Canım ben bunun lacivertini sipariş ettim. Gelince detaylı resim atarım inşallah. 90 liraya geliyo bizeBi ara bi çanta konuşulmuştu arkadaşlar bilgisi olanlar aşağıda fotoğrafını eklediğim orjinal ürün mü? Ona göre almayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2215873
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.[/QUOT a Allah yardımcın olsun canım. Rabbim tez zamanda sağlıkla bebeğini nasip etsin. Vardır bir bildiği rabbimin.
Arkadaşlar kalp atışı durmus çok fazla yazmak istemiyorum çok iyi değilim sizleri de üzmek istemem bebeklerinizin kıymetini bilin kendinize iyi bakın.
Günaydın kızlar dün akşam eşimin halasında (yan dairemde oturuyo) tatlı yedim adını söylemiyim.. ewe geldim yattım içerdeki çoştu resmen ilk defa bu kadar uzun ve sert bir şekilde tekmeler attı saatlerce sürdü 5,10 dk arayla şok oldum
Canım 13. Haftamda kanat haretleri tarzında hissetmeye başladım ikinci hamileliklerde erken hissedilebiliyormuş dün akşam çok belşrgin hissettimmasallah yaaa ne guzel nasil bi duygu cook merak ediyorum. tekme icin erken degil mi minnacik daha annesi
Canım 13. Haftamda kanat haretleri tarzında hissetmeye başladım ikinci hamileliklerde erken hissedilebiliyormuş dün akşam çok belşrgin hissettim
Amin canım bende oğlumu 20. haftama girdiğimde hissetmiştim okadar değişik ve güzel bir duygu ki onu hissetmek inş en kısa zamanda miniğini hissedersinAllah bize de nasip etsin bi an once dr 20. hafta demisti daha cok var
Yaa maşallah ne güzell, inşallah biz de bir an önce hissederiz, çok heyecanlandımGünaydın kızlar dün akşam eşimin halasında (yan dairemde oturuyo) tatlı yedim adını söylemiyim.. ewe geldim yattım içerdeki çoştu resmen ilk defa bu kadar uzun ve sert bir şekilde tekmeler attı saatlerce sürdü 5,10 dk arayla şok oldum
İnş canım benim ömrümün sonuna kadar içimde hareketlerini hissedebilirim. Oğlumda doğumdan sonra en çok özlediğim şey onun tekmekmeleri hareketleriydi.2,3 haftaya belki hissedersin sende canımYaa maşallah ne güzell, inşallah biz de bir an önce hissederiz, çok heyecanlandım
Günaydın, ergenliği bitmiş mi görümcenin?Günaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Dün eşimin abisi ee isim düşündünüz mü dedi
Ben de var aklımzda bi kaç isim dedim söyledim bunlar bunlar die
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Canim gecmis olsun oncelikle. Ayni durumu bir arkadasim yasadi dna hasar testi onerdi doktor esinin spermlerinde bozukluk cikti. O da normal yolla hamile kaliodu. Tup bebek onerdiler simdi oglu var 1 yasinda. 38 yasindaydi. Pes etme bence yasinda birsey yok. Iyi bir doktor bul durumunu anlat. Bazen normal yolla hamile kalmakta yetmiyor.Bir daha hamile kalmayı düşünmüyorum. 3 kere kürtaj olmak yeteri kadar zorladı beni ve eşimi. Zaten yaşımda artık geçiyor. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Benim doğal yolla oluyor şimdiye kadar hiç tedavi görmedim. Tüp bebek yapmamıza gerek yok diyor doktorlar.
Benim bir senedir ufacıcık bir kızım var :) köpeğim var resim de koyayayım gör ablası :) onla oyalanıyoruz çocuktan farkı yok cadının.
Canım 23 yaşında çocuk değil yani ama hep böyle saçma sapan konuşmaları var .. cinsiyet belli olmadan inşallah bana benzer diyip duruyordu ben de huyu benzemesinde dyordum şimdi onu diyemiyor bu seferde başka şeyler söylüyor hep böyle yani hiç kenarda oturup susmasını bilmez her şeye ama her şeye yorumu vardır mutlaka..Günaydın, ergenliği bitmiş mi görümcenin?Bana bitmemiş gibi geldi de. Eşten soyadı geliyor cocugs, doguracak olan, mide bulantısini çeken, kaygisini en çok güden sensin. Adı da senin hakkın. Ne istiyorsan onu köy çatır çatıra
Ay bu resmen söylenirmi ya insanın koyucağı varsada koymak istemez, emrivaki resmen. Allahtan bizde böyle bi istek, beklenti yok. Benim babam vefat etti kayınpederim babanın ismini koyun erkek olursa diyodu daha hamile kalmadan bile ama ben onuda koymak istemiyorum seslenemem o şekilde bebeğime..Günaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Bu çok bilmiş görmcemden babamında adı olsun iki adı olsn die saydığım isimlerin başına babasının ismini ekledi. Ve bunu bi kaç kez daha ima etmişti. Kaynımda iki babanın adını koyun gibi bi laf etti. Ben de “ benim babam kabul etmez yaşarken öyle bir şey olmaz, isim hakkı da anneyle babanın kimse yorum yapmasın herkes kendi çocuğuna istediği ismi koysun” dedim
yok soyumuz devam etsin , yok ben evlenmicem çocuk yapcam babamın ismini soyismini vercem saçmaladı da saçmaladı , ay deliricem gerçkten bu kız benim sınavım resmen evlensede biraz uzaklaşsa diye dua ediyorum
Töğbe yaa o ne karışıyo anlamıyorum ki ona mı kalmış isim koymak iyi laf söylemişsin bütün ağrıyı sızıyı en zoru sen çekicen kalkıcak hakkı olmayan görünce şunu koyun dicek. sinir oldumGünaydın kızlar , ya bu görümcem benim sınavım resmen deliriyorum
Allah rahmet eylesin canım. Ya benim eşimin annesi babasıda bu konuda bişey demiyor ama bu görümcem her şeye karışıyor delirtiyo beni. Kayınvalidem siz ne isterseniz siz bilirsiniz fln diyor hatta.Ay bu resmen söylenirmi ya insanın koyucağı varsada koymak istemez, emrivaki resmen. Allahtan bizde böyle bi istek, beklenti yok. Benim babam vefat etti kayınpederim babanın ismini koyun erkek olursa diyodu daha hamile kalmadan bile ama ben onuda koymak istemiyorum seslenemem o şekilde bebeğime..
Tabi canım hep böyle lafları var işte delirtiyo beni . Diyorki mesela ayy ben hep kız olsun diyordm ama kız olsaydı beni kıskanırdı abimden diyo dedimki neden seni kıskansınki kimin ne olduğunu bilmeyen sensin huyu benzemezse kıskanmaz dedim..Töğbe yaa o ne karışıyo anlamıyorum ki ona mı kalmış isim koymak iyi laf söylemişsin bütün ağrıyı sızıyı en zoru sen çekicen kalkıcak hakkı olmayan görünce şunu koyun dicek. sinir oldum
Canım işim komiği eşimin aileside anne babası yani benim ailemde karışmıyor anca kardeşi konuşup duruyor diyorm ya kız resmen benim sınavım oldu ..Şu isim koyma konusunda sanırım erkek aileleri hep bu şekil , kendilerine hak görüyorlar ama öyle bir dunya... Soyadını zaten babası koyuyorsa, bir zahmet ismini de annesi koysun
Kızlar kırmadan , kırılmadan uyarın. Sonra aileler arasi ciddi tatsızlıklar çıkıyor.
Olgunlaşamamış demekki .Kişi kendinden bilir işi derler senin çoğun onu neden kıskansın ne alaka ki o abisini kıskanıo demekki senden. senin yanındada sarılıyo canım abim felan diyo seni kıskandırmaya çalışıyo belli şu görümceleri gerçekten anlamıyorum abisini bi insan evlendiği kadından neden kıskanır mutlu olmaları gereken yerde yapılana bak egolu biri sanırım Allahtan görümcem yok dedim bian walla Allah sana sabır wersin wallaAllah rahmet eylesin canım. Ya benim eşimin annesi babasıda bu konuda bişey demiyor ama bu görümcem her şeye karışıyor delirtiyo beni. Kayınvalidem siz ne isterseniz siz bilirsiniz fln diyor hatta.
Tabi canım hep böyle lafları var işte delirtiyo beni . Diyorki mesela ayy ben hep kız olsun diyordm ama kız olsaydı beni kıskanırdı abimden diyo dedimki neden seni kıskansınki kimin ne olduğunu bilmeyen sensin huyu benzemezse kıskanmaz dedim..
Mesela her gittiğimzde sokulur eşimin yanına canım abim yakışıklı abim sarılır vs
Yok abimin iki sevgilisi var kız olsaydı üç olurdu vs hep böyle saçma sapan knuşuyor gerçekten 15-16 yaşında olsa ergen derim anlarım ama 23 yaşında yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?