2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Zor bir durum sana da geçmiş olsun arkadaşım. Benim yaşım 41 o yüzden çok yüksek risk grubundayım. Senin hangi kromozonda hata çıktı ?
Sağol cAnım. Benimki tüp bebekti doktorum 10000de bir görülen bi bozukluk 45x turner sendromu. Tüp bebekte sık olan bişey de değilmiş. Şans dedi doktorum. Gerçekten nasip bende 33 yaşındayım

MâşâAllah sende çok dirayetlisin. Bana çok saldın kendini diyorlar kalk ye gez diyorlar ama olmuyo hastaneye bile gidince koridorda başımı yaslayacak bi yer arıyorum öyle an oluyor ki WC'ye zor gidiyorum. Bi gün biraz iyi oluyorum bi gün perişan. Rabbim yardımcımız olsun tek duam bebeklerimiz iyi olsun

Mecbur insan kendini salıyo ki. Ben iki aydır ne makyaj ne saç yapıyorum. Banyo yaptığımda şanslıyım çünkü banyo suyu bile fenalaştırıyo beni. Yiyip gezme kısmı çok uzak bana :) açıkcası şimdi gayet iyi durumdayız bence bu vücuda rağmen .ben bi ara stresten bulantıdan çocuğa bişey olcak diye diken üstündeydim. Aynen canım benim bu kadar çilemiz sadece bebeklerimiz bizimle olsun iyi olsunlar inşallah

Peki be diyor doktor senin bu kadar fena olmana Canım

Gün geçtikçe daha çok toparlayacak bence. Bu kadar mutlu giden bir evlilik ancak geçici bir sarsıntı yaşayabilir, bu da sizi daha çok yakınlaştırır umarım. Erkekler çok fazla takıyor maddiyat işini. Biz daha mantıklı davranabiliyoruz ama onlar ben çocuğuma flüt alamayacak mıyım moduna giriyorlar :) siz biraz daha anlayana kadar tavırlarınızı korumalısınız. Keşke size gelip sizinle ilgilenecek birileri olsa yanınızda. Belki de nasıl davranılacağını bile bilmiyordur, bu şekilde model olur önünde. Belki de bu kadar süre hafiflememesinin sebebi moralinizin de bozuk olmasıdır. Durumlar düzeldikçe siz de iyileşeceksiniz, siz iyileştikçe her şey çok güzel olacak :)

Peki be diyor doktor senin bu kadar fena olmana Canım
Senin ağır geçecek belli dedi. Ailemin yanına gitmek istiyorum dayanamıyorum artık dedim. Kafamı düz tutamıyorum her an bayılcak gibiyim. Bence de öyle iyi olur dedi. Ama özel uzun süreli yazamıyormuş. Devlette dene dedi ama bakalım canım. İnşallah 1 haftaya düzelir de gerek kalmaz

Sağol cAnım. Benimki tüp bebekti doktorum 10000de bir görülen bi bozukluk 45x turner sendromu. Tüp bebekte sık olan bişey de değilmiş. Şans dedi doktorum. Gerçekten nasip bende 33 yaşındayım

Benim daha önce 2 kere boş gebelik oldu. O zaman ikisinde de 8 haftalık kürtaj oldum.
Bu gebelite kalp atışı da duymuştuk.
3. sorunlu hamilelik
Nasip olmayınca olmuyor. Benim 2.boş gebelikte genetik sonucu 20.kromozondu. birinci boş gebeliğime genetik yaptırmadık.
Doktorlar tamamen şans diyor ve yaş faktörü

Lara Anadolu Selahattin bey e gidiyorum ben. Siz nereye gidiyorsunuz? Arkadaşınız sayesinde ben de öğrenmiş oldum :)
Medicalpark mine hanıma gidiyorum :) hastanelerimiz yakın sayılır :)) lara anadolu hastaneside kaliteli bi hastanedir evim yakın olsaydı gitmek isterdim yalnız medicalpark bile evime 40 dk uzaklıkta :/

bizde 16 haftalık olucaz canım ve hiç göbeğim yok ama dediğin gibi içten sıkıştırdığını hissediyorum gece vc ye gitmeler bu haftalarda azalır deniliyor ama ben hala gece 3 kere en az vc ye gidiyorum sanki midem dolu gibi karnım geriliyor eğilip kalkarken 9 aylık gibi sıkışıyorum içerden ama göbek yok

Medicalpark mine hanıma gidiyorum :) hastanelerimiz yakın sayılır :)) lara anadolu hastaneside kaliteli bi hastanedir evim yakın olsaydı gitmek isterdim yalnız medicalpark bile evime 40 dk uzaklıkta :/
Hastane komşusuyuz o zaman:) Mine hanım ı da çok iyi duydum ben. Aslında benim evime de uzak ama işyerime yakın o yüzden tercih ettim biraz. Hem geçen yıl iki arkadaşım orda doğum yaptı ve memnun kaldı hem de eşim Anadolu’ da çalışıyor o yüzden ilk tercihim oldu. Bu olmasa meydan dakine gidecektim. Şansıma doktorum da çok iyi elektriklerimiz tuttu :)

İnşallah canım. Yani öncesinde gerçekten sorunumuz yoktu. Adapte olamadı heralde. Yani diyeceklerini süzgeçten de geçirmiyo. Psikolojik diyerek bulantıları durdurabileceğini mi sanıyo nedir bilmiyorum ki. Evet gerçekten de flüt alabilecek miyim moduna girdi :) ailemi çağırcam bu hafta canım yakın oturuyoruz zaten. Doğru diyosun yani simdiye benim durumumun hafiflemesi gerekiyodu. İnşallah herşey güzel olur canım yazın kendimi baya iyi hissettirdi

Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Canım benim ne desek boş. Daha once yasadigim icin üzüntünü anlıyorum. Allah'ım sana sabrını da mükafatını da verecektir insallah.

Sürekli duş bile alamıyorum saçlarım birbirine geçmiş durumda bende banyoda çok kötü oluyorum girip çıkıyorum hemen. Bugün zofer bile işe yaramadı açlıktan bulanıyor bu sefer

Sürekli duş bile alamıyorum saçlarım birbirine geçmiş durumda bende banyoda çok kötü oluyorum girip çıkıyorum hemen. Bugün zofer bile işe yaramadı açlıktan bulanıyor bu sefer
Her banyom ağlayarak kusarak geçiyo istisnasız. Banyo suyunu içmiyorum vücut niye tepki veriyosa açlıkta bulantı yapar canım yiyince de yapıyo gerçi. Bari sadece ekmek ye canım miden boş kalmasın

Rabbim hayırlısı ile tekrardan nasip etsin sağlıkla. Doğal yolla oluyırsa incir kürü falan uygulayabilirsiniz yumurta kalitesini artırıyormuş

Her banyom ağlayarak kusarak geçiyo istisnasız. Banyo suyunu içmiyorum vücut niye tepki veriyosa açlıkta bulantı yapar canım yiyince de yapıyo gerçi. Bari sadece ekmek ye canım miden boş kalmasın
Benimde geçmedi kusma hala metpamid içiyorum günde 2 kere zofer bana agır geldi bıraktım onu.valla cnm sen bayaı dirayetlisin ben raporda evdeyım durmadan aglıyorum moralım bozuk.okula baslayınca napcam bakalım.cnm sen ıstersen 10+10 rahatlıkla verebılır doktorun senı guclu gorduyse vermemek ıcın nazlanıordur.özel nasıl uzun veremıormus rapor benımde ozel hem rapor hem heyet verdi.ıns cabuk gecer bu gunler hepımız ıcın

Oyyy ağlama deme bana akşam bende ağladım bulantım başlayınca :) 2 aydır ekmek görmeye tahammülüm yok çaydan tiksinmişim. Ballı su içiyordum önceki kaybettiğim gebeliğimde baldan tiksindim hazır topkek ve hazır meyve suyuna başladım çünkü yalnızım yemek yapamıyorum belki olsa pilav falan yerim iki kaşık akşam eşimi bekliyorum ki patates pişirsin o pişirip getirene kadar zaten o koku mahvediyo insanı

S srplmtmtk Allah sabır versin canım bu durumda söylenecek her kelime yetersiz malesef Allah yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…