- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
Sağol cAnım. Benimki tüp bebekti doktorum 10000de bir görülen bi bozukluk 45x turner sendromu. Tüp bebekte sık olan bişey de değilmiş. Şans dedi doktorum. Gerçekten nasip bende 33 yaşındayımZor bir durum sana da geçmiş olsun arkadaşım. Benim yaşım 41 o yüzden çok yüksek risk grubundayım. Senin hangi kromozonda hata çıktı ?
MâşâAllah sende çok dirayetlisin. Bana çok saldın kendini diyorlar kalk ye gez diyorlar ama olmuyo hastaneye bile gidince koridorda başımı yaslayacak bi yer arıyorum öyle an oluyor ki WC'ye zor gidiyorum. Bi gün biraz iyi oluyorum bi gün perişan. Rabbim yardımcımız olsun tek duam bebeklerimiz iyi olsunO ilaç zaten zor bulunuyomuş canım benim doktorum da bulabilirsen al demişti. Erkekler niye böyle ya yani kustuğun belli çantaya mı dikkat etcen. Benimki de öyleydi midem bulanırdı psikolojik olduğunu benim vücudumun dayanıksız olduğunu söylerdi. Bence dayanıklıyım yani bu halde iyi dayanıyorum. Vicdan yapmasına sevindim ama. Ayy eminim benimki bidaha beni suçlardı ne stres yaptın çocuğa sen zarar verdin diye. Günahını almayayım ama derdi bence yani
Mecbur insan kendini salıyo ki. Ben iki aydır ne makyaj ne saç yapıyorum. Banyo yaptığımda şanslıyım çünkü banyo suyu bile fenalaştırıyo beni. Yiyip gezme kısmı çok uzak bana :) açıkcası şimdi gayet iyi durumdayız bence bu vücuda rağmen .ben bi ara stresten bulantıdan çocuğa bişey olcak diye diken üstündeydim. Aynen canım benim bu kadar çilemiz sadece bebeklerimiz bizimle olsun iyi olsunlar inşallahMâşâAllah sende çok dirayetlisin. Bana çok saldın kendini diyorlar kalk ye gez diyorlar ama olmuyo hastaneye bile gidince koridorda başımı yaslayacak bi yer arıyorum öyle an oluyor ki WC'ye zor gidiyorum. Bi gün biraz iyi oluyorum bi gün perişan. Rabbim yardımcımız olsun tek duam bebeklerimiz iyi olsun
Arkadaşım çok üzüldüm kaybın için. Ne desek boş zaten şu an. Allah kalbine ferahlık versin, metanet versin.Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Lara Anadolu Selahattin bey e gidiyorum ben. Siz nereye gidiyorsunuz? Arkadaşınız sayesinde ben de öğrenmiş oldum :)Öylemi :) bende hiç bilmiyodum arkadaşım söyledi o şekilde haberim oldu. Siz hangi hastaneye gidiyosunuz :)
Peki be diyor doktor senin bu kadar fena olmana CanımBen dün açık ara farkla en kötü günümü yaşadım. Zaman ilerledi geçer artık diye beklerken üzücü oldu. Bulantılar hala devam ediyo. Bide bulantı yanına baş dönmesi göz kararması titreme geldi. Dün okuldan nasıl çıktım bilemedim her saniye bayılmayı bekledim. Bilemedim ki canım doktorun ihtimal söylemesini sevmiyorum ben. Hani bişey olsa o zaman düşünülür madem öyle bişey var kendi takip eder zaten. Kesinleşince söylesin bence. Öncesinde yapabileceğimiz bişey de yok ki. Bilmiyorum canım o değer için başka doktora da gittin mi tavra göre duruma bakarsın
Gün geçtikçe daha çok toparlayacak bence. Bu kadar mutlu giden bir evlilik ancak geçici bir sarsıntı yaşayabilir, bu da sizi daha çok yakınlaştırır umarım. Erkekler çok fazla takıyor maddiyat işini. Biz daha mantıklı davranabiliyoruz ama onlar ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım moduna giriyorlar :) siz biraz daha anlayana kadar tavırlarınızı korumalısınız. Keşke size gelip sizinle ilgilenecek birileri olsa yanınızda. Belki de nasıl davranılacağını bile bilmiyordur, bu şekilde model olur önünde. Belki de bu kadar süre hafiflememesinin sebebi moralinizin de bozuk olmasıdır. Durumlar düzeldikçe siz de iyileşeceksiniz, siz iyileştikçe her şey çok güzel olacak :)Çok teşekkür ederimyani benimki bulantılardan beridir çok negatif. Sanki her kötü şey onu bulmuş gibi davranmaya başladı. Sorun ne diyorum işte evimiz yokmuş arabamız kötüymüş gece uyuyamıyormuş. Ama öncesinde de evimiz yoktu arabamız kötüdü yani :) benimki benden daha hasta davranıyo. Tam bi gün konuşmadım kendini biraz biraz toparladı. Bi arkadaşım hamile eşi onunla ilgilenmedi diye dört aylıkken terketti o da gördü bunu. Ben kusarken herşeyi tek başıma yapıp ona muhtaç olmadığımı gösterince biraz kendini toparladı. Yani artık olay bu şekilde :) düzelmezse de gerçekten kendi bilir
Senin ağır geçecek belli dedi. Ailemin yanına gitmek istiyorum dayanamıyorum artık dedim. Kafamı düz tutamıyorum her an bayılcak gibiyim. Bence de öyle iyi olur dedi. Ama özel uzun süreli yazamıyormuş. Devlette dene dedi ama bakalım canım. İnşallah 1 haftaya düzelir de gerek kalmazPeki be diyor doktor senin bu kadar fena olmana Canım
Sağol cAnım. Benimki tüp bebekti doktorum 10000de bir görülen bi bozukluk 45x turner sendromu. Tüp bebekte sık olan bişey de değilmiş. Şans dedi doktorum. Gerçekten nasip bende 33 yaşındayım
Medicalpark mine hanıma gidiyorum :) hastanelerimiz yakın sayılır :)) lara anadolu hastaneside kaliteli bi hastanedir evim yakın olsaydı gitmek isterdim yalnız medicalpark bile evime 40 dk uzaklıkta :/Lara Anadolu Selahattin bey e gidiyorum ben. Siz nereye gidiyorsunuz? Arkadaşınız sayesinde ben de öğrenmiş oldum :)
bizde 16 haftalık olucaz canım ve hiç göbeğim yok ama dediğin gibi içten sıkıştırdığını hissediyorum gece vc ye gitmeler bu haftalarda azalır deniliyor ama ben hala gece 3 kere en az vc ye gidiyorum sanki midem dolu gibi karnım geriliyor eğilip kalkarken 9 aylık gibi sıkışıyorum içerden ama göbek yokHerkese merhaba. Kızlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Ben 15 haftalık hamileyim 1-2 haftadır sanki iç organlarım birbirini sıkıştırıyor gibi hissediyorum.aslımda karnım da çok büyümedi hafif şişlik var ama nedense hiç rahat değilim.oturup kalkarken bazen eğilirken içerden bişey baskı yapıyor sanki ve beni rahatsız ediyor. Bide dün ilk defa aşırı sancım oldu 10-15 dakika sürdü ama baya şiddetliydi o zaman da korktum ama sonra geçince çok da önemsemedim onu. devam etseydi doktora gidecektim. Bunlar normal mi sizde de oluyor mu? Özellikle şu içorganlarda baskı hissi sizde de var mı?
Hastane komşusuyuz o zaman:) Mine hanım ı da çok iyi duydum ben. Aslında benim evime de uzak ama işyerime yakın o yüzden tercih ettim biraz. Hem geçen yıl iki arkadaşım orda doğum yaptı ve memnun kaldı hem de eşim Anadolu’ da çalışıyor o yüzden ilk tercihim oldu. Bu olmasa meydan dakine gidecektim. Şansıma doktorum da çok iyi elektriklerimiz tuttu :)Medicalpark mine hanıma gidiyorum :) hastanelerimiz yakın sayılır :)) lara anadolu hastaneside kaliteli bi hastanedir evim yakın olsaydı gitmek isterdim yalnız medicalpark bile evime 40 dk uzaklıkta :/
İnşallah canım. Yani öncesinde gerçekten sorunumuz yoktu. Adapte olamadı heralde. Yani diyeceklerini süzgeçten de geçirmiyo. Psikolojik diyerek bulantıları durdurabileceğini mi sanıyo nedir bilmiyorum ki. Evet gerçekten de flüt alabilecek miyim moduna girdi :) ailemi çağırcam bu hafta canım yakın oturuyoruz zaten. Doğru diyosun yani simdiye benim durumumun hafiflemesi gerekiyodu. İnşallah herşey güzel olur canım yazın kendimi baya iyi hissettirdiGün geçtikçe daha çok toparlayacak bence. Bu kadar mutlu giden bir evlilik ancak geçici bir sarsıntı yaşayabilir, bu da sizi daha çok yakınlaştırır umarım. Erkekler çok fazla takıyor maddiyat işini. Biz daha mantıklı davranabiliyoruz ama onlar ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım moduna giriyorlar :) siz biraz daha anlayana kadar tavırlarınızı korumalısınız. Keşke size gelip sizinle ilgilenecek birileri olsa yanınızda. Belki de nasıl davranılacağını bile bilmiyordur, bu şekilde model olur önünde. Belki de bu kadar süre hafiflememesinin sebebi moralinizin de bozuk olmasıdır. Durumlar düzeldikçe siz de iyileşeceksiniz, siz iyileştikçe her şey çok güzel olacak :)
Canım benim ne desek boş. Daha once yasadigim icin üzüntünü anlıyorum. Allah'ım sana sabrını da mükafatını da verecektir insallah.Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Sürekli duş bile alamıyorum saçlarım birbirine geçmiş durumdaMecbur insan kendini salıyo ki. Ben iki aydır ne makyaj ne saç yapıyorum. Banyo yaptığımda şanslıyım çünkü banyo suyu bile fenalaştırıyo beni. Yiyip gezme kısmı çok uzak bana :) açıkcası şimdi gayet iyi durumdayız bence bu vücuda rağmen .ben bi ara stresten bulantıdan çocuğa bişey olcak diye diken üstündeydim. Aynen canım benim bu kadar çilemiz sadece bebeklerimiz bizimle olsun iyi olsunlar inşallah
Her banyom ağlayarak kusarak geçiyo istisnasız. Banyo suyunu içmiyorum vücut niye tepki veriyosaSürekli duş bile alamıyorum saçlarım birbirine geçmiş durumdabende banyoda çok kötü oluyorum girip çıkıyorum hemen. Bugün zofer bile işe yaramadı açlıktan bulanıyor bu sefer
Benim daha önce 2 kere boş gebelik oldu. O zaman ikisinde de 8 haftalık kürtaj oldum.
Bu gebelite kalp atışı da duymuştuk.
3. sorunlu hamilelik
Nasip olmayınca olmuyor. Benim 2.boş gebelikte genetik sonucu 20.kromozondu. birinci boş gebeliğime genetik yaptırmadık.
Doktorlar tamamen şans diyor ve yaş faktörü
Rabbim hayırlısı ile tekrardan nasip etsin sağlıkla. Doğal yolla oluyırsa incir kürü falan uygulayabilirsiniz yumurta kalitesini artırıyormuşBenim daha önce 2 kere boş gebelik oldu. O zaman ikisinde de 8 haftalık kürtaj oldum.
Bu gebelite kalp atışı da duymuştuk.
3. sorunlu hamilelik
Nasip olmayınca olmuyor. Benim 2.boş gebelikte genetik sonucu 20.kromozondu. birinci boş gebeliğime genetik yaptırmadık.
Doktorlar tamamen şans diyor ve yaş faktörü
Benimde geçmedi kusma hala metpamid içiyorum günde 2 kere zofer bana agır geldi bıraktım onu.valla cnm sen bayaı dirayetlisin ben raporda evdeyım durmadan aglıyorum moralım bozuk.okula baslayınca napcam bakalım.cnm sen ıstersen 10+10 rahatlıkla verebılır doktorun senı guclu gorduyse vermemek ıcın nazlanıordur.özel nasıl uzun veremıormus rapor benımde ozel hem rapor hem heyet verdi.ıns cabuk gecer bu gunler hepımız ıcınHer banyom ağlayarak kusarak geçiyo istisnasız. Banyo suyunu içmiyorum vücut niye tepki veriyosaaçlıkta bulantı yapar canım yiyince de yapıyo gerçi. Bari sadece ekmek ye canım miden boş kalmasın
Oyyy ağlama deme bana akşam bende ağladım bulantım başlayınca :) 2 aydır ekmek görmeye tahammülüm yok çaydan tiksinmişim. Ballı su içiyordum önceki kaybettiğim gebeliğimde baldan tiksindim hazır topkek ve hazır meyve suyuna başladım çünkü yalnızım yemek yapamıyorum belki olsa pilav falan yerim iki kaşık akşam eşimi bekliyorum ki patates pişirsin o pişirip getirene kadar zaten o koku mahvediyo insanıHer banyom ağlayarak kusarak geçiyo istisnasız. Banyo suyunu içmiyorum vücut niye tepki veriyosaaçlıkta bulantı yapar canım yiyince de yapıyo gerçi. Bari sadece ekmek ye canım miden boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?