- 14 Ekim 2018
- 8
- 9
- 1
- 38
Günaydın, tam da aynı gündeyiz. Geçen pazartesi ozeldeki doktor kiz tahmin etmişti, bu pazartesi devletteki doktor kesin kiZ,dedi. Hayırlısı olsun sana da.
Canım benim ya üzülme lütfen olurmu ;Allah yardımcın olsun ,dualarım seninleArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Çok üzüldüm , Allah tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip etsinArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Walla ben de bitik durumdayım.Bir de başımda çocuktan da beter hasta bir eş var,bacaklarım tutmuyor artık.Bir haftadır evde raporlu yatıyor.Onun yüzünden bana da geçti.Sadece bir gün yatabildim,onda da yemek yapamadım.Kaynanama dedim “Bize yemek yaparmısın “diye .Keşke demeseydim.Pişmemiş çiğ bezelye geldi.”Ben utanırdım o yemeği birine götürmeye.Sana da çok geçmiş olsunKızlar ben bitik durumdayım, bulantılar tepe noktasına çıktı dün gece soluğu acilde aldık, şimdi de eşimin okuldan gelmesini bekliyorum yine gideceğiz, 12den sonra hafifler diyordum ama yok mahvetti beni, bi de alt kata tadilat yapılıyor matkap sesi beni deli ediyor sanırım çıldırmak üzereyim
Çok üzüldümmmmmmArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Benim de azcık var şimdi :) eşim söylüyor ya göbeğin çıkmış diye ben unutuyorumÇok az canım ya ,önümde küçük top gibi birşey var,heves ettim ,hamile tulumu aldım ,onun da karın kısmı bol oldu.Onu da giyemiyorum.Elbise ve tayt ile idare ediyorumSenin çıktı mı ?
Size de çok geçmiş olsun, annem yanımda Allah tan da o konuda sıkıntı çekmiyorum ben zaten yemiyorum da eşim ve oğlum için iyi oluyor, erkekler hasta olmasın ya çok nazlı oluyorlar sinir olurum ben de öyleWalla ben de bitik durumdayım.Bir de başımda çocuktan da beter hasta bir eş var,bacaklarım tutmuyor artık.Bir haftadır evde raporlu yatıyor.Onun yüzünden bana da geçti.Sadece bir gün yatabildim,onda da yemek yapamadım.Kaynanama dedim “Bize yemek yaparmısın “diye .Keşke demeseydim.Pişmemiş çiğ bezelye geldi.”Ben utanırdım o yemeği birine götürmeye.Sana da çok geçmiş olsun
CAnım Rabbim sabır versin ne zaman durmuş bişey dedi mi doktor? Benim önceki gebeliğimde yaşadım bu durumu çok zor gerçekten tekrardan nasip etsin sağlıkla İnşâAllah RabbimArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım geçmedi bi türlü 13 haftamın içindeyim azaldı diyorum çok şükür ilk günler gibi değilim diyorum yok zofer içmeden duramıyorum maalesefKızlar ben bitik durumdayım, bulantılar tepe noktasına çıktı dün gece soluğu acilde aldık, şimdi de eşimin okuldan gelmesini bekliyorum yine gideceğiz, 12den sonra hafifler diyordum ama yok mahvetti beni, bi de alt kata tadilat yapılıyor matkap sesi beni deli ediyor sanırım çıldırmak üzereyim
Allah yardımcın olsun sabir versin inşallah arkadaşım. Bol bol dua et . Tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallahArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Yaaa canım çok üzüldüm Allahım sana sabır versin sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş birdahakineArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
başınız sağolsun allah sabır versin :/ üzüntünüzü yürekten paylaşıyorum...Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Çok çok üzüldüm inanki... inşallah tez zamanda sağlıklı bi gebeliğin olur canım tekrar...Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Canım Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşaallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok üzüldüm ..Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Allah yardımcın olsun kuzum benim, başın sağolsun yavrun seni cennette bekliyor bende bir şefaatçi yolladım inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle kucağına evladını alırsın..Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?