Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIlk bebegim olcak insallah. 2 kere de kaybim oldu bundan once.
Geçmiş olsun sana da canım benimde Haziran ayında kalbi durmuştu bende genetiğe gönderdim bizim bebişte de kromozom bozukluğu varmış doktorum yaşasada zor yaşardı dedi hasta bi bebek olurdu falan dedi. Rabbim en iyisini bilir canım. Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı da...Çok üzüldüm başınız sağolsun. Benimde 3 hafta önce 10 haftalıkken kalbi durdu. Ben genetik istemiştim. Sonucum 18.kromozon hatası çıktı.
Doğsaydı yaşamazdı zaten dedi doktor
Çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Allah sabır versin
Olabilir canım doktora gidince soracağım yine inşallah herşey yolundadır. Ağrı da bende pek olmazdı ilk defa oldu gibi bişey. bide çok siddetli olumca korktum ama Allah tan bidaha olmadı. Dediğin gibi genişliyordur heralde rahim ondan olmuştur.Belki karaciğerine baskı yapmıs olabilir bir tanıdığın karnı 7.ayda büyümüştü onunda organlarına baskı yapıyordu korkm bence biraz üstte kalmış olabilir ozaman baskı daha fazla oluyormuş karın ağrının sebebi de rahimgenişlemesi olabilir banada baya ağrı giriyor arada :)
Erkek gibi hissettim :)Merhaba Ben almanyadan katiliyorum 15+3 günlük hamileyim bir oglum var 6 yasinda bir kizim var 4 yasinda. Tahmin alabilirmiyim bu Resimde 12 haftalikdi
Dün siteye giremedim canım gebeliğimin en zor günü açık ara farkla dündü. Çok kötüydüm. Bugün de geçmedi doktorumu aradım ben dayanamıyorum artık diye. Hastanede yoktu git sen dedi ilacı söylicem dedi serum taktı. Anca anca iyiyim. Zaman geçtikçe vücudun düzelmesi gerekmiyo muydu :) bulantısı çok olan arkadaşımın 4. ay bitince bitmiş bu haftalarda hastanede yatmış 5 gün. Ben doktorun yanında ağlamadım kendimi tuttum ama haklısın dirayetli gördü sanırım. Ense kalınlığı için bişey demedi canım. Sağlıklı görünüyo dedi. Burun kemiği görünüyo çok iyi dedi. Şimdilik kıza benziyo dedi :) ilaç için canım bi arkadaş eczane ismi söyledi ordan alcam ince düşüncen için çok teşekkür ederimBen baya agliyordum gidince doktora mecbur kalip ya ilac ya oneri veriyordu gatibim napsin :)) seni dirayetli gormusse doktorun ondan oyle demistir ikili testin hayirli olsun saglikli sonuclar alirsin insallah canim benim ense kalinligi falan nasil cikti birsey dedimi cinsiyet tahmini yaptimi ? Ben gittigimde 12+5 olacak ikili test icin cok heyecanliyim bu arada yarin eczaneye gidecegim ilacim bitti senin ilacida sorarim bulursam kargolarimda canim yarin yazarim sana en son gittigimde yoktu ama bir ihtimal :)
Çok stratejiksin bayıldım9 yıl oldu canım bizim tanıdım onu artık daha önce demiştim eşim daha önce evlenmiş boşanmış diye ben asla evlenmem yeniden ona göre dedi başından sonra evlilik işlemleri yapıyorduk hayatta düğün yapmam sade nikah diyordu bildiğiniz evden kız almalı konvoylu falan düğünümüz oldu. Hala der sen nasıl bir kadınsın evlenmem diyordum evlendik düğün olmaz diyordum yaptık bende benim ağzımdan hiç duydunmu bu lafları derim oda Allah var hayır der ee ozaman sus konuşma derim onu tanıyorum ne olursa ne tepki verir biliyorum benim şansım bu sanırım .yarın öbür günde diyecek çocuk yapmam diyordum yaptıkonu analiz et ve bir bulmaca gibi çöz onu hayatın kolaylaşır
Çok geçmiş olsun umarım geçer bulantıların.Ben sana birşey sorucam “onedio “da seninle aynı kullanıcı isminde birisi var.O senmisin?Çok stratejiksin bayıldımben direk olaylara düz mantık baktığım için böyle oldu sanırım. Hani direk ilk taniştığımızda işte bana ben asla evlenmem ona göre deseydi napcağımı bilemezdim ayrılırdım sanırım. 1 gündür konuşmuyorum niye konuşmadığımı bile çözemedi hala kendini mükemmel görüyo ama değişim var çaba var gördüm. Benimkinin beyninden geçen her saçma düşünceyi söyleme huyu var. Onu kırmam lazım sanırım
Çok teşekkür ederimBen hamileliğinizin zorlu geçtiğini görüyordum ama semptomları yaşamadığım için söyleyecek bir şey bulamayıp sessiz kalıyordum. Ama en azından şunu söyleyebilirim ki bu kadar zorluğa rağmen çok güçlü davranıyorsunuz. Eş konusuna gelince, benim eşimin de bazen kafası karışıyor. Evliliğimizin başından beri bebek istediği halde hamileliğimin başlarında bazen tuhaf davrandı ve ben de üzüldüm, heyecanlanmıyor musun mutlu değil misin diye sorguladım. Kısa sürdü çok şükür ama anladığım kadarıyla sizdeki problem eşinizden daha güçlü olmanız. Mutlaka eninde sonunda bu bulantılar da geçecek eşiniz de kafasını toparlayacak. Acaba sizinle paylaşmadığı sorunlar yaşıyor olabilir mi? Belki hiç aklınıza gelmeyen çok başka şeylere kafasını takmış olabilir. Tabi bunlar böyle davranması için gerekçe değil ama belki kendince bir açıklaması vardır. Biran önce bulantılarınızın geçmesini diliyorumher şeyin yoluna gireceğine dair inancınızı kaybetmeyin lütfen. Bizler burada size destek olmaya hazırız
İnşallah canim. Yok ben değilim tek internet hesabım burası. Nasıl biri bakayım sıkıntı biriyse ismimi değiştirsem iyi olurÇok geçmiş olsun umarım geçer bulantıların.Ben sana birşey sorucam “onedio “da seninle aynı kullanıcı isminde birisi var.O senmisin?
Doktorların kesin olmayan şeyler hakkında konuşmasını pek hoş karşılamıyorum. Bana da 6.haftada kese çok küçük boş gebelik duruyo kendini hazırla demişti biri. Öyle bişey olmaz inşallah canım olmadı doktor değiştir daha pozitif doktora gitPapp a değeri az yüksek dedi o ilerde yani 5.aydan sonra preemklamsi,gelişim geriliği,gebelik zehirlenmesi yapabilir kontrol altında tutcaz dedi canım
Geçmiş olsun sana da canım benimde Haziran ayında kalbi durmuştu bende genetiğe gönderdim bizim bebişte de kromozom bozukluğu varmış doktorum yaşasada zor yaşardı dedi hasta bi bebek olurdu falan dedi. Rabbim en iyisini bilir canım. Rabbim tekrardan sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı da...
Yok ya onedio sitesini duymuşsundur mutlaka ,ben boş kaldıkça girip okumayı çok severim.Onedio yazarlarından birisi ,bence ismini değiştirmene de gerek yokİnşallah canim. Yok ben değilim tek internet hesabım burası. Nasıl biri bakayım sıkıntı biriyse ismimi değiştirsem iyi olur
O ilaç zaten zor bulunuyomuş canım benim doktorum da bulabilirsen al demişti. Erkekler niye böyle ya yani kustuğun belli çantaya mı dikkat etcen. Benimki de öyleydi midem bulanırdı psikolojik olduğunu benim vücudumun dayanıksız olduğunu söylerdi. Bence dayanıklıyım yani bu halde iyi dayanıyorum. Vicdan yapmasına sevindim ama. Ayy eminim benimki bidaha beni suçlardı ne stres yaptın çocuğa sen zarar verdin diye. Günahını almayayım ama derdi bence yaniHangi şehirdesin canım neden zor bulunuyor acaba?
Eşiniz İnşâAllah biraz daha anlayışlı olur bulantılı birisiyle yaşamak çok zor ben eşime öyle söylüyorum :) Benimle uğraşması çok zor çünkü :) bazen pes ettiği oluyor bi gün hastaneden geldik tam arabada çok midem kötü oldu lavaboya koşarken çantamı ayakkabıların üzerine koymuşum o anda onu mu düşüncem kıyamet koptu temizlik hastası manyak derecede bende öyleyim aslında :) o gün bağırdı çağırdı hiç ses etmedim o gece kanamam oldu ama nasıl yoğun hemen hastaneye gittik nasıl pişman olmuş ben seni üzdüm o yüzden oldu diyo bi vicdan yaptı ki sorma :)
Yazarlardan birisiyse sevindim :) bazen yorumcular oluyo herşey hakkında atıp tutuyo ya nolur nolmaz yaniYok ya onedio sitesini duymuşsundur mutlaka ,ben boş kaldıkça girip okumayı çok severim.Onedio yazarlarından birisi ,bence ismini değiştirmene de gerek yok
Aslında şeker gibi doktorum ama ben mi evhamlandım kiDoktorların kesin olmayan şeyler hakkında konuşmasını pek hoş karşılamıyorum. Bana da 6.haftada kese çok küçük boş gebelik duruyo kendini hazırla demişti biri. Öyle bişey olmaz inşallah canım olmadı doktor değiştir daha pozitif doktora git
Ben dün açık ara farkla en kötü günümü yaşadım. Zaman ilerledi geçer artık diye beklerken üzücü oldu. Bulantılar hala devam ediyo. Bide bulantı yanına baş dönmesi göz kararması titreme geldi. Dün okuldan nasıl çıktım bilemedim her saniye bayılmayı bekledim. Bilemedim ki canım doktorun ihtimal söylemesini sevmiyorum ben. Hani bişey olsa o zaman düşünülür madem öyle bişey var kendi takip eder zaten. Kesinleşince söylesin bence. Öncesinde yapabileceğimiz bişey de yok ki. Bilmiyorum canım o değer için başka doktora da gittin mi tavra göre duruma bakarsınAslında şeker gibi doktorum ama ben mi evhamlandım kisen nasıl oldun canım
Ben de 12 den sonra hafifler diyodum hafiflemedi. Hatta benim öncekinden de kötü durumda. Niye böyle bilmiyorum ben de şaşkınımKızlar ben bitik durumdayım, bulantılar tepe noktasına çıktı dün gece soluğu acilde aldık, şimdi de eşimin okuldan gelmesini bekliyorum yine gideceğiz, 12den sonra hafifler diyordum ama yok mahvetti beni, bi de alt kata tadilat yapılıyor matkap sesi beni deli ediyor sanırım çıldırmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?