2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Geçmiş olsun sana da canım benimde Haziran ayında kalbi durmuştu bende genetiğe gönderdim bizim bebişte de kromozom bozukluğu varmış doktorum yaşasada zor yaşardı dedi hasta bi bebek olurdu falan dedi. Rabbim en iyisini bilir canım. Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı da...

Bi ara bi çanta konuşulmuştu arkadaşlar bilgisi olanlar aşağıda fotoğrafını eklediğim orjinal ürün mü? Ona göre almayı düşünüyorum

Olabilir canım doktora gidince soracağım yine inşallah herşey yolundadır. Ağrı da bende pek olmazdı ilk defa oldu gibi bişey. bide çok siddetli olumca korktum ama Allah tan bidaha olmadı. Dediğin gibi genişliyordur heralde rahim ondan olmuştur.

Canımm şimdi gördüm çok çok üzüldüm Allahım sabır versin size, inşallah cennetinde kavuştursun sizi. En kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin rabbim.. S srplmtmtk

Dün siteye giremedim canım gebeliğimin en zor günü açık ara farkla dündü. Çok kötüydüm. Bugün de geçmedi doktorumu aradım ben dayanamıyorum artık diye. Hastanede yoktu git sen dedi ilacı söylicem dedi serum taktı. Anca anca iyiyim. Zaman geçtikçe vücudun düzelmesi gerekmiyo muydu :) bulantısı çok olan arkadaşımın 4. ay bitince bitmiş bu haftalarda hastanede yatmış 5 gün. Ben doktorun yanında ağlamadım kendimi tuttum ama haklısın dirayetli gördü sanırım. Ense kalınlığı için bişey demedi canım. Sağlıklı görünüyo dedi. Burun kemiği görünüyo çok iyi dedi. Şimdilik kıza benziyo dedi :) ilaç için canım bi arkadaş eczane ismi söyledi ordan alcam ince düşüncen için çok teşekkür ederim

Çok stratejiksin bayıldım ben direk olaylara düz mantık baktığım için böyle oldu sanırım. Hani direk ilk taniştığımızda işte bana ben asla evlenmem ona göre deseydi napcağımı bilemezdim ayrılırdım sanırım. 1 gündür konuşmuyorum niye konuşmadığımı bile çözemedi hala kendini mükemmel görüyo ama değişim var çaba var gördüm. Benimkinin beyninden geçen her saçma düşünceyi söyleme huyu var. Onu kırmam lazım sanırım

Çok geçmiş olsun umarım geçer bulantıların.Ben sana birşey sorucam “onedio “da seninle aynı kullanıcı isminde birisi var.O senmisin?

Çok teşekkür ederim yani benimki bulantılardan beridir çok negatif. Sanki her kötü şey onu bulmuş gibi davranmaya başladı. Sorun ne diyorum işte evimiz yokmuş arabamız kötüymüş gece uyuyamıyormuş. Ama öncesinde de evimiz yoktu arabamız kötüdü yani :) benimki benden daha hasta davranıyo. Tam bi gün konuşmadım kendini biraz biraz toparladı. Bi arkadaşım hamile eşi onunla ilgilenmedi diye dört aylıkken terketti o da gördü bunu. Ben kusarken herşeyi tek başıma yapıp ona muhtaç olmadığımı gösterince biraz kendini toparladı. Yani artık olay bu şekilde :) düzelmezse de gerçekten kendi bilir

Papp a değeri az yüksek dedi o ilerde yani 5.aydan sonra preemklamsi,gelişim geriliği,gebelik zehirlenmesi yapabilir kontrol altında tutcaz dedi canım
Doktorların kesin olmayan şeyler hakkında konuşmasını pek hoş karşılamıyorum. Bana da 6.haftada kese çok küçük boş gebelik duruyo kendini hazırla demişti biri. Öyle bişey olmaz inşallah canım olmadı doktor değiştir daha pozitif doktora git

Zor bir durum sana da geçmiş olsun arkadaşım. Benim yaşım 41 o yüzden çok yüksek risk grubundayım. Senin hangi kromozonda hata çıktı ?

İnşallah canim. Yok ben değilim tek internet hesabım burası. Nasıl biri bakayım sıkıntı biriyse ismimi değiştirsem iyi olur
Yok ya onedio sitesini duymuşsundur mutlaka ,ben boş kaldıkça girip okumayı çok severim.Onedio yazarlarından birisi ,bence ismini değiştirmene de gerek yok

O ilaç zaten zor bulunuyomuş canım benim doktorum da bulabilirsen al demişti. Erkekler niye böyle ya yani kustuğun belli çantaya mı dikkat etcen. Benimki de öyleydi midem bulanırdı psikolojik olduğunu benim vücudumun dayanıksız olduğunu söylerdi. Bence dayanıklıyım yani bu halde iyi dayanıyorum. Vicdan yapmasına sevindim ama. Ayy eminim benimki bidaha beni suçlardı ne stres yaptın çocuğa sen zarar verdin diye. Günahını almayayım ama derdi bence yani

Kız bebiş anneleri trendyol’da 12’ye kadar çok güzel indirim var.Bir bakın isterseniz.Ben arkadaşımın bebeği için elbise aldım.Sizce nasıl ?

Eklentiler

• 6F6F822F-E97F-4AF2-91C5-6D905321D047.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 138
Aslında şeker gibi doktorum ama ben mi evhamlandım ki sen nasıl oldun canım

Aslında şeker gibi doktorum ama ben mi evhamlandım ki sen nasıl oldun canım
Ben dün açık ara farkla en kötü günümü yaşadım. Zaman ilerledi geçer artık diye beklerken üzücü oldu. Bulantılar hala devam ediyo. Bide bulantı yanına baş dönmesi göz kararması titreme geldi. Dün okuldan nasıl çıktım bilemedim her saniye bayılmayı bekledim. Bilemedim ki canım doktorun ihtimal söylemesini sevmiyorum ben. Hani bişey olsa o zaman düşünülür madem öyle bişey var kendi takip eder zaten. Kesinleşince söylesin bence. Öncesinde yapabileceğimiz bişey de yok ki. Bilmiyorum canım o değer için başka doktora da gittin mi tavra göre duruma bakarsın

Ben de 12 den sonra hafifler diyodum hafiflemedi. Hatta benim öncekinden de kötü durumda. Niye böyle bilmiyorum ben de şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…