2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Günaydın, tam da aynı gündeyiz. Geçen pazartesi ozeldeki doktor kiz tahmin etmişti, bu pazartesi devletteki doktor kesin kiZ,dedi. Hayırlısı olsun sana da.

Teşekkür ederim ben henüz öğrenemedim. Sanada hayirli olsun . Bende devlete gittim çok erken cinsiyet için diyip bakmıyorlar bile, özeldeki ne diyecek bakalim

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.

Kızlar ben bitik durumdayım, bulantılar tepe noktasına çıktı dün gece soluğu acilde aldık, şimdi de eşimin okuldan gelmesini bekliyorum yine gideceğiz, 12den sonra hafifler diyordum ama yok mahvetti beni, bi de alt kata tadilat yapılıyor matkap sesi beni deli ediyor sanırım çıldırmak üzereyim

Walla ben de bitik durumdayım.Bir de başımda çocuktan da beter hasta bir eş var,bacaklarım tutmuyor artık.Bir haftadır evde raporlu yatıyor.Onun yüzünden bana da geçti.Sadece bir gün yatabildim,onda da yemek yapamadım.Kaynanama dedim “Bize yemek yaparmısın “diye .Keşke demeseydim.Pişmemiş çiğ bezelye geldi.”Ben utanırdım o yemeği birine götürmeye.Sana da çok geçmiş olsun

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Çok üzüldümmmmmm Hayırlısı böyleymiş demek ne desem bilemedımmm.... Rabbım ınsallah en kısa zamanda sana saglıklı bır evlat nasip etsinn yürekten dua edıyorumm

Çok az canım ya ,önümde küçük top gibi birşey var,heves ettim ,hamile tulumu aldım ,onun da karın kısmı bol oldu.Onu da giyemiyorum.Elbise ve tayt ile idare ediyorumSenin çıktı mı ?
Benim de azcık var şimdi :) eşim söylüyor ya göbeğin çıkmış diye ben unutuyorum saha gebelik için bir şey almadım da

Size de çok geçmiş olsun, annem yanımda Allah tan da o konuda sıkıntı çekmiyorum ben zaten yemiyorum da eşim ve oğlum için iyi oluyor, erkekler hasta olmasın ya çok nazlı oluyorlar sinir olurum ben de öyle

CAnım Rabbim sabır versin ne zaman durmuş bişey dedi mi doktor? Benim önceki gebeliğimde yaşadım bu durumu çok zor gerçekten tekrardan nasip etsin sağlıkla İnşâAllah Rabbim

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım geçmedi bi türlü 13 haftamın içindeyim azaldı diyorum çok şükür ilk günler gibi değilim diyorum yok zofer içmeden duramıyorum maalesef serumuna ne katıyorlar benim doktorumu hep zofer katıyordu metpamit iyi gelmiyor

Allah yardımcın olsun sabir versin inşallah arkadaşım. Bol bol dua et . Tez zamanda sağlıkla tekrar hamile kalırsın inşallah

Yaaa canım çok üzüldüm Allahım sana sabır versin sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş birdahakine

bu durumda ne denirki melegin öbur dünyada sefahatcin olur inşallah sabret Allahim sana saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah

Canım Rabbim gönlünüze ferahlık versin inşaallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok üzüldüm ..

Son düzenleme:

Ne yazılır ne denir bilmiyorum İnan sınavımız mı demek olur yoksa kaderimiz mi Rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin çok üzüldüm arkadaşım

S srplmtmtk
Rabbim sabır versin cnm. Öbür dünya da şefaatçin olur inşallah. Belki de hakkında hayırlı değilmiş öyle düşün üzülme. Allahım sana hayırlı evlatlar nasip etsin insallah

Allah yardımcın olsun kuzum benim, başın sağolsun yavrun seni cennette bekliyor bende bir şefaatçi yolladım inşallah tez vakitte sağlıkla sıhhatle kucağına evladını alırsın..
Ne zaman kalbi durmuş söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…