2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Anladım canım teşekkür ederim anne yanı hakkında verdiğin bilgi kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı bncede gereksiz ve kullanışsız olacak

Anlasilir canim bana 11. Haftada erkek dedi. 14 de bidaha gittim kesin erkek dedi. Allah gonlune gore versin. Bende icimden kiz geciriyordum şok oldum
Bnde inanılmaz heyecanlıyım gitmekle kalmak arasındayım resmen dayanabilsem Doğuma kadar sırf kız bebek heyecanını daha çok yaşamak için bekleyebilirim

Ayaklarını yüksek biryerde tut ayaklatın altına koy yastığı düşük riski olabilir kasık ağrısın yada karnında değişik bir ağrın varmı bende düşük riski geçirdim ondan soruyorum Canım

Bu vajinal ultrason görüntüsü mü Buda benim ki bir tahmininiz var mı acaba?

Birde 6 haftalık bir ultrason görüntüsü var bunu da bakabilirsiniz belki bir tahmininiz olur

Eklentiler

• C3CC439E-AF33-4BCD-9848-2C57EDF15988.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 36
Herkese merhaba. Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ben 15 haftalık hamileyim 1-2 haftadır sanki iç organlarım birbirini sıkıştırıyor gibi hissediyorum.aslımda karnım da çok büyümedi hafif şişlik var ama nedense hiç rahat değilim.oturup kalkarken bazen eğilirken içerden bişey baskı yapıyor sanki ve beni rahatsız ediyor. Bide dün ilk defa aşırı sancım oldu 10-15 dakika sürdü ama baya şiddetliydi o zaman da korktum ama sonra geçince çok da önemsemedim onu. devam etseydi doktora gidecektim. Bunlar normal mi sizde de oluyor mu? Özellikle şu içorganlarda baskı hissi sizde de var mı?

Canim bende 14 haftalik hamileyim ayni sorun vardi dun gittim doktora dayanamadim. Bebek yerini genisletio dedi doktor. Hem rahim buyuyor hem vucut degisio bu haftalarda normal dedi. Baski dediginde bazen gaz sancisi oluyor ondan. Sicak tut kendini.

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Off , aşırı üzüldüm Allah yardımcın olsun gülüm... Normal bir lekelenmedir diye geçmişti içimden. Allah en yakın zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte hayırlı bir evlat nasip etsin sana . Dua edeceğim senin için. Başka ne denir bilmiyorum ...

Canim bende 14 haftalik hamileyim ayni sorun vardi dun gittim doktora dayanamadim. Bebek yerini genisletio dedi doktor. Hem rahim buyuyor hem vucut degisio bu haftalarda normal dedi. Baski dediginde bazen gaz sancisi oluyor ondan. Sicak tut kendini.
Benim de aklıma geldi aslında acaba bebek büyüyor diye mi oluyor dedim ya da gaz mı var ben anlamıyorum diye düşündüm. Çevremde daha önce hamile olanlara soruyorum ben de öyle olmuyordu diyorlar. Benim de ilk hamileliğim ondan normal mi değil mi anlamıyorum ama insan korkuyor hep. Şimdi az da olsa rahatladım. Sağol canım cevapladığın için :)

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.

Çok üzüldüm başınız sağolsun. Benimde 3 hafta önce 10 haftalıkken kalbi durdu. Ben genetik istemiştim. Sonucum 18.kromozon hatası çıktı.
Doğsaydı yaşamazdı zaten dedi doktor
Çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin

Canımm inan çok üzüldüm zor Bi durum. Allah yardımcın olsun. Umarım en kısa sürede tekrar mutlu haberler alırsın

Belki karaciğerine baskı yapmıs olabilir bir tanıdığın karnı 7.ayda büyümüştü onunda organlarına baskı yapıyordu korkm bence biraz üstte kalmış olabilir ozaman baskı daha fazla oluyormuş karın ağrının sebebi de rahimgenişlemesi olabilir banada baya ağrı giriyor arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…