Hamisler benle ayni olupta cinsiyetini öğrenen var mi. Ilk bebegim çok merak ediyorum
Çok gecmis olsun. Bence kalkma yerinden. Ulaşabildin mi doktoruna?Yok canım ağrım sızım bu zamana kadar da hiç olmamıştı neden oldu bu şimdi hiç anlamadım
Geçmiş olsun canım , sadece verilen ilaç munorol şase. İlaçsız da geçirmek istersen bol su içmek , düzenli şekilde temiz tutmak, pamuklu iç çamaşırı giyip mümkünse ütülemek. Bir de sirkeli su ile yıkamak. Mesane içinde çok bekleyen idrar da enfeksiyon yapıyor. O yüzden tuvaletin geldiğin de tutmamaya çalış.Merhaba, gece acile gittim idrar yolu enfeksiyonundan. Doktor Cipro diye bi ilac yazmış eve geldim şöyle bir propektusu okuyayım dedim Hamilelere onerilmez yazıyor. Hemen kendi doktorumu aradım sakın kullanma dedi. Iyi ki acildeki doktora güvenip icmemisim. Allah muhafaza.
Kızlar bu illet ilacsiz nasil gecer ne yapmaliyim
Çok gecmis olsun canım benim , ama korkma birşeyin yoktur . Bu hamileligim de yaşamadım ama kizimda iki defa yaşadım lekelenme ve doktor ne ilaç verdi ne de birşey yaptı . Tek dediği ayaklarını boyun hizasından biraz yukarı da tut ve uzan dinlen oldu. Öyle de yaptım şükür birşey olmadi. Kar çok var bulunduğum yerde , evdeysen bugün uzan dinlen ve sakin stres yapma. Allah büyüktür birşey olmaz inşallah.Ulaşamıyorum canım bende kendimi öyle rahatlatıyorum az ve devamı gelmedi diye çokta korkuyorum yollar çok kötü bir yere gitmek isteyenler hep yolda kaldı böyle olmasa hemen çıkardık ve 1.5 saat yol gidecegiz benim doktorum da haftasonu çalışmıyor gidersem onu da bulamayacagim büyük ihtimalle devam etmezse pazartesi yı bekleyeceğim ama günler nasıl geçer bilmiyorum
Günaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Bizde de benim taraf erkek eşimin tarafı kız istiyordu ama istek sadece erkek olcağını duyduklarında da sevindiler. Sonuçta herşeyin hayırlısı ayrıca kız istemende ne varmışki eltin bu kız istiyomuş diyo sinir oldum. Doktor bişey dedimi peki cinsiyet hakkında?
Biraz dan gideceğiz canım bir şekilde bakalım inşallah gidebiliriz progestan fitil kullanıyordum bitti bende 12. Haftaya girdim diye yenisini almadım doktora gidince sorar duruma göre devam ederim diye
Malesef Antalya dayımDoktora gore benimde pazar 10 haftalık olcak :) geriden geliyormuz 4 gun falan :)
Event kalın yatak almak çok mantıklı bir çözüm olur. Baktıktan sonra fikirlerini paylaşır mısın ben de çok arada kaldım beşik konusunda :)Aa evet aklima gelmemisti ole yapayim.ic yatagini kalin alirim ilk zamanlar egilmem gerekmez fazla.
Görümcemin bir oğlu bir kızı var ikisine de doymuşlar o yüzden. Ama illa ki bir konuda çıkıntılık yapıyorlar. Benim kayınvalidem cinsiyeti öğreneceğiniz hafta hep beraber gideriz ultrasona beraber öğreneceğiz dedi mesela. Ben bu özel anımı neden onunla paylaşmak isteyeceksem :)Eşimin tarafı erkek seviyor nedense :) sağlıklı olsunda canim ben devlete gidiyorum gittiğimde 14+3 du söylemedi. Şimdi 1 haftaya tekrar gidicem renkli ultrason için sira almaya bakalim o zaman söyler ler heralde 16b. Haftayı geçmiş olacak inşallah
Aaa ben de antalya dayım biliyorum söylediğin mağazayı ama böyle güzel indirimler yaptığını bilmiyordum kendi adıma teşekkür ederim :) aldıklarınız çok güzel gerçekten. Güzel günlerde kullanın inşallah :)Sağol canımm kırcamide ilke bebe var ordan aldım :)
Çok büyük geçmiş olsun. Ters bir zamana denk gelmiş ama içini ferah tut bir şey olmaz inşallah. Doktora ulaşana kadar ya da yollar açılana kadar güzelce dinlenmeye devam et. Dualarım seninleGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Arkadaşın bahsettiği herkes grubuna ben de dahilim aslında. Tutarsız şeyler gördüğümüzde her normal insan gibi şüpheleniyoruz doğal olarak. Mesela sen yanlış anlaşıldığın için açıklama yapmak yerine saldırganca tutumda bulunduğun ve verdiğin cevap yine tutarsız olduğu için şüphelerimde zerre kadar azalma olmadı. Buraya girmeye vaktinin olmadığı ama whatssap dan vaktinin olacağı çok tutarsız, arada bir fark görmüyorum mesela. İnsanların neye ne kadar vakit ayıracağı da kendi bileceği bir şey. Nasıl ki sana neden vaktin yok denemezse sen de kimseye neden bu kadar zaman ayırıyorsun diyemezsin. Dediğin gibi samimi bir şekilde sorduysan bile tutumunu ve cevaplarını çok yanlış buldum. Tepki çekmenin sebebi bu. Ben de hamile kalana kadar üye değildim ama üye olup paylaşımda bulunduktan sonra kimse bana kötü bir tepki vermedi. Burası kabadayılık yapıp insanları yargıladığımız bir yer değil, iyi niyetle payalaşımlarda bulunduğumuz bir yer.Herkesin mi? Güldüm :) Ne sapıkça bir düşünce sende ki. Yasak deseydi birisi veya yok deseydi 2.yi zaten sormazdım. Senin gibi 13000 defa yazmamışız buralara, bilmiyoruz olamaz mı?
Ban yemek istemezsin tabi, 3 yılda 13000 mesaj yazdığına göre yemek yaparken bile buralarda geziyorsun. Anlıyorum senide.
Görümcemin bir oğlu bir kızı var ikisine de doymuşlar o yüzden. Ama illa ki bir konuda çıkıntılık yapıyorlar. Benim kayınvalidem cinsiyeti öğreneceğiniz hafta hep beraber gideriz ultrasona beraber öğreneceğiz dedi mesela. Ben bu özel anımı neden onunla paylaşmak isteyeceksem :)
Kızlar yarın doktoruma göstericem ama çok merak ettim anlayanınız var mı ? Özellikle yanda ki pap değerleri falan kaç olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?