2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Merhaba, ilaçsız geçmiyor malesef. Ben de çok sıkıntılıyım enfeksiyondan, doktor üromisin saşe verdi tek kullanımlık, hatta içmek istemedim 2 hafta evde beklettim doktorum kızdı enfeksiyon da geçmedi internet yöntemleriyle şimdi ekstradan bir de donaxyl fitil kullanıyorum mecburen geçmedi başka türlü başladım

Herkese günaydın ben de e bebek indirmlerine baktım %15 çok az bi oran cidden ama her gün arttıracaklar galiba %25 fln olacak ihtiyacımız olan ürünlere bakabiliriz ben bebek bakım malzemelernden almayı düşünüyorum

Geçmiş olsun canım , sadece verilen ilaç munorol şase. İlaçsız da geçirmek istersen bol su içmek , düzenli şekilde temiz tutmak, pamuklu iç çamaşırı giyip mümkünse ütülemek. Bir de sirkeli su ile yıkamak. Mesane içinde çok bekleyen idrar da enfeksiyon yapıyor. O yüzden tuvaletin geldiğin de tutmamaya çalış.

Son düzenleme:
Çok gecmis olsun canım benim , ama korkma birşeyin yoktur . Bu hamileligim de yaşamadım ama kizimda iki defa yaşadım lekelenme ve doktor ne ilaç verdi ne de birşey yaptı . Tek dediği ayaklarını boyun hizasından biraz yukarı da tut ve uzan dinlen oldu. Öyle de yaptım şükür birşey olmadi. Kar çok var bulunduğum yerde , evdeysen bugün uzan dinlen ve sakin stres yapma. Allah büyüktür birşey olmaz inşallah.

Geçmiş olsun durdumu ne yaptiniz

Eşimin tarafı erkek seviyor nedense :) sağlıklı olsunda canim ben devlete gidiyorum gittiğimde 14+3 du söylemedi. Şimdi 1 haftaya tekrar gidicem renkli ultrason için sira almaya bakalim o zaman söyler ler heralde 16b. Haftayı geçmiş olacak inşallah

Biraz dan gideceğiz canım bir şekilde bakalım inşallah gidebiliriz progestan fitil kullanıyordum bitti bende 12. Haftaya girdim diye yenisini almadım doktora gidince sorar duruma göre devam ederim diye

Doktor demeden bırakmamanız lazım. Çok geçmiş olsun, merak etmeyin geçer.

Doktora gore benimde pazar 10 haftalık olcak :) geriden geliyormuz 4 gun falan :)
Malesef Antalya dayım benim miniğim de geriden geliyor. Geç döllenme sesi doktorum. İlk başta 14 gün gerideydi şimdi 8 gün fark var. Haftaya kontrolüm var bakalım arayı kapatabilmiş miyiz :)

Görümcemin bir oğlu bir kızı var ikisine de doymuşlar o yüzden. Ama illa ki bir konuda çıkıntılık yapıyorlar. Benim kayınvalidem cinsiyeti öğreneceğiniz hafta hep beraber gideriz ultrasona beraber öğreneceğiz dedi mesela. Ben bu özel anımı neden onunla paylaşmak isteyeceksem :)

Sağol canımm kırcamide ilke bebe var ordan aldım :)
Aaa ben de antalya dayım biliyorum söylediğin mağazayı ama böyle güzel indirimler yaptığını bilmiyordum kendi adıma teşekkür ederim :) aldıklarınız çok güzel gerçekten. Güzel günlerde kullanın inşallah :)

Çok büyük geçmiş olsun. Ters bir zamana denk gelmiş ama içini ferah tut bir şey olmaz inşallah. Doktora ulaşana kadar ya da yollar açılana kadar güzelce dinlenmeye devam et. Dualarım seninle

Arkadaşın bahsettiği herkes grubuna ben de dahilim aslında. Tutarsız şeyler gördüğümüzde her normal insan gibi şüpheleniyoruz doğal olarak. Mesela sen yanlış anlaşıldığın için açıklama yapmak yerine saldırganca tutumda bulunduğun ve verdiğin cevap yine tutarsız olduğu için şüphelerimde zerre kadar azalma olmadı. Buraya girmeye vaktinin olmadığı ama whatssap dan vaktinin olacağı çok tutarsız, arada bir fark görmüyorum mesela. İnsanların neye ne kadar vakit ayıracağı da kendi bileceği bir şey. Nasıl ki sana neden vaktin yok denemezse sen de kimseye neden bu kadar zaman ayırıyorsun diyemezsin. Dediğin gibi samimi bir şekilde sorduysan bile tutumunu ve cevaplarını çok yanlış buldum. Tepki çekmenin sebebi bu. Ben de hamile kalana kadar üye değildim ama üye olup paylaşımda bulunduktan sonra kimse bana kötü bir tepki vermedi. Burası kabadayılık yapıp insanları yargıladığımız bir yer değil, iyi niyetle payalaşımlarda bulunduğumuz bir yer.

Benim kayınvalidenin 24 tane torunu var 20 si kız 4 erkek . yani cümbür cemaat ne öyle esinle öğrenir onlara ziyarete gider söylersin . Değişik anlamıyorum insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…