Teşekkür ederim canımmmCanım risk cut off değerinin altında. Sorun yok yani
Canım çok geçmiş olsun. İnş bir sorun yoktur
Anlasilir canim bana 11. Haftada erkek dedi. 14 de bidaha gittim kesin erkek dedi. Allah gonlune gore versin. Bende icimden kiz geciriyordum şok oldummerhaba hamişler.14+6 haftalık hamileyim iki tane oğlum var oğlanları 12 haftalıkken öğrenmiştim bunada 15. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum kız bebek istiyorum Allah neyi nasip ederse kız bebekte 15.haftda anlaşılabilir mi yoksa biraz daha mı beklesem yani kızsa tabi
Erken evlensem bende çok çocuk isterdim:) bir sıkıntımız yok çok şükür ne çok samimi ne çok soğuk herkesin kapısı ayrı birbirine karışmıyor .Ben çok severim kalabalık aile. İmkanım olsa 10 tane de ben çocuk yapardım :) eşinin kardeşleriyle problem yaşamıyorsan tadından yenmez valla :)
Dengeyi güzel kurmuşsunuz ne mutlu sanaErken evlensem bende çok çocuk isterdim:) bir sıkıntımız yok çok şükür ne çok samimi ne çok soğuk herkesin kapısı ayrı birbirine karışmıyor .
Bencede söylerler canım :) hayırlısı olsun herşeyinEşimin tarafı erkek seviyor nedense :) sağlıklı olsunda canim ben devlete gidiyorum gittiğimde 14+3 du söylemedi. Şimdi 1 haftaya tekrar gidicem renkli ultrason için sira almaya bakalim o zaman söyler ler heralde 16b. Haftayı geçmiş olacak inşallah
Öylemi :) bende hiç bilmiyodum arkadaşım söyledi o şekilde haberim oldu. Siz hangi hastaneye gidiyosunuz :)Aaa ben de antalya dayım biliyorum söylediğin mağazayı ama böyle güzel indirimler yaptığını bilmiyordum kendi adıma teşekkür ederim :) aldıklarınız çok güzel gerçekten. Güzel günlerde kullanın inşallah :)
O çok değişik bir teori arkadaşım ;ben ilk 8 haftalıkken doktoruma gittiğim de ,hatta kalp atışını duymaya gittiğimde doktorum söylemişti bana ;Merhaba hanımlar,ramzi teorisine göre cinsiyet tesbiti yapabilen var mı aranızda?
İç karın genişlemesi canım ,benim de geçen akşam kramp girdi,yerimden kalkamadım.Kg aldın mı ?Kızlar bir şey soracağım . Dün yatakta yatarken karnımın sol tarafına birden ağrı girdi çok şiddetli değil ama uyuyana kadar ben burdayım dedi ara ara . Sabah geçmişti ama hafif hafif ağrıyor gene . Size de oluyor muydu . Önemli bir şey olabilir mi acaba
Canim gidebilirsen git mutlaka. Kanama sonuçtaGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
yollar hala mi kapalı cnm .Günaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
İç karın genişlemesi canım ,benim de geçen akşam kramp girdi,yerimden kalkamadım.Kg aldın mı ?
Rica ederim canım ,benim de ilk bebeğim.Biraz evhamlıyızIcimi rahatlattin sağol canim ilk olduğu için mi nedir sürekli aklıma başka şeyler geliyor bilgim de yok . 1 kilo almışım. Ama zayıf da değilim 75 olmuşum:)
O nasıl Bi teoriki hiç duymadımMerhaba hanımlar,ramzi teorisine göre cinsiyet tesbiti yapabilen var mı aranızda?
Hiç göbek çıktı mı peki:)Rica ederim canım ,benim de ilk bebeğim.Biraz evhamlıyızben doktoruma sordum ,”iç karın genişlemesi rahat ol “dedi.Kgmı da neden sordum biliyomusun,ben de 1 kg aldım 15.haftama giricem,Demekki biz iç karından alacağız
evet eşim de bıktı benden güzel düşün güzel olsun diyor:) iç karından kilo alınca nasıl oluyor acabaRica ederim canım ,benim de ilk bebeğim.Biraz evhamlıyızben doktoruma sordum ,”iç karın genişlemesi rahat ol “dedi.Kgmı da neden sordum biliyomusun,ben de 1 kg aldım 15.haftama giricem,Demekki biz iç karından alacağız
Çok az canım ya ,önümde küçük top gibi birşey var,heves ettim ,hamile tulumu aldım ,onun da karın kısmı bol oldu.Onu da giyemiyorum.Elbise ve tayt ile idare ediyorumSenin çıktı mı ?Hiç göbek çıktı mı peki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?