Anladım canım teşekkür ederim anne yanı hakkında verdiğin bilgi kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı bncede gereksiz ve kullanışsız olacakBen anne yanida kullandim ahsap besikte kullandim.anne yanindan hic memnun kalmadim zaten yattigi 5 ay en fazla.ahsap besikte aynen hantal oluyor.
Simdi oda yapmayacagim ilk etapta yanimda yatacak diye park yatak dusunuyordum fakat ikeada basit hos bir karyola gordum cekmecesiz vs olduğundan eger hantal agirda degilse tercihim olacak yoksa sade bir park yatak.daha gidip bakmadim ama gorsel attim arkadas bakinca paylaşırmısin diye ondan bahsediyor
Kaçıncı bebeğin???Anlasilir canim bana 11. Haftada erkek dedi. 14 de bidaha gittim kesin erkek dedi. Allah gonlune gore versin. Bende icimden kiz geciriyordum şok oldum
Bnde inanılmaz heyecanlıyım gitmekle kalmak arasındayım resmen dayanabilsem Doğuma kadar sırf kız bebek heyecanını daha çok yaşamak için bekleyebilirimAnlasilir canim bana 11. Haftada erkek dedi. 14 de bidaha gittim kesin erkek dedi. Allah gonlune gore versin. Bende icimden kiz geciriyordum şok oldum
Ayaklarını yüksek biryerde tut ayaklatın altına koy yastığı düşük riski olabilir kasık ağrısın yada karnında değişik bir ağrın varmı bende düşük riski geçirdim ondan soruyorum CanımGünaydın kızlar 12+1 deyim gece lavaboya kalktığımda peceteye biraz kan geldi tam kırmızı değil ama pembe kahverengi karisikti bu zamana kadar hiç böyle akintim olmadı ve az değildi hemen yatağa geçip belimin altına yastık koydum çok az daha geldi şuan devam etmiyor kar paylaşımlarımda da bahsetmiştim kar yolu kapatti kontrole gidemdik nerdeyse 1 ay olacak bebeğimi görmeyeli son gittimizde tam günü günü ydi büyümüştü kalp atışı guzeldi şimdi yolun durumuna göre gidelim dedik ama çok zor sizce şuan bu durum acil bı durum mu doktora da ulaşamıyorum
Bebeğin kesede ki konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyorO nasıl Bi teoriki hiç duymadım
Bu vajinal ultrason görüntüsü mü Buda benim ki bir tahmininiz var mı acaba?O çok değişik bir teori arkadaşım ;ben ilk 8 haftalıkken doktoruma gittiğim de ,hatta kalp atışını duymaya gittiğimde doktorum söylemişti bana ;
Vajinal bakıldıysa Eğer ;
Gerçekte soldan girilmiş gözüküyor ama sağda olduğu için Erkek
Gerçekte sağdan girilmiş gözüküyor ama solda olduğu için kız
Karından bakıldıysa Eğer ;
Soldan girilmiş gözüküyorsa gerçekte de solmuş Erkek
Sağdan girilmiş gözüküyorsa gerçekte de sağmış ve kız
Benim bebeğimin ilk yerleştiği yer Sol’du (önceden tabii ultrasyon cihazları filan olmadığı için böyle şeylerle anlıyorlarmış,annanem erkek solu sever ve hemen canlanır,hareketlerini hissedersin )demişti.Ben de doktora sorduğum zaman bu teoriyi açıklayıp ,”erkek “olabilir demişti.Bilimsel bir yöntem ve doktorlar da kullanıyor.Ama 6-8 haftalık ultrasyon görüntüsü gerekiyor
Ben benimkini atıyım
Bu vajinal ultrason görüntüsü mü Buda benim ki bir tahmininiz var mı acaba?
Birde 6 haftalık bir ultrason görüntüsü var bunu da bakabilirsiniz belki bir tahmininiz olurO çok değişik bir teori arkadaşım ;ben ilk 8 haftalıkken doktoruma gittiğim de ,hatta kalp atışını duymaya gittiğimde doktorum söylemişti bana ;
Vajinal bakıldıysa Eğer ;
Gerçekte soldan girilmiş gözüküyor ama sağda olduğu için Erkek
Gerçekte sağdan girilmiş gözüküyor ama solda olduğu için kız
Karından bakıldıysa Eğer ;
Soldan girilmiş gözüküyorsa gerçekte de solmuş Erkek
Sağdan girilmiş gözüküyorsa gerçekte de sağmış ve kız
Benim bebeğimin ilk yerleştiği yer Sol’du (önceden tabii ultrasyon cihazları filan olmadığı için böyle şeylerle anlıyorlarmış,annanem erkek solu sever ve hemen canlanır,hareketlerini hissedersin )demişti.Ben de doktora sorduğum zaman bu teoriyi açıklayıp ,”erkek “olabilir demişti.Bilimsel bir yöntem ve doktorlar da kullanıyor.Ama 6-8 haftalık ultrasyon görüntüsü gerekiyor
Ben benimkini atıyım
Tesekkur ederim, hayırlısi ile sana inşallahTeşekkür ederim ben henüz öğrenemedim. Sanada hayirli olsun . Bende devlete gittim çok erken cinsiyet için diyip bakmıyorlar bile, özeldeki ne diyecek bakalim
Ben hiç vajinal muayene olmadım,şimdiye kadar hep karından bakıldı.Karından görüntüm buBu vajinal ultrason görüntüsü mü Buda benim ki bir tahmininiz var mı acaba?
Ilk bebegim olcak insallah. 2 kere de kaybim oldu bundan once.Kaçıncı bebeğin???
Canım basın sagolsun Allah sabır versin.Allah yeniden Sağlıklı bir hamilelik ve evlat, evlatlar nasip etsin.Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Canim bende 14 haftalik hamileyim ayni sorun vardi dun gittim doktora dayanamadim. Bebek yerini genisletio dedi doktor. Hem rahim buyuyor hem vucut degisio bu haftalarda normal dedi. Baski dediginde bazen gaz sancisi oluyor ondan. Sicak tut kendini.Herkese merhaba. Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ben 15 haftalık hamileyim 1-2 haftadır sanki iç organlarım birbirini sıkıştırıyor gibi hissediyorum.aslımda karnım da çok büyümedi hafif şişlik var ama nedense hiç rahat değilim.oturup kalkarken bazen eğilirken içerden bişey baskı yapıyor sanki ve beni rahatsız ediyor. Bide dün ilk defa aşırı sancım oldu 10-15 dakika sürdü ama baya şiddetliydi o zaman da korktum ama sonra geçince çok da önemsemedim onu. devam etseydi doktora gidecektim. Bunlar normal mi sizde de oluyor mu? Özellikle şu içorganlarda baskı hissi sizde de var mı?
Off , aşırı üzüldüm Allah yardımcın olsun gülüm... Normal bir lekelenmedir diye geçmişti içimden. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte hayırlı bir evlat nasip etsin sana . Dua edeceğim senin için. Başka ne denir bilmiyorum ...Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Benim de aklıma geldi aslında acaba bebek büyüyor diye mi oluyor dedim ya da gaz mı var ben anlamıyorum diye düşündüm. Çevremde daha önce hamile olanlara soruyorum ben de öyle olmuyordu diyorlar. Benim de ilk hamileliğim ondan normal mi değil mi anlamıyorum ama insan korkuyor hep. Şimdi az da olsa rahatladım. Sağol canım cevapladığın için :)Canim bende 14 haftalik hamileyim ayni sorun vardi dun gittim doktora dayanamadim. Bebek yerini genisletio dedi doktor. Hem rahim buyuyor hem vucut degisio bu haftalarda normal dedi. Baski dediginde bazen gaz sancisi oluyor ondan. Sicak tut kendini.
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Canımm inan çok üzüldüm zor Bi durum. Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa sürede tekrar mutlu haberler alırsınArkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Belki karaciğerine baskı yapmıs olabilir bir tanıdığın karnı 7.ayda büyümüştü onunda organlarına baskı yapıyordu korkm bence biraz üstte kalmış olabilir ozaman baskı daha fazla oluyormuş karın ağrının sebebi de rahimgenişlemesi olabilir banada baya ağrı giriyor arada :)Herkese merhaba. Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ben 15 haftalık hamileyim 1-2 haftadır sanki iç organlarım birbirini sıkıştırıyor gibi hissediyorum.aslımda karnım da çok büyümedi hafif şişlik var ama nedense hiç rahat değilim.oturup kalkarken bazen eğilirken içerden bişey baskı yapıyor sanki ve beni rahatsız ediyor. Bide dün ilk defa aşırı sancım oldu 10-15 dakika sürdü ama baya şiddetliydi o zaman da korktum ama sonra geçince çok da önemsemedim onu. devam etseydi doktora gidecektim. Bunlar normal mi sizde de oluyor mu? Özellikle şu içorganlarda baskı hissi sizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?