2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Benim ilk kanama geçen perşembe geldi hemen doktora gittik bi sorun yok tedbir amaçlı progestan verdi kırmızıya dönerse haberleşelim dedi 1 haftadır ara ara koyu renkli lekelenmelerim oluyor geceleri fitili kullanıyorum dün eşimle iş yerindeki ultrasona gittik ne durumda bebiş diye çok şükür kıpır kıpırdı hiç panik olma stres yapma

Canım bence git hemen doktora varsa progestan fitil falan kullan gidene kadar doktorum kırmızı kan görünce hemen gel demişti benim iki kere oldu kanamam

Geçti mi canım panik yapma o zaman canım dikkat et ayakta çok durma

endişelendrmek istemem ama kanamanın rengi ne olursa olsun dikkate alın. bana da olmustu pruloton depot vuruluyorum. ayagınızn altına yastık koyun bol su için hemsıre bana oyle demıstı mumkun oldugunca ıstırat edın

canım inşaallah bu sefer sağlıkla kucagınza alacaksın bnm doktorumda aynısını dedı ama ultrasonla bakmak ıcın deıl dınlerken daha cok dalga yaymak zorunda oldugu ıcın bebekte kucuk oldugu ıcın daha o ısı ona fazla gelır demıstı. her gıttımde dınlemedık ama zaten baknca kalp atımı hareketlerı gorunuyor onun cok zararı yok dıe bılıorm bnde

Geçmiş olsun bol bol yoğurt ye, ev yapımı yoğurt ve yoğurt üstü suyu çok iyi geliyor

Benim kayınvalidenin 24 tane torunu var 20 si kız 4 erkek . yani cümbür cemaat ne öyle esinle öğrenir onlara ziyarete gider söylersin . Değişik anlamıyorum insanları
Maşallah ne kadar kalabalık bir aile :)) Ziyareti beklemezler sanıyorum. Telefonda öğrenirler ama maksimum :) neticede sağlık kontrolü bu yani belki alttan bakılması gerekecek belki özel sorularım var doktoruma. Hiç düşünce yok maalesef.

merhaba hamişler.14+6 haftalık hamileyim iki tane oğlum var oğlanları 12 haftalıkken öğrenmiştim bunada 15. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum kız bebek istiyorum Allah neyi nasip ederse kız bebekte 15.haftda anlaşılabilir mi yoksa biraz daha mı beklesem yani kızsa tabi

Elbette paylasirim : )
bende çok merak ediyorum anne yanı beşikler güvenli mi acaba bu bazaya takılanlar ben çok deli yatıyorum o kadar yakınmdayken bebeğe zarar verir miyim acaba ahşap beşikde kullandım hiç kullanışlı olmadı kütük gibi yerinden kalkmıyor

Kızlar sağolun yoldayız birazdan doktorda oluruz çıkınca yazacağım dua edin
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin

Bu sadece 1 kere olabilecek bir şey uzun bir süre o yüzden eşler başbaşa bırakılmalı bence . Evet eşim 10 kardeş maşallah:))

Günlerimiz aynı canım bana bi doktor 12+0da kız dedi. Dün diğer doktoruma gittim 14+5 di o da kız dedi. Yani çok daha erken de anlaşılabilir.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin :)

Günlerimiz aynı canım bana bi doktor 12+0da kız dedi. Dün diğer doktoruma gittim 14+5 di o da kız dedi. Yani çok daha erken de anlaşılabilir.. Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin :)
aminnn inşallah hepimizin. kız daha geç belli oluyo dediler bnde heyecanla bekliyorum

Amin canım İnşâAllah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız Evet sesi açmak sakıncalıymış bi kaç saniye açıyo normal mi diye hemen kapatıyor

Ben anne yanida kullandim ahsap besikte kullandim.anne yanindan hic memnun kalmadim zaten yattigi 5 ay en fazla.ahsap besikte aynen hantal oluyor.
Simdi oda yapmayacagim ilk etapta yanimda yatacak diye park yatak dusunuyordum fakat ikeada basit hos bir karyola gordum cekmecesiz vs olduğundan eger hantal agirda degilse tercihim olacak yoksa sade bir park yatak.daha gidip bakmadim ama gorsel attim arkadas bakinca paylaşırmısin diye ondan bahsediyor

Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle dönersin

Bu sadece 1 kere olabilecek bir şey uzun bir süre o yüzden eşler başbaşa bırakılmalı bence . Evet eşim 10 kardeş maşallah:))
Ben çok severim kalabalık aile. İmkanım olsa 10 tane de ben çocuk yapardım :) eşinin kardeşleriyle problem yaşamıyorsan tadından yenmez valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…