Günaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Kızlar yarın doktoruma göstericem ama çok merak ettim anlayanınız var mı ? Özellikle yanda ki pap değerleri falan kaç olmalı
İnsallah canımBence iyi canım sıkıntı yok gibi duruyor
Canım bence git hemen doktora varsa progestan fitil falan kullan gidene kadar doktorum kırmızı kan görünce hemen gel demişti benim iki kere oldu kanamamGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Geçti mi canım panik yapma o zaman canım dikkat et ayakta çok durmaUlaşamıyorum canım bende kendimi öyle rahatlatıyorum az ve devamı gelmedi diye çokta korkuyorum yollar çok kötü bir yere gitmek isteyenler hep yolda kaldı böyle olmasa hemen çıkardık ve 1.5 saat yol gidecegiz benim doktorum da haftasonu çalışmıyor gidersem onu da bulamayacagim büyük ihtimalle devam etmezse pazartesi yı bekleyeceğim ama günler nasıl geçer bilmiyorum
endişelendrmek istemem ama kanamanın rengi ne olursa olsun dikkate alın. bana da olmustu pruloton depot vuruluyorum. ayagınızn altına yastık koyun bol su için hemsıre bana oyle demıstı mumkun oldugunca ıstırat edınGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Canım risk cut off değerinin altında. Sorun yok yani
Canım çok geçmiş olsun. İnş bir sorun yokturKızlar sağolun yoldayız birazdan doktorda oluruz çıkınca yazacağım dua edin
canım inşaallah bu sefer sağlıkla kucagınza alacaksınBenim kanamam olmuştu bi kaç hafta önce günde iki üç kez girdim mecbur doktorum kalp atışını sık sık dinlemek bebeğe ısı gönderiyor o zararlı dedi. Geçen gün ikili test için hasekiye gittim ikili yapılmıyor burada dedi illa bi bakın ultrasonda dedim bakmak istemedi ayda bi kere olmalı ultrason dedi çok ısrar ettim bi 10 saniye bakın dedim baktı iyi bişey yok dedi şükür. Sonra her zaman gittiğim özel hastaneye gittim orada yaptırdım ikiliyi detaylı ultrasonda yatın saat inceledi eşim sordu doktora zararlı mı diye bilimsel bi açıklaması yok kanıt yok dedi yani bizim gibi pimpirik insanlar sürekli giriyor ben ilk bebeğimi kaybetmiştim8. Haftada öğrendiğimde 11. Haftadaydım o yüzden hep bi korku içimde Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin sağlıkla kucağımıza alalım İnşâAllah
Elbette paylasirim : )Event kalın yatak almak çok mantıklı bir çözüm olur. Baktıktan sonra fikirlerini paylaşır mısın ben de çok arada kaldım beşik konusunda :)
Geçmiş olsun bol bol yoğurt ye, ev yapımı yoğurt ve yoğurt üstü suyu çok iyi geliyorMerhaba, gece acile gittim idrar yolu enfeksiyonundan. Doktor Cipro diye bi ilac yazmış eve geldim şöyle bir propektusu okuyayım dedim Hamilelere onerilmez yazıyor. Hemen kendi doktorumu aradım sakın kullanma dedi. Iyi ki acildeki doktora güvenip icmemisim. Allah muhafaza.
Kızlar bu illet ilacsiz nasil gecer ne yapmaliyim
Maşallah ne kadar kalabalık bir aile :)) Ziyareti beklemezler sanıyorum. Telefonda öğrenirler ama maksimum :) neticede sağlık kontrolü bu yani belki alttan bakılması gerekecek belki özel sorularım var doktoruma. Hiç düşünce yok maalesef.Benim kayınvalidenin 24 tane torunu var 20 si kız 4 erkek .yani cümbür cemaat ne öyle esinle öğrenir onlara ziyarete gider söylersin . Değişik anlamıyorum insanları
Teşekkür ederimElbette paylasirim : )
bende çok merak ediyorum anne yanı beşikler güvenli mi acaba bu bazaya takılanlar ben çok deli yatıyorum o kadar yakınmdayken bebeğe zarar verir miyim acaba ahşap beşikde kullandım hiç kullanışlı olmadı kütük gibi yerinden kalkmıyorElbette paylasirim : )
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersinKızlar sağolun yoldayız birazdan doktorda oluruz çıkınca yazacağım dua edin
Maşallah ne kadar kalabalık bir aile :)) Ziyareti beklemezler sanıyorum. Telefonda öğrenirler ama maksimum :) neticede sağlık kontrolü bu yani belki alttan bakılması gerekecek belki özel sorularım var doktoruma. Hiç düşünce yok maalesef.
Günlerimiz aynı canım bana bi doktor 12+0da kız dedi. Dün diğer doktoruma gittim 14+5 di o da kız dedi. Yani çok daha erken de anlaşılabilir.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin :)merhaba hamişler.14+6 haftalık hamileyim iki tane oğlum var oğlanları 12 haftalıkken öğrenmiştim bunada 15. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum kız bebek istiyorum Allah neyi nasip ederse kız bebekte 15.haftda anlaşılabilir mi yoksa biraz daha mı beklesem yani kızsa tabi
aminnn inşallah hepimizin. kız daha geç belli oluyo dediler bnde heyecanla bekliyorumGünlerimiz aynı canım bana bi doktor 12+0da kız dedi. Dün diğer doktoruma gittim 14+5 di o da kız dedi. Yani çok daha erken de anlaşılabilir.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin :)
Amin canım İnşâAllah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırızcanım inşaallah bu sefer sağlıkla kucagınza alacaksınbnm doktorumda aynısını dedı ama ultrasonla bakmak ıcın deıl dınlerken daha cok dalga yaymak zorunda oldugu ıcın bebekte kucuk oldugu ıcın daha o ısı ona fazla gelır demıstı. her gıttımde dınlemedık ama zaten baknca kalp atımı hareketlerı gorunuyor onun cok zararı yok dıe bılıorm bnde
Ben anne yanida kullandim ahsap besikte kullandim.anne yanindan hic memnun kalmadim zaten yattigi 5 ay en fazla.ahsap besikte aynen hantal oluyor.bende çok merak ediyorum anne yanı beşikler güvenli mi acaba bu bazaya takılanlar ben çok deli yatıyorum o kadar yakınmdayken bebeğe zarar verir miyim acaba ahşap beşikde kullandım hiç kullanışlı olmadı kütük gibi yerinden kalkmıyor
Ben çok severim kalabalık aile. İmkanım olsa 10 tane de ben çocuk yapardım :) eşinin kardeşleriyle problem yaşamıyorsan tadından yenmez valla :)Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin
Bu sadece 1 kere olabilecek bir şey uzun bir süre o yüzden eşler başbaşa bırakılmalı bence . Evet eşim 10 kardeş maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?