2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnsanın sabrı bitiyo canım çok normal yani. Yemek ben iki aydır yapmıyorum canım. Teksem peynir ekmek yiyorum sadece. İnsan bu haldeyken yiyecek bisey de bulamiyo. Bana hersey bulaniyo hersey dokunuyo. Kraker varsa ya da cerez onlardan ye canim

Allah yardım etsin ya inş tez zamanda gecer

İyiki laradakine gitmişsin inan meydanla lara arasında çok fark var hastane olarak laradaki çok daha kaliteli :)

Biraz olsun iyi hissettiysen ne mutlu bana :) bazen daraldığımızda ağzımız ve beynimiz arasında mesafe azalıyor maalesef :) ailenin gelmesi çok güzel hem sana çok büyük moral ve destek olur hem de onların tavırları kendini toparlamasına yardımcı olacaktır. Sen sakın inancını kaybetme geçici bunların hepsi. Vakti gelince gönlünü alacaktır zaten eşin de. Bir bakacaksın bebek için telaşlarda koşturmalardasınız :)

Öyle valla mutlu oldum :) Aynen canım tek dayanamadım artık. Hem ilgilenirler hem o görür. Hemen haziran gelsin diye bekliyorum böyle :) herşey bebiş için

Benimde yok daha göbek canım :) aynıyız seninle hafta olarak. Bende sık idrara çıkmaya başladım ama gece sadece bi kere çıkıyorum çünkü resmen baygın gibi uyuyorum asla uyanamıyorum sabah 11 oluyo ben nerdeyse ağlıyarak uyanıcam o derece bi uykum oluyo. Öğlen uykusuna alıştırıyım bari kendimi en azından sabah erken kalkarım.

Aynen canım ben de sürekli tuvalete gidiyorum hatta ilk haftalarda daha çok olur diyorlar ama ben ilk haftalarda çok sık gitmezdim şimdi arttı benim de ilginç bi şekilde. 1 bardak su içsem bile çok sık tuvalete çıkartıyor

Kızlar 4-5 saattir kasiklarim ve belimde sıcaklık hissediyorum. Resmen ateş bastı ayaklarıma kadar. Çok sık idrara çıktım gün içinde sanırım idrar yolu enfeksiyonu yapıyor bunları .

Ben biraz yeme konusunda tuhafım kraker ekmek kuru şeyler yiyemiyorum hâlâ daha. Ayva ve havuç çok yedim ilk haftalarda. Sonra kanamam olunca annem geldi şehir dışından yanıma o beni deveci armuduna alıştırdı :) hergün bi tane onu yiyorum yaz olsa meyve seçeneğini çok kış meyveleri hep kuru oluyo armut iyi sulusu denk gelirse ay canınız çekmesin:/
Sabah uyuyabildiğim kadar uyumaya çalışıyorum. Sonra salona geçiyorum alıyorum meyve tabağımı biraz rahatlatıyor birde Trabzon hurması da iyiymiş ondan da arada yiyorum soğuk süt ara sıra soğuk şeyler iyi geliyor soğuk su mesela

Kızlar 4-5 saattir kasiklarim ve belimde sıcaklık hissediyorum. Resmen ateş bastı ayaklarıma kadar. Çok sık idrara çıktım gün içinde sanırım idrar yolu enfeksiyonu yapıyor bunları .
Sıcaklık derken canım ağrında var mı? Geçmiş olsun bol su içmeye çalış eğer içebiliyorsan çünkü benim bulantım olduğu için hiç içemiyorum

Bende su içemiyorum hasret kaldım resmen acaba kacıncı haftada ıcmeye baslarız.12+3 um ama duzelme yok hiç
Bende 12+6 canım aynıyız bilmiyorum ki nasıl olcak ilk haftalarda iki günde bi serum taktırıyordum acilde o haftalarda ki kadar kusmuyorum ama bulantım son raddede kusmaktan çok korkardım oldum olası. İnşâAllah çabuk geçer bebişler iyi olsunda. Bizde genetik annem ablalarım hep aynıymış. Soğuk su içmeyi dene yavaş yavaş iyi geliyor

Rabbim hayırlısı ile tekrardan nasip etsin sağlıkla. Doğal yolla oluyırsa incir kürü falan uygulayabilirsiniz yumurta kalitesini artırıyormuş

Bir daha hamile kalmayı düşünmüyorum. 3 kere kürtaj olmak yeteri kadar zorladı beni ve eşimi. Zaten yaşımda artık geçiyor. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Benim doğal yolla oluyor şimdiye kadar hiç tedavi görmedim. Tüp bebek yapmamıza gerek yok diyor doktorlar.
Benim bir senedir ufacıcık bir kızım var :) köpeğim var resim de koyayayım gör ablası :) onla oyalanıyoruz çocuktan farkı yok cadının.

Eklentiler

• 20181005_205032.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 103
  • 20181019_153510.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 118
Kızlar sonunda kendime geldim toparlandım şükür.
Hastalık çok fena bir şey aman dikkat edin.
Gerçi olacağı varsada oluyor ya o ayrı.
Benimde bu ara inanılmaz istahim arttı böyle giderse ne yaparım bilmiyorum herhalde davula dönerim.
Göbeğimde çıktı.
Ama henüz bir kıpırdanma hissedemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…